ya çok üzücü geçmiş olsun bende gündüz eve gitmiştim o gün ya karşılaşsaydık Allah korusun o anki tepkiyle insan herşeyi edebilirdigeçmiş olsun. başıma gelmedi, inşallahta gelmez.ama teyzemin evine girdi.teyzem evde olmadığı gün hırsız eve girmiş ogünde teyzemin oğlu evde uyuyormuş.çıtt diye ses duymuş kafasını kaldırmış bakmış kolidorda 4 tane hırsız dolanıyor.bir tanesi mutfaktan bıçağı almış kendilerini korumak için. bunlar kuzenimin onları gördüğünden haberi yok.kuzenim onların onun bulunduğu odaya geldiklerini farkedince kafasını yastığa gömmüş uyuyor rolü yapmış.eğer karşılarına dikilseydi mutfaktan aldıkları bıçağı ona saplayacaklardı.kuzenimin yanında duran bilgisayarıda alıp kaçmışlar.sonradan polis çağırdılar ama neye yarar bulamadılar.aynı günde 48 tane ev soymuşlar.evinize iki tane kilit yaptırın.kapının arkasınada sürgü yaptırn demişti polis
Çocuk bisikleti kurutma makinesi falan ne alaka onu anlamadım garip bir olaymış. Atlatırsınız zamanla...
Kurutma mak derken saç mı çamaşır mı?
Evi dağıtmadan altınları nasıl bulmuş?
Dağıtmadıysa yerlerini biliyodur tanıdık olabilir
işte tuhaf benide o düşündürüyo biliyormuş demekki ne bilim
Altınlar nerdeydi dağıtılmadan bulunucak biyerde mi ?
yani ona dua edin daha kötü sonuçlarla karşılaşabilirdiniz.tabiki kimse evine hırsız girsin diye istemez ama en azından evinizde olmadığımız zamanlar can güvenliğimiz tehlikede değil.ALLAHTA karşılaştırmasın hırsızlan.onlarada fırsat vermesin.ya çok üzücü geçmiş olsun bende gündüz eve gitmiştim o gün ya karşılaşsaydık Allah korusun o anki tepkiyle insan herşeyi edebilirdi
Başlığı görünce Allah korusun dedim hemen...
Geçmiş olsun çok, önce nerden girdiğini biliyorsanız önlem alın. Korkunuzda zamanla geçer inşallah.
evet konsolun içinde
12-13 yaşlarındayken evimize hırsız girmişti. Açıktaki birkaç nakit parayı almıştı, bir de etrafı kurcalamıştı. Evde kimse yoktu o zaman. Geçmiş olsun, zamanla geçer korkunuz. En korktuğum şey gece uyurken girmesi. O yüzden yatağıma yakın bir yerde falçata ve göz yaşartıcı spreyle yatıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?