Evladım...

Atipik otizm dediler. Sosyal gelişimi dil gelişimi geriden seyrediyor. Kreşe başlayacak. Eğer kreşte de bi gelişme olmazsa kurum raporu verecekler özel eğitim alacak. Malesef tanısı otizm..
Herşey imtihan biliyorsun arkadaşım.
Allahım kolaylık versin inşallah.
Sakin ol sen,Rabbim gücüne güç katsın,güzel gelişmeler getirirsin bize inşallah.

Atipik otizm dediler. Sosyal gelişimi dil gelişimi geriden seyrediyor. Kreşe başlayacak. Eğer kreşte de bi gelişme olmazsa kurum raporu verecekler özel eğitim alacak. Malesef tanısı otizm..
Siz calısıyormusunuz, sızde bır destek alsanız hanı bu ısler nasıl oluyor bazen semınerler yapılıyor onlara katılsanız evde katkınız olsa ınsallah hersey duzelır.

Herşey imtihan biliyorsun arkadaşım.
Allahım kolaylık versin inşallah.
Sakin ol sen,Rabbim gücüne güç katsın,güzel gelişmeler getirirsin bize inşallah.

İnşallah Lalecim imtihan evet artık kabullendim ben Rabbim müsade ettiği sürece evladımın kolu kanadı herşeyi olurum

Allah acil şifalar versin canım
zor bir sınav.. Allah kimseyi evladıyla sınamasın dediğiniz gibi
kim ne söylerse söylesin bu onların cahilliğinden kaynaklı
inşallah tamamen düzelir yavrunuz

atipik otizm aslında tam tanı konulamayan gelişim bozukluklarında doktorların tanı koyduğu bir durumdur.otizm denilen durumdan daha hafiftir genelde yaygın gelişimsel bozukluk diye geçer.

eğitim ile ciddi manada tedavi edilebilir.çocuğunuz kaç yaşında bilmiyorum ancak bir an önce eğitim veren bir kuruma başlasa sağlıklı bir karar olur.

Siz calısıyormusunuz, sızde bır destek alsanız hanı bu ısler nasıl oluyor bazen semınerler yapılıyor onlara katılsanız evde katkınız olsa ınsallah hersey duzelır.

Yok çalışmıyorum. Hiç bununla ilgili seminer duymadım. Elimden ne geliyorsa yapmaya çalışıyorum.

Tekrar merhaba arkadaşlar

3 ay sonra kontrol var. Bu 3 aylık süreçte beklenen kadar gelişim olmazsa tanıyı o zaman koyacaklar
Gönlü geniş, güzel kalbi olan bir annesin sen..
ne mutlu ona ki sana sahip gerçekten..
bilinçlisin, merhametlisin en önemlisi sevgi dolusun..
sadece geçmiş olsun diyebiliyorum.. rabbim sana güç ve sabır ona da sağlık ve sıhhat versin.

Yok çalışmıyorum. Hiç bununla ilgili seminer duymadım. Elimden ne geliyorsa yapmaya çalışıyorum.
halk eğitimleri arayıp bilgi alabilirsin.. aile ve sosyal politikalarda bu gibi seminerler veriyor. bazen kurs açıyorlar.. küçük ilçelerde olmasa bile merkez ilçelerde oluyor..

Evet tipik otizm gibi ağır değil. Kreşten fayda göremezsek eğitime başlayacak

Amin canım sağolasın. Geçecek inşallah bu günler de

Belkı olabılır aslında, ınstagram fılan kullanıyorsanız orada bazı boyle unlu anneler var mesela socialmom,hassasanne , muzisyen anne, melinasmom gıbı belkı bır yerlerden bu bılgıye ulasabılırsınız. Sızın yapabılecek bıseyınız varmı ya da yokmu ısey soyledılermı sıze yonlendırmek amaclı

Soruyu sordum ama ben yanıtı ınternette buldum demıslerkı yetıstırmeyle alakası yok ancak seyrınde onemlı roller oynayabılır , gun boyu televızyondan ızleme mesela olumsuz etkılermıs yada sosyallesme cevresı olmamasıda.

Daha sosyal olabileceğimiz bir yere taşınıcaz bu hafta. Kreşe de başlayacak orda. Tv izlemiyor artık. Evde de oyunlar oynuyoruz. Yani fazlaca uyaran ile tedavi olacak

Atapik otizm eğitimle normal seviyede olabiliyor inşallah üstesinden gelirsiniz... birde face te adem ve havva diye grup var bağırsak floryasiyla alakalı diye okumuştum, ev yapimi kefir verebilirsiniz eğer isterseniz ben size kefir mayası gönderebilirim... şuanda unuttum ama rus bir doktorun beslenme diyeti vardi onada bakabilirsiniz.insallah güzel sonuçlar alabilirsiniz

Evet o gruba üyeyim. Bahsettiğiniz postu biliyorum takipteyim. Gaps diyetini de araştırıyorum ama kreşle paralel gitmemiz gerekecek bunu da kreş yapmaz o yüzden diyet askıda..
Zaten öncelik eğitim. Sonrası diyet desteği.

Kefir buldum yakınımda. Henüz alma fırsatım olmadı bi taşınalım alıcam inşallah. Çok teşekkür ederim iyi niyetiniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…