Üzüldüm yavKizlar ailem esimi hic sevmio hatta gicigin gicigi oluyolar. Zaten artik bizimkiler eve almio bazi sebeplerden dolayi.
Annemle konusyorum bana nasil dayaniyosun diyo. Cunku evimde dort aydir ocagim hala yok. Tavukta yok et kiyma bikac aydir yok. Esim sonucta goruyo biliyo yalvarmammi lazim. Gidip kendimmi almam lazim. Bikac defa dedim ocak hala yok falan diye ama bisey yapmioda demiyoda. Sonucta imkani olmasa bile taksitle olmasi lazim. Kucuk goz ocak aldik hergun ya makarna ya patates kizartiyoruz her gun. Bence et kiyma pahali diye almak istemiyo. Imkani yok evet baska is ara diyorum cok dedim ama oralida olmuyo cunku bu isi cok seviyomus baska is istemiyomus destek cikmami bekliyo ki ben evleneli bi yil oldu hic almadim kendime ozel bisey falan. Gecen gunlerde evlilik yildonumuydu hediye bekledim acikcasi ama almamis imkanim yok dedi. Dogum gunumde aynisini yapti gerci ozaman en azindan parfum alacaktim dedi ama almadiydi. Yaptigi evi suslemek falan. Hani ben mi abartiyorum annemmi etkiledi beni bilmiyorumki.. Seni hic tatmim edemicem gibi diyo evi suslemis manevi biseyler yaptim dedi.
Cogu zaman soylenmek istemiyorum artik cunku kendisi hakli ve elinden geleni yaptigini soyluyo.
Hani guzelce dyorum bak cocugumuz olack olsa para yok nasi yapcaz boyle yasamak falan ama bilemiom ya abartiyorum ya salagim
Anlamadım çok garip,
şuan eve bir ocak alırsan alışıp hep ocak mı isteyecek bu adam.
Hay sen cok yasa
Madem kendi parani harcamiyorsun o zaman her gun makarnaya patatese hayir demeyeceksin, onu bulamayanlar da var zaten..
Cok ilgincsiniz gercekten..
Çalışmaya başladınız, kendi ihtiyaçlarınızı karşılıyorsunuz sadece öyle mi?Ben zaten bu gune kadar kendi paramla kendi ihtiyaclarimi giderdim ve alissin istemiyorum. Calismaya basladim ama destek olmayi dusunmuyorum acikcasi
Yolunacak tavuk mu ariyosun? Fikra gibisinBen zaten bu gune kadar kendi paramla kendi ihtiyaclarimi giderdim ve alissin istemiyorum. Calismaya basladim ama destek olmayi dusunmuyorum acikcasi
Sizi anlamaya çalışıyorum ama yok olmuyo:/ böyle bi erkek varmı yada varsa evlenmek ne akla hizmet hadi evlendin ocak almadan yuvamı kurulur en temel ihtiyac maaşa göre et kıyma eve girmez onu anlayabilirm ama ya bilmiyorum tuhaf sizde tuhafsınız misafir geliyo evde ocak yok ocaksız ev mi olur ya aklım almadı gerçktn sizin inatlaşıp ocak almamanızda değişik benim yorumda değişik oldu ama yani ne diyim allah yardımcınız olsunYahu zaten parami ortaya koydum kalaniyla kendi ihtiyaclarimi giderdim dedim. Su an yeni calismaya basladim daha param bile yatmadi. Para su an esimde ve almiyo nedenini bilmiyorum. Ocagi ben aliyim. Zaten evi ben ev ettim bi erkek olarak bi ocak almali diye dusunuyorum. Ha yanlis dusunuyosam bu boyledir benim icin okadar modern insanlar bile birlikte alir. Herseyi zaten ben duzdum ettim yahu ve simdi parasizim yani esimden bekledim ama biseyler cikmio
Sizi anlamaya çalışıyorum ama yok olmuyo:/ böyle bi erkek varmı yada varsa evlenmek ne akla hizmet hadi evlendin ocak almadan yuvamı kurulur en temel ihtiyac maaşa göre et kıyma eve girmez onu anlayabilirm ama ya bilmiyorum tuhaf sizde tuhafsınız misafir geliyo evde ocak yok ocaksız ev mi olur ya aklım almadı gerçktn sizin inatlaşıp ocak almamanızda değişik benim yorumda değişik oldu ama yani ne diyim allah yardımcınız olsun
Iste durumu hic yok degilki. O yuzden niye almiyo diye anlamiyorum imkan yok diye kendi ona siginiyo gibime geliyo yoksa hic imkan yok diye bisey yokki
Bilemedim kiKonu sahibi nirde acep ? Ocak almaya mi gitti ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?