Evladım

Sayin psikolok hanim veya psikolok olmaya calisan hanim evet zorla zincire vurmayacaksin ama sokaklardan geri gelmeyen bi cocuga evini umursamayan bir cocuguda kursa vermek zorundasin benim amacim kuran kelam ogrenmesi ve artik kocaman adam olmus 5 vakit namaz kilmasi

Karşımızda sürekli babadan dayak yiyip evden kovulan, anne tarafından dışlanmış korunmamış bir ÇOCUK var. Çocuğun "adam olmak" gibi bir sorunu yok onun "adam olmayan" aile sorunu var. Yani çocuk dine yönlendirilerek düzelecek durumda değil. Kaldı ki bizim ülkemizde kuran kursları gerçek islama yönlendirmiyor, hepsi çocukları kendi isteklerine göre şekillendiriyor.

Zaten burdaki çocuğun şuanda en son ihtiyacı olan şey bir konuda zorlanması. Yavrum yıllardır o babayla o evde yaşamaya zorlanmış zaten.

Son düzenleme:
Konu sahibinin müslüman olduğuna eminmisiniz de böyle akıl veriyorsunuz ?

Cocugun adam olmakla ve disiplinle sorunu var kadincagiz adam olmuyor diye dert yaniyor pembe panjurlu evimizde cicekli bocekli hayat yasamiyoruz benim kurs dedigim Allah kelami ogrenmesi ve 5 vakit namaz kilmasi hem aileden uzak olunca olgunlasip adam olacak ama senin gibi yobaz kafalar var maalesef

Once din iman ogren sonra cevap ver sokaklarda kaliyor yada doven bi babanin yanina gelecek oyle dahami iyi bu kurslara kininiz bitmeyecek senin gibi imani yarim olanlarin
Çocukların kursa gitmesini tabikide isterim. Ama konu su an bu değil kaldi ki bide aleyna tilki yazmışsınız isminize. Böyle dinden uzak saçma sapan yaşayan bi kızı idol olarak kabul edip onun adını yazan birisi kendiyle çelişen bir durumdadır diye düşünüyorum

Evet kesinlikle anne sevgisini gosterip babada gitmeli ama baba gitmiyorsa ve o cocuk sokaklarda basina bi is gelecegine Allah kelami ogrenir 5 vakit namazini kilar baba zaten cehennemlik olsun insaallah

Nasil biseyler oldu anlatsana ???? Sen kuran cemaatlerini adnan oktar cemaatleriyle karistirdin galiba ne yasiyorsun

Zamanında boşansaydınız oğlunuz da öyle bir adamın yanında yetişmeyecekti. Dolayısıyla böyle bir genç olmayacaktı. Yani aman çocuğum babasız büyümesin diye o öküzleri bosamayanlarin sonunu sizde net görüyoruz. Engel olamadım dediginiz şiddete biraz cesaretle o adamı terk ederek engel olabilirdiniz. Ama işte sin3k kadar kocam olsun da başımda dursun mantigi var. En azından şimdi birşeyler yapın. Oğlunuzu bir uzmana gösterin.o adamı kendinizden ve okulumuzdan uzaklaştırın. Ve oğlunuza güzel bir çevre kazandırın.

Evet kesinlikle anne sevgisini gosterip babada gitmeli ama baba gitmiyorsa ve o cocuk sokaklarda basina bi is gelecegine Allah kelami ogrenir 5 vakit namazini kilar baba zaten cehennemlik olsun insaallah

Mesela kuran kursu degil. Yatili bale kursuna gönderilse tepkim aynı olurdu. Bu anne baba el birligi ile bu cocugun çocukluğunu mahvetmis durumda. Kökleri yok yani. Tutup bu halde baskalarin eline verilse psikolojisi zayif olduğu icin hedef haline gelir. Nerede olsa olsun. Annesinin yapacagi ilk is o babayi uzaklastirmak ve daha sonrası gerçekten o cocuga sevildiğini önemsediğini aşılamak. Simdiye kadar yapmadığı hata. Cocugu kac kez sokaga atmislar ve simdi sokaktan toplayamadiklarina yaniyorlar.

Çocuğunuzun düzelmesi için güvenecegi bir dalın olması gerekir.Baglanacagı birinin olması ve hem psikiyatrist hem de psikolog tarafından tedavi edilmesi gerekir.Siz diyorsunuz ki esimi ben bosarsam kendini öldürecekmis ve bunu diyen eş bu çocuğu mahveden de kişi oluyor ayni zamanda.Cocugunuz kendisini mahveden babasina annesinin bu kadar merhamet göstermesini nasıl kaldirsin da size güvenip baglansin bence mümkün değil.O yuzden en güzeli esinizden ayrilarak çocuğunuzla ilgili süreci baslatmaniz lazim bana göre.insallah bazi adımlari atarsinizda evladiniz düzelir cok icerledim cocugunuzun durumuna bence hala duzelme konusunda şansı var zor olsada imkansiz degil lutfen gereken adimlari atin ve o ortamdan baska bir ortama taşının en kisa zamanda lutfen.

Evet o cocuk once anne sevgisi gorecek ama o babayi o evden gondermicem diye israr ediyorsa sokaklarda serseri olacagina din iman ogrenir namaz kilar dilimde tuy bitti anlatmaktan yemin ederim

Ismim ne alaka nerden vuracaginizi sasirdiniz seninde ismin evremx sende uzaylimisin ben kimseyi idol almam o gun o isim aklima geldi bende onu yaptim

Bir anne olarak evladıma elini kaldıranın elini kırarım. Boşanın merak etmeyin eşiniz olacak aciz yaratık kendini filan öldürmez. Ya da bu şekilde devam edin evladınız yitip gitsin. Seçim sizin , evladınız mı onu bu hale getiren baba sıfatını hak etmeyen mi ?

Susmasa da kadın ne yapabilir ki. En fazla ondan boşanıp çocuğuyla yaşar. Tabi onada maddi manevi gücü varsa
Bende bunu kabullenmiyorum. Benimde babam boyle bir insandi. Annemin bir kere bile bize vurdurdugunu gormedim. Yillar sonra da bosadi.

Anne babayi atacagim diye bisey demiyorki benim demeye calistigim zeten en azindan kendi ayaklari ustunde durmaya calisir Allah yoluna doner sokaklarda surunecegine anne ben onu sahiplenecegim dort dortluk yuva yapacagim demiyor sikinti orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…