Evinize gelen eş ailesi temizliğe kalkışırsa

Keşke benim kide yapsada bende üzülsem sizin gibi ama benim kide doğum yaptığım sabah çamaşır astırdı .
bebeğim küçük hala gelip kalıp hic iş yapmaz

Yapsin yapsin bosver,ne güzel iste
Benim gorumcem de bir gün mutfagimdayken elinde bulaşık teli gördüm. Sonradan dolabimda tel izi gordum neyi temizlemeye çalışmışsa artık,resmen dolabın boyasını kazımış. Bir de aspiratorumu kazımış bosch yazıyordu o yazı silinmis🤣 Bu da bir çeşit. Allahtan başka şehirde de senede bir goruyorum

"Öyle çıkmaz o leke görümce pompalıyla dal anca öyle haklarsın" deseydin.. :KK70:

Temizlik hastasıysa bırak yapsın. Engel olamaz kendine bu da bir hastalık neticede.
İşine gelsin sen de kendini yormazsın :KK45:

Bu durumda ne hissedersiniz, 2 günde bir temizliğimi yapmama rağmen eline bir bez alır kv temizliğe koyulur, ben yapıyorum zaten anne boşuna yapıyorsun dedim, ne olacak diyor, temiz bile olsa yapmaya kalkıyor, kendisi temizlik hastası, sanki sen pissin demek olmuyor mu bu, mutfağıma da kendi mutfağı gibi dalar, sizce normalmi, eşim söylemiş cevap olarak ben yardım edeyim diye demiş.
Ben olsam yapmam, haftada bir onu eve davet ederim kendisi yapsın madem seviyor. Fırsata dönüştür derim

Bu durumda ne hissedersiniz, 2 günde bir temizliğimi yapmama rağmen eline bir bez alır kv temizliğe koyulur, ben yapıyorum zaten anne boşuna yapıyorsun dedim, ne olacak diyor, temiz bile olsa yapmaya kalkıyor, kendisi temizlik hastası, sanki sen pissin demek olmuyor mu bu, mutfağıma da kendi mutfağı gibi dalar, sizce normalmi, eşim söylemiş cevap olarak ben yardım edeyim diye demiş.
benim gorumcem oyleydi.her geldiklerinde bulasiklari dizer lavaboyu tezgahi komple temizler oyle giderdi.tasinmamda da cok emegi gecti ev yerlestirmesi olsun ev temizligi olsun allah razi olsun.ama bir sure sonra bir bakiyorsun ki herseyine karisir olmus.surekli akil fikir verir olmus.sen dedigini yapana kadar gerek sozlu gerek watsaptan ayni seyi on kere soyler hale geliyor.senin yaptigin seyleri begenmez oluyor.sonra tartistik simdi elini etegini cekti boylesi daha iyiymis onu anladim.mesafe her zaman iyidir.

Aman öyle gaygananın babasına rahmet eline sağlık.
Temizlik hastası ise üzerinize alınmayın, anne sana kayfe yaptım deyip oturun keyıf yapın :D:KK71:

Bu gelin milletine yaranılmaz. Yapsalar kızarsınız yapmasalar kızarsınız. Kadınlar ne yapacaklarını şaşırdı.

İnsanlar normal şartlarda birinin evine uzun süreli misafir oldukları zaman temizlik de yaparlar, mutfağa da girerler. Çok özel, girilemez, dokunulamaz alanlar değil temizlik ve mutfak.

Benimki yemekte yanındaki suyu almaz benden isterdi uğursuz olmasından çok çok iyi

Yatak odanıza girmiyorsa bence sorun yok. Hatta efektif kullanın kvnizi. Anne şu gün misafir gelecek bana yardıma gelir misin? Atıyorum hamile kaldın temizlik yapamıyorum evi temizler misin?, bebek bakımında bana yardım eder misin? Kocamın gömlekleri var gelmişken onlara da bi ütü sürsen. Bebeği yıkamama yardım eder misin? vb Aman dikkat! Farkında olmadan Fikir alışverişi ve kv sözüne itaat bi süre sonra alışkanlık yapar bi bakmışsın hayatının idaresi kv nin elinde sen uygulayıcısın. Böyle durumlara düşmekten itinayla sakının. Bu süreç gelin kaynana ilişkinizi de geliştirir.

kadın temizlik hastasıysa ısrarla nem kapmak neden ?
yani kusura bakmayında şu gelinliğin adını tarzınız insanlar kötüye çıkarıyor..
kadının okb si olmasaydı tamam derdim derdi tasası size laf sokmak ama ayağını uzatmak varken davranış bozukluğu sebebiyle iş yapıyormus karışmayın yapsın.

Benimkide gelince mutlaka biseyler yapar ne varki bunda niye kötü niyetle bakiyorsunuz iyi niyetle bakin begenmese gelip sofranizda yemek filan yemez suratindan anlarsiniz zaten.

neye şikayet ediyorsun ki benim kaynanam temizlik yapsa ben tv karşına geçer oturur izlerdim:D

kv zaten temizlik hastasıymış sana pis dese yeterli bulsa ne bulmasa ne

bırak temizlesin ama zarar vermesin yeter

yani uygun olmayan bir malzeme kullanmasın ona dikkat et

kuru kuru toz vs alıyorsa alsın elleme

yapmazsa sıkılır

Seninkini bilmem ama benimki sen pissine getiriyor işi. Oğlum böyle dağınık sevmez, oğlum tozlu sevmez, oğlum kirli sevmez, oğlum da oğlum. Halbuki güya temizliyor ama iyice batırıyor. Ben bir daha temizlemek zorunda kalırım. :(

Kötü niyet aramayın, yardım etmek istiyor olamaz mı...

Back
X