- 8 Aralık 2012
- 10.610
- 6.974
- 248
- Konu Sahibi NickimTam13Harf
-
Allah yardımcınız olsun, pozitif düşünmeye çalışın nolur. Allah size kıymetli bir emanet yolladı. İnşallah sıhhatli bir ömrü olur.
Popçu özgünü bilirsiniz normalde pek dinlemem şarkılarını, tesadüf oğlunu gördüm bi yerde allahım o nasıl bir sevimlilik. Hem özgünü hem eşini instagramdan takibe aldım sırf o sevimli canavarın resimlerini görmek için. Çok güzel bir çekirdek aileler. Onlar için de zordur ama o kadat neşe saçıyorlar ki. Siz de onlar gibi olun inşallah.
Yorumlardan değil de oğlumu koruyamamaktan korkuyorum. Bugun bir video izledim, öğretmen kaynaştırma öğrencisine nasıl bağırıyor. İçim yandı izleyince. Böyle vicdan yoksunları her yerde var ben onlardan korkuyorumAllah şifa versin. Sizi anlıyorum elbette çok zor ama o ne olursa olsun anneciği babacığının bir tanesi. Dışarıdan densiz,hadsiz yorumlar olacak eminim ama inanın bu oğlunuzun özel bir çocuk olduğu gerçeğini gölgeleyemez. Tekrar şifa ve kolaylıklar dilerim.
SağolunSizi kısmen de olsa anlayabiliyorum. Uykusunda bile hareket etme ihtiyacı hisseden, çok az uyuyan , uyanıkken bir saniye bile hareketsiz kalamayan bir oğlum var. Kendi öz anne babam bile "biz böyle bir bebek gormedik doktora gotur ilaç versinler" diyorlar. Belki teşhisi koyulmus bir hastalığı yok ama sırf öteki bebeklerden farklı diye tepki alıyorum ben de.
Biliyor musunuz umurumda bile değil. Ben evladımi seviyorum. Farkli olması, diğerlerinin şikayet etmesi sorun değil. İstemiyorsanız bir araya gelmeyiz diyorum. Sizin evladiniz teşhisi ne olursa olsun özel bir çocuk. Bosverin diğer bebekleri. Allah sağlık versin evladiniza, size de bol sabır ve teslimiyet.
İnşallah tez zamanda gelişimi normale döner daha uzun yıllar sağlıkla mutlulukla yasarsiniz.
Seni çok iyi anlıyorum benim kizimin da duyma problemi var çok şükür ağır bir durum değil ama kulaklık takıyor... ama ben bir gün bile üzülmedim inanır mısın, hep şükrettim dermansız dertlerle sinanmadigim için... kimin ne düşündüğü kimin kimi ötekileştirip ötekilestirmedigi zarti zurtu hiç umrunda olmasın... oğlunla bütün dakikaların saatlerin günlerin tadını çıkar, keyfinize bakın...
Sanki içimde bir ateş yanıyor ne yazıcam ne anlatıcam onu bile bilmiyorum öyle dardayım ki...
Yavrumun akranlarına bakıyorum hepsi bıcır bıcırlar.. Ama benim oğlum farklı. Adını bile yazmak istemediğim bi gelişim probleminin içine düştük.. Ne olduğu da belirsiz, bu ay sonu gelişim testi yapılacak teşhisi netleştirmek için..
Tam göğsümde alev alev yakan bişey var beni. Bugünler de geçecek mi, oğlum da emsalleri gibi olacak mı birgün, yoksa çok merhametli toplulumuz tarafından ötekileştirilenlere +1 hane olarak da benim oğlum mu eklenecek..
Bıraksalar günlerce haftalarca hüngür hüngür ağlayabilirim. Ne zor bi imtihanmış, Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin..
Şubatta 3 yaşına girecek. Konuşmaması değil öncelikli sıkıntımız. Sosyal gelişimi de geriden seyrediyorNe olduğunu sormak istemiyorum ama belki sey siz öyle düşünüyorsunuz konuşması gecikti vs diye ..
Kac yasinda oğlunuz
Amin inşallahİnşallah ay sonunda güzel haberlerle buraya tekrar yazarsınız. Allah yavrunuzun yardimcisi olsun..
Daha kesin teşhis yok değil mi? Ne zaman sonuç alacaksın?Bu halimize de şükürler olsun
Yorumlardan değil de oğlumu koruyamamaktan korkuyorum. Bugun bir video izledim, öğretmen kaynaştırma öğrencisine nasıl bağırıyor. İçim yandı izleyince. Böyle vicdan yoksunları her yerde var ben onlardan korkuyorum
Allah hayırlı haberler almayı vermeyi nasip etsinŞubatta 3 yaşına girecek. Konuşmaması değil öncelikli sıkıntımız. Sosyal gelişimi de geriden seyrediyor
Cok uzgunum. Inanin sizi cok iyi anlıyorum. Icinizdeki o ates hic sonmeyecek bir ates. Annelik o. Saglikli cocugunuzun eline igne batsa o ates ayni... Aglayin. Rahatlayana kadar. Hatta acik havada yapin bunu. Aglamak iyi gelecek.
Sizin sızınızı icimde hissediyorum. Belki cevrenizdeki hic kimse anlamiyor sizi. Teselli cumleleri hep var, hep siradan. Ama asla avutmuyorlar. Biliyorum bu hissi. Benim oglum dogumsal bir anomaliye sahip. Sonmeyen atesin ne oldugunu da biliyorum. Keske bilmeseydim.
Ama sizin durumda umut bitmemis ki...
Korkmayin, icinizi rahat tutun. Olumsuzu cagirmayin hemen. Belki dusunuldugu gibi degil..
Sonuç ne cikarsa ciksin o sizin minik bebeginiz. Belki hep oyle kalmak olacak tek farki. Kabullenmek, savasmak yoracak sizi ama guclu kalin. Siz cok onemlisiniz.
Toplumumuz eskisi gibi degil. Otekilestirme falan diye dusunup korkularinizi beslemeyin. Ben 12 senedir goruyorum ki pozitif ayrımcılık gittikce artiyor. Daha da kolaylasiyor hayatlari. Hayatin her alanina katiliyorlar. Her konuda ilk adim sizinle olsa bile.
Bu ay sonu gelişim testi yapılacak o zaman netleşecek.Daha kesin teşhis yok değil mi? Ne zaman sonuç alacaksın?
İnşallah canım O günleri iple çekiyorum..N NickimTam13Harf seni cok iyi anlıyorum ama benim gibi feraha erecek gonlundeki yangin inşallah
Allah yardımcınız olsun sizin de.. Çok güzel anlattınız içimdekileri. İnşallah korktuğum gibi olmaz süreç. Rabbim merhamet sahibi insanlarla karşılaştırsın
AmiiinnAllah hayırlı haberler almayı vermeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?