Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
11.11.11
Benim için çooooook büyük gün,
Çünküüüüü....
Kızım kollarımda teyzeleri
Rabbim tüm bekleyenleri en kısa zamanda kavuştursun yavrularına
Sevgiler...

Canım,

Çok sevindim, harika bir haber umarım ben de bebeğimeen kısa zamanda kavuşurum artık. Ne hissettin onu görünce kim bilir. Zorlanıyor musun peki bakmakta uyutmakta falan. Zaman daraldıkça ben korkamya başladım ya aç aklırsa ya uykusuz kalırsane yaparım diye ? Geceleri uyuyamıyorum bir türlü endişelenmekten.

İsmini ne koydunuz miniğin ?

Sevgiler,

Angelica

Canım Nushum;
iyi, guzel ve hayirli evlat olsun. Birbirize ilac,derman olun
canım yegenimiz ne kadarlik?hazırlikları tamamlayabildin mi?

Merhaba Arkadaşlar,
Bu gün kurumdan aradılar, çarşamba günü ev ziyaretimiz var.. Çok heyecanlıyım... Sanki hiç aramayacaklar gibi
geliyordu... Haydi hayırlısı bakalım...

11.11.11
Benim için çooooook büyük gün,
Çünküüüüü....
Kızım kollarımda teyzeleri
Rabbim tüm bekleyenleri en kısa zamanda kavuştursun yavrularına
Sevgiler...

heyoooooooooooooooooo ne güzel
kokloya koklaya öp bizim için RABBİM hiç ayırmasın darısı başımıza

ağlayarak okudum yazdıklarınızı allahım yavrunuzu size ailenize vatana hayırlı kılsın mutluluğunuzu daim etsin inşallah

canım benim kıyamam ben ona ALLAH mutluluğunuzu daim etsin çok mutlu oldum

Teşekkür ederim 74deniz,amin arkadaşım amin.Kızımız 2 aylık arkadaşım:)
Sağolasın lilyciğim,kızımın adı Ada teyzesi.
Amin güzel arkadaşım amiiiiiiin tez vakitte inşallah sende yazacaksın,hepiniz yazacaksınız kavuşma hikayelerinizi:))

Merhaba Arkadaşlar,
Bu gün kurumdan aradılar, çarşamba günü ev ziyaretimiz var.. Çok heyecanlıyım... Sanki hiç aramayacaklar gibi
geliyordu... Haydi hayırlısı bakalım...

ayyyy cnm bnm inşallah hayırlısıyla çabucak geçer ziyaretiniz
bi bakmışsın bebişin Ada gibi evine gelivermiş....
inşallah biran önce sen de alırsın yavrucuğunu kucağına...

Amin canım Allah hepinizin gönlünün muradını tez vakitte versin,hepbirlikte sevinelim inşallah.
Bizde seni öpüyoruz küçük teyzemiz:))

kızlarrrrrr
kurumdan aradılar bizi çağırdılar şimdi geldim ordan evrak listesi verdiler 1 ay içinde hazırlamamız gerekiyormuş. biz gittiğimizde ankaradan bir aile vardı bebeklerini almaya gelmişler ay nasıl heycanlandım yazık kadıncağız ruh gibiydi okadar garip duruyorduki şoka girmiş gibi bakıyordu o an çok üzüldüm ama tabi çok mutlu oldum bebeğine kavuşacak biz bebeği görmedik onlar almaya gitti kızlar bu arada şu özgeçmiş yazan arkadaşlar yardım edin neolur verdikleri listede en korktuğum özgeçmiş neler yazalım yardımmmmmmmmmmmmmmmmm bekliyorum.

Zeynep'ciğim hayırlı uğurlu olsun,asıl heyecan şimdi başlıyor arkadaşım.Telaşını anlıyorum ama içini rahat tut canım,özgeçmiş için verilen kağıdı ilk okuduğumda başımdan aşağı kaynar sular dökülmüştü,nasıl ne yazarım,hadi ben yazdım bir şekilde,telefonunda mesaj yazmaya bile üşenen kocam nasıl yazar diye kara kara düşünmüştüm.Ama merak etme,zaten sen kafanda sürekli orada yazılanlara ne cevap yazabileceğini düşüneceksin bir kaç zaman,oturduğunda masanın başına bir bir dökülecek hepsi,endişelenme.Önemli olan içtenlikle yazabilmen,nasıl burada anlatıyoruz ya birbirimize öyle işte.
Çünkü yanlış anlaşılır mıyım,eksik bir şey yazar mıyım diye düşündükçe iyice tutuluyor hiç bir şey yazamıyorsun.
Kolay gelsin,sular seller gibi işlerin rast gitsin canım.

Tebriklerrr cnm, Hayırlısı olsun İnşallah..
Evraklarını en kısa zamanda hazırlamanı tavsiye ediyorum.. Evrakları teslim ettiğin tarih sıranın başladığı tarih.. Seninle birlikte birçok kişininde evrak hazırladığını unutma.. İnsan beklerken 1 sıranın bile ne kadar önemli olduğunu anlıyor.. Özgeçmişe o kadar takılma insan yazarken o kadar stress oluyor ki, verdikten sonra anlıyorsun aslında kolaymış :) Bizim gibi bu yola başvuran annlerin kalpleri, o özgeçmişleri en güzel şekilde yazacak kadar dolu..
Hiç merak etme sen

ay sağolun kızlar sizler olmasanız bu süreç daha zor geçer iyiki herşeyi paylaşıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…