evinize hırsız girse....

ya çok üzücü geçmiş olsun bende gündüz eve gitmiştim o gün ya karşılaşsaydık Allah korusun o anki tepkiyle insan herşeyi edebilirdi

Kurutma mak derken saç mı çamaşır mı?
Evi dağıtmadan altınları nasıl bulmuş?
Dağıtmadıysa yerlerini biliyodur tanıdık olabilir

[/QUOTE]
ya çok üzücü geçmiş olsun bende gündüz eve gitmiştim o gün ya karşılaşsaydık Allah korusun o anki tepkiyle insan herşeyi edebilirdi
yani ona dua edin daha kötü sonuçlarla karşılaşabilirdiniz.tabiki kimse evine hırsız girsin diye istemez ama en azından evinizde olmadığımız zamanlar can güvenliğimiz tehlikede değil.ALLAHTA karşılaştırmasın hırsızlan.onlarada fırsat vermesin.

Bekarken annemlere birkac defa girmisti.2 kere gece biz uyurken.
bir kerede ben evde tek basimayken girmisti .aksam annemler dolasmaya cikmislardi kardeslerimle.ev dublex ben ust katta oturuken alt kattan kapi acildi ozamanlar babam anahtar kullanmazdi.annemlerde yeni gitmislerdi.hemen anladim hirsiz oldugunu.cok korktum ama o panikle nasil geldiyse aklima hala inanamiyorum evde babam varmis gibi konusmaya basladim.
baba kapi acildi annemler geldi galiba falan filan kendi kendime konustum.baktim kapi kapandi.
Sonra annemler geldi anlattim tabi onlar panikten mahalleyi ayaga kaldirdilar.ama ben kac sene gecmesine ragmen o sakinligimi hic unutmuyorum.normalde cok panik yapardim ama nasil boyle karsiladim hala anlam veremiyorum.

Başlığı görünce Allah korusun dedim hemen...
Geçmiş olsun çok, önce nerden girdiğini biliyorsanız önlem alın. Korkunuzda zamanla geçer inşallah.

12-13 yaşlarındayken evimize hırsız girmişti. Açıktaki birkaç nakit parayı almıştı, bir de etrafı kurcalamıştı. Evde kimse yoktu o zaman. Geçmiş olsun, zamanla geçer korkunuz. En korktuğum şey gece uyurken girmesi. O yüzden yatağıma yakın bir yerde falçata ve göz yaşartıcı spreyle yatıyorum.

benim evime de 2 yil once girmisti.bizim tatile gittigimiz gun girmisti
hemen ertesi gun geri dinmustuk eve.
evim ev olmaktan cikmisti. tv mi calmislardi. bulasik makinemden bardak alip dolaptan kola alip icmisler. yatak odami hic anlatmayim. tam bayramdi butun bayrami camasir yikamak utulemek ve temizlikle gecirmistim.
allahtan esim yillim izindeydi de yalniz kalmamistim.ama esim ise gitmeye baslayinca yusuf yusuf misali cit sesi gelse uyaniyodum.
allah islah etsin ins o vicdansizlari...

Bunlar çeşit çeşit oluyor. Benim de evimden hırsız marka parfumlerimi ve pahalı makyaj malzemelerimi çalmıştı. Ucuzuyla pahalisini da ayırt edebiliyorlar. Laptoplara dokunmamisti. Büyük fotoğraf makinem vardı, filtre kahve makinem vardı, hiçbirini almamış. İstese alabilirdi, loreal gibi tipik markalara da tenezzül etmemiş. Hep gözünün içine baktıklarımi caldı. Polis, kadın hırsız erkek olsa bu kadar marka ayıramaz ayrıca makyaj malzemesi çalmaz demişti. Siz de suphelerinizi anlatirsaniz, onlar zaten alışık. Tanıdık mi yapmış olabilir yoksa olağan mi size ihtimalleri sunarlar.

annem ve kardeşimle yaşadığım zaman evimize hırsız girmişti. gece 3 falandı sesler duyuyordum ama insan inanmak istemez ya herhalde üstten geliyodur gibi düşünmeye çalışıyodum. sesler devam edince korkudan kafamı duvara doğru çevirdim. kapı baya bir gürültüyle açıldı hala bakamıyorum. ışığı da pat diye açınca tamam ya bu annem dedim. üstümü örtmeye geldi diye kafamı çevirdim ki hırsız kısa bir bakışma yaşadık çok korktum kafamı çevirdim hemen 2 saat boyunca öyle kaldım ne kalkabildim ne anneme seslenebildim. ondan sonra psikolojim bozuldu geceleri hep sesler duymaya başladım.
ne zamanki o evden taşındık eski güzel uykularıma geri döndüm hiç ses falan da duymadım. gerçekten insanın psikolojisini ciddi bozuyor.

O nasıl hırsızmış öyle hiçbir yeri dağıtmamış,evden biri gibi nerede ne olduğunu biliyorum alıp çıkayım der gibi

Falçata mı Vay hırsızın haline.

Geçmiş olsun. Bir kaç yıl önce bizim eve de girmişti, o zaman bekardım annemlerin evi. Heryeri karıştırmıştı en çok ta benim odamı karıştırmıştı. Mesela çekmeceleri dışarıya dökmemiş ama içleri çok karışıktı. Baya birşeyler alıp götürmüştü, para altın vs. Çelik kapı, üst kilit falan hikaye açmak isterlerse açıyorlar. O günden sonra evde 5 lira bırakmadık. Bütün kıyafetlerimi, çamaşırlarımı yıkadım. İlk zamanlar dışarda hava karanlıkken bile duramıyordum, herkes hırsızmış gibi geliyordu. Sonra yanımda dua taşımaya başladım, boynuma astım. Zamanla geçti. Ama şimdi bile en ufak çıtırtıda kapının deliğine bakıyorum. Mesela evde teksem duşa girceksem telefonu banyoya koyuyorum, ilk zamanlar bıçak falan da koyuyordum. Sanki hırsız gelse bıçakla onu alt edecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…