Evinize gelen misafirlerin,hangi hareketlerine sinir olursunuz??

evin içinde çocuklarına sahip çıkmıyolar ya sinir oluyorumlmaz:
her tarafı kırıp döküyolar

aynen bende çocuklarına sahip çıkmayan,habersiz gelen misafirlere sinir oluyorum.

tum evı merakla gezenlere sınır oluyommmmm pkmu arıyon demek gelıyor içimdennn:mymeka: ilk kez gelen ok ama devemlı devamlı glene sınır oluyorum..bıde yatak odaya da gırıyolar ya ne sınr durummmmmm

bigün bi misafirim geldi ve dediki yeni gelin evi incelenir dedi. tek tek odalara girdi en son yatak odasına girdi ve çekmeceleri açmaya başladı ben de çok sinir oldum. o kadar kötü bakmışımki kadın bana bakakaldı ve hemen çıktı odadan. yani misafirsen misafirliğini bil çekmecelerle ne işin var. yeni gelinlerin özeli yok mu sanki klava:

ben abimin kayınvalidesine sinir oluyom
yazın on günlüğün giderim anneme o da hemen gelir iki gün kalır,
üç senedir bu böyle
ev zaten küçük abimler annemler ben eşim kardeşim bi de bu kadın ve kocası
babam rahmetli oldu
rahatsız oluyoruz evde yabancı bi erkeğin yatmasından
bi de kızlarını arar cebinden ben fatmalardayım akşehirde der fatma da yengem
annemi hiç takmaz
yengem de Allah var dünya tatlısı
doğum yaptı annesi getire getire çeyrek getirmiş,
bi de demez mi hazırlıksız yakalandık diye
9 ay on gündür yapsaydın hazırlığını

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ben bunu uygulayalı 1 sene kadar oluyor. önceden kasıyordum falan filan şimdi umursamıyourm. hele bilde canım sıkkınsa, yorgunsam.. self servis...:roflol:
kimse kusura bakmasın..:dilcikar:

birde sürekli kendi konuşup karşısındakini dinleme özelliği olmayanlarada gıcık oluyorum
alkisalkisalkis

Zırt pırt banyoya gitmelerine ... sinir oluyorum.kötükedihüso
alkisalkisalkis

Çocukları kudurduğu halda duymazlıktan gelenlere...
alkisalkisalkis

Çocuğunu eve salıp,kıyameti koparsa dönüp "dur evladım" demeyenlere ve sanki yalvardığımız için lütfen misafirliğe gelip,ev sahibine uşak muamelesi yapanlara sinir oluyorum
alkisalkisalkis

çat kapı gelen mısafırlerı sevmıyorum.. hanı yakınız dıyorlar ama sonucta bi tlf et kardesım çokmu zor belkı ben uygunsuzum klava:
alkisalkisalkis

bi pazar günü malumunuz keyif yapıyoz adamcımlaa uzanmışım öleee. duşa girdi aşkım
kapı zili çaldı kim oo dedim. kaynımm biziz aç dedi.. :1shok:
nasıl koştum üstüme bişiler geçiştirdim kapıyı açtım..
dedi kocan nerde banyoda dedim :dilcikar:
sen niye böyle allı morlu giyindin köylüler gibi dedi kötükedihüso
atıvermiş tepemklava:
müsait değildik kusura bakma, sen merdivenleri çıkasıya ancak bunları bulup giyebildim dedim :roflol::roflol::roflol:
dumur tabi... eltimde gülüyo arkadan zillli a.s
ulen dedim ne haber vermiyonuzzz :mymeka::mymeka::mymeka:
ne bilim haber verdi zannediom dedi...
iyi b.k dedim...
valla verdim lafı abiciğe... yapcak bişi yok.. kaç senedir zırt bırt habersiz geliyorlar
uygun zaman var uygun olmayan zaman var dimi :kedi:
ben haftanın 6 günü çalışan bi hatunum..
ister ev temizlerim, ister gönlümü ederim kime ne :dilcikar::dilcikar::dilcikar:

bazıları mutfağına girilmesinden dolaplarının açılmasından şikayetçi bazıları suyunu kendi almayanlardan ...
Hangisi doğru karar veremedim. Habersiz gelen misafir bence de mutfağa girmemeli. Dağınık olabiliyor. İnsanız haliyle mahcup oluyoruz. Ben mutfak kapısı kapalıysa girmem. Açıksa girerim. Samimi olduğum biriyse mutfağına girip çayımı suyumu alırım

gelirken yanında sormadan tanımadığım insanları getirmelerine sinir oluyorum, hayır belki ben yabancı birini evimde istemiyorum olamazmı
yada sülalece gelenlerede sinir oluyorum
veya ev sahibini hizmetçi gibi görenlerede çok gicik oluyorum ama onalrın evinde gittiğinde kalkıp bir bardak su bile vermeye üşenen tipler var mesela

