11.11.11
Benim için çooooook büyük gün,
Çünküüüüü....
Kızım kollarımda teyzeleri
Rabbim tüm bekleyenleri en kısa zamanda kavuştursun yavrularına
Sevgiler...
11.11.11
Çünküüüüü....
Sevgiler...
kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim.sevincimi paylaştığınız için,güzel dilekleriniz için...
Dün bütün gün şükrettim daha da çok dua ettim;hepiniz için,rabbim en kısa zamanda sizlerede yaşatsın bu heyecanı,tez vakitte gelsin bebişler evlerine,kavuşsunlar annelerine diye.
Hala yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum.
Hala inanamıyorum...
Bir gün önce uzmanımızın referanslarımızı arayıp,bizim hakkımızda konuştuğunu öğrenince çok panik olmuştum.gerek duyulursa referansların arandığını okuduğum için bir aksilik var herhalde onaylanmayacağız diye düşündüm, hatta deli gibi pırılım'a yazdım beni biraz sakinleştirsin diye.
Akşam üstü uzmanımız arayıp dosyamızın onaylandığını,bize uygun bir bebeğin olduğunu,eğer istersek görebileceğimizi söyleyince iyice uçtu gitti aklım...
Ondan sonrada vakit geçmek bilmedi,ertesi gün öğlen kuruma çağırdı uzmanımız nihayet,bebeğin dosyasını okudu bize,sonra bebeğimizi görmeye gittik.
Yuvada gelmesini beklerkenki hislerimi anlatmam mümkün değil,aslına bakarsanız ben bile ne hissettiğimi,düşündüğümü bilemiyorum.
Kucağıma verdiler,uykudan yeni kalkmış,karnı acıkmış ellerini emiyordu deli gibi,sonra gözlerini kocaman açıp o minicik elleriyle parmağımı tuttu.eşime ne diyorsun? Diye sordum,çok güzel ne diyebilirim ki dedi.apar topar tekrar kuruma döndük,valiliğe,il sosyal hizmetler müdürlüğüne imza için gittik ama inanın hiç hatırlamıyorum o kısımları.bütün işlemleri bitirince tekrar yuvaya gidip kızımızı aldık.
Eve gelmeden markete gidip bezini,mamasını,şampuanını ve hatırlayamadığım bir kaç bişeyini aldık.sonra banyomuzu yaptık,misler gibi olduk,anneannesi baktı,işe döndüm bir saatliğine.
Akşam evimiz doldu taştı,kızımızı görmeye gelenlerle.pırılım senin bu aklı bir karış havada arkadaşın hiç birisini kameraya almayı akıl edemedi biliyor musun?istesem böyle bir hoşgeldin partisi yapamazdım kızıma ama malesefki kaydı yok(
gece herkes çekilip üçümüz kaldığımızda evde, iyice karıştı elim ayağıma,altını açıp,kıyafetlerini değiştirirken acaba canını yakar mıyım,doğru mu yapıyorum diye kocamın başının etini yedim.
Park yatağı odamıza koyduk,gece yarısı anca kuruyan nevresmini çarşafını ütüleyip yatağını yaptım ama bir türlü içim rahat etmedi onu göremeyince,baktım olacak gibi değil aldım yatağımıza,nefesini dinleyerek,koklayarak sabaha kadar seyrettim.
Sabah pek keyifliydi hanımefendi,onu o halde bırakıp işe gelmek çok zor oldu...
Doktora ancak bu gün götürebildik.allah'a şükür genel durumunu iyi buldu doktorumuz,eksik aşıları için gün aldık.tekrar eve bırakıp işe geldim.
şimdi saatleri sayıyorum eve gidebilmek için.
Allah'tan yarın pazar,kızımla bütün gün birlikte olabileceğim.
Yerime birini bulana kadar,muhtemelen 10-15 gün bu şekilde idare edeceğiz.
Bizden havadisler şimdilik bu kadar,eve gider gitmez hepiniz için öpüp koklayacağım minik kuzumu.
Inşallah sizlerde en kısa zamanda bunları yaşarsınız.hep böyle dua ediyorum.
O günler çabucak gelsin,kuzularımızı,yaptıklarını konuşalım hep birlikte inşallah.
(henüz sadece telefonumda var çektiğim bir kaç resmi,en yakın zamanda,sizin için bir kaç resim çekip göndereceğim.ama buraya koyamam,özelinize atarım mesaj teyzeler haberiniz olsun.)
