• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evinize alnacak eya, sizin kararnz mdr? yoksa einizin mi?

evlenirken benim beğendiğim düşündüğüm şeyleri aldık. eksik olan yada almak istediğim şeyi söylerim beraber alırız.

alınacak bazı şeylere ben karar veririm ne gerekiyosa eve söylerim bazılarınıda o ister ama model renk vs gibi seçimleri genellikle bana bırakırvereliniortak

Ortak karar veririz genelde.Zevklerimizde birbirimize uygundur zaten.Ama yinede ne kadarda olsa bazı durumlarda ben baskın geliyorum sanırım çünkü ev döşemesinden kadın daha iyi anlar gibime geliyor.
Araba seçimindeki ağırlıkta eşimindir.Eşyaya görede kararı ağır basan değişir yani :)

Genellikle zevklerimiz çok zıttır ama aynı zamanda ortak karar vermemiz gerekir.
Birçok zaman alışveriş ve sonrası zor geçer bizim için.

benim de sorunum şu ki eşim hiç karışmaz..herşeye sen bilirsin diyor sinir oluyorum..benim de kararsız kaldığım zamanlar oluyor ama adam ağzını açıp bi şey demiyor..çok zıt çok gözüne batan bişey olmazsa karışmıyor olursa da ben tavsiye etmiyorum ama sen bilirsin diyor..bana sorma diyor ya..sanki sadece benim evim.

Benim eşim evimizin boyasının renginden tutunda
içindeki tüm eşyalara renklere kadar hiç karışmaz pek anlamazda
seçimler bana aittir
o öyle istiyor zaten evde sen daha fazla vakit geçiriyorsun sen beğen diyor..
Karışmaz zavallım..

Alınacak esya zevke, cebe ve evın dekoruna uygunsa ıkımızde ıtıraz etmeyız.
Ilk zamanlar ıtıraz eden taraf olsa da mantıklı olan o ıse tamam denılır.
Esımı bu yonuyle cok sevıyorum.
Asla bana 'sunu almayacaksın, bu olmaz, benım dedıgım olacak' demez.
Genelde olur der hatta.
Fakat o bazen gereksız esyalara ozenıyor, bende engellıyorum (:

benim kararımdır..
ben begnmedigim şeyi aldırmam..ona benim zevklerime hayrandır aten sorunumuz yok.

hatta giydigi şeyleri bile ben secerim :)

ben karar veririm.
eşimde benim zevkime hayrandır,hiç sorun çıkarmaz
sorun yok yanii:)))))))

Birlikte bakarız genelde beğendiklerimiz aynı olduğu için genelde ortak karardır..Ama tabi geri kalan kısmı benim istediğim =)))

eşim bana sormadan kesinlikle bişey almaz ne alınacaksa ben beğenirim seçerim oda öder ne fiyatına nede modeline karışmaz...

şimdii bizde şööle
eşim benim fikrim olmadan eve çöp kutusu bile almaz..
ama benim aldığım hiçbi eşyaya da karışmaz, zevkime güvenirkaydirigubbakcemile3

Aile içinde evinize aldığınız eşyalarda kimin istediği olur?
Eşinizmi karar verir?Yoksa sizmi?.....................................
Kimin fikri önemlidir ailenizde.Tercihler ne olur?
Paylaşalım......................................................................

Eşimin kararı olur,çok zevklidir ve onun tercihleri benim zevkimdir.Ona bırakırım yani :))

Back
X