- 14 Mayıs 2011
- 2.082
- 2.014
- 103
- Konu Sahibi showingnoemotions
-
cidden ailen böyle mi düşünüyorKüçükken sen kız çocuğusun, onu yapamazsın, bunu yapamazsın diyorlardı. 30lu yaşlardayım hala beni hizmetçi olarak görüyorlar. İkisi de eğitimli insanlar halbuki. Babam ağabeyimin üstüne gizliden arsa aldı, ev yaptırdı. Bana da krediyle ev aldık, ben de para verdim. Ama ağabeyimin üstüne olan daha değerli. Mantıklı olan ikisinin değerini ikiye bölmekti.
Babamın 'şurayı süpür, şunu yap' tarzı emirvari konuşmalarından hiç hoşlanmıyorum. Hizmetçi gibi görüyorlar beni. Şu an işsiz olduğum için aynı evdeyiz. Önceden ayrıydım. Çalışırken de babam para istemek için arardı beni. Normalde hal, hatır sormak için aramaz.
Annem de kız olsun çamur olsun. Hastalandıkların ben bakarım, ağabeyim bakmak tarzında konuşup duruyor. O da çocuğu değil mi? Gerçekten kendi aileme karşı sevgim azaldı. Sizlerde durum nasıl? Olsun o anne, baba, başımızda olsun mu diyorsunuz? Nefret etmem normal mi?
Çok uzun şimdi kaptırıp giderimNe gibiBissunicole ?
mal konusunda abime veriyorlar daha cogunu diyorsunDasmeer , yaptıkları hareketler bana onu çıkartıyor. Annem her telefon konuşmasında 'bana kızım bakacak', halbuki annem, babam istemediği için eve ne annesini ne de kardeşlerini getirebildi evlilikleri bozulmasın diye. Ben neden kendimi aileme endeksleyeceğim? Bana bakacak bir damat bul diyor:/
Çok basit yoo diyeceksin.Sen gönlünün sevdiği adamla evlenmelisin annenin kriterlerine uyan kişiyle değil.Gayet diyeceksin öyle bir şey olmayacak diye.Ev üstüne ev olmaz.Ki su devirde çok az kişi evleneceği kişinin annesine bakmak ister.Ben istemem mesela.Bu forumda çoğu kişide istemez.Annen bencil senin dusunduklerin normal gayet.Ona göre tavrını koyacaksın ki o vakit geldiğinde üsteleyemesin.Bissunicole , annem benim tarafımda değil ki, ağabeyim evlenirken eşine 'anama bakacağız' demediyse ben neden evleneceğim kişiyi buna göre seçeceğim? Onun mutlu olması önemli ama benim mutlu olmam önemli değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?