Evinize gelen misafirlerin,hangi hareketlerine sinir olursunuz??

Bide herşeyi inceleyip bunu nerden aldın kaça aldın diye soranlar ki biri görümcemdir
Çok rahatsız edici oluyorlar

ben hıç sınjır olmazdım fakat öyle bır mısafır agırladımkı bayramda esımle nankör olarak adlandırıyoruz artık.benım evımden laf yapıp en yakın olan arkadasımdı ona nasıl anlattı bılmıyoruz göturmuş anlatmış ama kendı dedıklerını söylememış nedense o kızı aradıgımdada sözde bızım o ınsanlar sabaha kadar bızı cekıştırmışler neymış bızden bıkmışlar ayrıyetten esım arayıp sordugundada ıkıyuzluuk yapmasınlar dedıgı halde onların yuzune nasıl bakıyor hayretle sasıyorum neysekı esımle gerceklerı bılıyor ve guluyoruz hatta sasıyoruz yazık çok yazık gercekten

böyle ınsanları evınızden uzak tutun

1.çocukları yatak odamın dolaplarını teker teker karıstırırken kızıma bişi deme merak edio bakıo diyen ilgilenmeyen annelere (ki kendisi görümcem olur )lmaz:
2.evim güzel koksun diye butun odalarıma koydugum lavantayı görüpte ayy bundan bende istiyorum banada yap diyen bi kesenin içine kasıkla lavantayı koyup ağzını bağlamayı beceremeyen beceriksiz kadınlara lmaz:
3.akşamdan beğenilen çorbayı sabah ev sahibesine sormadan dolaptan alıp ısıtıp çocuğuna yedirenlere(sanki bana söylese yapma dicem ama görgü kuralı baskasının buzdolabı acılmaz )
4.evimin banyosunun küçük oldugunu bunun için aksesuarları ortaya cıkarmadığını söyleyen banyomun çirkin oldugunu söyleyen birine (sanki kendi banyo yapıo)lmaz:
5.her gelen tv mizin asırı buyuk oldugunu söylüyor keske biz almasaydıkta onlar alsaydı
6.kapıdan girer girmez bu kadar merdiven cıkılmaz bu evi değiştirin diyenlere (5.kat)
7. bilgisayarda oyun olmadıgını söylediğimiz halde oynucaaaaaam diye ağlayan çocuklarına olmaz demeyip bana acta oynasın diyen annelere (bilgisayar oyuncak sanki)
8. bu buraya olmamıs bunu suraya koy diyen dekorasyon uzmanlarına :mymeka:

şu koltuk şurada olsa daha iyi olur diyenlerden, tülü açıp camdan dışarı bakanlardan, tuvaleti gelmediği halde (anlaşılıyor bu yan siteden gelip 10. dakika tuvalete girmek istenir mi) sadece meraktan tuvaleti ziyaret edenlerden, evin her eşyasını inceleyenlerden yani kısacası muhabbet etmeye değil de ev görmeye gelenlerden hoşlanmıyorum. çat kapı ise eşimin ailesi ve kendi ailem dışında kimseyi kabul etmem mümkün değil.

bende aaa bunu benden görüptemi yaptın diyene sinir olurum

cünkü gecen gelen biri bunu yaptı bana kıskanc bunu bendenmi gördün dedi......deli oldummmm

çocugu ile ilgilenmeyen ve habersiz yada gelmesine cok yakın haber veren misafire fecii sinir oluyorum geçenlerde kuzenim yaptı yola cıkmıs size geliyoruz diyor hay allahım bizde arkadaşımızla alsancaktaydık çok üüzldüm tabii kabul edemedim neyse kayınvalideme haber vermişler onalr kabul etmişler
ama asılsinir oldugum bana 1 saat sonra gelecekmiş gibi haber verdi kayınvaldieme de taaaaaaaa gece 8 de gelmişler kadın çrşıdan koşa koşa eve gitmiş falan haklı olarak hepimizin canı sıkıldı sonra dedikki bir daha sabahtan yola cıkmadan yada birgece önceden haber verin biz onlara giderken en az 1 gün önceden haber veririz

bu tv bu odaya cok büyük ,cart curt dıyıp sureklı tv mız haakkında konusulmasına ,

sinir oluyorum ,

seviyorum kardesım ben kucuk odamda elimde patlamıs mısır ve kola ıle ayaklarımı uzatıp 106 ekran tv ızleymeyı
zemuszemus

hele tv kumandasını ele geçirip salak salak dizi izleyenlere ne demeli dizi izlemeye mi geldin bana diye sordum bir kere DD

misafirliğe geç gelip de çıkardığın ikramı beğenmeyip " ben bunu soğuk yiyemem ısıtsan olmaz mı?" diyenlere.
..k ye afedersin. geç kalmasaydın o zaman dimi ama...

