Evladın Kızı Erkeği Olur Mu?

Böylesine kız çocuğunu erkek diye gostereceksin . erkekmis diyi devam edeceksin doğacak çocuk bir süre daha oyun yapacaksın . bir gün ogrenecekler mal gibi kalacaklar . sana ne olacak ki onlar üzülecek ohh uzulsunler

bide geçen kuaförüme gittim eşini işten çıkarmışlar.bende üzülme en azından sen çalışıyorsun dedim.erkekle kadının parası bir olurmu hiç.onların 1 lirası bizim kazndığımız 1000 liradan daha bereketli dedi.kadın bunu diyorsa bu dünya düzelmez arkadaş

Herkes eşinin çok üstüne gitmiş bence. Adam kız çocuklarına düşman değil ki zaten kızının üstüne düşüyormuş onu çok seviyormuş vs.. Emin ol bu bebeğin doğduğunda da aynısı olacak. Onu yine çok sevecek.

Evlat bu hepsi seviliyor kesinlikle ama herkesin gönlünde %51 %49 bile olsa doğumdan önce önde olan biri oluyor. O da doğumla beraber uçup gidiyor zaten. Eşinde de ilkinde kız duygusunu yaşamış olmasından ötürü erkek çok içinden geçmiş ve doktor öyle söyleyince havalara uçmuş adam. Sonradan yanlışlık olunca elinden oyuncağı alınan çocuğa dönmüş ufak bir hayal kırıklığı yaşamış. Ama bu geçici bir durumdur eminim. Karnında ki çocuğu sahipsiz hissettiğin için bu kadar üzülüyorsun ama üzme canım kendini bebeğini etkileme.

Eşin şu anki kızınıza mükemmel babalık etmese böyle konuşmazdım ama bu adam iyi bir baba herşeyden önce. Çevresine mahçup hissetmiş olması da bunda etkendir mutlaka. Ama o da o insanların ayıbı. Eşinize sırtınızı dönmek yerine elini alın karnınıza götürün orada atan minik kalbi hissetmesini sağlayın :)

Tabi ki Allah'in verdiği, tibbi olarak da cinsiyeti erkek yani eşiniz belirliyor. Size ne alaka tavir yapiyor? Ben kizim olsun diye can atiyorum ama hayirlisi sagliklisi.

Sorun sadece erkek çocuk isteyen erkekler değil. Sorun erkek çocuğun pipi farkıyla üstün olduğuna inanan zihniyet.
Herkesten önce kadınlar bir pipinin insana pozitif bir değer katmadığını kabul etse, yetiştirdikleri erkek nesli bozuk olmayacak...
Evdeki her erkek bereket tanrısı bu insanlar için. Papucumun erkeği

Neyse; umarım sağlıkla minik bebeğinizi kucağınıza alırsınız bugünleri hatırlamak zorunda kalmazsınız...

Ben artık böylesine empati yapamıyorum, acıyamıyorum,kalbim taşa dönüyor. Erkeğimsiler yüzünden başkalarına gelenleri hak ettiklerini düşünüyorum. Allah affetsin beni...

Ahaha yok artık ne zihniyet ya
Böylelerini nasıl sindiriyorlarsa artık düşünceye bak
Bu zihniyet hep kadından kadının gücünden korktuğu için böyle davranıyor çoğu kadın da salak olduğu için ekmeklerine yağ sürdürüyor...

Şuan çok üzüldüm çünkü bizim çocuğumuz olmuyor.bizim ve benim gibi bir sürü insan evlat acısı hasret iken siz ve çocuğu olan insanların cinsiyet şımarıklığı lafım sana deil ama bu şımarıklığı yapan herkes e.ben evladım olsun diye yüreğim yanarken çocuğu kolayca zahmetsiz olan insanlar nasıl olurdu sukretmez cinsiyet derdine düşer anlamıyorum. Ben çok istiyorum kızım olsun pamuklara sarayım. Allah herşey in hayırlısını versin.esiniz de zamanla alışır buduruma. sanırım biraz çevrenin gazına gelmiş.

