Evlat ayrımcılığı?

Bizde de hep ben yapardım buna rağmen bir gün yapmasam kıyamet kopardı bu konuda zulüm gördüm bile diyebilirim o derece durum vahim. Şimdi acıyıp yaptıkça benden daha çok istiyor bı de kardeşlerim gezip tozarken ya da evde yatarken ben neden yapayım kendi evim yetmiyor sanki
Yapmayın çocuğunuz varsa onunla ilgilenin oradayken yada mesela kendisi dışarıdayken size yap dedi yemeği çayı tamam deyin unutun aa unutmuşum telefona daldım vs deyin açıkça yapamam diyemicekseniz

Kızlar diyelimki kız kardeşleriniz var evde ve iş yapmiyolar anneniz babanız her işi sizden bekliyor ve evlendiniz evlendiğiniz halde annenize gidince anneniz dışarda işi çıkınca yemeği çayı size yaptırıyor. Diğer çocuklarına maddi manevi daha çok değer veriyor ( bu kanıtlanmış bişey lütfen zannettiğimi düşünmeyin uzun uzun açıklama yapmamak için yazmıyorum) . Diğer çocuklarıni hep şımartıp resmen evin annelik görevini evi derleme toplama görevini size verse ne yapardınız?
Siz çok verici olduğunuz için öncelikleri değilsiniz, değer vermiyorlar, biraz kendinizi çekin işlerini falan yapmayın, mesafeli durun kıymet bilsinler...

En büyük çocukların kaderi bu maalesef hep daha çok sorumluluk verilir, daha çok yüklenilir. İçinizden gelmiyorsa yapmayın, annenize kıyamıyorsanız yaparsınız ama yapınca sizi daha çok sevmeyecekler diğer çocuklarına göre onu da bilin.

Yıllardır alışmış ailem tamam dememe .tamam diyip yapmıyorum ortanca çocuğum .. bence ablam da sizin gibi düşünüyor :KK53:

Back
X