Evinize gelen misafirlerin,hangi hareketlerine sinir olursunuz??

gittiği evde buzdolabnı karıştırndamı varmış Allahtan öylesine denk gelmedim hiç
çoçuğuyla ilgilenmeyenlere deli oluyorum.çocuk bu tabi yaramazlık yapcak büyük insan gibi yerinde oturmasını bekleyemezsin ama annede annelik yapsında biraz çocuğuna sahip çıksın

Size katılıyorum,ev sahibini sürekli özel şoförü gibi kullanan kişilerden de hazetmiyorum...

bu iki arkadaşın yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum özellikle sabah 6:30 da kalktığımı bildiği halde gitmek bilmeyen gece 12 ye kadar oturan misafirlere gıcık oluyorum

sezeryan ile yeni doğum yaptım 1 haftalık daha kızım.
eşimde ev alışverişi için dışarı çıktı. oğlumda 5 yaşında.

evde pijamalı dolaşıyorum. kızımı emziriyorum. birden kapı çalındı. delikten bir baktım. dayımlar+++++ bir sürü yanına insan. asansörden iniyorlar ama inenin haddı hesabı yok. ben saydım 10 kişi. şok oldum. dumur oldum. kanamam var. onları gördüm daha da beter oldum. beynimden kaynar sular boşaldı. haber verme zahmetinde bulunan da yok. zaten yeni ameliyattan çıkmışım. kapıyı açtım ama benim üstüm başım kan revan içinde. bir de gelenler çollu çoçuklu en az 10 kişi,

açtım kapıyı hoş geldiniz dedim. benim acil olarak banyo yapmam lazım. siz oturun dedim. onlarda oturdular. bunlara çay kek pasta börek (gelen giden olur diye evde hazır vardı) oturdular yediler. çoçuklarına yedirdiler.

birde demezler mi. başka birine ev görmeye gidiyorduk seni de aradan çıkarmak istedik.

ya kardeşim gelmeyin ya iyilik mi yapıyorsunuz. bana yaptığınız eziyet ayakta durmaya mecalim yok birde 10 kişiyi ağırladım.

hemen kendi annemi aradım anne dayımlara söyle bir daha öyle çat kapı gelmesinler.

ne deyim yorumsuz.... yazarken bile sinirleniyorum.

şöyle bir geçiyorduk ,uğradık lafına acaip bozuluyorum,değer vermeme,saygı duymama gibi anlıyorum" sana geldik "demek neden bu kadar zor burası yolgeçen hanımı bütün şevkim hevesim böyle mişafire kaçıyor

bi defasında eşimin ailesinden kalabalık bi grup misafir aldım uzaktan gelmişlerdi burda oturan bi aileyide çağırdık aynı akşam yemeğine. ev kalabalık nerden baksan 15 kişiye yemekti çaydı mutfak zaten ufacık kan ter içinde kalmışım herneyse burda oturan aileninde 4 yaşındaki çocuğu halının orta yerine bi kustu ıyyy ben görmeye dayanamm annesi aldı çocuğu lavaboya götürdü ve bilin bakalım o kusmuğu kim silmek <zorunda ben ve eşim çocuğun anasıda oturdu oğlunu aldı kucağına bizi izledi yaa inananmadım insan çocuğunun kustuğunu kendi temizlemez mi yoksa bana mı öyle geliyor

su aralar uyuz olduğum bi konu gittiğim evde kumandayı asla elime almam ben tv seyretmeye gitmyorum kımseye ama sağolsunlar hem kendi evlernde hem geldğnde benm evimde kumanda onlarda artk kendme saygısızlık olark algılıyorum

kendini özellikle yemeğe davet ettirenlere
çok kızıyorum.
hafta sonu sizdeyiz mangalı hazırlayın diyenlere gıcık oluyorum.
istersem çağırırım ama değilmi ya.
benimde bir hafta sonum var eşimle geçirebildiğim.

valla dicek tek kelime var pişkinliğin bu kadarı...ne pişkin bi kadınmış iğrenç...derhal görüşmeyi keserdim...biraz sert olucak ama bu kadar pişkinlik yapan kadından hayır gelmez komşu olarakta...

Keske oyle biraksaydin o oyle vurdunduymazsa sende ona karsiligi boyle verseydin!!

Ha yine temizlemezse o zaman sonuc olarak yine temizlerdin ama hic degilse kendini ezdirmezdin...

Keske oyle biraksaydin o oyle vurdunduymazsa sende ona karsiligi boyle verseydin!!

