• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlat ayrımı yapmak

nasıl görmediğiniz biri hakkında hüküm verebiliyorsunuz? birde eminim ki demişsiniz ayrıca ağabey bakar yada bakmaz bu anne ve ağabey arasındaki bir çizgidir.
Evet hukum verici yazmissam yanlis olmus. O zaman soyle soyliyim rvlat ayrimi yapanlari gozledigim kadariyla. En sevdikleri evlat bakmaz genelde ayirdiklari evlatlar vicdanlarini dinler bakarlar.

Evlat ayrimi yapan hic kimseyede iyi bakamam uzgunum. Hele diyer evlatlarda zor durumdaysa.

Evet hukum verici yazmissam yanlis olmus. O zaman soyle soyliyim rvlat ayrimi yapanlari gozledigim kadariyla. En sevdikleri evlat bakmaz genelde ayirdiklari evlatlar vicdanlarini dinler bakarlar.

Evlat ayrimi yapan hic kimseyede iyi bakamam uzgunum. Hele diyer evlatlarda zor durumdaysa.
bana göre bu evlat ayrınımın tek sorumlusu toplum yapımızdır erkekleri göklerde kadınları yerlerde ve yeteri

bana göre bu evlat ayrımının tek sorumlusu toplum yapımızdır erkekleri göklerde ve güçlü kadınları yerlerde ve yetersiz gören bir toplumda büyüyen annede kendince gereğini yapıyor ona kızmak yada iyi bakmamak yerine evlatlarımızı bu mantıktan uzakta büyütmek gerekir.Saygılar

Benimde annemlerin 4 kiracisi var abime verdiler 1 tanesini.Bana 5 kurus bile para yok.Cocugun hastalandiginda arabayla doktora gotruyoruZ ya diyolar bide.Cok sinir oluyorum ama haksizmisim ben.Sizi cok iyi anliyorum.

abin kazandığı halde sizin rızkınıza göz dikiyorsa mayasında bir bozukluk vardır annen artık musluğu kapasa da zorbalıkla o parayı gene alır gene alır,ablana yaptığı ile karaktersizliğini ortaya koymuş çünkü.

bizde de var aynı durum. gün be gün daha da canımı yakıyor. maddi manevi her yönden abim benden daha üstün... ailemin nezdinde yani.

en son olayda ise canım daha bir yandı. bu hayatta en değer verdiğim kişi kesinlikle ve kesinlikle abimdir. canımdan öte candır. ve ALLAHa sonsuz şükür ki abimin işi iyi. evi var. arabası var. ALLAHa bir kez daha şükür ki huzurlu bir yuvası var. ben ise eşimden ayrılma aşamasındayım. ve maaşım dışında hiç bir şeyim yok. ne ev ne araba ne de birikmişim... geçtiğimiz hafta sonu annem ile yengem bir yere gideceklerdi. annemde çalışan biri. maaşı var yani... benden param yok diye para istedi. vardı, verdim. hoş olmasa bile ALLAHın izniyle bulup buluşturur verirdim de. neyse annemler gittiler, geldiler. bir duydum ki; yengem yeğenime alışveriş yapmış, kasaya gelmişler ama aaa yengem cüzdanını arabasında unutmuş. aldıklarını annem ödemiş. nakit olarak. bunu da bana anlatan annem... eee hani paran yoktu?
(benden istediği parayı, gittiği yerde ki bebeğe takı olarak takacaktı.)

ya aslına bakarsanız ne kadar küçük bi şi ama bu ne ki???

abim ev alacaktı, babam emekli ikramiyesinden bir lira bile harcamadan hepsini ona verdi. ben evlendim her şeyimi kendim aldım, sattım. abimin çeyizini ise annemler. şimdi ben bunları dile getirince kıskanç oluyorum. hemde kardeşimi kıskanıyormuşum...

ama artık öğrendim dile getirmemeyi. ve durumu kabullendim...

yapacak bir şey yok. her aile de böyle bir durum var...

Back
X