Ben genel olarak misafir sevmem..
Bizim evimiz şehre biraz uzak,gelenler gelmeyi biliyor da dönerken birşeyler oluveriyor nedense,herkes kendisini arabayla bırakmamızı bekliyor deliriyoum yaa..kötükedihüso
"Ay burdan otobüs nereden geçiyor.bekle bekle otobüs gelmez şimdi,dönmek çok zor oluyo bla bla"..
Sanki ben gelin diye yalvarıyorum..İşten çıkıp o yorgunlukla ağırlıyoruz ve gece 12'de bir de milleti evine bırakıyoruz,eve dönmemiz 02:00'yi buluyor..:1ninca:
Bu yüzden hiç istemiyorum misafir gelsin..
yasakkelim
bende böyle buzdolabımın açılmasına sinir olurum yada açtığımda bakılmasına,oyüzden dolapta saklayacak yada görülmemesi gereken bir şey olmamasına rağmen açtığım zaman siper olurum daracık açarım kapağı sırf bakmasın anlasın diye.
ayrıca çocukları çok severim ama çocuklu misafir gerçekten insanı çok yoruyor.fakat her çocukta da durum aynı değil.aslında mesele çocuğun gelmesi de değil annenin ona gözkulak olmaması beni sinirlendiriyor.çocuğunu paşa gibi benim beyaz koltuklarımın başköşesine yerleştirip yiyecekleri çatala batırıp eline vermesi,çocuk koltukların tepesinde taklalarda atsa,yastıkları da fırlatsa sesini çıkarmaması ve evin diğer yerlerinde çocuk benzer yaramazlıklar yaparken,annesinin rahatça elinde tabağı,dizinde peçetesi oturması bazen çıldırtıcı olabiliyor
bunun dışında mutfakta her işimi kendim yapmak isterim ama kalabalık bir misafir ağırlıyorsam elbette yetişmek zor ve yorucu oluyor.hani bir zahmet bazen bir bardağın ucundan tutsalar fena olmuyor,normalde bunu beklemem misafirden ama ev çok kalabalıksa yardımcı olmaları fena olmaz.
son olaraaakkk girdiğim bir evde evin düzenini,eşyaları hiç ama hiç beğenmesem bile ben ağzımı açıpta bu neden böyle demem,beğenmedim falan hiç diyemem ama bunu yapan insalara sinir olurum.üstelik fikri sorulmadığı halde yapanlara.evime gelipte bana böyle yapan olmadı (hatta hoşlanır evime gelenler genellikle yani belirtirler özellikle) ama çevremde çok sık gördüğüm bir insan davranışı ve benim hiç tasvip etmediğim bir şey.sonuçta karşıda ki insan bir harcama yapmış,beğenmiş bir şeyler almış neden onun canını sıkmak isteyim ki evine her gittiğimde
işte böyle
sezeryan ile yeni doğum yaptım 1 haftalık daha kızım.
eşimde ev alışverişi için dışarı çıktı. oğlumda 5 yaşında.
evde pijamalı dolaşıyorum. kızımı emziriyorum. birden kapı çalındı. delikten bir baktım. dayımlar+++++ bir sürü yanına insan. asansörden iniyorlar ama inenin haddı hesabı yok. ben saydım 10 kişi. şok oldum. dumur oldum. kanamam var. onları gördüm daha da beter oldum. beynimden kaynar sular boşaldı. haber verme zahmetinde bulunan da yok. zaten yeni ameliyattan çıkmışım. kapıyı açtım ama benim üstüm başım kan revan içinde. bir de gelenler çollu çoçuklu en az 10 kişi,
açtım kapıyı hoş geldiniz dedim. benim acil olarak banyo yapmam lazım. siz oturun dedim. onlarda oturdular. bunlara çay kek pasta börek (gelen giden olur diye evde hazır vardı) oturdular yediler. çoçuklarına yedirdiler.
birde demezler mi. başka birine ev görmeye gidiyorduk seni de aradan çıkarmak istedik.
ya kardeşim gelmeyin ya iyilik mi yapıyorsunuz. bana yaptığınız eziyet ayakta durmaya mecalim yok birde 10 kişiyi ağırladım.
hemen kendi annemi aradım anne dayımlara söyle bir daha öyle çat kapı gelmesinler.
ne deyim yorumsuz.... yazarken bile sinirleniyorum.
bi defasında eşimin ailesinden kalabalık bi grup misafir aldım uzaktan gelmişlerdi burda oturan bi aileyide çağırdık aynı akşam yemeğine. ev kalabalık nerden baksan 15 kişiye yemekti çaydı mutfak zaten ufacık kan ter içinde kalmışım herneyse burda oturan aileninde 4 yaşındaki çocuğu halının orta yerine bi kustu ıyyy ben görmeye dayanamm annesi aldı çocuğu lavaboya götürdü ve bilin bakalım o kusmuğu kim silmek <zorunda ben ve eşimçocuğun anasıda oturdu oğlunu aldı kucağına bizi izledi yaa inananmadım insan çocuğunun kustuğunu kendi temizlemez mi yoksa bana mı öyle geliyor
bi defasında eşimin ailesinden kalabalık bi grup misafir aldım uzaktan gelmişlerdi burda oturan bi aileyide çağırdık aynı akşam yemeğine. ev kalabalık nerden baksan 15 kişiye yemekti çaydı mutfak zaten ufacık kan ter içinde kalmışım herneyse burda oturan aileninde 4 yaşındaki çocuğu halının orta yerine bi kustu ıyyy ben görmeye dayanamm annesi aldı çocuğu lavaboya götürdü ve bilin bakalım o kusmuğu kim silmek <zorunda ben ve eşimçocuğun anasıda oturdu oğlunu aldı kucağına bizi izledi yaa inananmadım insan çocuğunun kustuğunu kendi temizlemez mi yoksa bana mı öyle geliyor
Keske oyle biraksaydin o oyle vurdunduymazsa sende ona karsiligi boyle verseydin!!
Ha yine temizlemezse o zaman sonuc olarak yine temizlerdin ama hic degilse kendini ezdirmezdin...
ceyocum çocuk kusmassa ne yapacaksın
alemsin güldürdün beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?