Evinizde yatak odanza herkes girebilir mi?

kendı odama gırılmesınden hoslanmadıgım gıbı kımsenın yatak odasına gırmekten hoslanmam
gırılımesı gerektıgı durumlarda da yatagımın uzerıne oturulmasından nefret ederım ve oturmamda kımsenın yatagına kesınlıkleeee
annemden kalma bır alıskanlık heralde

eşim ve ben içinde olmadığımız sürece birilerinin girmesinde herhangi bi problem görmüyorum çünkü orasıda evin diğer odalarından biri tabi giren gişinin niyetide öenmli özel eşyalarımı kurcalayacak birisi ise kapısının önünden bile geçemez-tatlicadiarzu-

Benim evime zaten sadece en yakınlarım girer eşim de ben de biraz yabaniyiz herhalde çok samimi olmadığımız kimse bazı akrabalar bile gelip gitmez bize o nedenle yatak odamın kapısı da hep açıktır giren olsa da dert etmem gerçi yatak odamda kim napacak ki salonum var oturma odam var

evimde esim ve ben yasiyoruz..kimsenin girecegi bi durum yok
ama olsaydida giremezdi...
yatagimin uzerine oturulmasindanda hic hoslanmam ben..
bende kimsenin yatak odasina girmem

Herkes girebilir. Tabi ben içinde değilken. Bu konuda sınırlamam yoktur. Yatak odasıda evin diğer odalarından biridir bence. Sadece eşyalar değişiktir.

Kesinlikle benim içinde öyledir. Sonuçta abuk sabuk bişey yok ki içeride :) Yatak var, kıyafetler var, dolap var. Bu kadar yani. naniknanik

gırmek ısteyen kısıye baglı..:1closedeyes:
evıme ılk kez gelen bırının yatak odamda ne ısı var canım..:dilcikar:
yoksa dıger odalardan ne farkı var kı yatak odasının (gecelerı harıc :jeyyar:)

ben giremem kimsenin yatak odasına ama benimkine herkes girer
bende var heralde bişey ne hikmetse misafirliğe gelende evimin her odasını kendi evi gibi kullanır

yatak odama girilmesini sevmem hele evime gelenlerin herşeyime bişeye laf etmemelerine gıcık oluyorum kendi eşyalarıyla kıyaslıyolar bunu yapanlarda görümcelerim .ama yatak odasına görümcelerimin felan girmesini hiç istemem.

Evlendiğimde bende böyle bı kısıtlama getırmem sanırım,kapısı acık mis gıbı bı oda,artı yenı gelin olucam,herkes merak edıcektır,örtüdür mobılyadır.. girilmesınde benım ıcın bı mahsur yok ama evımdekı esyalar karıştırılıyorsa,süs esyası ıvır zıvır,helede cocuklar tarafından cok kızarım,ve sanıyorum kıtlerım yatak odamı,cunku süs esyası,oyuncak vs.. cok bende :1closedeyes:

ben kimseninkine girmem kimsede benimkine girmesin ne işi var ki bazıları meraklı oluyo amaaa

yatak odam mahremimdir.annem dahil,kimseyi sokmam,huyumu da bildikleri için kimse de girmez.ben karşıyım yani.

tabiki yatak odam eşimle benim özel yerimizdir ikimizin cennetidir ve bucennete 2 mizden başkası giremez sırnaşık şey

evimdeki tüm odaların kapıları açıktır.yatak odasını da diğer odalar gibi görüyorum açıkcası;o yüzden katı sınırlarım yoktur.zaten haberim olmadan,değil yatak odama diğer odalarıma da giren misafirlerim olmadı hiç.

niye girmiceklermiş ki canım.. gündüz kapısı ardına kadar açıktır girmek isterlerse girerler orasıda bir oda derlerim toplarım o şekilde bırakırım gizlim saklım yoktur..

ama tabi eşimle ben içerdeysek orada gizli saklı bir durum olabilirde olmayabilirde kaydirigubbakcemile2 o yüzden 1 tek o zman sokmam.

ee o kadarcıkda olsun kaydirigubbakcemile2

evimizi yeni aldığımız için meraklılar her odamı banyomu dahi gezip görmek istiyorlar. gezdiriyorum ama sadece oturmaya gelmişlerse sadece mutfağımı oturma odamı ve salonuma bakabilirler. banyoma bile sokmam ne işi var ayrıca wc m var.

esım ve benım dısımda kımsenın ısı yok yatak odamda.normalde oyle katı kurallarım yoktur ama bu konuda kesın ve netım.orası harıc 3 tane daha oda var evde arzu eden oralara gırebılır ama yatak odama asla cıssssss...

Yatak odasıda bir odadır , kapısı hep açıktır... Zaten yatak odasına dalacak meraklı tipler yoktur evime gelenler arasında...

Namaz kılınabilir, çocuk uyutulabilir ve bunu evime gelen herkes yapabilir.

Mahrem gibi bir saplantım yoktur. Bir çiftin özel durumu evin her kösesinde olabilir :))))))

karıştırmadıkları sürece girebilirler
zaten kapısı açıktır saklıcak bişey yok
içinde biz varken çatkapı dalan olursa sinirlenirim tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…