(hala inanamıyorum ama)anne nushudan sevgiler...
Kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim.Sevincimi paylaştığınız için,güzel dilekleriniz için...
Dün bütün gün şükrettim daha da çok dua ettim;hepiniz için,Rabbim en kısa zamanda sizlerede yaşatsın bu heyecanı,tez vakitte gelsin bebişler evlerine,kavuşsunlar annelerine diye.
Hala yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum.
Hala inanamıyorum...
Bir gün önce uzmanımızın referanslarımızı arayıp,bizim hakkımızda konuştuğunu öğrenince çok panik olmuştum.Gerek duyulursa referansların arandığını okuduğum için bir aksilik var herhalde onaylanmayacağız diye düşündüm, hatta deli gibi Pırılım'a yazdım beni biraz sakinleştirsin diye.
Akşam üstü uzmanımız arayıp dosyamızın onaylandığını,bize uygun bir bebeğin olduğunu,eğer istersek görebileceğimizi söyleyince iyice uçtu gitti aklım...
Ondan sonrada vakit geçmek bilmedi,ertesi gün öğlen kuruma çağırdı uzmanımız nihayet,bebeğin dosyasını okudu bize,sonra bebeğimizi görmeye gittik.
Yuvada gelmesini beklerkenki hislerimi anlatmam mümkün değil,aslına bakarsanız ben bile ne hissettiğimi,düşündüğümü bilemiyorum.
Kucağıma verdiler,uykudan yeni kalkmış,karnı acıkmış ellerini emiyordu deli gibi,sonra gözlerini kocaman açıp o minicik elleriyle parmağımı tuttu.Eşime ne diyorsun? diye sordum,çok güzel ne diyebilirim ki dedi.Apar topar tekrar kuruma döndük,valiliğe,il sosyal hizmetler müdürlüğüne imza için gittik ama inanın hiç hatırlamıyorum o kısımları.Bütün işlemleri bitirince tekrar yuvaya gidip kızımızı aldık.
Eve gelmeden markete gidip bezini,mamasını,şampuanını ve hatırlayamadığım bir kaç bişeyini aldık.Sonra banyomuzu yaptık,misler gibi olduk,anneannesi baktı,işe döndüm bir saatliğine.
Akşam evimiz doldu taştı,kızımızı görmeye gelenlerle.Pırılım senin bu aklı bir karış havada arkadaşın hiç birisini kameraya almayı akıl edemedi biliyor musun?İstesem böyle bir hoşgeldin partisi yapamazdım kızıma ama malesefki kaydı yok(
Gece herkes çekilip üçümüz kaldığımızda evde, iyice karıştı elim ayağıma,altını açıp,kıyafetlerini değiştirirken acaba canını yakar mıyım,doğru mu yapıyorum diye kocamın başının etini yedim.
Park yatağı odamıza koyduk,gece yarısı anca kuruyan nevresmini çarşafını ütüleyip yatağını yaptım ama bir türlü içim rahat etmedi onu göremeyince,baktım olacak gibi değil aldım yatağımıza,nefesini dinleyerek,koklayarak sabaha kadar seyrettim.
Sabah pek keyifliydi hanımefendi,onu o halde bırakıp işe gelmek çok zor oldu...
Doktora ancak bu gün götürebildik.Allah'a şükür genel durumunu iyi buldu doktorumuz,eksik aşıları için gün aldık.Tekrar eve bırakıp işe geldim.
Şimdi saatleri sayıyorum eve gidebilmek için.
Allah'tan yarın pazar,kızımla bütün gün birlikte olabileceğim.
Yerime birini bulana kadar,muhtemelen 10-15 gün bu şekilde idare edeceğiz.
Bizden havadisler şimdilik bu kadar,eve gider gitmez hepiniz için öpüp koklayacağım minik kuzumu.
İnşallah sizlerde en kısa zamanda bunları yaşarsınız.Hep böyle dua ediyorum.
O günler çabucak gelsin,kuzularımızı,yaptıklarını konuşalım hep birlikte inşallah.
(Henüz sadece telefonumda var çektiğim bir kaç resmi,en yakın zamanda,sizin için bir kaç resim çekip göndereceğim.Ama buraya koyamam,özelinize atarım mesaj teyzeler haberiniz olsun.)
(hala inanamıyorum ama)anne nushudan sevgiler...