bir de yağlı yağlı börekli çocukların ellerine tutuşturup ilgilenmeyen, çocuk elini kolunu oraya buraya sürünce gık demeyen annelere.

bütün kadınların mutfağa girmesine sinir oluyorum..herkes bişey yapmak istiyor...

ay canim yarama parmak bastin yaaa...gecen cumartesi esimin is arkadasi ve esi geldi...esi benden cok buyuk ama yine de arkadasiz ara sira gidip geliriz...iki tane bebekleri var...kitapligimdan kalemlerimi almislar, yerler sirf kagit kalem dolmus...ben bu arada yemek yapiyordum, sofrayi hazirliyordum falan...annesi kizdi cocuklara topladi kagitlari falan...neyse yemek yedik, cay iciyoruz baktim buyuk olan bebek elinde tukenmez kalem koltugumun ustunde resim yapiyor, bi kagit vermis annesi babasi resim yapsin diye...cocuk tabi koltugu cizdi kalemle falan...sonra annesi babasi acik renkli bi kalem verelim de cizince iz cikmasin kolay ciksin dedi! kursun kalem verdiler! cocuk evimde duvarlarimi cizmis...annesi bi kere farketti bana dedi ki'' neden hic bisy demiyorsun, soyle yapmasin''...ben de isim gucum var benim onu gormuyorum sen soyle dedim...cay falan koyuyorum is yapiyorum ben cunku...cocuk evde dolanirken baya cizmis duvarlari...annesi de elinden hic almadi kalemi...koltugumun cizilmedik yeri kalmamis...sonra babasi bebege cizilen yerleri gosterdi, bak heryeri cizdin dedi, bebek agladi falan...sonra da adam ne dese begenirsiniz ''siz de niye acik renkli koltuk aldiniz?'' ! koltugum krem rengi...ben de bizim cocugumuz yok yaramazlik yapan yok evimizde dedim...adamin karisi da ''eve misafir gelir cocuklari olur diye dusunseydin yengesi'' dedi bebege bakarak, bana soyledi yani...neyse gece gidiyolardi bebek bi de esimin bana hediye ettigi bi oyuncagi da aldi eline gidiyo, adam kapidan kucaginda bebegiyle cikti, oyuncagi bebekten almaya calisti bize versin diye ama esim kalsin kalsin onemli diil falan dedi...benim de zaten atmis olan tepem iyice atti...esim daha yeni almisti onu bana :gitme: oynuodum ben onunla hep kaydirigubbakcemile2 neyse onlar gider gitmez esime cok kizdim oyuncagimi adam birakacakti neden verdin diye...eline verdim bezleri ''heryeri sil aklin basina gelsin'' dedim...beraber sildik koltugu duvarlari ama duvarlarda izler kaldi...koltukta da su izleri kaldigi sildigimiz yerlerde...o kadini goreyim soylicek o kadar lafim var ki...bi de evine bi misafir gelse dedikodusunu yapar evi dagitti cocuklar diye...senin cocugun benim evimin heryerini cizdi elinden kalemi almadin agliyo diye millete laf yapiosun gicik kadin! bi daha gitmicem onlara...cok sinir oldum ya...evimde misafirler ayip olmasin diye pek bisy de demedim...evin icine ettiler yaaaaaaaaaaaaa! uf

haaa bu arada esime oyuncagimi verdigi icin bir suru iskence yaptim kötükedihüso o da bana gitmis aynisindan almis...istemiom dedim...oynamadim lülülülülülü sonra gidip onun aynisindan baska bi hayvan cinsini almis...cok cirkin bu hic begenmedim ben kendi oyuncagimi istiom dedim...oynamadim...dun gidip yine ayni oyuncagin baska bir hayvan cinsini almis yine...onu begendim kaydirigubbakcemile5 bu sana ders olsun bi daha kimseye bir seyimi verme dedim kaydirigubbakcemile3 o da kac gundur anami aglattin dedi:) simdi uc tane oyuncagim oldu...oyuncaklarimin biri inek, biri kedi , digeri de kopek oldu...hayvanat bahcesi kurcaz yakinda kaydirigubbakcemile3

hikomcum iyi sabretmişsin ben olsam kalemi ve kağıtları alırdım çocukların elinden
kimse darılıp gücenmesin.. bak evin ne hale gelmiş..

