eşimin ailesiyle ciddi sorunlr yaşadık ve 2 yıl görüşmedim eşim gitti oğlumu götürdü ben gitmedim takii kaynım askere gidene kadar kendi ailem baskı yaptı git ölümlü dünya geçir bitsin bu küslük diye neyse uzatmıyım gittim eşim çok mutlu oldu bu davranışıma sonrasında ısrar etti ramazanda çagırıyolar gidelim diye gittik gittik ya bizde iftara aldık kızlar yemin ediyorum abartısız söylüyorum karıştırılmadık bi tarafım kalmadı dolaplar mutfak bankodaki duşa kabin ya ne arıyosunuz dimi o görümcem olucak şuursuzlar yapıyo bunu ev kalabalık servis yapıyorum banyodaki duşa kabinin sesini duyuyorum birine bakıyorum etegimi giymiş namaz kılıyo iste dimi ne hakla gardolabımı karıştırıyosun çamaşırlarımın şeklini bilirim yaa don çekmecem bile kurcalanmış anlıcanız bi tek küçük leylayı karıştırmadılar onuda abilerine bıraktılar sanırım günlerce kendime gelemedim bunu yapanlar küçük insan degil biri 25 biri 28 biri 30 yaşlarında ya evli barklı karılar bunlar çocukları deseniz anlatmıyım anaları böyleye çocukları neler yaptı tahmin edin olan benim kocaya oldu demedigimi bırakmadım arkalarından bir daha bu fedakarlığı isteme benden asla görmek istemiyorum hiç birini dedim nasıl aglıyorum ama oğlum bir yandan eşim bir yandan evi topluyo ben uzatmışım bacaklarımı aglıyorum offf böyle insanları evimde asla istemiyorum yaa edebiyle gelen misafire canım feda
çocuklarını aç getirip,birde yaptığın yemeği beğenmeyip bunu yemez şunu yapalım diyenlere.(patates kızarttıran bile var)- büyük görümcem
aynı şehirde oturduğun halde yatıya kalanlara(araba diye bişey var kardeşim saat kaç olursa olsun evine gidebilirisin)- eşimin ailesi
bebeklerinin altını koltuğun üstünde veya halının üstünde açıp temizleyenlere(bir de o kirli bezleri mutfak çöpüne atanlara)- görümcelerim
çayın demini beyenmeyip şunu biraz aç veya koyulaştır diye elinize tutuşturanlara-kaynım
yemeği yerken tabağın içinde hazine arar gibi tabağı inceleyenlere-eltim
sizin evinizde sizin dedikodunuzun yapılması -eşimin 2.annesi ve eltim
ve aklıma gelmeyen niceleri..
Songul ablacigim,
Geçenlerde bizim eve gelen misafirlerden bir çift beni depresiyona soktu
Gelen tanidigimizi bir çift arkadasi, yaninda da esimin arkadasiyla kiz arkadasi
benimle tanismaya gelmisler
sohbet hos guzeldi, yedik, içtik
uçlu koltukta oturuyorlar, bende kizin yanina oturdum
sonra bunlar sarilmaya basladilar, oglan kizin sirtina elini koydu oksamaya basladi
derken kiz bacagini oglanin bacaginin ustune atti, koca poposunu da esime dogru yoneltti
hist pistt demesek ustune çikacakti
neyse ki gittiler
esime dedim "bu çifti bir daha evimde gormek istemiyorum gelirlerse senide bogarim onlarida"
ha birde bi ara koltugumun uzerinde ki yastigi yuzlerinin onune koyup opustuler
ayyy midem kalkti geri
allahim yaa
Lavabo duruken mutfak tezgahında elmi yıkanırmış-tatlicadiarzu-
Bazı misafirlerin yaptıklarını okuyunca dumur oluyorum -tatlicadiarzu-
kesinlikle döken saçan ve karıştıran çocuklarına dur demeyen misafire gıcık oluyorum. Bi arkadaşımın evine gelen misafir çocuğu ağlayıp zırladı diye ruj vermişti eline,çocukta gitti evsahibinin yeni aldığı koltuk takımını,kapıları ve duvarı bir güzel boyadaı. Annesi laklak yaparken çocuk evin içine etti yani.Böylesine sinir oluyorum.Birde ben sormadan yada ikram etmeden "kahve varmı,neskafe varmı yok bilmemne varmı" diyip görgüsüzlük yapanlara sinir oluyorum.Tabi çok yakınım değilse
Çocukluğumdan beri sinir olduğum bişey daha var
Bütün yorumları tek tek okudum ama buna sinir olan
bi tek ben varım galiba
Erkeklerin ayaklarını ayırıp yarı yatar gibi yayılarak ve kaykılarak oturmalarına
sinir oluyorum çay servis ederkene üstüne dökmek geliyor içimden
hatta bazı kadınlar da öyle oturuyor
Tabi oturmak denirse
Çocukluğumdan beri sinir olduğum bişey daha var
Bütün yorumları tek tek okudum ama buna sinir olan
bi tek ben varım galiba
Erkeklerin ayaklarını ayırıp yarı yatar gibi yayılarak ve kaykılarak oturmalarına
sinir oluyorum çay servis ederkene üstüne dökmek geliyor içimden
hatta bazı kadınlar da öyle oturuyor
Tabi oturmak denirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?