Teşekkür ederim 74deniz,amin arkadaşım amin.Kızımız 2 aylık arkadaşım:)nushucum yazdıklarını okurken heyecanını taa içimde hissettim:) ne güzel anlatmışsın, allah bu mutluluğunuzu bir ömür boyu daim etsin sağlıkla huzurla mutlulukla yaşayın inşallah.kızın kaç aylık bu arada?
Sağolasın lilyciğim,kızımın adı Ada teyzesi.
ayyy cnm yaaaaa kıyamammmmmmm nefesimi tuttum büyük bir heyecanla tek tek okudum yazdıklarını hala o nefesi tam alıp veremiyorum ellerim titriyor yazarken
evet cnm sen artık ANNEsin, bebişin hayırlı uğurlu önce size sonra da vatanına milletine hayırlı bir evlat olsun inşallah Rabbim ayırmasın mutluğunuzu daim etsin
söylenebilecek ne kadar güzel söz varsa hepsini söyledim kabul et nolur zira hepsini yazamıyorum ellerim hala titriyor
bebişimizin de fotoğraflarını bekliyoruz annesi ne zaman müsait olursan
bu arada adı ne güzel yeğenizimin?
ikinizi de çooooookkkk öpüyorum
sevgiler....
Amin güzel arkadaşım amiiiiiiin tez vakitte inşallah sende yazacaksın,hepiniz yazacaksınız kavuşma hikayelerinizi:))Demek o minicik eliyle parmağını tuttu, o minicik elleri öp benim için annesi.. Yazdıklarını okuyunca hepsi gözümde canladı arkadaşım.. .. Sanki yanınızdaymışım gibi hissettim.. İçim sıcacık oldu.. Güzel Allah ım bize de bu güzel duyguları tez zamanda nasip kısmet etsin, inşallahh..
Cambebek şimdi daha iyi anlıyorum sizleri,insan yaşadıktan sonra canı yürekten istiyor tüm bekleyenlerin bir an önce yavrularına kavuşmasını,teşekkür ederim arkadaşım:)11.11.11
Çünküüüüü....
Sevgiler...[/QUOTE çoooooook sevindim canım her bebek haberini aldığımda ağlıyorum bi aile daha bu mutluluğu tattı bi bebişe sıcak yuva açıldı diye bebişinle ailene mutlu bir yaşam diliyorum bizim için kokla gıdışından öp prensesi
İnşallah el-muallim inşallah en kısa zamanda,teşekkürler.cok sevındım canım bebegnle nıce senelere..darısı tum ısteyen bekleyen annelere olsun ınssssssssssss
Belli olduğu üzere biraz gevezeyim arkadaşım,siz yeterki isteyin anlatır dururum ben:))nushu, çok sevindim canım. allah analı babalı büyütsün. yüzünüz daima gülsün..kızınla geçireceğiniz güzel günleri yazmanı sabırsızlıkla bekliyorum..
Angelica kızım ayaklarını sürümüş olsun bebekler arka arkaya gelsin inşallah.Canım,
Çok sevindim, harika bir haber umarım ben de bebeğimeen kısa zamanda kavuşurum artık. Ne hissettin onu görünce kim bilir. Zorlanıyor musun peki bakmakta uyutmakta falan. Zaman daraldıkça ben korkamya başladım ya aç aklırsa ya uykusuz kalırsane yaparım diye ? Geceleri uyuyamıyorum bir türlü endişelenmekten.
İsmini ne koydunuz miniğin ?
Sevgiler,
Angelica
Bende çok korkuyordum hele bir gece önce bu yüzden hiç uyuyamamıştım,çok istiyorum ama bakabilir miyim acaba diye düşünüp durmuştum ama boşunaymış arkadaşım.Allah öyle güzel yardım ediyor ki hiç merak etme,eminim en güzel şekilde bakıp büyüteceksin bebeğini,annesinden daha iyi kim bakabilir ki hem öyle değil mi?
Doktorlar bilmen gereken herşeyi anlatıyorlar zaten.Ben gitmeden önce liste yapmıştım merak ettiğim herşeyi yazmıştım.Sormak isteyipte atladığım bir şey olmadı böylece.İçin rahat olsun,sen bile kendine şaşıracaksın:))
Alana kadar kaç aylık olduğunu bilmiyorduk shenaycığım,saftirik ben sormayı akıl edememiştim.İki aylık olduğunu öğrenir öğrenmez arkadaşım gerekli olan body,tulum gibi şeyleri aldı,biz işlemlerle uğraşırken.Canım Nushum;
iyi, guzel ve hayirli evlat olsun. Birbirize ilac,derman olun
canım yegenimiz ne kadarlik?hazırlikları tamamlayabildin mi?
