- 8 Aralık 2012
- 10.610
- 6.974
- 248
- Konu Sahibi NickimTam13Harf
-
Kesinlikle en zoruymuş.. Rabbim bugünümüzü aratmasınAllah yardımcın olsun canım evlatla imtihan en zoru olsa gerek. Öyle düşünme kimin ne yaptığı önemli değil. Evinde cennetten bir misafir var
İnşallah... İnşallah.. Tek dileğim buaysima64: 48528731 .!.:Allah yardımcınız olsun.. sağlık versin inşallah testler güzel çıkar.. yavrunuzun durumu geçici bir seydir..
AminnKesinlikle en zoruymuş.. Rabbim bugünümüzü aratmasın
Sanki içimde bir ateş yanıyor ne yazıcam ne anlatıcam onu bile bilmiyorum öyle dardayım ki...
Yavrumun akranlarına bakıyorum hepsi bıcır bıcırlar.. Ama benim oğlum farklı. Adını bile yazmak istemediğim bi gelişim probleminin içine düştük.. Ne olduğu da belirsiz, bu ay sonu gelişim testi yapılacak teşhisi netleştirmek için..
Tam göğsümde alev alev yakan bişey var beni. Bugünler de geçecek mi, oğlum da emsalleri gibi olacak mı birgün, yoksa çok merhametli toplulumuz tarafından ötekileştirilenlere +1 hane olarak da benim oğlum mu eklenecek..
Bıraksalar günlerce haftalarca hüngür hüngür ağlayabilirim. Ne zor bi imtihanmış, Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin..
Öncelikle Allah yardimciniz olsun imtihan degisinizden inancli biri oldugunuz kanaatine vardim o yuzden sunu hatirlatma ihtiyaci hissettimSanki içimde bir ateş yanıyor ne yazıcam ne anlatıcam onu bile bilmiyorum öyle dardayım ki...
Yavrumun akranlarına bakıyorum hepsi bıcır bıcırlar.. Ama benim oğlum farklı. Adını bile yazmak istemediğim bi gelişim probleminin içine düştük.. Ne olduğu da belirsiz, bu ay sonu gelişim testi yapılacak teşhisi netleştirmek için..
Tam göğsümde alev alev yakan bişey var beni. Bugünler de geçecek mi, oğlum da emsalleri gibi olacak mı birgün, yoksa çok merhametli toplulumuz tarafından ötekileştirilenlere +1 hane olarak da benim oğlum mu eklenecek..
Bıraksalar günlerce haftalarca hüngür hüngür ağlayabilirim. Ne zor bi imtihanmış, Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin..
Öyle bile olsa ne fark eder.
Fazlaları var eksikleri yok.
Ötekileştirenleri kim takar ki...
Onlar beyinlerindeki eksikliklerle yaşasınlar.
Güçlü olmak zorundasınız ve hayatın herkes için farklı sınavları oldgnu bilmelisiniz.
Çok zor ama Allah hep yanınızda buna eminim...
Rabbim şifa versin.
Umarım en kısa sürede akranları gibi bıcır bıcır olur.
Yoksa bizim toplumumuz sıkıntılı. Neden üzüldüğünü anlayabiliyorum.
Gönlünüze göre olsun her şey.
Öncelikle Allah yardimciniz olsun imtihan degisinizden inancli biri oldugunuz kanaatine vardim o yuzden sunu hatirlatma ihtiyaci hissettim
Kuran-ı Kerimde geciyor ya biz sizleri mallarinizla ve canlarinizla imtihan ederiz evlatta candan ote ne gizel ki imtihan oldugunu niliyorsunuz buda sizin icin bir teselli
Ikinci okarakta hastaligin ne oldugunu bilmiyirum ama cok yakin bi tanidigimin cocuguna otizm tesisi konmustu cok sukur ozel egitimlerle tedavilerle atlatildi sayilir inanin nirmal cocuklaedan neredeyse hicbir farki yok
Insallah sizede tez zamanda guzel sonuclar almak nasip olur insallah tedavisi mumkun olmayan birsey degildir tıp gercekten cok ilerledi hele hele ozel egitimlerle bizim dusuncemizin cok ustunde yollar kat ediliyor
InsallahAllah razı olsun inşallah bizimki de geçer gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?