Yemeğe tok gelen misafire gıcık olurum. O kadar uğraşmışsın yapmışsın ayy şundan çok azıcık koy ötekinden pek almıyım falan diye naz yapanları zorla yediresim geliyo klava:

evet buna bende sinir olurum....hatta gecenlerde biz misafirlige gittik adam yayil yaila yatmis bacaklarinida ayirmis..esim lafini cekmez böyle durumlarda..arkadas biraz derli toplu otururmusun dedi.....adam hemen toparlandi...:kedi:

aynen bende çok sinir olurum
birde çocuklarına sahip çıkmayan misafirlere sinir olurum

aynen 1. bu
2.çocuğuna sahip çıkmayan kadınlara
3.her yeri didik didik arayan kadınlara
4.mutfağa yardım diye girip çekmece dolap karıştırmasına
5.arkamdan fıs fıs etmesine
6.ben ikramlıklarımı çıkarmadan ayy içim kazındı diyenlere
7.ayağı kokanlara
8.fortmantoda yer yokmuş gibi yatak üstüne eşya bırakanlar

daha aklıma gelirse eklerim:sinifsinif:

birkeresinde alt komşum eşi ve cocuklarıyla aksam oturmasına gelmişlerdi. bunlarda yaklasık 10 senelik evlilerdir. kadın misafirlik boyunca kocasına gözleriyle cilve yaptı .. ohaaa be oldum resmen. sadece kocasına bakarak konuşmalar,ona imalı gülücükler atmalar vs vs vs.. adamcağız da belli bir süre sonra utandı yazık. ama bizimki tam gaz devam... o zaman anladım ki bu aile ile fazla samimi olmaya gelmeeeez

sigarayi balkonda bile icseler rahatsiz oluyorum..artik en kucuk kokusuna bile tahammul edemiyorum..

gelirken yanında sormadan tanımadığım insanları getirmelerine sinir oluyorum, hayır belki ben yabancı birini evimde istemiyorum olamazmı
yada sülalece gelenlerede sinir oluyorum

gerci benım mısaıfırm yok denecek kadar az oluyor ama benım de en gıcık oldugum seylerın basında gelır bu söyledıgın ezelden
ortak arkadaslarla samımı dostlarla toplanılcak dıyelım bı tutmus muhabbet sıcaklık var ortak bı sohbet arada..hoop bırı takmıs getırmıs bırını yanında kel alaka..kasım kasım kasıl dur neıkı lafın belı bukulur adam akıllı ne keyıf alınır..
bızım mılette yaygın bu bırı anasını takar bırı danasını bırı kardesını komsusunu bılmem kıme kadar..hanı cok samımı olursun yanına taktıgın kısı de ortak tanıdıgındır ya da mısafırındır mecburı bı durum vardır neyse de böyle kel alaka olunca ben cok sınır oluyorum..özellıkla emrıvakı yapanlara bu durumu kıl oluyorum bekarken basıma cok gelıyordu acıkcası..lülülülülülü

kızlar okudum da kopuyorum oturduğum yerde ilk arkidişin yazdığı banyo terliği muhabbetinin deişiğine sinir oluyorum ayağına terlik verirsin giysin diye banyoda terlik olduğu halde çıkarmaz girer bide o terlikle evi dolaşırkötükedihüso ..ondan sonra akşamın 8inde gelir saat 1 olur gide üstüne çay koymuyonuzmu der..:1shok:allaaaaaah sabır yarabbii bide ben güneşlik sermem inadına güneş geliyo gözüme derler gün yapıyorum kimsede çıt yok herkes örgüsüyle meşgul gelde katil olma sokma o şişi bi yerlerineeklava:

ya ben misafir çoook seviyorum...

keşke kapım hiç susmasa...

ama pekgelen gidenim yok....pfffff

misafiri çok severim ama çat kapı gelenlere sinir oluyorum
yada son dk evden çıkmadan haber verenlere
birde ortalığı didik didik edenlere tabi
en son geçtiğimiz hafta abimler geldi yengemin annesi erkek kardeşi ve kızkardeşide
daha eve girer girmez bütün odaları dolaştılar tamam merak ediyorlar ama yatak örtüsünü kaldırıp nevresim takımını incelemek ne oluyor onu anlamadım

hemen kalkıcakmış gibi oturup saatlerce gitmek bilmeyen misafirlere kızıyorum açıkçası
misafiri çok severim ama oturacak mı oturmayacak mı bilmeye hakkım var değil mi :))
geçerken uğramış gibi geldikleri için çaya bile kalmayacak zanneder meyve suyu ikram edersin sonra üstüne pasta börek bile hazırlaman gerekebilir, ama bunları hep tedirgin yaparsın
çünkü her an kalktım kalkıcam gibi durur... gitmeden yetişsin diye elin ayağın dolaşır... klava:

tamamen katılıyorum

evimin eşyalarının incelenmesine,evimi merak edip her yerini dolaşmak isteyenlere,ayakları kokanlara sinir oluyorum ve tabii birde çocuklarıyla ilgilenmeyen annelere de sinir oluyorum kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…