- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.642
- 823
- Konu Sahibi minikkedii07
-
Yani el kadar derken büyük olduğunu vurgulamak istemiştim gerçekten bir insan avucu kadar vardı..Sizi de tebrik ederim neler yapmışsınız öyle soğukkanlılığınıza hayran kaldım:)
Bu durumlarda ne yapılması gerektiği birazda tecrübe ile sabit tabii..Bütün haşerelere aynı yöntemi mi uyguluyorsunuz,hamam böcekleri falan çok daha hızlı akrepten zira..Gerçekten el kadar da olabilir, bunların çok çeşidi var çünkü. Ben akrep konusunda bebeklikten şerbetliyim o yüzden korkmuyorum.
Valla içini dışına çıkarmıştık. Ölmediysede çöp konteynırına attık orada ne yaptıysa yaptı. Saldırmadı belki şanslıydık. Şimdi başıma gelse ilaç sıkıp sersemletip öyle vururum. Ama vururum, o belirsizlikle yaşayamam ben.Siz yalnız baya bir cesaret göstermişsiniz gerçekten..O kadar yaklaşmak falan çok ciddi iş bence..Kesinlikle gözden kaybolsa daha büyük problem olurdu..Siz ona vurduğunuzda o saldırmadı mı size ya da sokmaya çalışmadı mı baya yaklaşmışsınız zira..Birde internette yazıyor çok kolay ölmüyorlarmış,çok iyi ölü numarası yaptığından bahsediyor,buzluğa koyunca bile buzu çözüldükten sonra yaşamaya devam ediyormuş..emin miydiniz öldüğüne!?
Kızlar salonun duvar köşesinde el kadar bir akrep görürseniz napardınız o an ya da böyle bir şey yaşadınız mı daha önce(yaşanmış bir olaydır:) )
Valla imrenmiyorum değil aslında keşke bu cesaret bende de olsaydı..Siz çok kararlısınız..Buna benzer başka şeyler de yaşadınız mı haşereler ciddi dert yahu..Yoksa sadece o anlık gelen bir cesaret miydi?Valla içini dışına çıkarmıştık. Ölmediysede çöp konteynırına attık orada ne yaptıysa yaptı. Saldırmadı belki şanslıydık. Şimdi başıma gelse ilaç sıkıp sersemletip öyle vururum. Ama vururum, o belirsizlikle yaşayamam ben.
Çünkü akrebinden hamam böceğine hayatımın içine ediyorlar..bende ciddi bir fobi oldu bu arkadaşım ve havalar ısındıktan sonra buralarda durmak istemezsin,her türlü haşeresi var ve kesinlikle normal büyüklükte değil..M minikkedii07 dunden berı boceklerle alakalı sorular soryosun sen napyosun pekı bu durmlarda yada boceklere karsı bu ılhı nıe xd
Komşumuz var bir tane ben direkt onlara gittim o da çıkartıp öldürdüğünü söyledi heralde doğrudur,samimiyiz yalan söylemez heralde:)ee siz naptınız asıl onu merak ettim.Akrep nerde?
Komşumuz var bir tane ben direkt onlara gittim o da çıkartıp öldürdüğünü söyledi heralde doğrudur,samimiyiz yalan söylemez heralde:)
Kendimi sokağa atardım herhalde. Birde günlerce kaşınırdım. Hicbirşeyden korkmadım şu böceklerden korktuğum kadar,kaldı ki akrep evlerden uzak.Kızlar salonun duvar köşesinde el kadar bir akrep görürseniz napardınız o an ya da böyle bir şey yaşadınız mı daha önce(yaşanmış bir olaydır:) )
Bende aynı şekilde ama erkekler daha soğukkanlı oluyorlar genel olarak heralde bizlere göre ben yoksa normal böceklerden bile korkarımçok cesaretliymiş. korkudan öldüremezdim hayatta.
Nereye gidelim ki evi bırakıp evde kaybolursa o zaman bittik asılKendimi sokağa atardım herhalde. Birde günlerce kaşınırdım. Hicbirşeyden korkmadım şu böceklerden korktuğum kadar,kaldı ki akrep evlerden uzak.
Valla ben duramam akreple aynı çatı altındaNereye gidelim ki evi bırakıp evde kaybolursa o zaman bittik asıl
Hahaha aynen bende tüyerim kesinValla ben duramam akreple aynı çatı altındaAl akrep kardeş der anahtarı bırakip çıkarım
Yani öyle ama bazen başa gelebiliyor:)Konu başlığını bile görmek yetti tüylerim diken diken
Yani her an imdatınıza yetişebiliyorsa şanslı sayılırsınız:)esımı ararım yanına o akrebı alabılecegı aparatları alır eve gelır ve ılaclama sırketını arar
Doğru ama ben çok tırsağım. Evimin arkası dağ bazen eşime diyorum survivor yaşıyoruz yarasa böcek eve girmeyen hayvan kalmadıYani öyle ama bazen başa gelebiliyor:)
evınde akrep olupda gelmeyecek adam var mıdır gercekdenYani her an imdatınıza yetişebiliyorsa şanslı sayılırsınız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?