Böyle insanların hala var olduğuna üzüldüm. Hele ki son zamanlarda gençlerden duymamıştım yaşlılar hala bu kafada sanıyordum. Neyse eşinize doğacak bebek kendini sevdirecektir emin olun. Siz üzmeyin kendinizi. Anneanneyi de boşverin size ne onun düşüncesinden yaa kadın zaten yaşlı. Sizin erkek çocuğunuza kafayı takacağına ben bu kafayla nasıl Allahın karşısına çıkacam onu düşünsün.

Ya yıl olmuş 2016, 2017'ye gireceğiz, hala erkek erkek diye tutturanlar var. Padişah mısın soyunu sürdüreceksin, kendi otağını mı kuracaksın? Ama bana eşiniz çok erkek sevdalısıymış gibi gelmedi ya. Şey olabilir hani bir kızım bir oğlum olsun diye hayaller kuranlar olur. Eşiniz de öyle olabilir belki bir kızı, bir oğlu olsun istemiştir. Benim kuzenimin iki oğlu var, ikinci oğluna hamileyken eşi "Niye kız değil?" diye üzülmüştü.

Sanirim Ankara'da yasiyorsunuz, doktorunuzun adindan bunu anladim. Durust olmak gerekirse kendisi benim eski bir is arkadasimin teyzesi olur. Cocuk dusunmeye baslayinca arkadasim teyzesini vs onermisti ama ben bi internet sitesinde olumsuz yorumlar okudugum icin (zaten gitmek aklimin ucundan bile gecmemisti) gitmedim. Zaten ozele de gitmeyi dusunmuyordum. Yanlis hatirlamiyorsam buna benzer sorunlardi benim okuduklarim da (cok emin degilim ama).

Bazi insanlar ne yazik ki cinsiyet ayrimi yapiyor ve uzulerek soyluyorum ki eski topraklar erkek asigi, kendisinin bir kadin oldugunu unutarak erkekleri goge cikariyorlar. Esiniz cocugunuz dogdugunda degisecektir emin olun. Onun icinde buyudugu ortam erkeklerin el ustunde tutuldugu bir ortam oldugu icin -ne yazik ki- erkek olmayi/erkek cocuk sahibi olmayi bir sey olmakla karistiriyor. Uzulmeyin, yakin zamanda alisir bu duruma. Rabbim boylelerinin -bir kismina da olsa- erkek cocuk vermiyor ya yalana gerek yok mutlu oluyorum...

Kaynanan çok istiyorsa bir tane daha çocuk yapsın madem bakalım erkek mi kız mı. Çocuğun cinsiyeti kimsenin burnunu sokabileceği bir mesele değil.

Daha doğmamış bebek üzerinden cinsiyetçilik yapmak densizliğin daniskası.

ben olsam gider hani erkekdi demek ki azarlamaktan başka bir b*k bilmiyorsunuz der çat diye kapıyı çarpar çıkardım boyle dr lara sinir oluyorum.
iki hafta sonra gidip kavga edeceğim zaten. cinsiyette yanılma elbette olabilir ama ukalalık yapması, beni terslemesi yüzünden iyi bir kavgayı hak etti kendisi.

çok güzel yazmışsınız... keşke insana sadece insan olduğu için değer versek ve her insanı ayrım yapmadan değerli görsek...

anlayışınız için teşekkür ederim. evet mükemmel bir baba ve onun böyle davranmasına çok şaşırdığım için canım çok yandı. erkek mi oldu aa değişik oldu, kız mı oldu aa ilkine arkadaş oldu deyip geçebilmeliydik. erkek fikrine alıştıktan sonra kız olduğunu duyunca bocalamak normal ama uzun sürmemeliydi.

eşim zaten cinsiyeti erkeğin belirlediğini biliyor. benimle konuşmamasının sebebi canının aşırı sıkkın olması ve beni hamile hamile üzdüğünü fark etmemesi.

