- 12 Temmuz 2012
- 3.387
- 1.815
- 398
Cnm isim yazmali ayakkabi kutularini nerden ne kadara aldinAyakkabılık düzenim
Merhaba karemineCnm isim yazmali ayakkabi kutularini nerden ne kadara aldin
Merhaba cnm.nm.fotolar icin tesekkurler cnm.valla supersin sekerim ben hzir aldin sandim :) ellerine saglikMerhaba karemine
Almadım canım ben onları, kendim yaptımKumaşla hali hazırda olan ayakkabı kutularımı kapladım, silikon tabancası yardımıyla. Fotoğraflarını da cetvelciler konumuza koymuştum dur buraya da ekleyeyim.
Kapladıktan sonra yazıcıdan ayakkabılarımın modellerini çıktı alıp yapıştırdım kutuların üzerine.
Benimde öyleydi eşime raf yaptırdım iki tane içine. Normal kaplamasız sunta (daha uygundur fiyatı) kestirip yapabilirsin suntayı istersen kendin mobilyanın rengine kaplabenim gardrop eski model bişey içinde hiç raf yok katlanan çamaşırlardan birini alınca hepsi kafama düşüyo
Slmlar
benim gardrop eski model bişey içinde hiç raf yok katlanan çamaşırlardan birini alınca hepsi kafama düşüyo
napim ne edeyim
akıl fikir yardım istiyorum
Merhaba kahveyokmuBenimde öyleydi eşime raf yaptırdım iki tane içine. Normal kaplamasız sunta (daha uygundur fiyatı) kestirip yapabilirsin suntayı istersen kendin mobilyanın rengine kapla
Keşke satılsaydı da alsaydım karemine, bu hâliyle çok uğraştırdı canımMerhaba cnm.nm.fotolar icin tesekkurler cnm.valla supersin sekerim ben hzir aldin sandim :) ellerine saglik
O dertten bende muzdaribim çözümü bende bekliyorum:)
Ama bu çok tatlı yaaa, masaldan fırlamış gibi... Güle güle oturun... :))Bu da benim evimin düzenli ve yeni boya badanadan çıkmış haliEki Görüntüle 1565659
Çok teşekkür ederim sizlere de inşallah buarada oğlumun odası büyüdüğü için değişti oda burdaAma bu çok tatlı yaaa, masaldan fırlamış gibi... Güle güle oturun... :))
Teşekkürler ikeadan aldım ben deyeni dolap yapırcam bende , çanta rafını çok begendim
bende yaptırcammm
Teşekkürler ikeadan aldım ben de
Evet :) dolabın tamamını 2000 e aldık üstelik. Ben daha önce özel yaptırıyodum dolapları. Hiç gerek yokmuş, hem boşuna çok pahalı tutuyor, hem de taşınırken vs uymasa veya zarar görse üzülüyor insan. Üstelik ikeada da nasıl şsterseniz öyle kombinliyorsunuz. Kesinlikle tavsiye ederim :)iedan mı aldın cidden mi bakayım bende gidince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?