evinize hırsız girse....

Konu sahibi çok geçmiş olsun evde dağılma yoksa nokta atışı gibi tanıdıklardan şüpheleniyorlar genelde maalesef

QUOTE="hukukkusu, post: 37516312, member: 611318"]Bunlar çeşit çeşit oluyor. Benim de evimden hırsız marka parfumlerimi ve pahalı makyaj malzemelerimi çalmıştı. Ucuzuyla pahalisini da ayırt edebiliyorlar. Laptoplara dokunmamisti. Büyük fotoğraf makinem vardı, filtre kahve makinem vardı, hiçbirini almamış. İstese alabilirdi, loreal gibi tipik markalara da tenezzül etmemiş. Hep gözünün içine baktıklarımi caldı. Polis, kadın hırsız erkek olsa bu kadar marka ayıramaz ayrıca makyaj malzemesi çalmaz demişti. Siz de suphelerinizi anlatirsaniz, onlar zaten alışık. Tanıdık mi yapmış olabilir yoksa olağan mi size ihtimalleri sunarlar.[/QUOTE]

hukukkusu sizinki direkt malzemelerinizde gözü olan bi tanıdık gibi geldi çok ilginç
Yada manayı sapığın biri, geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda atlatirsiniz. Çok korkunç bir olay ve benim cocuklugumdan beri en büyük korkum bu daha dogrusu evde yabanci biriyle karsilasmak gibi bir fobim var. Asansorden cikinca bi durup kapiya bakarim zorlanmis mi sonra girerim bu artık aliskanlik oldu eve girince de ses dinlerim bi. O kadar rutin oldu ki bu bende Allah herkesi korusun böyle tatsiz seyler yasatmasin inşallah.

benim evime de girmişti. tek başıma kalıyordum, içerde uyuyordum. normalde çıt sesine uyanan ben hiçbir şey duymadım. başucumdaki laptopa kadar götürdü. her yerde parmak izi olmasına rağmen polis bulamadı..

Kapını penc. Balkonu iyi kapat. Önlemler al. Bilmem canımdan korkmam da yavrum için korkarm

yok girmedi çok şükür inşallahta hiç girmez,geçmiş olsun size zamanla atlatırsınız.

tuhaf olan hr tarafa bakmış am dagıtmamış inşallah tanıdık deildir
Burası biraz düşündürücü hırsızlar her tarafı talan eder çünkü bizimde başımıza geldi hem de ilk akşamdan girdiler evimize yemeğe gitmiştik 2 saat içinde eve döndük akşam 9 bile olmamıştı belki döndüğümüzde eve,eve bir geldik ki her taraf talan edilmiş,giriş kapıdan başlamışlar dökmeye yatak odası ve diğer bütün odalar,kapıdan bir girdik kapının girişine kadar kıyafetlerimiz iç çamaşırlarımız dökülmüş,yataklar,yorganlar,hep dökülmüş bütün koca yüklüğü dökmüşler çekyatlar dökülmüş,vestiyer dökülmüş aklınıza ne gelirse yani,biz o zaman ki evimizi satacaktık zaten bazı nedenlerden ötürü,babam da bu hırsızlık olayı üzerine saattı evimizi dediğim gibi zAten satacaktık,sizin ki biraz düşündürücü olmuş sanki aldığı eşyaların yerini.

Bize mayis ayinda girdi cnm 2. Kere hemde bizim 2 evimiz var yazik kaldigimiz eve girdi evi kontrol etmek icin gidince anladik sonra diger eve geldik orda bile korktum igrendim ben

benim başıma geldi psikolojim bozuldu evde tek başına kalabilen biriyken uykularımı kaybettim ve maalesef o evden çıktım sonra uzun süre psikolojimi kurtaramadım. şuan 1. katta bir evde oturamıyorum. illaki yüksek kat olacak ve evde ışıklar açık uyuyorum. uykluya dalmak zor oluyor.

Bende bugün ayakkabı mı Çaldırdım.. Çok Üzüldüm Oda.Seviniyordur Kesin...

Geçmiş olsun
İstanbula geldiğimden beri sitede oturuyorum,kucuk şehirden geldiğim ve hep etrafımdan hırsız hikayeleri duyduğum için. Şimdi oturduğumuz sitede hırsız girmesi çok zor cunki su bile isteseniz sizden onay almadan sokmuyorlar içeri. Aidat yüksek ama napalim.
Benim amcama,arkadaşıma,eşimin akrabalarına girmiş hep. En son arkadaşıma girmiş Allahtan evde yoklardı. Önlem almakta fayda var.

gecen ay disarida isim vardi. 3-4 saat sonra eve geldim. bir baktim hem sokak kapisi hem dairenin kapisi ardina kadar acik.
aklim gitti.
yanimda oglan, esim iste. elime bir levye aldim. esimle telde konusarak eve girdim.
butun yatak altlarina kapi arkalarina bakip evde kimse olmadigina emin olunca degerli esyalari kontrol ettim hersey yerli yerinde hicbirsey dagilmamis.
sonra kapiyi tekrar kontrol ettim meger emniyeti acik kalmis, cikarken aslinda kapi kapanmamis. diger dis kapi da ruzgardan aciliyordu zaten arada.
kimse girmedigi halde deli oldum, bir de biri girse heralde tasinmak zorunda kalirdim.
bu arada kapi 3-4 saat acik oldugu halde kimsenin girmemis olmasi da sans mi ne bilemiyorum. :)

bizde annemle geçen hafta pazara gittik sabah 9-10 gibi evden çıktık akşam eve geldik giderken mandalı açık unutup gitmişiz allahtan apartman güvenilirde birşey olmamış

saolun arkadaşlar da evden aldıgı eşyalar tuhaf çocuk bisikleti kurutma mak. ve altın ev tertemiz dagılma yok çok düşündürüyo beni korkuyu işallah atarım aferdersiniz tv bile eşimle gidicem nerdeyse
Evi dağıtmadan bulduysa tanıdık biri olabilir belki.
Çok geçmiş olsun bu arada.

Çok şükür ki gelmedi başımıza.
Çok geçmiş olsun. Zemin katta mı oturuyorsunuz?

yazılanlar içinde en korkunç olay buydu ama en heyecanlı yerinde durmuşsun.ee sonra ne oldu.hırsızla bakıştıktan sonra çekip gitti mi ne yaptı? tüylerim ürperdi inan. ben olsam oracıkta ölürdüm.ışığı açması,üstünü örtmeye gelmesi allahım uyuyamıycam anlaşılan bu gece.

artık korkmuyorum ya geçti çabuk hatta karşıma çıksada agzını burnunu kırsam diyorum bu sinirle

benim uyandığımı görünce o an şarjda olan telefonumu kaptı onu gördüm sonra kaçmış ama ben korkudan arkama bakamadığımdan 2 saat yatağımda kalakaldım.
ne bilim hırsız dediğin elinde bi feneri olur sessiz hareket eder. bizimki kendi evi gibi geziyor bi de ışığı açtı ya manyak.
nasıl bi kafadaysalar çözemedim. bağırsam belki annem kalkardı bana veya ona birşey de yapabilirdi ucuz kurtulduk yinede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…