- 8 Nisan 2017
- 57.257
- 306.139
- 698
- Konu Sahibi Oglak kizi
Keşke benim kaynana da temizlik hastası olsa ruh hastası olacağına 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapsin yapsin bosver,ne güzel iste
Benim gorumcem de bir gün mutfagimdayken elinde bulaşık teli gördüm. Sonradan dolabimda tel izi gordum neyi temizlemeye çalışmışsa artık,resmen dolabın boyasını kazımış. Bir de aspiratorumu kazımış bosch yazıyordu o yazı silinmisBu da bir çeşit. Allahtan başka şehirde de senede bir goruyorum
Ben olsam yapmam, haftada bir onu eve davet ederim kendisi yapsın madem seviyor. Fırsata dönüştür derimBu durumda ne hissedersiniz, 2 günde bir temizliğimi yapmama rağmen eline bir bez alır kv temizliğe koyulur, ben yapıyorum zaten anne boşuna yapıyorsun dedim, ne olacak diyor, temiz bile olsa yapmaya kalkıyor, kendisi temizlik hastası, sanki sen pissin demek olmuyor mu bu, mutfağıma da kendi mutfağı gibi dalar, sizce normalmi, eşim söylemiş cevap olarak ben yardım edeyim diye demiş.
benim gorumcem oyleydi.her geldiklerinde bulasiklari dizer lavaboyu tezgahi komple temizler oyle giderdi.tasinmamda da cok emegi gecti ev yerlestirmesi olsun ev temizligi olsun allah razi olsun.ama bir sure sonra bir bakiyorsun ki herseyine karisir olmus.surekli akil fikir verir olmus.sen dedigini yapana kadar gerek sozlu gerek watsaptan ayni seyi on kere soyler hale geliyor.senin yaptigin seyleri begenmez oluyor.sonra tartistik simdi elini etegini cekti boylesi daha iyiymis onu anladim.mesafe her zaman iyidir.Bu durumda ne hissedersiniz, 2 günde bir temizliğimi yapmama rağmen eline bir bez alır kv temizliğe koyulur, ben yapıyorum zaten anne boşuna yapıyorsun dedim, ne olacak diyor, temiz bile olsa yapmaya kalkıyor, kendisi temizlik hastası, sanki sen pissin demek olmuyor mu bu, mutfağıma da kendi mutfağı gibi dalar, sizce normalmi, eşim söylemiş cevap olarak ben yardım edeyim diye demiş.
Bu durumda ne hissedersiniz, 2 günde bir temizliğimi yapmama rağmen eline bir bez alır kv temizliğe koyulur, ben yapıyorum zaten anne boşuna yapıyorsun dedim, ne olacak diyor, temiz bile olsa yapmaya kalkıyor, kendisi temizlik hastası, sanki sen pissin demek olmuyor mu bu, mutfağıma da kendi mutfağı gibi dalar, sizce normalmi, eşim söylemiş cevap olarak ben yardım edeyim diye demiş.
kadın temizlik hastasıysa ısrarla nem kapmak neden ?Bu durumda ne hissedersiniz, 2 günde bir temizliğimi yapmama rağmen eline bir bez alır kv temizliğe koyulur, ben yapıyorum zaten anne boşuna yapıyorsun dedim, ne olacak diyor, temiz bile olsa yapmaya kalkıyor, kendisi temizlik hastası, sanki sen pissin demek olmuyor mu bu, mutfağıma da kendi mutfağı gibi dalar, sizce normalmi, eşim söylemiş cevap olarak ben yardım edeyim diye demiş.
Kötü niyet aramayın, yardım etmek istiyor olamaz mı...Bu durumda ne hissedersiniz, 2 günde bir temizliğimi yapmama rağmen eline bir bez alır kv temizliğe koyulur, ben yapıyorum zaten anne boşuna yapıyorsun dedim, ne olacak diyor, temiz bile olsa yapmaya kalkıyor, kendisi temizlik hastası, sanki sen pissin demek olmuyor mu bu, mutfağıma da kendi mutfağı gibi dalar, sizce normalmi, eşim söylemiş cevap olarak ben yardım edeyim diye demiş.