Evinizde yatak odanza herkes girebilir mi?

bizim yatak odası yol geçen hanıdır herkes istediği zaman girer ve çıkar
pek karışmaya hakkım yoktur
öle karışık bişey işte

kesinlikle kimse giremez...lmaz:O oda bana ait ve mahremim.diğer odalardan farklı.eğer farklı değilse neden çiftler kendilerine özel oda yapıyorlar ozaman heryerde yatıp kalksınlar.kimse giremez girmek isteyenede açıkça kızdığımı gösterrim hatda azarlarım.orda benim özel eşyalarım var.ne işleri var yatak odamda oldu birde gelip koynumuzda yatsınlar.

yatak odasi bence kisiye eslere özeldir o yüzden ne kimseninkine girmek nede benimkine girilmesiniisterim
annem kizkardesim cok yakin akrabam haric ama ne yazikki merakli köfteciler coklmaz::umursamaz:ve ben hayir diyemiyorum hani bazen masisdan kusuruma bakmayin ama daginik diyorum anlarlarmi diye aman nolucak biz yabancimiyiz diyip daliyolar yinedelmaz::umursamaz:

ben pek girmeleri taraftarı değilim,sonuçda orası benim mahremiyetim negerek var,ha önemli bişi olur ben odada olmama almaları gerekir,ozaman olur ama onun dışında istemem sanırım.sadece annem ve kız kardeşlerime açık belki bu ayrımcılık ama olsun ben böle düşünüyorum..a.s

yatak odama kimse giremez zaten çok küçük (taşınıcaz ama şükür az kaldı)...sadece kız kardeşim prensesimizi uyuturken girer :))

Herkes girsin ama en azından bi izin alarak girsin...
Ben mutfakta çay koyarken kayınvalidem kız kardeşiyle konuşuyo.."Gel bak burası da yatak odalarıııı" !!!! Hanımefendi ev gezdiriyomuş. ıyi de bi izin al be kadın!! kötükedihüso

Ben inaniyorumki eger ayni davranisi annen sergileseydi, yani teyzene göstermeye kalkissaydi sana bukadar ters gelmezdi... hatta belkide "annem ne kadar da heves ediyor, yakinlariyla paylasmak onu mutlu ediyor" gibi de düsünebilirdin...
Bence arkadaslar bukadar kasmamaliyiz kendimizi...
Banyo da bizim mahremimiz, ama gelen misafire "aaa lütfen israr etmeyin, tutun cisinizi canim, giremezsiniz benim cibilcibil durdugum, hatta belki de esimle dus aldigim vs. yere" demiyoruz ama degil mi?!
Bu demek degilki, her önüne gelen dalsin odaya...tabiiki izin istenmeli...
Ama bu sirf yatak odasi icin gecerli degil, wc disindaki tüm odalar icin gecerli...
Gereginden fazla mahremiyet yüklememeliyiz yatak odalarimiza...

Evli degilim fakat evli olsamda yatak odama girilmesinden ( burdaki cogu yazanar gibi ) rahatsiz olmam..
Yeri gelir birsey almak icin girilir,kiyafet göstermek icin vs. vs...
Sonucta insan ic camasirini veya kocasiyla olan mahremini desifre edecek arac gerecleri :jeyyar: biri girse de girmese de ortada birakmaz ve dolayisiyla da cekinecek bir durum olmaz :1closedeyes:

Kari-koca icerdeyken cat kapi odaya dalanlar ayri tabii ki, tamamen münasebetsiz insanlarin sergileyebilecegi bir hareket..

bizim yatak odamız da yol geçen hanı gibidir.isteyen girer bakar çıkar.kalabalık olduığumuz için böyle bi sınırlama yoktur.yalnızca biz içerdeyken kapımızı kimse vurmadan içeri girmez.

ben varken de yokken de yatak odama kimse giremez
en sinir olduğum konudur acayip çıngar çıkarırım
annem kardeşim girebilir ama her önüne gelen giremez
yeni evlendiğimizde ev görmeye gelen herkes mutfaktan önce yatak odasına bakmak isterdi
ben çok rahatsız olurum böyle meraklı insanlardan
hatta çok kızdıysam müsait değil yatak odam falan der sokmam içeri

Son düzenleme:
Ay ne merakli bizim milletimiz ya..
Evime gelen kisiye saygida kusur etmek istemem ama fesat bakislari hemen sezerim
öyle bi durumda yatak odami göstermem bile.. kime ne yahu.. masallah der gibi

benim yatak odamın kapısıda her zaman açıktır kapatmam
eve misafir geldiğinde eğer odam derli topluysa yine kapatmam kapısını ama eğer dağınıksa kimse görmesin diye kapatırımkaydirigubbakcemile3
çok şükür bugüne kadar yatak odamı merak eden misafirimde olmadılmaz:

Yatak odama kimsenin girmesini istemem.Bilgisayarım çocuklardan sebep yatak odamda oldugu için sadece arkadaşlarım girebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…