Arkadaşım aklım,kalbim seninle,hayırlısıyla şunu da atlat,kuzumuzu bekleyelim sabırsızlıkla,heyecanlanmamak eldemi,yüreğim hopladı haberi alınca.İçini rahat tut güzel arkadaşım rast gidecek işlerin,kızımın kardeşi çok bekletmeyecek bizleri inşallah.Merhaba Arkadaşlar,
Bu gün kurumdan aradılar, çarşamba günü ev ziyaretimiz var.. Çok heyecanlıyım... Sanki hiç aramayacaklar gibi
geliyordu... Haydi hayırlısı bakalım...
Amin zeynepciğim en kısa sürede inşallah.heyoooooooooooooooooo ne güzel
kokloya koklaya öp bizim için RABBİM hiç ayırmasın darısı başımıza
Teşekkürler perlanore,hepimizin evlatları hayırlı,sağlık,uzun ömürlü olsunlar inşallah:)ağlayarak okudum yazdıklarınızı allahım yavrunuzu size ailenize vatana hayırlı kılsın mutluluğunuzu daim etsin inşallah
Merhaba Arkadaşlar,
Bu gün kurumdan aradılar, çarşamba günü ev ziyaretimiz var.. Çok heyecanlıyım... Sanki hiç aramayacaklar gibi
geliyordu... Haydi hayırlısı bakalım...
Teşekkür ederim 74deniz,amin arkadaşım amin.Kızımız 2 aylık arkadaşım:)
Amin güzel arkadaşım amiiiiiiin tez vakitte inşallah sende yazacaksın,hepiniz yazacaksınız kavuşma hikayelerinizi:))
Cambebek şimdi daha iyi anlıyorum sizleri,insan yaşadıktan sonra canı yürekten istiyor tüm bekleyenlerin bir an önce yavrularına kavuşmasını,teşekkür ederim arkadaşım:)
İnşallah el-muallim inşallah en kısa zamanda,teşekkürler.
Belli olduğu üzere biraz gevezeyim arkadaşım,siz yeterki isteyin anlatır dururum ben:))
Angelica kızım ayaklarını sürümüş olsun bebekler arka arkaya gelsin inşallah.
Bende çok korkuyordum hele bir gece önce bu yüzden hiç uyuyamamıştım,çok istiyorum ama bakabilir miyim acaba diye düşünüp durmuştum ama boşunaymış arkadaşım.Allah öyle güzel yardım ediyor ki hiç merak etme,eminim en güzel şekilde bakıp büyüteceksin bebeğini,annesinden daha iyi kim bakabilir ki hem öyle değil mi?
Doktorlar bilmen gereken herşeyi anlatıyorlar zaten.Ben gitmeden önce liste yapmıştım merak ettiğim herşeyi yazmıştım.Sormak isteyipte atladığım bir şey olmadı böylece.İçin rahat olsun,sen bile kendine şaşıracaksın:))
Alana kadar kaç aylık olduğunu bilmiyorduk shenaycığım,saftirik ben sormayı akıl edememiştim.İki aylık olduğunu öğrenir öğrenmez arkadaşım gerekli olan body,tulum gibi şeyleri aldı,biz işlemlerle uğraşırken.
Arkadaşım aklım,kalbim seninle,hayırlısıyla şunu da atlat,kuzumuzu bekleyelim sabırsızlıkla,heyecanlanmamak eldemi,yüreğim hopladı haberi alınca.İçini rahat tut güzel arkadaşım rast gidecek işlerin,kızımın kardeşi çok bekletmeyecek bizleri inşallah.
Amin zeynepciğim en kısa sürede inşallah.
Teşekkürler perlanore,hepimizin evlatları hayırlı,sağlık,uzun ömürlü olsunlar inşallah:)
tüm yorumları ve senin yazdıklarını gözlerim dolarak okudum
bebişimiz daha 2 aylık ne güzel....onun hayatından coook sey kaybetmemişsin Rabbim bu mutluluğu tum anne olmak isteyenlere yaşatsın inşallah
hepinizi öpüyorum
sevgiler
Teşekkür ederim 74deniz,amin arkadaşım amin.Kızımız 2 aylık arkadaşım:)
Amin güzel arkadaşım amiiiiiiin tez vakitte inşallah sende yazacaksın,hepiniz yazacaksınız kavuşma hikayelerinizi:))
Cambebek şimdi daha iyi anlıyorum sizleri,insan yaşadıktan sonra canı yürekten istiyor tüm bekleyenlerin bir an önce yavrularına kavuşmasını,teşekkür ederim arkadaşım:)
İnşallah el-muallim inşallah en kısa zamanda,teşekkürler.
