Evinizde et ocak varmi

Yani insan kendi için yemek yapmak için alır yine alır ikisinde de bi sorumsuzluk gördüm ben

Ben 3 gün üst üste makarna yesem kriz geçirirm. Et olmasa da olur da insan bir tavuk haşlar çorba yapar. Sebze yemeği yapar. Ha tek göz ocağı varmş. Yapacak insan onda da yapar.

Eve ankastre setini ben aldım eşim alışıp da bugüne kadar yine al yine al diye tutturmadı.hatta iki hafta önce oyaptığım işten yüklü bir meblağ geçti elime,tamamını eşime verdim.yine ver yine ver de demedi.karı koca ikiniz de bir değişikmişsiniz.

Konu sahibi takacak yer arıyor

Taşındığımızda doğalgaz uzun süre bağlanmadı

Fırında borcamda yağda yumurta bile yaptım

Istek olunca her şey olur Îş inada binmiş onlarda

Konu sahibi takacak yer arıyor

Taşındığımızda doğalgaz uzun süre bağlanmadı

Fırında borcamda yağda yumurta bile yaptım

Istek olunca her şey olur Îş inada binmiş onlarda
Yani yapacak insan bi yolunu buluyor işte ellerine sağlık

Bir yildir evlisiniz 4 aydir ocak yok. Daha önce var miydi?
Bir de imkan olmayabilir ama evlilik destektir. Yuva sicak yemektir. Gercekten bir yuvayi kurarken eksikleri olacak birlikte tirmalayacaksiniz hayata ancak yorulmak duraklatir, mutsuz eder. Huzuru tamamlamak lazım.

Yahu öğrenci evimde bile 4 gözlü ocak var. 2.el falan ama olsun iş görüyor. 3 gün makarna patates de yemiyoruz üstelik. Bu ne biçim evlilik anlamadım ben, herkes benim param derdinde. Ortak yaşam denen bişey yok. Eşim ocak almazsa ben de almam demek ne demek. Eşiniz imkanı varken neden eve ocak almıyor ya da yemeğe para harcanmasını istemiyor. Çok değişik bir aile.

Sen de çalış. Eksiklerini de alırsın, istediğin gibi yersin de.

bir günlük temızlığe gıtsen alırsın bir ocak tembellik diz boyu şikayet yol boyu acımam ben böylelerine

Ogrenci evimizde once kucuk tupumuz vardi,
Sonra iki goz ocak almistik, bu arada calismistik da.
Ailem baksin banane dememistik.

Ogrenci evimizde once kucuk tupumuz vardi,
Sonra iki goz ocak almistik, bu arada calismistik da.
Ailem baksin banane dememistik.
ben de onu diyorum benim apartman görevlimin eşi var mesela eşi asgari ücretle çalışıyor ayrıca koli plastik fazla eşya çıkarsa onları satar eşi de bulabildiği her temizliğe gider günlüğüne 120 tl veriyoruz herşeyi de var kadının elin kolun sağlamsa para kazanılır bahanelere inanmam ben yok ocak yok yok şu yok lüks hayat yok dese anlarım da ocak ne yahu kaç paralık şey

Tüm yorumları okumadım ama soran oldu mu...evlenmeden önce de aynı işi aynı parayi kazanıyor muydu bu adam. O zaman kabul etmissin değişen nedir?
Sen çalışıp destek olmuyorsan bu evlilik filan degil böyle olmaz bu işler.
Adamin durumu önceden de belliyse hem evlenip hem destek olmayıp hem çocuk diyorsun. Belki adam da diyordur destek gostermiyor çocuk bizim neyimize. istemiyordur belki.
Evi süslemesi dusunmesi bir hediyedir bana göre. Parfümden daha değerli bence.
Adama sürekli durumum yok cumlesini kurdurtmak büyük hata.

Evlilikte iletisiminiz yok sanirim. Hadi canim bi ocak bakmaya gidelim deseniz hayir mi diyecek? Aksam eve gelirken yarim kilo kiyma al deseniz ay canim tavuk çekti deseniz alip gelmez mi? Yani garip geldi ne biliyim gunleriniz nasil geciyo aksam yemekten sonra, cinsellikte falan problem var mi uzak misiniz birbirinize? Daha iletisime gecememissiniz ki? Koca karisinin isteklerini gerceklestiremiyor karisi kocasi da yer diye 1 kilo et almiyo falan. Nasil degisik bi dunya bu?

Hangi ülkede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama ,tavukta makarna yada patates kadar ucuz et kadar pahalı değil. Ocak konusunda aylık bir miktar kenera atabilirsiniz onlarında son derece ucuz olanları var.Evet insan herşeyi olsun her şeyin iyisi olsun ister mutlaka ama olmayınca olmuyor. Siz de çalışsanız aslında daha iyi olmazmı.Başkasına sırtını dayayıp asalak gibi ondan bişeyler beklemeklede olmaz ki

Onceki konularinada baktimda zaten düzgün bir evliliginiz yokmus gibi sadece mecburiyet varmis gibii birliktesiniz sanki esin cok boslamis evliligi evin en buyuk sorumlulugu erkekte olmalidir her zaman

Bazen sartlar insani zorluyor canim esim calisir cabalar ama yetmiyor iste ben de calismayi denedim ama basaramadim esin belki biraz vurdum duymaz belki de yapsmadigi yetemedigi icin oyle gorunuyor olabilir ama ailene anlatma esini

Geciyor kuzum malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…