- 3 Şubat 2018
- 25.789
- 110.943
- 598
- Konu Sahibi Prenses Polyanna
-
Bir anne olarak evladıma elini kaldıranın elini kırarım. Boşanın merak etmeyin eşiniz olacak aciz yaratık kendini filan öldürmez. Ya da bu şekilde devam edin evladınız yitip gitsin. Seçim sizin , evladınız mı onu bu hale getiren baba sıfatını hak etmeyen mi ?
Haberi biliyorum Allah a sukur benim yolumdaki kurslar duzenli o kurslari bilmem evet yaptiklari cok buyuk serefsizlik Allah rahmet eylesin ama her kurs ayni degil insanlari kurstan uzaklastirmak icin elinizden geleni yapiyorsunuz el birligiyleDaha 2 gün önce çocuğu dayaktan öldürüp merdivenden düştü diye ailesine teslim ettiler.
Haberde mi takip etmiyorsunuz!
Onun hesabini Allah a verirsin artik ben bilmemGerçekten mi
Anne babayi atacagim diye bisey demiyorki benim demeye calistigim zeten en azindan kendi ayaklari ustunde durmaya calisir Allah yoluna doner sokaklarda surunecegine anne ben onu sahiplenecegim dort dortluk yuva yapacagim demiyor sikinti orda
Madem hesabını Allah'a vericem sen benim müslüman olmadığım hükmüne nasıl varıyorsun ??Onun hesabini Allah a verirsin artik ben bilmem
Bir söz geldi aklıma , bizi bilen bilir bilmeyen kendi gibi bilir diye.Madem hesabını Allah'a vericem sen benim müslüman olmadığım hükmüne nasıl varıyorsun ??
Işte yıllar sonra bosayabilmis çünkü maddi manevi gücü yokmuş kadının. Bende orda onu diyorum. Adam laftan anlamiyosa napicak en fazla bosanabilir ama ona da gücü varsa. Desteği yoksa bizamana kadar sabretmek zorunda sonrasında çocuk büyüyünce kendi çalışıp çocuğuna bakabilir.Bende bunu kabullenmiyorum. Benimde babam boyle bir insandi. Annemin bir kere bile bize vurdurdugunu gormedim. Yillar sonra da bosadi.
Valla ismim merve ama site kabul etmediği için mervenin tersini yazdım. Onuda kabul etmediği için x koydum. O kız hoşunuza gitmese onun adını yazma gereksinimi duymazdiniz. Burda bu kadar insan haksız olup bi siz haklı olamazsınız bi düşünün derimIsmim ne alaka nerden vuracaginizi sasirdiniz seninde ismin evremx sende uzaylimisin ben kimseyi idol almam o gun o isim aklima geldi bende onu yaptim
Bu tespiti yapmak için psikolok olmaya lüzum yok azcık mantık ve akıl yürütmek yeterli oluyor. Sen öyle yap çocuklarını zincire vurarak dini Allahi öğret ama şu ayeti de unutma...dinde zorlama yoktur sevdirerek öğretiniz deniyor. Lâkin senin düşüncenle öğretilen her dindar kesim ya sapık yada milletin elini eteğini öpen sözde tarikat müridi oluyor. Uydurulan değil de indirilen dini biraz okuyun çocuklarınızı o zaman kuran rehberinde okutun inşallah. Güzel arapça okumaklada Allahın kelamını ayrıca öğrenmiyorsun biraz ne demiş Rabbim diye düşünüp kendi dilinde bak bakalım zorbalık neresinde kalıyor kuranın...buda benden sana abla tavsiyesi olsun lakin yaşım 38.Sayin psikolok hanim veya psikolok olmaya calisan hanim evet zorla zincire vurmayacaksin ama sokaklardan geri gelmeyen bi cocuga evini umursamayan bir cocuguda kursa vermek zorundasin benim amacim kuran kelam ogrenmesi ve artik kocaman adam olmus 5 vakit namaz kilmasi
Adnan Oktar mı?Nasil biseyler oldu anlatsana ???? Sen kuran cemaatlerini adnan oktar cemaatleriyle karistirdin galiba ne yasiyorsun
Çocuğu kendinden uzak ayrı bırakarak eğitim mi olur?En iyi disiplin budur cocuk serseri olmanin son raddesinde egitim kurumu psikolok falan bana gore sonucsuz ve para emici ama cocuk evinden ayri biraz disiplin gorse hem araya ozlem girer hemde cocuk olgunlasir
Cocugun adam olmakla ve disiplinle sorunu var kadincagiz adam olmuyor diye dert yaniyor pembe panjurlu evimizde cicekli bocekli hayat yasamiyoruz benim kurs dedigim Allah kelami ogrenmesi ve 5 vakit namaz kilmasi hem aileden uzak olunca olgunlasip adam olacak ama senin gibi yobaz kafalar var maalesef
Evet o cocuk once anne sevgisi gorecek ama o babayi o evden gondermicem diye israr ediyorsa sokaklarda serseri olacagina din iman ogrenir namaz kilar dilimde tuy bitti anlatmaktan yemin ederim
Çocuk 18 inden önce din eğitimini yalnızca aileden almalıdır.Haberi biliyorum Allah a sukur benim yolumdaki kurslar duzenli o kurslari bilmem evet yaptiklari cok buyuk serefsizlik Allah rahmet eylesin ama her kurs ayni degil insanlari kurstan uzaklastirmak icin elinizden geleni yapiyorsunuz el birligiyle
Aynen evet en azindan sokak serserisi olmamasi benim amacimAynen dediginiz gibi. Sıkıntı annenin gerçekten çocuğuna sahiplenmemesinden kaynaklı. Hep bir bahane. Kendine ve canına korkmasa burda konu acacaginada zerre inanmıyorum. O genci yönlendirecek, ona yakın kimse yok demek ki. Ne diyebiliriz ki. Çocuğa üzüldüm en cok. Sokakta görsek "sokak serserisi" derler belkide, halbuki kimse hayatında cektigini bilmez
Ben senin musluman olmadigina hukmetmiyorum hasa ama yaran var demekki gocunuyorsun hadi git simdi kumunda oynaMadem hesabını Allah'a vericem sen benim müslüman olmadığım hükmüne nasıl varıyorsun ??
Cahille münakaşa etmeyi çoktan kestimBen senin musluman olmadigina hukmetmiyorum hasa ama yaran var demekki gocunuyorsun hadi git simdi kumunda oyna
Aile aile degil guzel kardesim ne yasiyorsun aile yok ortada konuyu sapitma ben siyaset karistirmiyorum sokakta kalip serseri gibi yasayacagina din iman kelam ogrenirÇocuk 18 inden önce din eğitimini yalnızca aileden almalıdır.
Çocuklarımızı hiçbir zihniyete, siyasete dine yem etmek için dünyaya getirmiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?