Yani insan kendi için yemek yapmak için alır yine alır ikisinde de bi sorumsuzluk gördüm benSen de yemek yapmaya pek hevesli değilmişsin zaten :)
Yani insan kendi için yemek yapmak için alır yine alır ikisinde de bi sorumsuzluk gördüm ben
Aynen öyle çok doğru dedin wallaBen 3 gün üst üste makarna yesem kriz geçirirm. Et olmasa da olur da insan bir tavuk haşlar çorba yapar. Sebze yemeği yapar. Ha tek göz ocağı varmş. Yapacak insan onda da yapar.
ozman yemek yapmıyacaksın okadar basit.Yok resti cektim kendine geldi gorsen. Birden piskolojisi yerine gelmis. Valla bilmiyorum ocak alacak parasi var aslinda ama almiyo adam imkanim yoka vuruyo anlatamadimki kendimi
Yani yapacak insan bi yolunu buluyor işte ellerine sağlıkKonu sahibi takacak yer arıyor
Taşındığımızda doğalgaz uzun süre bağlanmadı
Fırında borcamda yağda yumurta bile yaptım
Istek olunca her şey olur Îş inada binmiş onlarda
Kizlar ailem esimi hic sevmio hatta gicigin gicigi oluyolar. Zaten artik bizimkiler eve almio bazi sebeplerden dolayi.
Annemle konusyorum bana nasil dayaniyosun diyo. Cunku evimde dort aydir ocagim hala yok. Tavukta yok et kiyma bikac aydir yok. Esim sonucta goruyo biliyo yalvarmammi lazim. Gidip kendimmi almam lazim. Bikac defa dedim ocak hala yok falan diye ama bisey yapmioda demiyoda. Sonucta imkani olmasa bile taksitle olmasi lazim. Kucuk goz ocak aldik hergun ya makarna ya patates kizartiyoruz her gun. Bence et kiyma pahali diye almak istemiyo. Imkani yok evet baska is ara diyorum cok dedim ama oralida olmuyo cunku bu isi cok seviyomus baska is istemiyomus destek cikmami bekliyo ki ben evleneli bi yil oldu hic almadim kendime ozel bisey falan. Gecen gunlerde evlilik yildonumuydu hediye bekledim acikcasi ama almamis imkanim yok dedi. Dogum gunumde aynisini yapti gerci ozaman en azindan parfum alacaktim dedi ama almadiydi. Yaptigi evi suslemek falan. Hani ben mi abartiyorum annemmi etkiledi beni bilmiyorumki.. Seni hic tatmim edemicem gibi diyo evi suslemis manevi biseyler yaptim dedi.
Cogu zaman soylenmek istemiyorum artik cunku kendisi hakli ve elinden geleni yaptigini soyluyo.
Hani guzelce dyorum bak cocugumuz olack olsa para yok nasi yapcaz boyle yasamak falan ama bilemiom ya abartiyorum ya salagim
ben de onu diyorum benim apartman görevlimin eşi var mesela eşi asgari ücretle çalışıyor ayrıca koli plastik fazla eşya çıkarsa onları satar eşi de bulabildiği her temizliğe gider günlüğüne 120 tl veriyoruz herşeyi de var kadının elin kolun sağlamsa para kazanılır bahanelere inanmam ben yok ocak yok yok şu yok lüks hayat yok dese anlarım da ocak ne yahu kaç paralık şeyOgrenci evimizde once kucuk tupumuz vardi,
Sonra iki goz ocak almistik, bu arada calismistik da.
Ailem baksin banane dememistik.
Bazen sartlar insani zorluyor canim esim calisir cabalar ama yetmiyor iste ben de calismayi denedim ama basaramadim esin belki biraz vurdum duymaz belki de yapsmadigi yetemedigi icin oyle gorunuyor olabilir ama ailene anlatma esiniKizlar ailem esimi hic sevmio hatta gicigin gicigi oluyolar. Zaten artik bizimkiler eve almio bazi sebeplerden dolayi.
Annemle konusyorum bana nasil dayaniyosun diyo. Cunku evimde dort aydir ocagim hala yok. Tavukta yok et kiyma bikac aydir yok. Esim sonucta goruyo biliyo yalvarmammi lazim. Gidip kendimmi almam lazim. Bikac defa dedim ocak hala yok falan diye ama bisey yapmioda demiyoda. Sonucta imkani olmasa bile taksitle olmasi lazim. Kucuk goz ocak aldik hergun ya makarna ya patates kizartiyoruz her gun. Bence et kiyma pahali diye almak istemiyo. Imkani yok evet baska is ara diyorum cok dedim ama oralida olmuyo cunku bu isi cok seviyomus baska is istemiyomus destek cikmami bekliyo ki ben evleneli bi yil oldu hic almadim kendime ozel bisey falan. Gecen gunlerde evlilik yildonumuydu hediye bekledim acikcasi ama almamis imkanim yok dedi. Dogum gunumde aynisini yapti gerci ozaman en azindan parfum alacaktim dedi ama almadiydi. Yaptigi evi suslemek falan. Hani ben mi abartiyorum annemmi etkiledi beni bilmiyorumki.. Seni hic tatmim edemicem gibi diyo evi suslemis manevi biseyler yaptim dedi.
Cogu zaman soylenmek istemiyorum artik cunku kendisi hakli ve elinden geleni yaptigini soyluyo.
Hani guzelce dyorum bak cocugumuz olack olsa para yok nasi yapcaz boyle yasamak falan ama bilemiom ya abartiyorum ya salagim
Geciyor kuzum malesefO nasıl hayat öyle? Siz nasıl evlendiniz? Asgari ücret alsa bu kadar sefalet çekilmez. Her gün makarna patates kizartmasiyla hayat mi geçer?? Sen neden calismiyosun? Kocana el açacagina bi işe gir çalış iki lokma yemek geçsin bogazindan. Ay bayilazammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?