Evinizde et ocak varmi

Ya hepsini okumadım yorumların konu sahibi. Evinde ocak yokmuş annen biliyor neden bi ocak almıyor 300 400 tl lik değil. Ama 50 tl ye de ocaklar var annen de bi acayip haa destek olacağına köstek olmuş. Senin evinde yemek pismezken annen nasıl boğazından indiriyor lop lop etleri.

Üzüldüm yav ne biliyim siz de bi ise girseniz olmaz mi

İlginç bir çiftsiniz gerçekten...
Ocak yok evde sen al ben almam kavgası..

Ocaktan önce iş durumunu çözse eşiniz ocağı alır bence. ayrıca yurt dışında işsiz kalınsa bile tavuk ve et kolaylıkla yenilebilir. işsizlik maaşı buradaki gibi düşük değil hatta kaçak çalışıp çift maaş alan ve para biriktiren var.

siz nasıl böylesiniz gerçekten anlamadım.

Biz bile tek maasla her ay et balik tavuk yemeye ozen gosteriyoruz, valla tuhafsiniz. İnsan hic mi sagligini dusunmez.
Bi de calisiyorsun, kendin al ocağini. En ucuz ocak ne kadar olabilir Allah aşkına. Her gun makarna mi yenir? Bence ailen seni etkiliyor, maasini esine yedirme diye... Tabi esinle ne sorunlari var o da onemli. Ama evlendiysen bu tur seylerin ortasini bulman lazim.

Hay sen cok yasa

Madem kendi parani harcamiyorsun o zaman her gun makarnaya patatese hayir demeyeceksin, onu bulamayanlar da var zaten..
Cok ilgincsiniz gercekten..

Ay ne bileyim,
senin paran bana, benim param yine bana durumu var, hakların da hayırlısı...

Ben zaten bu gune kadar kendi paramla kendi ihtiyaclarimi giderdim ve alissin istemiyorum. Calismaya basladim ama destek olmayi dusunmuyorum acikcasi
Çalışmaya başladınız, kendi ihtiyaçlarınızı karşılıyorsunuz sadece öyle mi?
Kocanız da haklı o zaman, adam sadece kendi ihtiyaçlarını karşılasın evine et, ocak almasın.
Böyle iş mi olur?
Yaptığınız çok ayıp, o sizin eşiniz.
Ne demek alışssın istemiyorum?
Adam aylak aylak gezmiyor ki, işinde gücünde.
İmkanı kısıtlı, ne yapabilir daha?
Siz bence evlilik nedir anlamamışsınız.
Ayrıca keşke benim kocam da gidip parasını verip hiç emek harcamadan bir hediye alacağı yerde, evi süslese, benim için hazırlık yapsa...
Ama siz maddi olanaklarla bozmuşsunuz bence kafayı, bunların güzelliklerini göremiyorsunuz.
Siz nişanlıyken şirket patronu değildi kocanız sonuçta.
Pardon, niye evlendiniz?

Adamin geliri yetistigi halde evine bakmamasi buyuk bir sorun.
Fakat,siz calisiyorsaniz ocaginizi kendiniz alin.İhtiyaclarinizi karsilayin.O da mutfak ihtiyaclarini vs karsilamaya baslasin.İnada bindirerek cozulecek bir durum degil sizinkisi..

Siz 1 yıldır evli olabilirsiniz ama bence aile olamamışsınız. Her iki taraf da bireysellikten vazgeçmiyor çünkü. Eşiniz maaşı az ama mutlu olduğu için işini değiştirmeyi düşünmüyor siz de o bunu yapıyorsa ben neden onun açığını kapatayım düşüncesindesiniz. Siz evlenirken iyi günde kötü günde dememiş miydiniz? Nerede kötü günde yanında olmak?

Sizi anlamaya çalışıyorum ama yok olmuyo:/ böyle bi erkek varmı yada varsa evlenmek ne akla hizmet hadi evlendin ocak almadan yuvamı kurulur en temel ihtiyac maaşa göre et kıyma eve girmez onu anlayabilirm ama ya bilmiyorum tuhaf sizde tuhafsınız misafir geliyo evde ocak yok ocaksız ev mi olur ya aklım almadı gerçktn sizin inatlaşıp ocak almamanızda değişik benim yorumda değişik oldu ama yani ne diyim allah yardımcınız olsun

Konu sahibi nirde acep ? Ocak almaya mi gitti ki ?

her evde et olmaz kı zaten. insanların tek derdı geçim.
ama evinde ocak olmayan kişi azdır.
parfüme nıyetlenmısiniz ya birlikte, onun yerıne ocak almaya nıyet edeydınız ya?
hem bu devırde ocagı olmayan ev nadirdir. hiç yapamadın git spotcudan al
git 2. el al..
yani bir sekılde alınır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…