Merhaba kizlar ben 3 yillik evliyim ailem mersinde evlenince esim ankarali oldugu icin buraya tasindik bir kizim var esimle evlenmeden once ailesinin bize ev alcagini soyledi ve ankaraya tasindik ama ne ev alan var ne birşey esimi. Ailesi cok zengin 4 tane evleri var iki oglu daha var onlarda evli onlara birer tane ev vermis evinin biride kirada istanbulda 850 milyarveriyorlar satmiyor esim surekli tartisiyo benim evimi alin satin diyor ama satmiyorlar kirada oturuyoruz 3 yıldır ayrim yapiyorlar diger iki ogullarina ev vermisler esime almiyorlar kaynanam cok cimri surekli para yok borc var diyo halbuki cok zenginler kizlar ev almalari icin ne yapmamiz gerekiyor gorusmemeyi dusunuyoruz artik esimde bende çocuğu da gostermeyi dusunmuyoruz kiraci olmak cok zor cok sıkisiyoruz kira oderken iki gelini rahat ediyor ben kirada surunuyorum 3 yillik evliyim 3 kere ev degistirdim yardima bile gelmediler eltilerimle zaten görüşmüyorum cok kiskanc ve kavgacilar ezmeye calisiyorlar bir kere bile evlerine cagirmadilar beni hep onlar gelmek istoyor bu evi nasil aldircaz ne yapmaliyiz sizce