Evladım...

NickimTam13Harf

...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2012
10.610
6.974
248
Sanki içimde bir ateş yanıyor ne yazıcam ne anlatıcam onu bile bilmiyorum öyle dardayım ki...

Yavrumun akranlarına bakıyorum hepsi bıcır bıcırlar.. Ama benim oğlum farklı. Adını bile yazmak istemediğim bi gelişim probleminin içine düştük.. Ne olduğu da belirsiz, bu ay sonu gelişim testi yapılacak teşhisi netleştirmek için..

Tam göğsümde alev alev yakan bişey var beni. Bugünler de geçecek mi, oğlum da emsalleri gibi olacak mı birgün, yoksa çok merhametli toplulumuz tarafından ötekileştirilenlere +1 hane olarak da benim oğlum mu eklenecek..

Bıraksalar günlerce haftalarca hüngür hüngür ağlayabilirim. Ne zor bi imtihanmış, Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin..

----
Gelişim testi yapıldı arkadaşlar. Sıkıntı geçici görünüyor tabi doğru eğitimle ve kreş desteğiyle. Doktor takibindeyiz. Dualarınızı eksik etmeyin inşallah tamamen geçer..

Son düzenleme:
Öyle bile olsa ne fark eder.
Fazlaları var eksikleri yok.
Ötekileştirenleri kim takar ki...
Onlar beyinlerindeki eksikliklerle yaşasınlar.
Güçlü olmak zorundasınız ve hayatın herkes için farklı sınavları oldgnu bilmelisiniz.
Çok zor ama Allah hep yanınızda buna eminim...

Canım çok geçmiş olsun.seni anlıyorum bir anne olarak ne kadar üzüldüğünü ne kadar içinin yandığını ama lütfen pozitif düşün. Belki de sandığın gibi bir sonuç çıkmaz. Gelişimi normale döner yada mutlaka bir tedavi yöntemi sunar doktorlar.üzülme lütfen.

Rabbim şifa versin.
Umarım en kısa sürede akranları gibi bıcır bıcır olur.

Yoksa bizim toplumumuz sıkıntılı. Neden üzüldüğünü anlayabiliyorum.

Gönlünüze göre olsun her şey.

Öncelikle Allah yardimciniz olsun imtihan degisinizden inancli biri oldugunuz kanaatine vardim o yuzden sunu hatirlatma ihtiyaci hissettim

Kuran-ı Kerimde geciyor ya biz sizleri mallarinizla ve canlarinizla imtihan ederiz evlatta candan ote ne gizel ki imtihan oldugunu niliyorsunuz buda sizin icin bir teselli

Ikinci okarakta hastaligin ne oldugunu bilmiyirum ama cok yakin bi tanidigimin cocuguna otizm tesisi konmustu cok sukur ozel egitimlerle tedavilerle atlatildi sayilir inanin nirmal cocuklaedan neredeyse hicbir farki yok

Insallah sizede tez zamanda guzel sonuclar almak nasip olur insallah tedavisi mumkun olmayan birsey degildir tıp gercekten cok ilerledi hele hele ozel egitimlerle bizim dusuncemizin cok ustunde yollar kat ediliyor

Allah yardımcınız olsun, pozitif düşünmeye çalışın nolur. Allah size kıymetli bir emanet yolladı. İnşallah sıhhatli bir ömrü olur.

Popçu özgünü bilirsiniz normalde pek dinlemem şarkılarını, tesadüf oğlunu gördüm bi yerde allahım o nasıl bir sevimlilik. Hem özgünü hem eşini instagramdan takibe aldım sırf o sevimli canavarın resimlerini görmek için. Çok güzel bir çekirdek aileler. Onlar için de zordur ama o kadat neşe saçıyorlar ki. Siz de onlar gibi olun inşallah.

Allah şifa versin. Sizi anlıyorum elbette çok zor ama o ne olursa olsun anneciği babacığının bir tanesi. Dışarıdan densiz,hadsiz yorumlar olacak eminim ama inanın bu oğlunuzun özel bir çocuk olduğu gerçeğini gölgeleyemez. Tekrar şifa ve kolaylıklar dilerim.

Sizi kısmen de olsa anlayabiliyorum. Uykusunda bile hareket etme ihtiyacı hisseden, çok az uyuyan , uyanıkken bir saniye bile hareketsiz kalamayan bir oğlum var. Kendi öz anne babam bile "biz böyle bir bebek gormedik doktora gotur ilaç versinler" diyorlar. Belki teşhisi koyulmus bir hastalığı yok ama sırf öteki bebeklerden farklı diye tepki alıyorum ben de.

Biliyor musunuz umurumda bile değil. Ben evladımi seviyorum. Farkli olması, diğerlerinin şikayet etmesi sorun değil. İstemiyorsanız bir araya gelmeyiz diyorum. Sizin evladiniz teşhisi ne olursa olsun özel bir çocuk. Bosverin diğer bebekleri. Allah sağlık versin evladiniza, size de bol sabır ve teslimiyet.

İnşallah tez zamanda gelişimi normale döner daha uzun yıllar sağlıkla mutlulukla yasarsiniz.

Öyle olmuyor malesef sadece insanların düşüncesi değil oğlumun yanında olamadığım zamanlarda onunla iletişimde olacak insanların evladımı incitmelerinden korkuyorum..

Allah razı olsun inşallah bizimki de geçer gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…