Ha yine temizlemezse o zaman sonuc olarak yine temizlerdin ama hic degilse kendini ezdirmezdin...

walla kovayı bezi getirdim o siler sandım baktım hiç umru değil mecburen eşimle sildik oda fazla büyük değil ve kalabalık misafir vardı o pisliği odanın ortasında bekletemezdim daha fazla ama yemin ettim aynısını benim çocuğum olduğunda bende yapıcam intikammmm

çat kapı gelen misafirden hiç hoşlanmam ve asla kimseyede çat kapı gitmem.
bende çocuklarını salıp ilgilenmeyen annelerden nefret ederim.
evimi karıştıran ve herşeye karışan misafirden nefret ederim.
mutfagıma girip herşeye parmağını sokandan nefret ederim.
birde önemli misafirim varken ansızın gelen komşudan çok nefret ederim.

bazen amcamlar arar haftasonu sabahın köründe biz size kahvaltıya geliyoruz der çat kapı bu duruma sinir olurum.Bakalım benim evimde misafiri ağırlayacak kadar kahvaltı varmı? bir başka sinirlendiğim konuda bebekli yada çocuklu gelen misafirlerin bebek bezlerini mutfak çöpüne atmalarına acayip uyuz olurum.nefret ederim

bize bir misafir gelir evimiz kreşe döner bende onların çocuklarının bakıcısı mübarek bıktım ya bu gelenlerın çocuklarından hani oturup bi köşede oynasalar tamam karıştırmadıkları yer girmedikleri oda kalmıyor oda yetmıyor bahçedeki ağaçları kırmaya çalışıyorlar analarının sesi çıkmıyorya yavrum oturun der bı ınsan .

bende yatılı misafirden nefret ediyorum.sıkıntılı bi insanım ne gittiğim yerde fazla kalmayı severim ne de bana gelen misafirin uzun kalmasından hele hele yatılı kalmasından...kapıda ayakkabısını çıkardıktan sonra evin içine değilde yere bastıktan sonra içeriye giren misafirden,çocuğuna sahip çıkmayan misafirden, evimi gezmek isteyen misafirden (sanki yeni gelinim de hoş yeni gelin evinin de gezilmesinden haz etmem),ben davet etmediğim halde yemeğe geleceğiz diyen misafirden,sabah kahvaltıya çağırdığım misafirimin akşama da kalmasından nefrettttt ediyorum....

Azmettim 1.sayfadan itibaren hepsini okudum. Hemen hemen hepimizin şikayeti aynı sebepler... Peki bu saygısızlığı yapanlar kimler acaba? Çocuğuyla gelen çocuğuna göz kulak olacak. Ben sadece bir kişiden bu konuda rahatsızlık duydum 5 defa falan gelmiştir sanırım. Aynı şekilde çocuğun elinde pastalar koltuklara falan sürmeler saksıdan toprağı alıp yerlere saçmalar en son çocuk banyodan wc fırçasını almış oraya buraya sürmeler hızla elinden alıp götürdüm çocuk ağladı anneside ağlama ben döverim onu dedi. Gayet güler yüzle uğurladım. Israrla çağırdı hiçbir davetine gitmedim en son kendi geldi surat astım bir kahve bile ikram etmedim. Lojman ortamındayım diğer komşuluk ilişkilerinden farklı oluyor. Bir kaç kişiyede olayı anlattım.Yanlış anlamayın ama çok rahatsız oldum dedim. onlarında çocukları var sık da görüşürüz oynayabilecekleri ellemelerine izin vereceğim şeyleri önlerine koyuyorum zaten. Bir daha da böyle birşeye asla izin vermem. Tabikiide bir çocuk eşyalarımdan daha önemli ama sırf şımarıklık arsızlık yüzünden neden savaş alanına dönsün evim eşyalarım kırılıp dökülsün. 36 haftalık hamileyim burda okuduklarımdan sonrada gittiğim yere çocuğumla anlaşma yaparak gideceğim. uymazsa gitmeyiz. Niye insanlar benim yüzümden üzülsün sinirlensin kul hakkına girmez mi bu?

çoğu arkadaşın sinir olduğu gibi çocuklu misafirlerin çocuklarına sahip çıkmamasına etrafı kırıp dökmesine birde üstüne üstlük çocukların eline çikolata bilmem ne vermelerine. birde açıklama yaparlar hiçbir hareketini kısıtlamak istemiyorum böyle daha iyi öğreniyor diye. iyide nasıl yemek yiyeceğinide benim evimde öğrenmeyiversin hergün halımı sileceğim ben

birde evde iki tuvalet varken misafir tuvaleti yerine bizim kullandığımız klozeti kullanmalarına, bebeklerinin altını yere alt açma sermeden öyle halının üstünde açmalırına birde o kakalı bezi çöpüme atmalarına çöpü leş gibi kokutmalarına, ama en çokta kızım sana geliyoruz haaa hiç kaçamazsın bizden şunu şunu şunu yap diyenlere, gelirkende bütün akrabasını arkadaşlarını toplayıp getirenlere gıcık olurumm.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…