evlandikten sonra başkasına aşık olunurmu?

annenin c kisisiyle midye bira yapması senin de bunu normal karsılaman cok ilginc geldi bana,tamam arkadassın midye bira yaparsın demissin ilginc evli barklı koskoca cocukları olan bayan alt kattaki bekar adamla,kocası yanında yokken bira iciyor değisik..yorumsuz

Haklı bulmuyorum kesinlikle anneni.
Fakat herkes babana yazık demiste bende kızdım.bu yaştan sonra ne işi var gemilerde aylarca gelmiyomus.anladigim kadari ile emekli olduktan sonra devam etmiş. Genç eşini bırakıp bukadar is kolik olunmaz cnm.babanda farkındadır bazı şeylerin..annen yeterince belli etmiş zaten ayrı yatıp kötü davranarak. Bence bosanmama sebebide baban gibi
Kabulleniyor hissediyor ve ses çıkarmıyor annenin durumuna. Belki o yüzden aciklayamiyor annen Sana. Ciddi bir yaş farkı ve annenin gençliği babanda ki özgüveni yok etmiş bence gerekirse hepsine açık konuş rahatsızlığını söyle annene mesafe koydur

Saygili olsa once babasina saygisi olurdu.bi telefon icin bi orasini burasini deldirtmek icin annesinin mide bulandirici olayina goz yummazdi.istebunlar yetisiyor anneden gore gore sonrada ewli erkeklere musallat oluyorlar.saygiyi bilen elin adamini ewe sokmazdi.sanki bilmiyormu kac yasinda kiz herseyi biliyorda annesinin c kisisiyle ne yaptigini bilmiyormu bal gibi biliyor.midesizlik yaa
Valla doğru tespit 17 yaş çoçuk değilkiii gayet bilincinde herşeyin geçen pizza yaptırmak için evden çıkdım oğlumla arabayı park ettim 9 yaşındaki oğlum adam gidiyor buda küfür ediyor adamın peşinden giderek ne oldu yavrum dedim anne önden bakdığı yetmedi bide arkandan inceliyor seni dedi bide yurtdışında yetişenler saf rahat olur derler 9 yaşındaki çoçuk bile yalnışı doğruyu biliyorsa 17 yaşda saf ayağına yatmak nedir allah aşkına sırf kendi çıkarları için babayı hiçe saymak çok acı baba için rabbim sonumuzmu geliyor artık

Haklı bulmuyorum kesinlikle anneni.
Fakat herkes babana yazık demiste bende kızdım.bu yaştan sonra ne işi var gemilerde aylarca gelmiyomus.anladigim kadari ile emekli olduktan sonra devam etmiş. Genç eşini bırakıp bukadar is kolik olunmaz cnm.babanda farkındadır bazı şeylerin..annen yeterince belli etmiş zaten ayrı yatıp kötü davranarak. Bence bosanmama sebebide baban gibi
Kabulleniyor hissediyor ve ses çıkarmıyor annenin durumuna. Belki o yüzden aciklayamiyor annen Sana. Ciddi bir yaş farkı ve annenin gençliği babanda ki özgüveni yok etmiş bence gerekirse hepsine açık konuş rahatsızlığını söyle annene mesafe koydur
Canım bende kızdım babasına gençecik karın evladın varken nedir bu kadar para aşkı ama bu değildirkiii aldatılmayı hak ediyor boşansın o zaman annesi adam para getiriyor diye boşanmıyor diğeriylede aşk meşk yapıyor gibime geldi bi taşla iki kuş hesabı ama çok kötü örnek oluyor evladına sonrada diyoruzkiii bu neslin genetiği bozuldu bizler anneyiz 5 kat daha dikkatli olmalıyız davranışlarımızda oturmamızda kalkmamızda her kadının güllük güllistanlık evliliği yok mutluluğu başka kollarda değil evlatlarımızla elimizde olanlarla yetinmekde bulmalıyız

Kocasi evde yokken kadin, kendini birak iki genc kizina ragmen bekar adami eve aliyor. Ikramlar, hediyelesmeler, bira, muhabbet, trip, mesaj...Birak anneni adam hepinize haram. Yaziklar olsun...midesizlik!

Bence evlilik -evli olanlar anneniz ve babanız olsa bile- iki kişilik bir kurumdur. Evli çiftler arasındaki dinamikler en yakınlarının bile kolayca anlayamayacağı şeylerdir. 3. kişilere çok karışmak düşmez. (Türkiye'de en çok onlar karışır o ayrı da...) Bence siz de evin çocuğu olarak kendi sorumluluklarınızla uğraşın, annenizin babanızın evliliğini düzeltmek, düzenlemek size düşmez, zaten yapamazsınız da, siz yorulur, siz yıpranırsınız; hem kötü şeylere de sebep olabilirsiniz. Anne babalar mükemmel değildir (burada atıp tutanlar ayrı elbet, kk kadınları mükemmeldir :)) ve anne babalarımızın da bir özel hayatı, ve o hayatta hata yapma ihtimalleri vs vardır. Siz derslerinize, hayat hedeflerinize odaklanın.

Adamla hediyelesmesi birbirleRi ile başbaşa yiyip İçmeler mesajlaşmalar bunlardan babana citlat sen.
Onun bilgisi olsun...
bakalım o da midye bira yapmayı böyle masum bulabilecek mi...

X den hoslanip hoslanmama apayri bir mevzu. Kesinligi yok.
Ancak o adamdan bagimsiz olarak anne ve babanizin bu mutsuz evliligi devam ettirmesi bence de anlamsiz.

Bir de konunuzda cok fazla ayrinti var. Bence duzenleyin hatta moderatorlerden yardim isteyin.
Ne size izin verilen seylerin detaylarini ne de eve kacyil once yerlestignizi bilmemize gerek yok. Keza babanizin meslegini de, onun sehirdisinda calistigni yazmaniz kafi.
X e karsi ozel bir ilgisi yoksa, dertlesebildigi tek arkadasi olarak goruyorsa desifre olmaniz durumunda annenizi zan altinda birakmis oluyorsunuz. Aile faciasi neden olmasin...

Daha gencsiniz dikkat edin, sanal ortamda milyonlarca kisi var.
Ustelik Kk nin da birsuru uyesi varken karsilasma olasiliginizi gozardi etmeyin.

Babam çok mu yaşlı görünüyor annen çok mu genç kalıyor yanında?yazık zamanında adamı sevmiş evlenmiş adam şimdi 2 ayda 1 geldiği evinde salonda mı uyuyor hiç vicdan yokmuş annende, yaşlandım diye bunalıma girmiş çocuklarıyla kocasıyla ilgilense bunalıma girecek vakti olmazdı!!!!!

Evliyi bekarı bilmem de onurlu haysiyetli bi insan ne olursa olsun böyle ahlaksızca şeyler yapmamalı diye düşünüyorum başka birine mi aşık oldun kardeşim güzelce boşan ne b***K yersen yere!!!!

ya şöyle uzun yazarken allah aşkına bir paragraf, bi nokta, bir virgül koyun,devrik cümlelerle dolu bi yazı yazmayın arkadaşlar...

annen almis basini gidiyor guzel kardesim.
bu arada sende genc bir kiz olarak herseyin farkindasin ve sadece seyretmeyi tercih ediyorsun.sende SUÇLUSUN!!!
Anneni uyar ve kendine cekiduzen vermesini soyle

Back
X