Evinizde kocaman bir akrep görseniz naparsınız?

Yani el kadar derken büyük olduğunu vurgulamak istemiştim gerçekten bir insan avucu kadar vardı..Sizi de tebrik ederim neler yapmışsınız öyle soğukkanlılığınıza hayran kaldım:)

Gerçekten el kadar da olabilir, bunların çok çeşidi var çünkü. Ben akrep konusunda bebeklikten şerbetliyim o yüzden korkmuyorum.

Gerçekten el kadar da olabilir, bunların çok çeşidi var çünkü. Ben akrep konusunda bebeklikten şerbetliyim o yüzden korkmuyorum.
Bu durumlarda ne yapılması gerektiği birazda tecrübe ile sabit tabii..Bütün haşerelere aynı yöntemi mi uyguluyorsunuz,hamam böcekleri falan çok daha hızlı akrepten zira..

Valla içini dışına çıkarmıştık. Ölmediysede çöp konteynırına attık orada ne yaptıysa yaptı. Saldırmadı belki şanslıydık. Şimdi başıma gelse ilaç sıkıp sersemletip öyle vururum. Ama vururum, o belirsizlikle yaşayamam ben.

Valla imrenmiyorum değil aslında keşke bu cesaret bende de olsaydı..Siz çok kararlısınız..Buna benzer başka şeyler de yaşadınız mı haşereler ciddi dert yahu..Yoksa sadece o anlık gelen bir cesaret miydi?

M minikkedii07 dunden berı boceklerle alakalı sorular soryosun sen napyosun pekı bu durmlarda yada boceklere karsı bu ılhı nıe xd
Çünkü akrebinden hamam böceğine hayatımın içine ediyorlar..bende ciddi bir fobi oldu bu arkadaşım ve havalar ısındıktan sonra buralarda durmak istemezsin,her türlü haşeresi var ve kesinlikle normal büyüklükte değil..

Kızlar salonun duvar köşesinde el kadar bir akrep görürseniz napardınız o an ya da böyle bir şey yaşadınız mı daha önce(yaşanmış bir olaydır:) )
Kendimi sokağa atardım herhalde. Birde günlerce kaşınırdım. Hicbirşeyden korkmadım şu böceklerden korktuğum kadar,kaldı ki akrep evlerden uzak.

esımı ararım yanına o akrebı alabılecegı aparatları alır eve gelır ve ılaclama sırketını arar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…