Dun tesaduf eseri gordum ve topige bayildim gunde 50 kere done done cekmece duzenledigim icin tam benlik.20 aykik bir kizim var o cekmeceleri bosaltir ben toplarimCeyizden kalmis tulbentler patikler danteller hergun duzenliyodum fenalik geldi artik ben de hurclara doldurdum bazanin altina kaldirdim cekmecelerim bombos nerdeyse dagitacak birsey kalmayinca sorun hallolldu
Kizimin kuculmus kiyafetlerini vakumlu hurcalara doldurup annemin evindeki bazama goturdum cok fenayimkadinin evi kiyafet doldu tasti koca baza kizimin kuculmusleriyle doldu.
Mutfak dolaplarim da az esya var kullanacagim kadar fazlalik esya hic sevmiyorum esim yakinda beni de fazlalik diye ysnlislikla kapinin onune koycan diyor.
Neden yaziyorum da foto yok derseniz cepten gonderemiyorum foto malesef evde de pc yok kizlar
Kalinkaselin evin cok duzenli sen de benim gibi obsesifmisin yoksa bak bebiste gelcekmis o seni 1 yila kalmaz duzeltir cekmeceleri doktukce sen de benim gibi kaldircak yer ararsin
Bu arada corap cekmecesini duzenlemekten fenalik gelmisti ayni boy dursunlar ayni renkler bir tarafta diye senin plastik kutulara corap koyma fikrine bayildim ben de kullanmadigim ayakkabi kutularina doldurdum bu sorunum da ortadan kalkti boylece kizim dagitsada kutuya koyarim 1 dakikada geri
ya evet işte sonuçta bu tavuğun poposundan çıkıyo:) çıktıgı yer belli:)
ben en iyisi yumurtaları yarleştirmeden önce sirkeli tuzlu suda bekletip yıkayıp öyle yerleştirim buzdolabına içim rahat etsin
çok yakın zmanda bebişim olcak:) onun hijyeni herrrrrşeyden önce geliyo:)))
veeeeeeeeeeee bugün sırada mutfak dolaplarımın içi var ben gidim mutfağımı cillop gibi parıldatıyım :)
akşama anca biter akşamda gelir fotoları paylaşırım:)
böyle böyle hergün bi yeri temizlemeyi düşünüorum
doğum temizliği,bahar temizliği işte hepsini toptan yapıorum:)
iyi oluyo bugünde tatil bayabi işime yaradı:)
Canım sen artık kendini fazla yorma bence.zamanın az kalmış.kadın falan tutsaydın veya eşin,annen falan yardımcı olsun.çalışıyosunda sanırım.çok yüklenme kendine bence.
Düzenli olmak için ya az eşyan olacak yada geniş yerin olacak.düzeni oturtmak önemli ve uymak tabiki.ayakkabı dolapları elimin altında olmadı gerekenler raflarda mevsime göre kullanılmayanlar kutularda.benim bir taktiğim var bakıyorum 2 sene boyunca ya hiç giymediğim ve ya bir iki kere ayıp olmasın hadi giyim bari dediğim ayakkabı kıyafet neyse işte onları temizler boyar veya ütüler ihtiyaç sahibine veririm.o nedenle fazlalık bırakmam.senede bir giydiğim şeyi verdiğim insan sürekli giyecek.tabi eskimemiş hala kullanılabilir olanları.moda moda diye hersene dünya kadar şey alıyoruz.bence eşyalarında zekatı olur verelim evimizde çok birikmesin insanlarda ihtiyacını görsün.
kızlar geldim mutfağımıı paylaşcam demiştim biraz geç oldu ama :))) inanın anca vakit buldum:)
fotoları küçültmem lazımdı baya uğraştırdı::)
harikasınız yaa!!
mutfak dolabı düzeninden kendime de pay çıkarttım.
büyük boy bakliyat saklama kaplarınız o kadar kullanışlı olmuş ki..!
vede baharat sakladığınız küçük saklama kapları..
her şey çok düzenli yerli yerinde.
çok teşekkürler, bizlerle de paylaştığınız için.
burdaki düzenli evleri görmek acayip şevk veriyor ama kendi resimlerimi koyamıyorum benim mutfağım bit kadar herşey üst üste düzenli gibi dursada kalabalığı fazla mesela dolabım ikil açılandan dört kapak sadece
alt dolabım bir ikili bir de tekli hani yetmiyor mu ben mi ayarlayamıyorum bilemedim bi balkonumda var raflı seyyar dolap
birde çalışma odamda var erzak dolabım mesela fırınım mikro dalgam koridorda duruyor o yüzden derleme gibi
yinede herşeyin b,r yeri yurdu düzeni sistemi var ve ben çok seviyorum düzenli derli toplu olmasını
selin senine vine glesek hiç yabancılık çekmeyiz nerde ne var öğrendik
mutfağa gir istediğini aç bul dolaptan
helal olsun sana selincim
konsolun da pür düzen maşallah
benimde vitrin ve büfe var ama büfenin yarısı camlı
vitrinde sırf cam sadece yanında uzun kapaklı dolabı var alırken dikkat etmemişim
şimdi hepsi kapaklı olsaydı diyorum temizlik yapayım resmini eklerim
ben alıken camlı büfede vardı temizliği zor olur diye cessaret edememiştim iyiki almamışım:)
vakumlu hurçlara gelince bende almıştım bir kez vakumlayıp açtıktan sonra verimli olmuyorlar bazıları da dediğin gibi kendi kendine hava kaçırıp açılıyor
yine de işimizi görüyorlar bende yorganları ve yatak örtülerini incecik yaptım sayelerinde
aslında hep vakumlu kalsalar süper işe yarar şeyler ama açlılıolar
ben A101 den almıştım indirime girmişti belkide çok kaliteli olmadıklarındandır:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?