Evladın Kızı Erkeği Olur Mu?

Esinizin tepkisi bence 12.hafta direkr kiz denilmis olsaydi bu sekilde olmazdi. Insan elbette buri varken digerine hevesleniyor. Ama erkekten kiza donunce ve ailedende tepki alinca istemsiz bu tepkiyi vermesi normal kendini uzdugune degmez. Emin ol karnindakinide en az ilki kadar sevecek.

----------- herif, gitsinde tüp bebek sevislerinde bir kaç gün takılsın !! Allah sana baba olma duygusunu yaşatmış nankör

arkadaşlar lütfen... eşime kızgınım evet, ama buraya yazma sebebim ona hakaret etmeniz değil, aynı durumu yaşayan varsa bana yardımcı olması, beni rahatlatması.. bir şekilde sakinleşmeye çalışıyorum. ve ben çok sıkıntılı olmama rağmen eşime karşı herhangi bir şekilde kötü kelime yazmamışken bu yorumlarınız beni daha çok germekten başka bir işe yaramıyor.

sadece sakinleşmeye ve dertleşmeye çalışıyorum. hakaret etmek de duymak da istemiyorum.

cevap veren beni sakinleştiren herkese teşekkür ediyorum.

niye canını sıkıyorsun?
boşver.
erkek isteyen kendi doğursun (kocan, anneannesi vb)
kızım doğunca yanına yaklaştırmayacağım vs de, üste çık.
sen değil onlar üzülsün

allah insanları en çok istedikleriyle şeyle sınar. eşinde bunla sınanıyor işte.
böylelerıne allah evlat vermesın demek istiyorum ama kadının günahı ne?

ben de erkeğe alışmışken üzüldüm açıkçası. ama bir anlık şaşkınlıktı benimki. hemen uyum sağladım yeni cinsiyete... aynısını ondan da beklerdim. ki beni üzmemek için hiç üzülmemiş gibi yapsaydı keşke.. doğduğunda unuturuz her şeyi herhalde.

O seninicinde buyuyor elbette alisacaksin ama erkek psikolojisi ayni degil helede anlattigin gibi zihniyette bir ailede yetistiyse. Sen stres yapip uzulup bebeginede kendinede eziyet etme ama bence esini al karsina bu tavırlarının seni uzdugunu hamileligin zaten hassas surec oldugunu kirildigini soyle icine atma.

ikinci bebeğiniz doğunca onu da çok sevecek emin olun
12. haftada doktorun kesin konuşması ve ailesinden kaynaklı
üzmeyin kendinizi

Doktorunuzu degiştirin öncelikle.
İstemediginiz şeyi ısrarla söylemesi ayrı vaka.

Eşinizede allah akıl fikir versin.

Bu tip düşüncedeki zavallılara çocuğumu değil göstermek adını bile ağızlarına almalarına izin vermem.
Eksik olsun hastalıklı sevgileri,
Samimiyetsizler

kız evlat nimettir olur mu öyle şey..çok üzücü bir durum umarım aşarsınız ailecek diğer türlü yazık çok yazık böyle düşünülmesi başka diyecek bişey bulamıyorum

Canım evladin kizi erkegi olmaz Allah hayirli olani versin Benim dort Oğlum var ilk cocuktan beri esim hep kiz istedi hatta dorduncuyu kiz olurmu acaba diye yaptik olmadi bu isler nasip biz bilemeyiz Hayirlisini ,sağlıkli bi evladin olsun inşallah onemli olan bu hamileligin tadini cikar canım zaman cabuk geciyor

Ben de ultrasonda doktor cinsiyetini söyleyeceğim dediğinde kız mi kız mi diye heyecandan doktoru sıkıştırmıştım. Ya bu adamlar cidden de gerizekalı sanki erkek çocuk onlara bakacak. Kız evlat kiyimsiz olur aileye düşkün olur geline mi baktiracakmis kendisini. Burda bir sürü gelin yaşlı kvye bakmamak için takla atıyor. Miss gibi 2 kızınız olacak ne güzel allah bagislasin siz o zekası kit kocaniza aldirmayin gönül rahatlığı ile büyütün prensesleri

Belki beni çok cahil bulabilirsiniz çocuğum yok ama hani erkek çocuk diye kadına sürekli doğutturan erkekler varya bende heralde kızım olana kadar doğururum.Kesinlikle ayrım yapılmaz evlat can dır .İnanın çok şanslısınız.Allah ın nimetleri onlar size bağışlasın...

Hiç üzülme canım,eski insanlarda bu algı hep var. Babannem'e kızım olacağını söylediğimde bana olsun dedi hani napalım der gibi sanki kötü bişeymiş gibi ki kendisinin 3 oğlu 1 kızı vardı ona rağmen onun için erkek çocukları hep çok kıymetli oldu,halama diğer çocukları kadar önem vermedi. Eşimde de ilk çocuğumuzun erkek olacağı beklentisi vardı nedense öyle hissetmiştim ama şu an kızımız olacağı için çok mutlu hergün karnımdan öpüyor,kızını şimdiden kıskanıyor ileriki damat adayı muhabbetleri yaptığımda..Sanırım bunun şununla ilgisi var kadın da olsa erkek de olsa kendi cinsiyetinden bir çocuk istiyor ve erkeklerde soyadımı taşıycak beklentisinden dolayı erkek çocuğuna bir özlemleri oluyor. Ama şöyle de bir gerçek var her insan bence 1 kızı 1 de oğlu olsun ister ama mühim olan evladın hayırlısıdır. Ne erkek evlatları var anne babasına eziyet eden üzen ne kız evlatlar olduğu gibi,Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin...

Böyle zihniyete kız evlat çok cidden, evladın hayırlısı kızdır.Hiç olmasa bu aile sizi boşatırdı, olmayanlar ne yapsın birde, Rabbim hak edene evlat versin, İnşaallah.

Bir evlat tecrubesi yasamissiniz zaten eminim suan buyuk kizina asiktir babasi ikincidede nitekim oyle olucak eminim Rabbim islah etsin

Erkeklerde bi erkek cocuk sevdasi var zaten.
Benim eşim ne kiz ne erkek hic şu olsun demezdi ikinci oglumuz geliyor. Eşim hicbirsey demedigi halde çevreden surekli ikinci de erkek dedigimde keske kiz olsaydi, kiz evlat bir baska, artik ücüncüyü mecbur yaparsin kiz olmadan olmaz gibi yorumlar aliyorum. İnan kizla erkekle ilgili degil insanin moralini her sekilde bozuyorlar. Hic kafana takma evladin kizi erkegi asla olmaz. Evlat evlattir. Evlat kokusu cennet kokusudur. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Onlar hayatin neşesi.

Allah evladinıza saglik versin bi gün eşiniz çok pişman olucak böyle

davrandigi için emin olabilirsiniz ama keşke o zamana kadar üzmese böyle sizi onun bunun ağzına bakarak

hareken etmeseler keşke kimseye laf ettirmeseler o zaman herkeste haddini bilir ister kizım olsun ister oglum

ikiside evladim deyip kapatsa ağzıni milletin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…