- 6 Ocak 2016
- 467
- 147
- 23
- Konu Sahibi minikkedii07
-
Vallahi aramızdan en cesur siz çıktınız sanırım:)Sizin karşılaştığınızda hiç küçük değilmiş ki daha ne olsun,evin neresindeydi ve nası farkettiniz çok sinsi oluyorlar birde kafama takılan en önemli sorun o kadar büyük akrep terlikle nası öldü akrepler dayanıklı canlılar bayael kadar buyuk degildi benim gordugum 5cm falandi boyu kuyruk haric. terlikle daldim valla. terligim varsa cesaret geliyor bana haserelere karsi. cok buyuk birsey olsa uzaktan kurek gibi birseyle vururdum ama vururdum yani. ne oldugunu bilmem lazim yoksa o eve giremem nereden ne cikacak korkusuyla.
Çok geçmiş olsun Allah bebişinizi zeval göstermesin..Annelik neler yaptırıyor:)Sizin ki büyük müydü ve evin neresindeydi farketmek zor oluyor sinsi hayvanlar,kolay öldü mü?Yaşamış olarak normalde bende montumu alır kaçarımama evde küçük bebeğim olduğu için elimde sopayla vurdum öldürdüm sonra evi sürekli ilaçladım evi ilaçlatıyosun su degmedikten sonra 6 aya kadar koruyo zaten evden taşındım ondan sonra kiranın bitmesini bile beklemeden
Onu yapabiliyorsanız zaten ne ala:))Yakalar dışarı atardım.
Aman iyiki görmemişsin o neymiş öyle canavar resmen:))Ve hemen ölmüş olması da şansın,ayağına falan dolanabilirdiAkreple hiç karşılaşmadım da, bir kere köyde ayağımın uzunluğunda bir kırk ayağa basmıştım evin içinde. Öldü tabi. O ayağımın altındaki yumuşaklık hissini, ezilişini hatırlamak istemiyorum. Neye bastım diye geri dönüp baktığımda yerde uzanan koca canavarı görünce seke seke kaçtım oradan. Neden sekiyordum? O canavara basmış ayaktan artık hayır gelmezdi zira. Ayak ayak olmaktan çıkmış, ayak bağı olmuştu o an. Kendisini tekrar benimsemem uzun zaman aldı. Bir deneyim de akreple yaşamak istemem doğrusu. Oy oy... Kesin yakarım balataları.
Nereden geldiğini bilmek çok zor artık sık duyuyorum ben başkalarından da böyle olaylar..Öldürmekte hiç kolay değil ki baya dayanıklı canlılarKoca evi ona birakmam dava acar atarim evimden
Ay saka bi yana ama öldürür oyle atarim zira sokabilir falan Allah korusun. Bi de akrep nerden gelmis olabilir?
Valla yakında olsa bende annemi çağırırdım:))Sürekli değil ilk kez gördük ama bundan sonra tedbirli olmakta fayda haklısınızBenim büyüdüğüm yerde akrep olurdu, evin içinden çıkardı hatta :) Annemlerin öğrettiği ilk şeylerden biri "kızım bak bunu (akrebi) görürsen asla elleme, bizi çağır" olmuştu.
Evi ve çevresini güzelce ilaçlatın. Ayakkabı ve terliklerinizi giymeden silkeleyin. Aynı şekilde havlu ve kıyafetlerinizi de. Yatağınızı da önce yorganı açıp havalandırıp öyle yatın.
Nereye gidebiliriz ki ya o arada kaybolursa gözden o daha büyük sıkıntıEl kadar olunca totom yemezdi sanırım evde kalmayı ....
Ben alışığım akrebe, çiyana. O yüzden tırsmam hiç. Tek endişem evde köpek olması olur :)Valla yakında olsa bende annemi çağırırdım:))Sürekli değil ilk kez gördük ama bundan sonra tedbirli olmakta fayda haklısınız
Aynen kesinlikle o evin içinde kaybolsa insan içi içini yergönül arkama bile bakmadan kaçmaktan yana olsa da, onun ordan alınıp evden çıkarıldığına emin olmam lazım.yoksa sonrası ay nerde acaba, nerden çıkıcak diye daha kötü olur benim için.
Vallahi aramızdan en cesur siz çıktınız sanırım:)Sizin karşılaştığınızda hiç küçük değilmiş ki daha ne olsun,evin neresindeydi ve nası farkettiniz çok sinsi oluyorlar birde kafama takılan en önemli sorun o kadar büyük akrep terlikle nası öldü akrepler dayanıklı canlılar baya
Aman Allah korusunruhumu oracıkta teslim eder diğer tarafa giderim sanırım
En yakın komşuya başvurmak zorunda kaldım:)Sen naptın konu sahibi görünce :)
AhahahhBen görsem öldürmeye kalksam nasıl öldüreyim kıyamamki kendimi katil gibi hissederim ya, hiç akrepde görmedim önce bi şuurum kapanırdı sanırım. Sonra polisi falan arardım belki ambulans, belki itfaiye. Bilemiyorum çok karışık.
Yani başarabilirseniz iyi olur ama dışarıda da nereye atsanız bu sefer başka birinin evine girebilirYakalarim mumkunse canli sekilde sonra atarim disari
Çıyan evde değil onu başka bir yerde görmüştüm o da felaket bir şey kımıl kımıl..Siz karşılaşınca ne yapıyorsunuz özellikle büyük olanlarla tecrübelerinizden aktarır mısınız?Ben alışığım akrebe, çiyana. O yüzden tırsmam hiç. Tek endişem evde köpek olması olur :)
Bu da mantıklıymış aslında ama o an hiç aklıma gelmedi:)Üzerine kova kapatip kacmayacagina rmin olduktan sonra ben kacardim evden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?