evinizde ne giyersiniz ( gecelik eşofman yada şık kıyafet )

valla bekarken çok süslüydüm evlendiğimde devam ettim ama çocuk herşeyi değiştirdi yine süslü olmaya çalışıyorum ama artık daha rahat giyiniyorum pantolon yada eşofman olur üzerimde genelde daha spor takılıyorum ama yatmadan önce gecelik olayım vardır atlamam yataga kesinlikle eşofmanla girmem

Bekarken evde giydiğim eşofmanla yatağa giriyordum.Evlendikten sonra ise bu huymu bıraktım eve gelip eşofmanlarımı giyiyorum gece yatarkende ya pijama yada geceliğimi giyorum.Eşim ise eve gelince hemen değişir üstüne pijamsını giyer ve ölede yatağa girer.

evin içinde gece kıyafetiyle ya da tuvaletle dolaşacak halim yok:bbo:
işten geldiğim zamanlarda çok yorgun oluyorum ve bu yüzden şort tayt body eşofman ne bulursam giyiyorum üstüme.
ama uyumlu ve güzel göstercek şekilde
şunu deyim eşofmanla bile şık olabiliyorum
gece yatarken de geceliklerimi çekiyorum tabiki.çok nadir pijamalarla uyumam.

genelde rahat ve şık giyinirim. Çok nadir durumlarda eşofman ile dolaştığım da olur ama tabiki oda üzerimde paspal duracak birşey olmaz.

Bencede evde biraz bakımı olmak gerekiyor. Erkekler için bence bu önemli bir nokta. Sevgiliyken gayet şık, evlenince paspal olmak bana göre değildi.

piiijama piiijama
don gömlek fanilaaaaaa delikafadulden

Son düzenleyen: Moderatör:
şöle baktımda evde şıkır şıkır giyen hatunlara imrendim ayol ben eve zor atıyom kendimi pijama eşofman ne bulursam giyerim
anlayacağınız bende eve gidince paspallıkdan hoşlanırım eşim de benim bu halime alıştı sanırım
ama söz biğün onu abiyeler giyip karşılıycam
en kısa zamanda yapıp anlatırım size olanları
tamam mı kıslar

bende buna cok dıkkat ederım..helekı kadın asla evde gıydıgıyle yataga gırmemelı bence..
o kıyafetle yemek yapıyor vs..bulasıyor sınıyor ustune kokusu..-tatlicadiarzu-bence yanlış.
yataga gırerken favorım gecelıktır benımde muhakkak.

gece yatarken pijama gıyerım, ama genelde şık olmaz,pamuklu, temız, sabun koksun yeter. gunduz eşortman takımı ıle dolaşırım, temızlık yaparken en ıgrenç çamaşır suyu lekelı ne varsa onu gıyerım. kokuya aşırı duyarlıyım, yemek yaptıgım kıyafetlerım ayrıdır, 3 gun falan onunla yemek yapar ,sonra yıkarım. o kıyafetlerle dolaşmam. uuf yazarken yoruldum, kendıme ezıyetten başka bırşey degıl ama huy çıkmıo işte (((((

kışın esofman yazın kapri ve askılı badi evdeyiz nede olsa oldukça rahat sere serpe olmalıyımşakkıdı

evde şıkır şıkır gezmemi istiyosa çalıştırmasın o zaman
zaten akşam geç geliyorum
direk mutfağa
sonrada gözüm oraya buraya takılıyo
yüzümü yıkamaya gidip banyo ovduğum çok oluyor
durum böyle oluncada cici bici şeyler giyemiyorum evde leke olmasın diye
ama kendimce bazı zamanlar belirleyip hiçbişeye ellemediğim sadece eşime hazırlandığım zamanlarda olur

eşim bakımsız ve eşofmanla oturuyorsa ben niye süsleneyimki...gitsin o süslensin

ben de bütün gün şıkır şıkır geziyorum zaten işim gereği. o halimi gören adam akşam da öle beklemesin beni bi zahmet. gün boyu kasılıoruz zaten akşam da öyle oturursak evde sinir krizi geçiririz kaydirigubbakcemile3 ben de kışın eşofman yazın şort atlet ya da elbise giyerim. ama seksi gecelikler yaz kış giyilebilir gerektiğinde. ama her gece de öyle gecelikle yatamam o ayrı. yazın zaten gece ne giysen otomatikman seksi oluyo naniknanik

Kış mevsiminde ister istemez eşofman giyiyorum.Keşke evimin ısınma problemi olmasaydısenağlama
.yazın elbise veya askılı şeyler tercih ediyorum.Çok isterdim evde şıkır şıkır ve seksi gezmeyi:jeyyar: ama çok hassas bir bünyem var.Anında soğuk alıyorum.fisfisfis
Canım kocacıcım,oda süslenmemi ister.Dur bakalım yaz geliyor,artık bundan sonra inşallahŞeniz

eşim bakımsız ve eşofmanla oturuyorsa ben niye süsleneyimki...gitsin o süslensin

canım sen böyle deyince aklıma ne geldi anlatıyımda azcık neselenelim kaydirigubbakcemile3

benim bi arkadasım var.3yıllık evli.arkadasımın ailesi baska sehirde.arada ziyaretlerine gidiyor..bigün gitmis annesigile ziyarete,esi gidememiş calıstıgı için.otobüsle gitmiş..annesigilden dönerken evine yaklasınca otobüs mola verdiginde hafif bi makyaj yapmıs,sacını düzeltmis esi güzel görsün diye hemde gece gece üsenmemiş yani..eşi bi gelmiş tarzan gibi..aynen bana söyle dedi arkadasım;bi geldi pijamalarıyla,bi burun deliginden burun kılı cıkmıs öteki burun deligine girmiş bakımsız tarzan gibi sinir oldum dedi kaydirigubbakcemile3 yazık eşine güzel görüncem diye gece gece molalarda süslendi eşinin hali içler acısıkaydirigubbakcemile3

genellikle rahat şeyler giyinirim ama bazen aklım eserse eşimin geleceği saat süslenir karşılarım onu :jeyyar: kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…