Belli olduğu üzere biraz gevezeyim arkadaşım,siz yeterki isteyin anlatır dururum ben:))
Angelica kızım ayaklarını sürümüş olsun bebekler arka arkaya gelsin inşallah.
Alana kadar kaç aylık olduğunu bilmiyorduk shenaycığım,saftirik ben sormayı akıl edememiştim.İki aylık olduğunu öğrenir öğrenmez arkadaşım gerekli olan body,tulum gibi şeyleri aldı,biz işlemlerle uğraşırken.
Arkadaşım aklım,kalbim seninle,hayırlısıyla şunu da atlat,kuzumuzu bekleyelim sabırsızlıkla,heyecanlanmamak eldemi,yüreğim hopladı haberi alınca.İçini rahat tut güzel arkadaşım rast gidecek işlerin,kızımın kardeşi çok bekletmeyecek bizleri inşallah.
Amin zeynepciğim en kısa sürede inşallah.
Teşekkürler perlanore,hepimizin evlatları hayırlı,sağlık,uzun ömürlü olsunlar inşallah:)
Canım,
Ada'yı bizim için öp olur mu ? Ne kadar güzel artık senin de bir yavrun var ve annesin. Çok güzel, çok heyecanlı ne mutlu size.
Merak ettiğim bazı şeyler var. Önce bebeği görüp sonra mı tamam denip işlemler yapılıyor? Kurumdan ayrılırken yanına eşya, mama vs birşeyler veriyorlar mı ? Nüfus kağıdı oluyor mu ? Ne bileyim bir yere giderken nüfus kağıdı olarak ne alacağız yanımıza ? Doktora giderken mesela, sonuçta kayıt yapılması lazım değil mi ?
Sana da çokşey soruyorum ama çok heyecanlanıyor ve telaşlanıyorum bazen ya eksik birşey yaparsam diye.
Sevgiler,
Angelica
Merhaba Angelica,darısı tez vakitte hepinizin başına inşallah.Teşekkür ederim 74deniz,amin arkadaşım amin.Kızımız 2 aylık arkadaşım:)
Canım,
Ada'yı bizim için öp olur mu ? Ne kadar güzel artık senin de bir yavrun var ve annesin. Çok güzel, çok heyecanlı ne mutlu size.
Merak ettiğim bazı şeyler var. Önce bebeği görüp sonra mı tamam denip işlemler yapılıyor? Kurumdan ayrılırken yanına eşya, mama vs birşeyler veriyorlar mı ? Nüfus kağıdı oluyor mu ? Ne bileyim bir yere giderken nüfus kağıdı olarak ne alacağız yanımıza ? Doktora giderken mesela, sonuçta kayıt yapılması lazım değil mi ?
Sana da çokşey soruyorum ama çok heyecanlanıyor ve telaşlanıyorum bazen ya eksik birşey yaparsam diye.
Sevgiler,
Angelica
Soracaksın tabiki,aklına ne takılırsa neyi merak edersen hiç çekinme lütfen,yardımcı olabilirsem çok sevinirim.
Önce kuruma gittik canım,uzmanımız bize Ada ile bilgi verdi,dosyasını okudu.Görmek isteyip istemediğimizi sordu.Göreceğiz deyincede bulunduğu yuvaya gönderdi bizi,Ada'yı görebileceğimizi bildiren bir evrak ile.Orada kızımızı gördük.Karar verince tekrar kuruma döndük.Bir yıllık bakım sözleşmesini imzaladık.
Evrakları hazırladılar,kurum müdürü,vali yardımcısı ve il sosyal hizmetler müdürüne gidip tek tek imzalattık.Tekrar kuruma gittik.Bu kez Ada'yı alabileceğimize dair bir evrak ile birlikte yine yuvaya gittik.Orada da kızımızı aldığımıza dair yazıyı imzaladıktan sonra,nüfus kağıdının fotokopisi ile birlikte Ada'yı aldık nihayet.
Battaniyeye sarılmış bir şekilde verdiler kucağımıza,biberonu ve eve gidene kadar idare edebilecek kadar mamayla birlikte.
