Evladım...

Bilmiyordum bu çocuğu. Bakıcam birazdan. Teşekkürler

Teşekkürler bilgilendirme için

Atipik otizm dediler. Sosyal gelişimi dil gelişimi geriden seyrediyor. Kreşe başlayacak. Eğer kreşte de bi gelişme olmazsa kurum raporu verecekler özel eğitim alacak. Malesef tanısı otizm..
siz ne zman değişiklikler farkettiniz.yani sizi ne zman bişeyler rahatsız ettti?

siz ne zman değişiklikler farkettiniz.yani sizi ne zman bişeyler rahatsız ettti?

1 yaşındayken çalışan çamaşır makinesini izlemesi ilk farkettiğim şey oldu. Sonra göz teması kurmuyor oluşu. 19 aylıkken götürdüm doktora. O zaman tamamen ruh gibiydi. Şimdiki hali çok çok daha iyi

Gecmis olsun cnm Rabbim acil sifalar versin evladina insallah tez zamanda hayirkiaiyla iyilesir akranlari gibi guler oynar kosar uzme kendini insallah sonuclari temiz cikar

Atipik otizm dediler. Sosyal gelişimi dil gelişimi geriden seyrediyor. Kreşe başlayacak. Eğer kreşte de bi gelişme olmazsa kurum raporu verecekler özel eğitim alacak. Malesef tanısı otizm..

Erken farkedilmesi çok iyi olmuş. Kreşe başlaması ve alacağı özel eğitimle cok yol katedeceksiniz. Belki ilkokula başladığında kaynastirmali egitime bile gerek kalmayacak normal seyredecek. Gönlünü ferah tut. Atipik otizm otizmin hafif seyreden ve aşılabilen bi türü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…