Allah size ve tüm isteyenlere, hepimize hayırlı evlatlar versin.
insan her şeye üzülebilir ama beni yalnız bırakıp beni yıpratmasın. kendi derdimde de değilim. ister istemez bebeği etkiliyorum. derdim o

sakin uzmeyin yipratmayin kendinizi. yanlis anlamayin arkadaslar ben kiz sevdalisiyim kiz bebeklere cocuklara oldum olasi buyuk sevgim var. evlenmeden oncede boyleydi. hatta benim hic kizim olmaz derdim o derece. evlendim kiz istiyordum icten ice. erkek dedi dr. bi burukluk oldu hadi ya kiz degilmiymis diye. dogdu buyudu suanda oglum 3 yasinda. boyle bi sevgi ask yok. yerini hic bir kiz cocugu dolduramaz.oyle. simdi tekrar hamileyim. kiz ya da erkek farketmez. cunku erkekte olsa kiz da olsa evlat. baskaymis. sevgiden de ote. bambaska. daha once tadilmamis. Allah herkese saglikli hayirli evlatlar versin insallah..

insan her şeye üzülebilir ama beni yalnız bırakıp beni yıpratmasın. kendi derdimde de değilim. ister istemez bebeği etkiliyorum. derdim o

O konuda elbette ki haklısınız. Eşinizin yaptıklarını doğru bulmuyorum. Bunları eşinize de söyleyin, belki sizi ne kadar üzdüğünün farkında değildir. Miniş kızlarınızla beraber mutlu, sağlıklı bir ömür dilerim size. :)

aklıma direkt bu yazı geldi.
ve gercekten de dogru

Evliliklerinin ilk gününde kadın ve kocası kapıyı kimseye açmamaya karar verip anlaştılar.
İlk olarak o gün damadın anne ve babası evli çiftleri görmeye geldi. Kapının hemen ardındaydılar. Kadın ve kocası birbirlerine baktı; adam kapıyı açmak istedi ama eşi ile yaptığı anlaşma gereği açmadı. Anne babası daha fazla beklemeyip gittiler.
Aynı gün içerisinde, bir süre sonra, gelinin ailesi geldi. Anlaşma yürürlükteydi ama, gelin gözyaşları içerisinde, "Bunu yapamam" diye fısıldayıp kapıyı açtı. Eşi hiçbir şey söylemedi.
Yıllar sonra 4 oğlan çocuğunun ardından 5. olarak kız çocukları dünyaya geldi. Baba, yeni doğan kız çocuğu için büyük bir kutlama yapmayı planladı; bütün tanıdıklarını davet etti. O gece kadın kocasına, neden böyle bir kutlama yapmak istediğini sordu. Adam, anlamlı bir cevap verdi:
"Çünkü yalnızca kızım bana kapıyı açacak."
Kız çocukları her zaman çok özeldir.

Manyak herif, gitsinde tüp bebek sevislerinde bir kaç gün takılsın !! Allah sana baba olma duygusunu yaşatmış nankör

dimaam
Canimm resmen sende kendimi gordumm.
Bizimde esimin bir babaannesi var basa bela dunyanin merkezinde o var ama sukur ki ona haddini bildirdim ailemizde toplamda 7 kizcemiz var saglikla,oyle seviyorum ki hepsini Alllahin birer hediyesi-lutfu onlar..
Suan 2. Yi istiyirum ve butun gozler uzerimde butun umudumuz sensin diyorlar ve inadina kizim olsun istiyorum sirf onalra inat ellerndeki saglikli cocuklarin kiymetini bilmeiyorlar bir sukur cikmiyor agizdan..

Esin ailesinden dolayi bu durumda olabilir azcik zman taniyin birbirinize o biraz sokun etkisindedir ,birde dr keske erkenden soylemesydi 16. Haftadan once soylemiyorlar kesnlik kazanmadan,eltimede 13. Haftda %95 erkek demislerdi sonra kiz olunca nerdeyse yuzune bakmiyorlardi...
Benim hic akil sir erdiremedigim bi durum.

Ben böyle durumlarda Allah bir erkek evlat versin ki kızın yeri nasıl ayrı görsünler diyorum önemli olan sağlık bu cinsiyet niçin ikinci planda olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…