Eve gelir gelmez yıkadık kızımızı üstünü değiştirdik.
Çıkardıklarımızı yıkadım,yuvadan verdikleri biberon ile birlikte evde fazladan olan iki tane daha biberonu koydum,hediye gelen body,tulum,battaniyelerdende ayırıp bir çanta yaptım.Eşim onları yuvaya geri götürecek şimdi.Oradaki bebekler kullanabilsin diye.
Uzmanımız bakım sözleşmesinin fotokopisini ve nüfus kağıdının fotokopisini sürekli yanımda taşırsam hiç bir sorun yaşamayacağımızı söyledi.
Özel bir hastaneye götürdük ertesi gün Ada'yı doktora fakat sgk ile anlaşması olan bir yerdi.Nüfus kağıdının fotokopisi ile işlemlerini yaptırdık cüzi bir miktar fark ödeyerek muayene olduk.Kaydı yapılırken durumumuzu anlattık,hiçbir sorun yaşamadık.
Nüfus kağıdının aslı kurumda dosyada kalıyormuş bir yıl süresince,dava açıp nüfusumuza geçirdikten sonra yeni nüfus kağıdı çıkacağı zaman bize vereceklermiş.
Telaşlanma arkadaşım,yanlış,eksik bir şey yapmazsın merak etme.
Öpüyorum çok,görüşmek üzere...
Amin canım Allah hepinizin gönlünün muradını tez vakitte versin,hepbirlikte sevinelim inşallah.tüm yorumları ve senin yazdıklarını gözlerim dolarak okudum
bebişimiz daha 2 aylık ne güzel....onun hayatından coook sey kaybetmemişsin Rabbim bu mutluluğu tum anne olmak isteyenlere yaşatsın inşallah
hepinizi öpüyorum
sevgiler
Merhaba Angelica,darısı tez vakitte hepinizin başına inşallah.
Soracaksın tabiki,aklına ne takılırsa neyi merak edersen hiç çekinme lütfen,yardımcı olabilirsem çok sevinirim.
Önce kuruma gittik canım,uzmanımız bize Ada ile bilgi verdi,dosyasını okudu.Görmek isteyip istemediğimizi sordu.Göreceğiz deyincede bulunduğu yuvaya gönderdi bizi,Ada'yı görebileceğimizi bildiren bir evrak ile.Orada kızımızı gördük.Karar verince tekrar kuruma döndük.Bir yıllık bakım sözleşmesini imzaladık.
Evrakları hazırladılar,kurum müdürü,vali yardımcısı ve il sosyal hizmetler müdürüne gidip tek tek imzalattık.Tekrar kuruma gittik.Bu kez Ada'yı alabileceğimize dair bir evrak ile birlikte yine yuvaya gittik.Orada da kızımızı aldığımıza dair yazıyı imzaladıktan sonra,nüfus kağıdının fotokopisi ile birlikte Ada'yı aldık nihayet.
Battaniyeye sarılmış bir şekilde verdiler kucağımıza,biberonu ve eve gidene kadar idare edebilecek kadar mamayla birlikte.
Eve gelir gelmez yıkadık kızımızı üstünü değiştirdik.
Çıkardıklarımızı yıkadım,yuvadan verdikleri biberon ile birlikte evde fazladan olan iki tane daha biberonu koydum,hediye gelen body,tulum,battaniyelerdende ayırıp bir çanta yaptım.Eşim onları yuvaya geri götürecek şimdi.Oradaki bebekler kullanabilsin diye.
Uzmanımız bakım sözleşmesinin fotokopisini ve nüfus kağıdının fotokopisini sürekli yanımda taşırsam hiç bir sorun yaşamayacağımızı söyledi.
Özel bir hastaneye götürdük ertesi gün Ada'yı doktora fakat sgk ile anlaşması olan bir yerdi.Nüfus kağıdının fotokopisi ile işlemlerini yaptırdık cüzi bir miktar fark ödeyerek muayene olduk.Kaydı yapılırken durumumuzu anlattık,hiçbir sorun yaşamadık.
Nüfus kağıdının aslı kurumda dosyada kalıyormuş bir yıl süresince,dava açıp nüfusumuza geçirdikten sonra yeni nüfus kağıdı çıkacağı zaman bize vereceklermiş.
Telaşlanma arkadaşım,yanlış,eksik bir şey yapmazsın merak etme.
Öpüyorum çok,görüşmek üzere...
Canım Nushu,
Yuvadaki diğer kuzuları düşünmen ne güzelll.. Ne iyi yapmışsın eline yüreğine sağlık..
