alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisBen haber vermeden gelenler disinda (bunu da zaten yapan olmaz)
hicbirseye sinir olmam cunku kendimi kasmam.
Evimi suzmek mi istiyor istedigi kadar suzsun kusur arasin eksik bulsun,
Cocuklar ortaligi mi karistiriyor, birak karistirsin
cocuklarin ulasabilecegi yerlerde zaten onemli birseyimiz yok,
Ben mutfaga giderken pesimden sozde yardim amacli gelip te
mutfagi mi inceliyor, birak incelesin.
(Yemekteyiz programi basladiktan sonra buda son moda oldu zaten)
Ve gittiklerinden sonra benim arkamdan laf mi soyluyorlar,
birak soylesinler hic ama hic umurumda degil.
Bu sadece karsimdakinin kisiligini ortaya koyar, beni baglamaz.
alkisalkisalkisbirde sürekli kendi konuşup karşısındakini dinleme özelliği olmayanlarada gıcık oluyorum
alkisalkisalkis
Zırt pırt banyoya gitmelerine ... sinir oluyorum.kötükedihüso
alkisalkisalkisÇocukları kudurduğu halda duymazlıktan gelenlere...
alkisalkisalkisÇocuğunu eve salıp,kıyameti koparsa dönüp "dur evladım" demeyenlere ve sanki yalvardığımız için lütfen misafirliğe gelip,ev sahibine uşak muamelesi yapanlara sinir oluyorum
alkisalkisalkisçat kapı gelen mısafırlerı sevmıyorum.. hanı yakınız dıyorlar ama sonucta bi tlf et kardesım çokmu zor belkı ben uygunsuzumklava:
evet buna bende sinir olurum....hatta gecenlerde biz misafirlige gittik adam yayil yaila yatmis bacaklarinida ayirmis..esim lafini cekmez böyle durumlarda..arkadas biraz derli toplu otururmusun dedi.....adam hemen toparlandi...:kedi:
Çocukluğumdan beri sinir olduğum bişey daha var
Bütün yorumları tek tek okudum ama buna sinir olan
bi tek ben varım galiba
Erkeklerin ayaklarını ayırıp yarı yatar gibi yayılarak ve kaykılarak oturmalarına
sinir oluyorum çay servis ederkene üstüne dökmek geliyor içimden
hatta bazı kadınlar da öyle oturuyor
Tabi oturmak denirse
gelirken yanında sormadan tanımadığım insanları getirmelerine sinir oluyorum, hayır belki ben yabancı birini evimde istemiyorum olamazmı
yada sülalece gelenlerede sinir oluyorum
Hemen yaziyim cocuklari orayi burayi karistiran ama sorumsuz, umursamaz olan gormezden gelen annelerden, sagi solu kontrol amacli bi bahane uydurarak
koseyi bucagi teftise cikan misafirlerden, kendi ezilmisligini bastirmak amacli yapilan basit konusmalardan ve basit konusan misafirlerden hic hoslanmam simdilik aklima gelen bunlar jeton dustukce yazarim:icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?