hikomcum iyi sabretmişsin ben olsam kalemi ve kağıtları alırdım çocukların elinden
kimse darılıp gücenmesin.. bak evin ne hale gelmiş..

ayyy cnm valla iyi sabretmişsin istediği kadar ağlasın alırdım elinden kalemi onla yapılmaz derdim anneside kendisi söylemiyor sanamı söyle diyor sinir olurum böyle düşüncesiz kadınlara

Ya kızmayın ama ben misafire sinir olunmasını çok algılayamıyorum.
Evime kabul ediyorsam bir insanı zaten görmek istediğim içindir, görmek istediğim meclisimde bulunmasından haz duyduğum insana da sinir olmam ben. Dolabımın içini merak etse ne olur ya da fazla yardımsever olsa ya da hiç yardım etmese ne olur. Bilemiyorum. Belki bir gün benim de sinir olacaüım bir misafir çıkar ama şimdiye kadar hiç olmadığı için bana garip geliyor.
Babaevim çok misafir dolup taşan bir evdi, şimdi de aynı alışkanlığım sürüyor. Haftanın en az iki gecesi misafirim olur, hatta arkadaşlarım gelince malum ıstanbul gece karşıya geçmezler, kalırlar. Hiç birgün ne ben ne eşim bak şu da şunu yaptı demedik. Allah boş koymasın evimi.

bulgar ve you_know onlar evden gidene kadar ben renkten renge girdim ama koskaca adam ve kadin hic istifini bozmadi...anca ''su kalemi alalim elinden orayi burayi ciziyor'' falan dediler...ben de bana vermiyor ki dedim, yani siz alin demek istedim ama kalin kafalilar anlamadilar! neden? bebekleri aglamasinmis...haa bi de kucuk bebegin cam sehpamin ustunde tepinmesini de yazmayi unutmusum!!! ki bu kadin evinde bebeklerine sert davranir orayi burayi elletmez. bi daha kolay kolay kabul etmem onlari misafirlige...ben de artik gitmicem onlara...esim de ne derse desin bana valla umrumda degil...kendi is arkadasi benim is arkadasim degil...uff kizlar deli oldum deli! gorgusuz, hayatta hic birsey gormemis insanlar zaten, bize ahkam keserler hep ama sorsan ilkokul mezunu bile degillerdir kesin...bi de o kadina su yonden cok sinir oluyorum, hazirladigim yemekleri nasil yaptigimi soruyo surekli, icine su konulmaz mi bu konulmaz mi diye muhalefet oluyo surekli...kendileri dogulu vicik vicik yagli ve tuzlu yemekleri begenirler kari koca...ben egeliyim oyle yemekler yapmiorum hic...bizim yemekler sizinkiler gibi degil diyorum...bazi pisirdigim yaptigim seyleri hayatlarinda hic yememis oluyolar ve sanki bu dunyada o yemegi bir tek ben pisiriyormusum gibi konusuyorlar...bi b_k bilmiolar aferdersiniz...asla kucumsemiyorum yanlis anlasilmasin ama birsey bilmeyen insanlar ahkam kesmesi zoruma gidiyor...esim de idare et cahil insanlarla basa cikilmio goruosun istedio ...napalim...

Son düzenleme:
anlıyorum seni cnm bende yatak odama girilip oranın buranın karıstırtılmasına sinir oluyorum görümcemin kızı yapıyor görümcemde ses cıkarmıyor bende yengecim girme buraya dediğimde merak edio bakıo yengesi kızıma bişi deme dio tabi bunu dediği an kız odaya dalıo lmaz: ne yapalım bu böyle sinir olmaktan baska bişi yapamıoz bazen diyorum benmi abartıorum ama yok kime söylesem haklısın diyorlar

Yahu sen gibi gelinlere ev sahiplerine hayranım
Ben çenemi hiiiç tutamıyorum
Orda naptığımızı da merak ediyor mu diye sorardım
Burda yaşananlar kadar burası da mahrem girmesin der kapardım kapıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…