bulgar ve you_know onlar evden gidene kadar ben renkten renge girdim ama koskaca adam ve kadin hic istifini bozmadi...anca ''su kalemi alalim elinden orayi burayi ciziyor'' falan dediler...ben de bana vermiyor ki dedim, yani siz alin demek istedim ama kalin kafalilar anlamadilar! neden? bebekleri aglamasinmis...haa bi de kucuk bebegin cam sehpamin ustunde tepinmesini de yazmayi unutmusum!!! ki bu kadin evinde bebeklerine sert davranir orayi burayi elletmez. bi daha kolay kolay kabul etmem onlari misafirlige...ben de artik gitmicem onlara...esim de ne derse desin bana valla umrumda degil...kendi is arkadasi benim is arkadasim degil...uff kizlar deli oldum deli! gorgusuz, hayatta hic birsey gormemis insanlar zaten, bize ahkam keserler hep ama sorsan ilkokul mezunu bile degillerdir kesin...bi de o kadina su yonden cok sinir oluyorum, hazirladigim yemekleri nasil yaptigimi soruyo surekli, icine su konulmaz mi bu konulmaz mi diye muhalefet oluyo surekli...kendileri dogulu vicik vicik yagli ve tuzlu yemekleri begenirler kari koca...ben egeliyim oyle yemekler yapmiorum hic...bizim yemekler sizinkiler gibi degil diyorum...bazi pisirdigim yaptigim seyleri hayatlarinda hic yememis oluyolar ve sanki bu dunyada o yemegi bir tek ben pisiriyormusum gibi konusuyorlar...bi b_k bilmiolar aferdersiniz...asla kucumsemiyorum yanlis anlasilmasin ama birsey bilmeyen insanlar ahkam kesmesi zoruma gidiyor...esim de idare et cahil insanlarla basa cikilmio goruosun istedio ...napalim...