Aşılar aklıma takılıyor, Ada nın eksik aşıları hakkında kurum mu bilgi veriyor. Yoksa sende bunun için ayrıca bir test falan yaptırdın mı..Ayrca, kurum ne sıklıkla bebeği görmeye gelecek herhangi bir bilgi verdiler mi canım..
Zeynep'ciğim hayırlı uğurlu olsun,asıl heyecan şimdi başlıyor arkadaşım.Telaşını anlıyorum ama içini rahat tut canım,özgeçmiş için verilen kağıdı ilk okuduğumda başımdan aşağı kaynar sular dökülmüştü,nasıl ne yazarım,hadi ben yazdım bir şekilde,telefonunda mesaj yazmaya bile üşenen kocam nasıl yazar diye kara kara düşünmüştüm.Ama merak etme,zaten sen kafanda sürekli orada yazılanlara ne cevap yazabileceğini düşüneceksin bir kaç zaman,oturduğunda masanın başına bir bir dökülecek hepsi,endişelenme.Önemli olan içtenlikle yazabilmen,nasıl burada anlatıyoruz ya birbirimize öyle işte.kızlarrrrrr
kurumdan aradılar bizi çağırdılar şimdi geldim ordan evrak listesi verdiler 1 ay içinde hazırlamamız gerekiyormuş. biz gittiğimizde ankaradan bir aile vardı bebeklerini almaya gelmişler ay nasıl heycanlandım yazık kadıncağız ruh gibiydi okadar garip duruyorduki şoka girmiş gibi bakıyordu o an çok üzüldüm ama tabi çok mutlu oldum bebeğine kavuşacak biz bebeği görmedik onlar almaya gitti kızlar bu arada şu özgeçmiş yazan arkadaşlar yardım edin neolur verdikleri listede en korktuğum özgeçmiş neler yazalım yardımmmmmmmmmmmmmmmmm bekliyorum.
Pırılım,güzel arkadaşım,neler yaptın?Yarın saat kaç gibi gelecekler ziyarete,aklım sende,habersiz bırakma bizi. Bebekler bulundukları yuva hangi aile hekimliğine bağlıysa orada kontrolleri ve aşıları yapılıyormuş.Yapılan tahlil,tüm muayene sonuçları ve aşı kartınıda verdiler Ada'nın.Bende doktora giderken hepsini yanımda götürmüştüm.Canım Nushu,
Yuvadaki diğer kuzuları düşünmen ne güzelll.. Ne iyi yapmışsın eline yüreğine sağlık..
Aşılar aklıma takılıyor, Ada nın eksik aşıları hakkında kurum mu bilgi veriyor. Yoksa sende bunun için ayrıca bir test falan yaptırdın mı..Ayrca, kurum ne sıklıkla bebeği görmeye gelecek herhangi bir bilgi verdiler mi canım..
Karta baktıktan sonra aşılarının eksik olduğunu söyledi doktorumuz.
Hangi sıklıkla geleceklerini bilmiyorum canım,haberli habersiz ziyaretlerimiz olacak dedi uzmanımız sadece.Bu bir yıl içinde şehir dışına çıkarken kurumdan izin almamız gerekiyormuş birde.
kızlarrrrrr
kurumdan aradılar bizi çağırdılar şimdi geldim ordan evrak listesi verdiler 1 ay içinde hazırlamamız gerekiyormuş. biz gittiğimizde ankaradan bir aile vardı bebeklerini almaya gelmişler ay nasıl heycanlandım yazık kadıncağız ruh gibiydi okadar garip duruyorduki şoka girmiş gibi bakıyordu o an çok üzüldüm ama tabi çok mutlu oldum bebeğine kavuşacak biz bebeği görmedik onlar almaya gitti kızlar bu arada şu özgeçmiş yazan arkadaşlar yardım edin neolur verdikleri listede en korktuğum özgeçmiş neler yazalım yardımmmmmmmmmmmmmmmmm bekliyorum.
Zeynep'ciğim hayırlı uğurlu olsun,asıl heyecan şimdi başlıyor arkadaşım.Telaşını anlıyorum ama içini rahat tut canım,özgeçmiş için verilen kağıdı ilk okuduğumda başımdan aşağı kaynar sular dökülmüştü,nasıl ne yazarım,hadi ben yazdım bir şekilde,telefonunda mesaj yazmaya bile üşenen kocam nasıl yazar diye kara kara düşünmüştüm.Ama merak etme,zaten sen kafanda sürekli orada yazılanlara ne cevap yazabileceğini düşüneceksin bir kaç zaman,oturduğunda masanın başına bir bir dökülecek hepsi,endişelenme.Önemli olan içtenlikle yazabilmen,nasıl burada anlatıyoruz ya birbirimize öyle işte.
