Evinizde kocaman bir akrep görseniz naparsınız?

Vallahi aramızdan en cesur siz çıktınız sanırım:)Sizin karşılaştığınızda hiç küçük değilmiş ki daha ne olsun,evin neresindeydi ve nası farkettiniz çok sinsi oluyorlar birde kafama takılan en önemli sorun o kadar büyük akrep terlikle nası öldü akrepler dayanıklı canlılar baya

Çok geçmiş olsun Allah bebişinizi zeval göstermesin..Annelik neler yaptırıyor:)Sizin ki büyük müydü ve evin neresindeydi farketmek zor oluyor sinsi hayvanlar,kolay öldü mü?

Ben görsem öldürmeye kalksam nasıl öldüreyim kıyamamki kendimi katil gibi hissederim ya, hiç akrepde görmedim önce bi şuurum kapanırdı sanırım. Sonra polisi falan arardım belki ambulans, belki itfaiye. Bilemiyorum çok karışık.

Aman iyiki görmemişsin o neymiş öyle canavar resmen:))Ve hemen ölmüş olması da şansın,ayağına falan dolanabilirdi

Koca evi ona birakmam dava acar atarim evimden

Ay saka bi yana ama öldürür oyle atarim zira sokabilir falan Allah korusun. Bi de akrep nerden gelmis olabilir?
Nereden geldiğini bilmek çok zor artık sık duyuyorum ben başkalarından da böyle olaylar..Öldürmekte hiç kolay değil ki baya dayanıklı canlılar

Valla yakında olsa bende annemi çağırırdım:))Sürekli değil ilk kez gördük ama bundan sonra tedbirli olmakta fayda haklısınız

Valla yakında olsa bende annemi çağırırdım:))Sürekli değil ilk kez gördük ama bundan sonra tedbirli olmakta fayda haklısınız
Ben alışığım akrebe, çiyana. O yüzden tırsmam hiç. Tek endişem evde köpek olması olur :)

camin onundeydi, ogrenci evi oldugu icin cok esya yoktu evde. ev arkadasim gordu ilk ne oldugunu anlayamadik. ilkinde osmanli tokadi gibi oyle bir caktim ki kime, neye hirslandiysam artik. sersemleyince seri sekilde vurmaya devam ettik. sonrada kurege supurup attik cope. ben o an panik yapsam vurmasam o nereye girdi ay suradan mi cikar buradan mi korkusuyla yasayamazdim kendimi biliyorum. o yuzden cesaret geldi sanirim. birde akrep olduguna oldurdukten sonra emin olduk, igrenc kahverengi bir bocek diye dusunduk. akrep oldugundan emin olsak ayni cesareti gosterebilirmiydim bilmiyorum.

Ahahahh Ama ya sokarsa Allah korusun bu sefer insan hayatı tehlikeye girer

Ben alışığım akrebe, çiyana. O yüzden tırsmam hiç. Tek endişem evde köpek olması olur :)
Çıyan evde değil onu başka bir yerde görmüştüm o da felaket bir şey kımıl kımıl..Siz karşılaşınca ne yapıyorsunuz özellikle büyük olanlarla tecrübelerinizden aktarır mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…