- 31 Aralık 2013
- 1.111
- 576
- 138
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla doğru tespit 17 yaş çoçuk değilkiii gayet bilincinde herşeyin geçen pizza yaptırmak için evden çıkdım oğlumla arabayı park ettim 9 yaşındaki oğlum adam gidiyor buda küfür ediyor adamın peşinden giderek ne oldu yavrum dedim anne önden bakdığı yetmedi bide arkandan inceliyor seni dedi bide yurtdışında yetişenler saf rahat olur derler 9 yaşındaki çoçuk bile yalnışı doğruyu biliyorsa 17 yaşda saf ayağına yatmak nedir allah aşkına sırf kendi çıkarları için babayı hiçe saymak çok acı baba için rabbim sonumuzmu geliyor artıkSaygili olsa once babasina saygisi olurdu.bi telefon icin bi orasini burasini deldirtmek icin annesinin mide bulandirici olayina goz yummazdi.istebunlar yetisiyor anneden gore gore sonrada ewli erkeklere musallat oluyorlar.saygiyi bilen elin adamini ewe sokmazdi.sanki bilmiyormu kac yasinda kiz herseyi biliyorda annesinin c kisisiyle ne yaptigini bilmiyormu bal gibi biliyor.midesizlik yaa
Canım bende kızdım babasına gençecik karın evladın varken nedir bu kadar para aşkı ama bu değildirkiii aldatılmayı hak ediyor boşansın o zaman annesi adam para getiriyor diye boşanmıyor diğeriylede aşk meşk yapıyor gibime geldi bi taşla iki kuş hesabı ama çok kötü örnek oluyor evladına sonrada diyoruzkiii bu neslin genetiği bozuldu bizler anneyiz 5 kat daha dikkatli olmalıyız davranışlarımızda oturmamızda kalkmamızda her kadının güllük güllistanlık evliliği yok mutluluğu başka kollarda değil evlatlarımızla elimizde olanlarla yetinmekde bulmalıyızHaklı bulmuyorum kesinlikle anneni.
Fakat herkes babana yazık demiste bende kızdım.bu yaştan sonra ne işi var gemilerde aylarca gelmiyomus.anladigim kadari ile emekli olduktan sonra devam etmiş. Genç eşini bırakıp bukadar is kolik olunmaz cnm.babanda farkındadır bazı şeylerin..annen yeterince belli etmiş zaten ayrı yatıp kötü davranarak. Bence bosanmama sebebide baban gibi
Kabulleniyor hissediyor ve ses çıkarmıyor annenin durumuna. Belki o yüzden aciklayamiyor annen Sana. Ciddi bir yaş farkı ve annenin gençliği babanda ki özgüveni yok etmiş bence gerekirse hepsine açık konuş rahatsızlığını söyle annene mesafe koydur