Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

Merhaba,
Hay Allah benimde canım sıkıldı şimdi.. Yanlış anlamadım, İzmir den başvuru yaptınız değil mi? Kız, erkek başvurunuz nasıldı ve ne zaman başvuru yaptınız, yazarsanız sevinirim..
Bende 27 Eylül de İzmir den başvuru yaptığımda kız bebekte sıra 76 idi.. 15-20 gün önce kuruma tekrar gittiğimde kız bebek sırasında hiç ilerleme olmadığını söylediler.. Erkek bebek sırası çok ilerlemiş.. Mlsf izmir de kız bebek sırası son dönemler hiç ilerlemiyor.. ayrıca kurumda çok bilgi vermiyor ((
Yine de moral bozmak yok, Cambebek arkadaşımız belki okumuşsunuzdur İzmir den başvuru yapmış ve 9 ay 20 günde kızına kavuşmuşş.. Her an herşey olabilir..

bu sıra işleri çok karışık geldi bana. bizde kız bebek için sıradayız martta başvurduk.biraz geç sıra geleceğini biliyorduk ama yine de bi yanımız daha erken gelecek diyor gibiydi.Ama dediğiniz gibi moral bozmak yok inşallah Cambebek gibi bizde bir an önce kavuşuruz yavrularımıza

11.11.11
Benim için çooooook büyük gün,
Çünküüüüü....
Kızım kollarımda teyzeleri
Rabbim tüm bekleyenleri en kısa zamanda kavuştursun yavrularına
Sevgiler...

11.11.11
Çünküüüüü....
Sevgiler...

Allah ım sizi hiç ayırmasın inşallah:) ne kadar güzel sonunda bugün iyi haberler geldi. darısı tüm sıra bekleyen diğer arkadaşların başına bir bebişimiz daha güzel bir yuvaya kavuştu umarım çoook mutlu olursunuz:)

11.11.11
Çünküüüüü....
Sevgiler...

Geldiği tarihin güzelliğine bakarmısın yarabbim..
Hoş geldi kuzucuğun.. Allah analı babalı büyütsün.. Sağlıklı, şanslı, mutlu,uzun bir ömrü olsun inşallahh.. Teyzesi içinde bol bol öp, kokla prensesi, güzel haberlerinizi heyecanla bekliyoruz.. Bir daha ki bayrama inşallah gelirler derken iki gün sonra geldi meleğin.. Mucize gerçekleşti.. Hep mutlu olun inşallah...
Darısı bizim başımıza !

11.11.11
Çünküüüüü....
Sevgiler...

hadi yaaa aman Allahim cook sevindim...
allaha anali babali buyutsun...
umarim evinize senlik katar..
nushu eger sikinti olmazsa bebegin fotosunu koyarmisin...
en azindan ozelden ...

11.11.11
Çünküüüüü....
Sevgiler...

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy inanmıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
okurken ağzım açık kaldı tekrardan okudum hala şoktayım.............
maşallah bu kadar kısa sürede hem de......
yaaaaa cnm cooooookkkkk sevindim Rabbim kızınla güzel ve hayırlı bir ömür nasip etsin
Rabbim diğer arkadaşlara da biran önce nasip etsin bu güzelliği...
gerçekten beni çok sevindirdi bu haber yazarken bile gözlerim doldu...
burdan bebişin neler yaptığını paylaş olur mu annesi???
benm için de kuzumu öp....
bilmem kaç yılda gelen bu tarih senin için de mucize olmuş, diğer arkadaşlar için de dualarını esirgeme nolur...
cok öptüm sevgiler

bu dileklere sonuna kadar amin diyorum...
Rabbim en kısa zamanda topik ikizin gibi senin de güzel haberlerini almayı nasip etsin diyorum
sevgiler...

en azindan ozelden ...

Rabbim sizlere de bu güzel haberi bizlerle paylaşmayı nasip etsin
evet nushu bebişi görmek istiyoruz

Son düzenleme:
11.11.11
Çünküüüüü....
Sevgiler...

NUSHUCUM;
canım inanamıyoruuuuuummmmmmmm:))))
ne kadar güzel bir günde ne kadar güzel bir prensese kavuştun:)
ikinizde çok şanslısınız harika bir haber oldu benim için:)))
bende bugün kızıma her kızın mutlka bir kırmızı ayakkabı olmasından kaynaklanan!!!!
düşünceyle ona kıpkırmızı aldığım ayakkabılarını severken senin haberini aldım...
hayırlı uğurlu olsun, ömürlü olsun inşaAllah darısı en kısa zamanda PIRILIM'a ,bana ve bekleyen tüm annelere:)))

ayyy cnm yaa bebişine kırmızı babbalar mı aldın annesi? çok şanslı gelecek olan prenses...
Rabbim en kısa zamanda kucağına almayı nasip etsin

harika bir haber, gözün aydın canım:) darısı hepimizin başına
tüm dileklerinize, dualarınıza aminnnn....

en azindan ozelden ...

