- Konu Sahibi minikkedii07
-
Yok ya ben öldüremem,ki öldürcek kadar yaklaşamam bile , ay benim evimden akrep falan çıkmasın iyisiAhahahhAma ya sokarsa Allah korusun bu sefer insan hayatı tehlikeye girer
Oyle tabii deYani başarabilirseniz iyi olur ama dışarıda da nereye atsanız bu sefer başka birinin evine girebilir
Siz yalnız baya bir cesaret göstermişsiniz gerçekten..O kadar yaklaşmak falan çok ciddi iş bence..Kesinlikle gözden kaybolsa daha büyük problem olurdu..Siz ona vurduğunuzda o saldırmadı mı size ya da sokmaya çalışmadı mı baya yaklaşmışsınız zira..Birde internette yazıyor çok kolay ölmüyorlarmış,çok iyi ölü numarası yaptığından bahsediyor,buzluğa koyunca bile buzu çözüldükten sonra yaşamaya devam ediyormuş..emin miydiniz öldüğüne!?camin onundeydi, ogrenci evi oldugu icin cok esya yoktu evde. ev arkadasim gordu ilk ne oldugunu anlayamadik. ilkinde osmanli tokadi gibi oyle bir caktim ki kime, neye hirslandiysam artik. sersemleyince seri sekilde vurmaya devam ettik. sonrada kurege supurup attik cope. ben o an panik yapsam vurmasam o nereye girdi ay suradan mi cikar buradan mi korkusuyla yasayamazdim kendimi biliyorum. o yuzden cesaret geldi sanirim. birde akrep olduguna oldurdukten sonra emin olduk, igrenc kahverengi bir bocek diye dusunduk. akrep oldugundan emin olsak ayni cesareti gosterebilirmiydim bilmiyorum.
Arkadaşlarım maşallah gerçekten çok cesursunuz..ben lağım faresi görsem naparım bilmiyorum hem akrebe göre çok daha hızlıdır siz nası yakaladınız onu bir şeye mi hapsettiniz?Oyle tabii de
Mumkunse oldurmemeye calisirim
Lagim faresi yakalamisligim var ama ölü sekilde
Akrep konusunda da sansimi denerim
Aynen aynen ama baya cesur arkadaşlar varmış burada:))Yok ya ben öldüremem,ki öldürcek kadar yaklaşamam bile , ay benim evimden akrep falan çıkmasın iyisi
Yakalamak zorundaydim cunku eve girmisti iyyy igrencti. Yatagin altina saklandi. Ben de yatagin uzerinde elimde vileda sopasiyla sessiz sessiz bekledim. Ben odada yokum sandi ve cikti. Ciktiginda kafasina indirdim mecburen, öldü bir kac darbede. Sonrasi gunler suren temizlikArkadaşlarım maşallah gerçekten çok cesursunuz..ben lağım faresi görsem naparım bilmiyorum hem akrebe göre çok daha hızlıdır siz nası yakaladınız onu bir şeye mi hapsettiniz?
Kızlar salonun duvar köşesinde el kadar bir akrep görürseniz napardınız o an ya da böyle bir şey yaşadınız mı daha önce(yaşanmış bir olaydır:) )
Vallahi bu kararlılık ve cesaretin çeyreği bile bende yok:..Fare gibi hızlı bir hayvana isabet bile ettiremem kaldı ki..Birde o an tüm cesaretimi toplasam da vicdan yaparım gibime geliyor büyük hayvanlar çırpınıyorlar falan cinayet işlemiş gibi hissederim sanırım..Yakalamak zorundaydim cunku eve girmisti iyyy igrencti. Yatagin altina saklandi. Ben de yatagin uzerinde elimde vileda sopasiyla sessiz sessiz bekledim. Ben odada yokum sandi ve cikti. Ciktiginda kafasina indirdim mecburen, öldü bir kac darbede. Sonrasi gunler suren temizlik
Ahaha:))Hiç öyle demeyin ama belli olmuyor nereden çıkacaklarıEvde akrepmi olurEvimde akrep görsem "lan ben ne içmiştim en son" diye düşünür, bir acile koşardım herhalde
Bunlar cesaret gerektiriyor işte maalesef o da bende yeteri kadar yok..hele canlı canlı mümkün değil tutamamBir süpürge bir farajla alır dışarı atardım.
Yani el kadar derken büyük olduğunu vurgulamak istemiştim gerçekten bir insan avucu kadar vardı..Sizi de tebrik ederim neler yapmışsınız öyle soğukkanlılığınıza hayran kaldım:)Bahçe katında oturduğumuzda eve sık sık akrep giriyordu ama el kadarına hiç rastlamadım, en büyüğü 8-9 cm kahve renkli oluyordu. Ben üzerine bir kase kapatıp sonra kasenin altında dosya kağıdı sokarak hayvanın kağıdın üzerine çıkmasını sağlıyordum sonrada kavanoza atıyordum. Götürüp ağaçlıklı bir alana salıyordum.
Bende ilk kez gördüm ama kuyruğu kıskacıyla o tanıtıyor kendiniBen tanımazdım ya.
Ama yine de korkup masa tepesine çıkar ağlardım.
Allah korusun ya, cidden delirirdim herhaldeAhaha:))Hiç öyle demeyin ama belli olmuyor nereden çıkacakları
Aynen ben de oyle hissettim. Bir de yasim 15ti yani dusun. Cok uzuldum agladim gunlerceVallahi bu kararlılık ve cesaretin çeyreği bile bende yok:..Fare gibi hızlı bir hayvana isabet bile ettiremem kaldı ki..Birde o an tüm cesaretimi toplasam da vicdan yaparım gibime geliyor büyük hayvanlar çırpınıyorlar falan cinayet işlemiş gibi hissederim sanırım..
Aaa kıyamam çok minnakmışsın daha:))gerçi başka yol da yok gibi şimdi olsa yine ne yapılabilir ki başka..Aynen ben de oyle hissettim. Bir de yasim 15ti yani dusun. Cok uzuldum agladim gunlerce
Bunlar cesaret gerektiriyor işte maalesef o da bende yeteri kadar yok..hele canlı canlı mümkün değil tutamam
Makul ama benim açımdan imkansız maalesefBak bir arkadaşın dediği kase ve kağıt ikilisi de çok makul. Çok yaklaşmadan tası kapat üstüne sonrası kolay zaten.
Bizim eski evimiz yüksek olduğu halde sarmaşıktan tırmanıp girerlerdi. Annem cesur kadındır kaç kertenkele kaç akrep yakaladı bilmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?