Evinizin Düzenli Hali-OKUMADAN GEÇMEYİN LÜTFEN

eveett hafta sonu çektiğim fotolardan koyalım birazda ,

bu yatak odasında t-shırt dolabı

bu banyoda lavabo altındaki deterjan dolabı

bunlar mutfaktan

buda balkondaki sardunyam ,nasıl güzel açtı

Eylülcüm..senin bütün evine 2 yada 3 kez bakmıştım...evinde çok güzel,düzeninde öyle..evinin tertibi,düzeni burdan pc den bile belli oluyor..maşallah diyeyim sana....

buraya foto ekleyen hanımlar sizlerde öylesiniz..hepiniz çok düzenlisiniz. bir kaç gündür iş yerinde size bakıp o gazla eve gidiyorum dolap içlerimi düzenliyorum..evimede henüz yeni taşındım..heryeri heryerde...bana burda iyi gaz veriyorsunuz....birde sizlere birşey sorucam...şu bizim bayanların kol çantaları çok olur ya..her kıyafete göre..onlara bir türlü düzen tutturamıyorum..sizler nerelere koyuyorsunuz..sanki burda hiç görmedim foto..yoksa benmi kaçırdım gözden ...

erzak dolabın süper.diğer yerler de çok güzel ve sardunyan.

canım teşekkür ediyorum tüm arkadaşlar adına.
tam senin ihtiyacına göre bir ürün dün bukadar.comda gördüm.süper çantalar için.
benm çok fazla yok çantam.olanlar da portmantomun üst rafındalar.

Son düzenleme:

işte bu benimde sorunum bende evimi düzenledim tam bitmese de ama çantaları nereye koyacağımı şaşırdım bir hurç alıp içine mi koysam diye düşündüm ama bilemedim:26: gerçekten nereye koyuyorsunuz hanımlar

aayyy evet süper bişeymiş..hemen bakıyor be inceliyorum..çok sağol..

bunu görmüştüm bende ama işte dolaba falan asmak gerek dolap ancak kıyafetleri alıyor

Eylülcüm..senin bütün evine 2 yada 3 kez bakmıştım...evinde çok güzel,düzeninde öyle..evinin tertibi,düzeni burdan pc den bile belli oluyor..maşallah diyeyim sana....

çok sağol canımm ,ancak akşamdan akşama bu kadar oluyor ,birde evde olsam çiçek gibi yaparım evide imkanlar dahilinde bu kadar oluyor ..
erzak dolabın süper.diğer yerler de çok güzel ve sardunyan.

sağol canım ,erzak dolabı çoook eskiden ayakabılıktı ,tahmin edersin ki şimdilerde erzak dolabı oldu ,boyayacağım yada kaplayacağım bakalım karar veremedim şimdilik böyle kaldı .çok işimi gördü ..

eylül ya o erzak dolabı süper olmuş:) bend eistiorum aslında süper olmuş:)

eylül ya o erzak dolabı süper olmuş:) bend eistiorum aslında süper olmuş:)

sende yap canım,gerçekten herşey elimin altında oluyor,bişey yapmaya üşenmiyorsun ,hemen ordan alıp yapıyorum kek,börek ne gerekiyosa,başka hiçbir yerde erzağım yok,yeni alışveriş yapmıştım,daha saklama kaplarına yerleştirmeden çektim üstelik,sende ucuz saklama kaplarından al ,3,5 tl filan olanlardan ,koy şeker çay,pirinç v.s ,hem ne kadar kaldığını biliyorsun alışverişte rahat oluyor.

cok güzel canim

Azaltırken bana gönderseydin kızzzBenim hiç takı alışkanlığım yoktur ya, hiç uğraşamam, vaktim de yok uğraşcak gerçiya
ben seviyorum canim ya hel yüzükleri cok seviyorum ha birde saat birde bileklik o kadarcik

canim ben görmedim memnun omayanlarin yorumlarini :26: neyden memnun degiller bilmiyorum :26:
yani ben memnunum ikea daki su olayi seviyorum isdegin dolabi alip icini istedigin sekilde yapabiliyorsun
cok yorucu oldu ikea ya kackere gittik hatirlamiyorum bile :26:
ben önce karar verdim nereye ne istiyorum cizdim felan
gidip baktik ici disi öyle iste canim yani yorucu
ama tam istedigim gibi oldu sükür
fiyata gelince ben yurt disindayim biliyorsun 2000€ yada 2500€ kadar olmasi gerekiyor :26:
ama sunuda söyliyeyim sana eger bildigin emin oldugun bir marangoz varsa
istedigin gibi yaptirmakda cok mantikli bence

benim banyodaki raflarim cok doluu

Sağol canım teşekkür ederim.

Harbiden, erzak dolabina bende bayildim!
Neyi o sekilde kullansam diye düsünüyorum

Yanlis alinti yapmisim!

benim erzak dolabından bahsediyordun sanırım kadın milleti uydurur bişeyler ,olmadı mutfak dolaplarından birini boşalt ,araya bir raf daha attır al sana erzak dolabı ,benimkide eski ayakkabılıktı zaten

cok guzel odalar canim bende acik renk ferah mobilya istiyorum artik insallah zamanla tek tek gecirecegim elden...

canım galiba o yağ sıçratmayan diye satılan şey gerçekten kullanışlımı? ayrıca seni alkışlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…