harika bir haber, gözün aydın canım:) darısı hepimizin başına

Kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim.Sevincimi paylaştığınız için,güzel dilekleriniz için...
Dün bütün gün şükrettim daha da çok dua ettim;hepiniz için,Rabbim en kısa zamanda sizlerede yaşatsın bu heyecanı,tez vakitte gelsin bebişler evlerine,kavuşsunlar annelerine diye.
Hala yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum.
Hala inanamıyorum...
Bir gün önce uzmanımızın referanslarımızı arayıp,bizim hakkımızda konuştuğunu öğrenince çok panik olmuştum.Gerek duyulursa referansların arandığını okuduğum için bir aksilik var herhalde onaylanmayacağız diye düşündüm, hatta deli gibi Pırılım'a yazdım beni biraz sakinleştirsin diye.
Akşam üstü uzmanımız arayıp dosyamızın onaylandığını,bize uygun bir bebeğin olduğunu,eğer istersek görebileceğimizi söyleyince iyice uçtu gitti aklım...
Ondan sonrada vakit geçmek bilmedi,ertesi gün öğlen kuruma çağırdı uzmanımız nihayet,bebeğin dosyasını okudu bize,sonra bebeğimizi görmeye gittik.
Yuvada gelmesini beklerkenki hislerimi anlatmam mümkün değil,aslına bakarsanız ben bile ne hissettiğimi,düşündüğümü bilemiyorum.
Kucağıma verdiler,uykudan yeni kalkmış,karnı acıkmış ellerini emiyordu deli gibi,sonra gözlerini kocaman açıp o minicik elleriyle parmağımı tuttu.Eşime ne diyorsun? diye sordum,çok güzel ne diyebilirim ki dedi.Apar topar tekrar kuruma döndük,valiliğe,il sosyal hizmetler müdürlüğüne imza için gittik ama inanın hiç hatırlamıyorum o kısımları.Bütün işlemleri bitirince tekrar yuvaya gidip kızımızı aldık.
Eve gelmeden markete gidip bezini,mamasını,şampuanını ve hatırlayamadığım bir kaç bişeyini aldık.Sonra banyomuzu yaptık,misler gibi olduk,anneannesi baktı,işe döndüm bir saatliğine.
Akşam evimiz doldu taştı,kızımızı görmeye gelenlerle.Pırılım senin bu aklı bir karış havada arkadaşın hiç birisini kameraya almayı akıl edemedi biliyor musun?İstesem böyle bir hoşgeldin partisi yapamazdım kızıma ama malesefki kaydı yok(
Gece herkes çekilip üçümüz kaldığımızda evde, iyice karıştı elim ayağıma,altını açıp,kıyafetlerini değiştirirken acaba canını yakar mıyım,doğru mu yapıyorum diye kocamın başının etini yedim.
Park yatağı odamıza koyduk,gece yarısı anca kuruyan nevresmini çarşafını ütüleyip yatağını yaptım ama bir türlü içim rahat etmedi onu göremeyince,baktım olacak gibi değil aldım yatağımıza,nefesini dinleyerek,koklayarak sabaha kadar seyrettim.
Sabah pek keyifliydi hanımefendi,onu o halde bırakıp işe gelmek çok zor oldu...
Doktora ancak bu gün götürebildik.Allah'a şükür genel durumunu iyi buldu doktorumuz,eksik aşıları için gün aldık.Tekrar eve bırakıp işe geldim.
Şimdi saatleri sayıyorum eve gidebilmek için.
Allah'tan yarın pazar,kızımla bütün gün birlikte olabileceğim.
Yerime birini bulana kadar,muhtemelen 10-15 gün bu şekilde idare edeceğiz.
Bizden havadisler şimdilik bu kadar,eve gider gitmez hepiniz için öpüp koklayacağım minik kuzumu.
İnşallah sizlerde en kısa zamanda bunları yaşarsınız.Hep böyle dua ediyorum.
O günler çabucak gelsin,kuzularımızı,yaptıklarını konuşalım hep birlikte inşallah.
(Henüz sadece telefonumda var çektiğim bir kaç resmi,en yakın zamanda,sizin için bir kaç resim çekip göndereceğim.Ama buraya koyamam,özelinize atarım mesaj teyzeler haberiniz olsun.)
(hala inanamıyorum ama)anne nushudan sevgiler...

nushucum yazdıklarını okurken heyecanını taa içimde hissettim:) ne güzel anlatmışsın, allah bu mutluluğunuzu bir ömür boyu daim etsin sağlıkla huzurla mutlulukla yaşayın inşallah.kızın kaç aylık bu arada?

ayyy cnm yaaaaa kıyamammmmmmm nefesimi tuttum büyük bir heyecanla tek tek okudum yazdıklarını hala o nefesi tam alıp veremiyorum ellerim titriyor yazarken
evet cnm sen artık ANNEsin, bebişin hayırlı uğurlu önce size sonra da vatanına milletine hayırlı bir evlat olsun inşallah Rabbim ayırmasın mutluğunuzu daim etsin
söylenebilecek ne kadar güzel söz varsa hepsini söyledim kabul et nolur zira hepsini yazamıyorum ellerim hala titriyor
bebişimizin de fotoğraflarını bekliyoruz annesi ne zaman müsait olursan
bu arada adı ne güzel yeğenizimin?
ikinizi de çooooookkkk öpüyorum
sevgiler....

Demek o minicik eliyle parmağını tuttu, o minicik elleri öp benim için annesi.. Yazdıklarını okuyunca hepsi gözümde canladı arkadaşım.. .. Sanki yanınızdaymışım gibi hissettim.. İçim sıcacık oldu.. Güzel Allah ım bize de bu güzel duyguları tez zamanda nasip kısmet etsin, inşallahh..

Son düzenleme:
cok sevındım canım bebegnle nıce senelere..darısı tum ısteyen bekleyen annelere olsun ınssssssssssss

11.11.11
Çünküüüüü....
Sevgiler...

nushu, çok sevindim canım. allah analı babalı büyütsün. yüzünüz daima gülsün..kızınla geçireceğiniz güzel günleri yazmanı sabırsızlıkla bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…