Çünkü yanlış anlaşılır mıyım,eksik bir şey yazar mıyım diye düşündükçe iyice tutuluyor hiç bir şey yazamıyorsun.
Kolay gelsin,sular seller gibi işlerin rast gitsin canım.
inşallah bitanem aminnnnnnn
Tebriklerrr cnm, Hayırlısı olsun İnşallah..
Evraklarını en kısa zamanda hazırlamanı tavsiye ediyorum.. Evrakları teslim ettiğin tarih sıranın başladığı tarih.. Seninle birlikte birçok kişininde evrak hazırladığını unutma.. İnsan beklerken 1 sıranın bile ne kadar önemli olduğunu anlıyor.. Özgeçmişe o kadar takılma insan yazarken o kadar stress oluyor ki, verdikten sonra anlıyorsun aslında kolaymış :) Bizim gibi bu yola başvuran annlerin kalpleri, o özgeçmişleri en güzel şekilde yazacak kadar dolu..
Hiç merak etme sen
Zeynep'ciğim hayırlı uğurlu olsun,asıl heyecan şimdi başlıyor arkadaşım.Telaşını anlıyorum ama içini rahat tut canım,özgeçmiş için verilen kağıdı ilk okuduğumda başımdan aşağı kaynar sular dökülmüştü,nasıl ne yazarım,hadi ben yazdım bir şekilde,telefonunda mesaj yazmaya bile üşenen kocam nasıl yazar diye kara kara düşünmüştüm.Ama merak etme,zaten sen kafanda sürekli orada yazılanlara ne cevap yazabileceğini düşüneceksin bir kaç zaman,oturduğunda masanın başına bir bir dökülecek hepsi,endişelenme.Önemli olan içtenlikle yazabilmen,nasıl burada anlatıyoruz ya birbirimize öyle işte.
Çünkü yanlış anlaşılır mıyım,eksik bir şey yazar mıyım diye düşündükçe iyice tutuluyor hiç bir şey yazamıyorsun.
Pırılım,güzel arkadaşım,neler yaptın?Yarın saat kaç gibi gelecekler ziyarete,aklım sende,habersiz bırakma bizi. Bebekler bulundukları yuva hangi aile hekimliğine bağlıysa orada kontrolleri ve aşıları yapılıyormuş.Yapılan tahlil,tüm muayene sonuçları ve aşı kartınıda verdiler Ada'nın.Bende doktora giderken hepsini yanımda götürmüştüm.
Karta baktıktan sonra aşılarının eksik olduğunu söyledi doktorumuz.
Hangi sıklıkla geleceklerini bilmiyorum canım,haberli habersiz ziyaretlerimiz olacak dedi uzmanımız sadece.Bu bir yıl içinde şehir dışına çıkarken kurumdan izin almamız gerekiyormuş birde.
Yarın öğleden sonra gelecekler canım, saati söylemediler.. Bu akşam, işim çok anlayacağın..:))) Artık kekler kurabiyeler pastalar mı yaparım yoksa zaten bir aydır sürekli temizlediğim evi mi temizlerim bilemiyorum.. Bir aydır üzerime bir Domestos kokusu sindi ki anlatamam, Sürekli elimde.. :)) Ama uzamanımıza soracağım soruların bir listesini yapmayı planlıyorum o kesin !!
Yarın mutlaka ev ziyareti detaylarını yazarım..
Ada bal kaymağını benim için öp annesi..
Yarın öğleden sonra gelecekler canım, saati söylemediler.. Bu akşam, işim çok anlayacağın..:))) Artık kekler kurabiyeler pastalar mı yaparım yoksa zaten bir aydır sürekli temizlediğim evi mi temizlerim bilemiyorum.. Bir aydır üzerime bir Domestos kokusu sindi ki anlatamam, Sürekli elimde.. :)) Ama uzamanımıza soracağım soruların bir listesini yapmayı planlıyorum o kesin !!
Yarın mutlaka ev ziyareti detaylarını yazarım..
Ada bal kaymağını benim için öp annesi..
inşallahhhh süper geçer hemencik atlatırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?