Evladım...

Allah yardımcıları olsun onların imtihanı daha da zor.. Halimize şükrederek avunuyorum ben de artık..

Seni çok iyi anlıyorum benim kizimin da duyma problemi var çok şükür ağır bir durum değil ama kulaklık takıyor... ama ben bir gün bile üzülmedim inanır mısın, hep şükrettim dermansız dertlerle sinanmadigim için... kimin ne düşündüğü kimin kimi ötekileştirip ötekilestirmedigi zarti zurtu hiç umrunda olmasın... oğlunla bütün dakikaların saatlerin günlerin tadını çıkar, keyfinize bakın...

Ne olduğunu sormak istemiyorum ama belki sadece siz öyle düşünüyorsunuz konuşması gecikti vs diye ..
Kac yasinda oğlunuz

Yorumlardan değil de oğlumu koruyamamaktan korkuyorum. Bugun bir video izledim, öğretmen kaynaştırma öğrencisine nasıl bağırıyor. İçim yandı izleyince. Böyle vicdan yoksunları her yerde var ben onlardan korkuyorum

Sağolun
Allah sizin de yardımcınız olsun

Bu halimize de şükürler olsun

Cok uzgunum. Inanin sizi cok iyi anlıyorum. Icinizdeki o ates hic sonmeyecek bir ates. Annelik o. Saglikli cocugunuzun eline igne batsa o ates ayni... Aglayin. Rahatlayana kadar. Hatta acik havada yapin bunu. Aglamak iyi gelecek.

Sizin sızınızı icimde hissediyorum. Belki cevrenizdeki hic kimse anlamiyor sizi. Teselli cumleleri hep var, hep siradan. Ama asla avutmuyorlar. Biliyorum bu hissi. Benim oglum dogumsal bir anomaliye sahip. Sonmeyen atesin ne oldugunu da biliyorum. Keske bilmeseydim.

Ama sizin durumda umut bitmemis ki...

Korkmayin, icinizi rahat tutun. Olumsuzu cagirmayin hemen. Belki dusunuldugu gibi degil..

Sonuç ne cikarsa ciksin o sizin minik bebeginiz. Belki hep oyle kalmak olacak tek farki. Kabullenmek, savasmak yoracak sizi ama guclu kalin. Siz cok onemlisiniz.

Toplumumuz eskisi gibi degil. Otekilestirme falan diye dusunup korkularinizi beslemeyin. Ben 12 senedir goruyorum ki pozitif ayrımcılık gittikce artiyor. Daha da kolaylasiyor hayatlari. Hayatin her alanina katiliyorlar. Her konuda ilk adim sizinle olsa bile.

Öyle bir ülke olduk ki ne evlatlarımızın ne sokaktaki masum canlıların yaşam garantisi ve güvencesi yok. Ama böyle düşünmeyin oğlunuz böyle olmasa da %100 koruyamazsınız onu, yapabileceğiniz sadece kötü şeyler olmamasını ümit etmek. Kendinizi bırakmayın siz güçlü bir annesiniz.

Allah yardımcınız olsun sizin de.. Çok güzel anlattınız içimdekileri. İnşallah korktuğum gibi olmaz süreç. Rabbim merhamet sahibi insanlarla karşılaştırsın

[Q="vivelamour, post: 48529192, member: 527437"]Öyle bir ülke olduk ki ne evlatlarımızın ne sokaktaki masum canlıların yaşam garantisi ve güvencesi yok. Ama böyle düşünmeyin oğlunuz böyle olmasa da %100 koruyamazsınız onu, yapabileceğiniz sadece kötü şeyler olmamasını ümit etmek. Kendinizi bırakmayın siz güçlü bir annesiniz.[/QUOTE]

Elimden geleni yapıyorum yapıcam inşallah.

Allah yardımcınız olsun sizin de.. Çok güzel anlattınız içimdekileri. İnşallah korktuğum gibi olmaz süreç. Rabbim merhamet sahibi insanlarla karşılaştırsın

Olumsuz hic bir sey olmayacak inşallah. Guzel seyler dusun. Hersey yoluna girecek.

Allah hic kimseyi baskasinin merhametine birakmaz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…