Evladın Kızı Erkeği Olur Mu?

Anneannesi kim miş ya milletin lafınamı çocuk yapıyor onlara ne eşin saçmalamış biz kız diye yanıp tutuşurken Hey Allahım ya erkekler ne yapıyormuş doğunca altına sarılımı doğuyormuşş

Hamileyim ve eşim bebeği kızım diye seviyor kız bebek çok güzel bişey bence tabi erkek kız fark etmez ama benim eşim kız bebek diye ölüyo resmen sağlıklı olsunda bizim bebeğimiz sonuçta sizde üzme yın kendinizi kız çocuk evin bereketidir ağlama ve üzme miniginide

Hayvanın bile erkeğini sevmek filan. Oha ya.
Bu kadar cinsiyet takıntısının sapıklık olduğunu düşünüyorum kimse kusura bakmasın. Bu tipler değil mi çocuğunun pipisini herkesin içinde açıp gösteren, canı istedikçe orayı sevip okşayıp öpenler? Bunlar SAPIK insanlar. Bunların büyüttüğü erkek çocuklar da ilerde erkeğim diye her türlü pisliği yapan tipler oluyor işte. Azalarak bitsinler.

Kızına ilgi göstermese derdim bu adamdan hayır gelmez. Ama öyle bir durum yokmuş. Demek ki adam o kafada değil. Çevre etkisi bu hale getiriyor. Kız olduğunu öğrendiğinde sizin yaşadığınız anlık şaşkınlık ve burukluğu yaşayacakken daha çok bunalıma giriyor. Çünkü el alem ne der. Erkek çocuğum yok diye adam değil miyim? Yine herkes neyse bir dahakine artık diye teselli edecekler. Erkek çocuk çok mühim.(!) Bakın siz bile bu ortamda bulunduğunuz için var mı farkları diye isyan edip kafaya takıyorsunuz.
Eşinize biraz zaman verin. Çevreye anlatamamanın ve gelecek tepkilerin sıkıntısında o şimdi. Üstelerseniz size patlayacak daha çok üzüleceksiniz. Kopacaksınız birbirinizden.
Kızlarınız ile ortak geleceğinizi hayal edin. Karnınızdaki bebeğin varlığına alışsın. Hiç erkek bebek meselesi ortada yokmuş gibi devam etmeye çalışın bence.

Eski kafa olsa olurdu derdim sizin kayinvalideniz felan etkiliyo heralde eşinizi benim ki belli deil cinsiyeti esim napcan cinsiyetini diyo ama ben cok merak ediyorum

Tüyünü verene kurban olurum ben ya ne olursa olsun.Kız çocuğu o kadar guzel ki

eşine bir daha suratını asmamasını ve yıllarca çocuk sahibi olamayan aile varken bu yaptığının allahın gücüne gideceğini söyle. bakalım vicdan azabı duyacak mı?

Nerde okudum bilmiyorum.1.kiz bakurlu 2.kiz sikortali. 3. Kiz super emekli yaparmis.....

Bizde 5 kızız. En büyükleri benim 26 en küçüğümüz 8.İnsanoğluyuz neyimiz eksikse onu istiyoruz. Kızı olan oğlu, oğlu olan kızı olsun istiyor. Annem tek çocuk aynı anneden kardeşi yok. Çok cocugum olsun istedim hep diyor. Öyle de yapmış 5tane. Ee kızları var oğulları da olsun istemişler doğal olarak annem babam. Rabbim vermiş 5 kız. Babam Rabbim beni ne çok seviyor 5tane birden verdi der hep. Ben evliyim kardeşim yeni evlendi. Ee iki de oğlum oldu diyor şimdi de. Şükür ki eşim de yeni damatta peşine geziyorlar babamın.
Eşinde muhtemelen heves etti ondan öyle davrandı biraz zaman geçince alışır çünkü kızına çok düşkün diyorsun aynı sevgiyi ona da gösterir inşallah. :))
Bu arada eşimde benimde 5kızım olsun diyor. Öyle deme ben bakamam o kadar çocuk diyorum dua yerine geçerse yandım :)))

O anneanne açsın da kendi şeyine baksın. Tövbe est yahu

Bende hamileyim ama henuz cinsiyetini bilmiyoruz daha erken ama hoc onemli yeterki saglikli olsun Rabbim evlatlarimizla imtihan etmesin bizi bence evladin kizi erkegi olmaz hayirlisi olur

Kızı olmayan kayiptadir
Bunu söyle eşine
Ama bu sekilde konusmayin lutfen ikinci ogluma hamileyim gercekten boyle seyler duydukca uzuluyorum. Cevreden hep kiz evlat öz evlat, keske kiz olsaydi gibi şeyler duymak da insanin moralini bozuyor.
Bence kiz da erkekte birdir. İkisi de birbirinden daha degerli yada degersiz olamaz.

valla kocama laf yok demişsin de yazdıklarinda sirf kocan ve kiz istememesiyle ilgili.... kocana laf etmeyip sana kizin olcak diye teselli mi vericez Allah yarabbim.. sağlıklı doğumlar

cınsıyet takıntılı olanların sapık oldugunu dusunurum
evladın cınsıyetı olmaz evlat evlatdır

Konu sahibine yorum yazdım
2. Kızı olacağı için girdiği bunalıma care
Yoksa elbette kız erkek birdir

Çok haklısın canım, kızlarımızı yüceltmek icin oğullarımızı yermeyelim. allah hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin. hem kızlar da çok kafa ütülüyor..
Not: bir kız anası :)

Hamile oldugunuz icin esiniz ve ailesinin zihniyetine saydirmiyorum.
Cok iyi bir baba olabilir evet ama bu siz hamileyken psikolojinizi dusunmeksizin sirf erkek degil diye surat asmasini,bunu size hissetirmesini hakli cikarmaz.

Benimde hamdolsun kızım var 1 tane.
Dr ilk basta erkek demisti.merak eden arkadasina telde erkek adamin oglu olur diye ŞAKA yapmasina bile kopurdum basinin etini yedim günlerce .
Bazen agzini ariyorum 2.olsa kiz mi olsun istersin erkek mi? diye cesitlilik olsun diye erkek olabilir diyor ona bile cemkiriyorum tabiri caizse.
Bu konuda cok hassasim.
Ve yerinizde olmayi cok isterdim.2 kizim olsa keske benimde.(tabi Allah hayirlisinu versin herseyden once)
Kiz kardesim yok ve eksikligini hep yasadim...kizim yasasin istemiyorum.
Takmayin diyecegim ama el degil ki diyen bosver deyip gecin.kaldi ki el bile deyince insan kiziyor.
Avm de orda burda karnimi sis gorup cinsiyetini soran teyzelerin kiz deyince "olsun " demesi bile beni benden alirken en yakinin esin ve akrabalarin su tepkisi kesinlikle bosverlik vir durum degil

Canım benim ya !! Eşin'in böyle yapmasına anlam veremedim. Ama sen üzülme. Benim daha ilk bebeğim olacak. Kızım olacak. Ama eşim inatla "erkek" diyor. Doktorun yanlış gördüğünü iddia ediyor. O yüzden aynı dert var başımızda...

Çok haklısın canım, kızlarımızı yüceltmek icin oğullarımızı yermeyelim. allah hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin. hem kızlar da çok kafa ütülüyor..
Not: bir kız anası :)
Ben konu sahibine yorum yazdım.
Ben de hem kız hem erkek anasiyim
Niye kızı ovup erkeği yereyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…