- 8 Ekim 2014
- 95
- 55
- 18
- 37
Burası biraz düşündürücü hırsızlar her tarafı talan eder çünkü bizimde başımıza geldi hem de ilk akşamdan girdiler evimize yemeğe gitmiştik 2 saat içinde eve döndük akşam 9 bile olmamıştı belki döndüğümüzde eve,eve bir geldik ki her taraf talan edilmiş,giriş kapıdan başlamışlar dökmeye yatak odası ve diğer bütün odalar,kapıdan bir girdik kapının girişine kadar kıyafetlerimiz iç çamaşırlarımız dökülmüş,yataklar,yorganlar,hep dökülmüş bütün koca yüklüğü dökmüşler çekyatlar dökülmüş,vestiyer dökülmüş aklınıza ne gelirse yani,biz o zaman ki evimizi satacaktık zaten bazı nedenlerden ötürü,babam da bu hırsızlık olayı üzerine saattı evimizi dediğim gibi zAten satacaktık,sizin ki biraz düşündürücü olmuş sanki aldığı eşyaların yerini.tuhaf olan hr tarafa bakmış am dagıtmamış inşallah tanıdık deildir
Konsolda tabak çanak olur normal hırsız gelse çok kurcalamaz orayı önce yatak odasını darma duman eder
Orda olduğunu kim biliyodu
Yada yakın zamanda konsolun içinden bi arkadaşın bişeyler aldı mı ?
Evi dağıtmadan bulduysa tanıdık biri olabilir belki.saolun arkadaşlar da evden aldıgı eşyalar tuhaf çocuk bisikleti kurutma mak. ve altın ev tertemiz dagılma yok çok düşündürüyo beni korkuyu işallah atarım aferdersiniz tv bile eşimle gidicem nerdeyse
annem ve kardeşimle yaşadığım zaman evimize hırsız girmişti. gece 3 falandı sesler duyuyordum ama insan inanmak istemez ya herhalde üstten geliyodur gibi düşünmeye çalışıyodum. sesler devam edince korkudan kafamı duvara doğru çevirdim. kapı baya bir gürültüyle açıldı hala bakamıyorum. ışığı da pat diye açınca tamam ya bu annem dedim. üstümü örtmeye geldi diye kafamı çevirdim ki hırsız kısa bir bakışma yaşadıkçok korktum kafamı çevirdim hemen 2 saat boyunca öyle kaldım ne kalkabildim ne anneme seslenebildim. ondan sonra psikolojim bozuldu geceleri hep sesler duymaya başladım.
ne zamanki o evden taşındık eski güzel uykularıma geri döndüm hiç ses falan da duymadım. gerçekten insanın psikolojisini ciddi bozuyor.
Çok şükür ki gelmedi başımıza.
Çok geçmiş olsun. Zemin katta mı oturuyorsunuz?
yazılanlar içinde en korkunç olay buydu ama en heyecanlı yerinde durmuşsun.ee sonra ne oldu.hırsızla bakıştıktan sonra çekip gitti mi ne yaptı? tüylerim ürperdi inan.ben olsam oracıkta ölürdüm.ışığı açması,üstünü örtmeye gelmesi allahım uyuyamıycam anlaşılan bu gece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?