Evladım...

Olumsuz hic bir sey olmayacak inşallah. Guzel seyler dusun. Hersey yoluna girecek.

Allah hic kimseyi baskasinin merhametine birakmaz inşallah.

kötüyü düşünürsem kötü oluyor herşey. Kendimi bi şekilde toparlıyorum. Başka lüksüm yok zaten

Bu ay sonu gelişim testi yapılacak o zaman netleşecek.
O testin sonucu ne çıkarsa çıksın oğlun senin bitanecik evladın olmaya devam edecek... önemli olan bu... o yüzden kalbini ferah tutarak sonuçları bekle... ve bil ki yalnız değilsin, bizler varız...

O testin sonucu ne çıkarsa çıksın oğlun senin bitanecik evladın olmaya devam edecek... önemli olan bu... o yüzden kalbini ferah tutarak sonuçları bekle... ve bil ki yalnız değilsin, bizler varız...

Çok teşekkür ederim lingen.. İnşallah herşey güzel olur.
İyiki varsınız gerçekten

Allah yüzünüzü güldürsün, inşaallah ciddi bi şey yoktur. Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin, evlat ateşi bambaşka bi ateş, inşaallah kuzucuk hiç bi sorunu olmadan devam eder hayatına.

Gerçekten evlat ateşi bi başka yakıyormuş başka hiçbir şeye benzemiyor.
İnşallah dediğiniz gibi olur çok sağolun

Testinizin sonucunun hayırlısıyla olumlu çıkmasını dilerim.
Allahım dermansız hiçbir dertle sınamasın, evlatla imtihan etmesin, sağlıkla size bağışlasın inşallah.

Ve her ihtimale karşı, olumsuz sonuç alırsanız da ne olursa olsun o benim evladım diyerek daha çok sarılın ve korkmayın,Rabbim kolaylık verecektir.
Allah bütün kötü niyetlileri uzak etsin evlatlarımızdan...

Allah yardımcınız olsun. Sağlıklı, eli ayağı tutan bir evlat sahibi olmak aslında çok çok şükredilmesi gereken bir nimet. Evlat sahibi olabilmek de aynı zamanda. Ben gerçekten engelli çocuk ailelerine çok farklı bakıyorum. O çocuklara iyi bakan, iyi, merhametli ailelerin aslında ne kadar şanslı insanlar olduğunu düşünüyorum. Allah kullarını sınar her zaman, evlat da aileler için gerçekten büyük imtihan bana göre, sağlıklı olup olmaması fark etmiyor. Gerçekten o çocuğa iyi ebeveyn olan kişilerin mükafatı çok büyüktür Allah'ın izniyle. İyi de, kötü de bizler için birer imtihandır. Siz ne güzel ki bunun bilincindesiniz. Yüreğinizi ferah tutun, siz bunun bir sınav olduğunu biliyorsunuz. Belki hiçbir sorunu yoktur. Olsa da yalnız olmadığınızı bilmelisiniz, birçok aile var bu durumda olan. Aileler artık çok daha bilinçli birçok konuda. Allahım sizi ve evladınızı iyi, merhametli kullarıyla karşılaştırsın.

Gelisim geriliği varsa alerji testlerini yaptir özellikle inek sütü alerji testini..
Rabbim şifa versin

Cok geçmiş olsun. ALLAHIM sifalar versin. Umarim test sonuçları iyidir.
Sozun bittigi yer bazen.
Kelimeler insanin bogazinda dugumleniyor. Ne diyecegini bilemiyor.

Evlat hiç bir şeye benzemez.. Annelik aynı zamanda yürek sızısı gerçekten. Kalbiniz başka bi bedende atıyor adeta. Rabbim korktuğunuza uğratmasın. Sonuç ne olursa olsun, o sizin biricik evladınız. Yaşamı boyunca iyi insanlarla karşılaştırsın allah. Kalbi kararmış, gözü dönmüş insan görünümlü canilerle hiç kesişmesin yolu. Allah yardımcınız olsun...

Inek sütü alerjisi gelisim geriligine neden olabiliyor.bir arkadaşımin bebeginde vardi 2 yil boyunca anlamadilar gelişmemedi.teşhis konunca gelisim gösterdi.

Benim de bir arkadasimin oglunda vardi. Benim kizimda da var. Ama iki yasina girecek emzirdim. Arkadasim badem sütü vermis. Gelisim geriligi tesisi kondu. Ama iyi olacak insallah. Cok pozitif ve güclü bir kiz. Cok severim

Benim de bir arkadasimin oglunda vardi. Benim kizimda da var. Ama iki yasina girecek emzirdim. Arkadasim badem sütü vermis. Gelisim geriligi tesisi kondu. Ama iyi olacak insallah. Cok pozitif ve güclü bir kiz. Cok severim
Benimde kizlarimda inek sütü alerjisi vardi gelisim geriligi yoktu ama kilo alamiyorlardi.8 aylikti anladigimizda simdi 3 yasindalar birseyleri kalmadi
Rabbim hepsini korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…