Evinizde kocaman bir akrep görseniz naparsınız?

Siz yalnız baya bir cesaret göstermişsiniz gerçekten..O kadar yaklaşmak falan çok ciddi iş bence..Kesinlikle gözden kaybolsa daha büyük problem olurdu..Siz ona vurduğunuzda o saldırmadı mı size ya da sokmaya çalışmadı mı baya yaklaşmışsınız zira..Birde internette yazıyor çok kolay ölmüyorlarmış,çok iyi ölü numarası yaptığından bahsediyor,buzluğa koyunca bile buzu çözüldükten sonra yaşamaya devam ediyormuş..emin miydiniz öldüğüne!?

Oyle tabii de
Mumkunse oldurmemeye calisirim
Lagim faresi yakalamisligim var ama ölü sekilde
Akrep konusunda da sansimi denerim
Arkadaşlarım maşallah gerçekten çok cesursunuz..ben lağım faresi görsem naparım bilmiyorum hem akrebe göre çok daha hızlıdır siz nası yakaladınız onu bir şeye mi hapsettiniz?

Arkadaşlarım maşallah gerçekten çok cesursunuz..ben lağım faresi görsem naparım bilmiyorum hem akrebe göre çok daha hızlıdır siz nası yakaladınız onu bir şeye mi hapsettiniz?
Yakalamak zorundaydim cunku eve girmisti iyyy igrencti. Yatagin altina saklandi. Ben de yatagin uzerinde elimde vileda sopasiyla sessiz sessiz bekledim. Ben odada yokum sandi ve cikti. Ciktiginda kafasina indirdim mecburen, öldü bir kac darbede. Sonrasi gunler suren temizlik

Evde akrepmi olur Evimde akrep görsem "lan ben ne içmiştim en son" diye düşünür, bir acile koşardım herhalde

Bahçe katında oturduğumuzda eve sık sık akrep giriyordu ama el kadarına hiç rastlamadım, en büyüğü 8-9 cm kahve renkli oluyordu. Ben üzerine bir kase kapatıp sonra kasenin altında dosya kağıdı sokarak hayvanın kağıdın üzerine çıkmasını sağlıyordum sonrada kavanoza atıyordum. Götürüp ağaçlıklı bir alana salıyordum.

Vallahi bu kararlılık ve cesaretin çeyreği bile bende yok:..Fare gibi hızlı bir hayvana isabet bile ettiremem kaldı ki..Birde o an tüm cesaretimi toplasam da vicdan yaparım gibime geliyor büyük hayvanlar çırpınıyorlar falan cinayet işlemiş gibi hissederim sanırım..

Ben tanımazdım ya.
Ama yine de korkup masa tepesine çıkar ağlardım.

Yani el kadar derken büyük olduğunu vurgulamak istemiştim gerçekten bir insan avucu kadar vardı..Sizi de tebrik ederim neler yapmışsınız öyle soğukkanlılığınıza hayran kaldım:)

Aynen ben de oyle hissettim. Bir de yasim 15ti yani dusun. Cok uzuldum agladim gunlerce

Bunlar cesaret gerektiriyor işte maalesef o da bende yeteri kadar yok..hele canlı canlı mümkün değil tutamam

Bak bir arkadaşın dediği kase ve kağıt ikilisi de çok makul. Çok yaklaşmadan tası kapat üstüne sonrası kolay zaten.
Bizim eski evimiz yüksek olduğu halde sarmaşıktan tırmanıp girerlerdi. Annem cesur kadındır kaç kertenkele kaç akrep yakaladı bilmem.

Makul ama benim açımdan imkansız maalesefKeşke bende de annenizin yarısı kadar cesaret olsaydı ben hamam böceği falan görünce bile yaygara koparıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…