canlarım günaydın bugün hepimiz için hayırlı bir gün olur inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamamıştım grip oldum biraz zor atlattım ve ilk fırsattada buraya geldim...
benim sıram belli oldu bu aradada kız: 17 erkek: 5 çabuk ilerlediğini söyledi kurumdaki görevli inşallah daha çabuk ilerlerde bebişimize bu sene sonuna kadar kavuşuruz darısı bekleyenlerin başına inşallah
evet tatlım bende merkezdeyim yaşasınnnnnnnnnnn
görüşürüz ozaman özellikle bebişlerimiz gelince birbirimize soracak çok şeyimiz olur diğer arkadaşlarım sakın yanlış anlamasın hepimiz burda herşeyimizi paylaşıyoruz hepinizi çok seviyorum fakat mesala pırılım nushuyu ada bebek gelince ziyarete gitmişti benim çok hoşuma gitmişti keşke aydında benimde böyle arkadaşım olsa demiştim kendi kendime çünkü bizler birbirimizi daha iyi anlıyoruz çünkü yaşadığımız duygular aynı hislerimiz aynı
valla seninde aramıza katıldığına okadar çok sevindimki anlatamam
slm arkadaşlar bende kısaca başvuru hikayemi paylaşmak istedim. 2 sene önce sezeryanla doğum yaptım ve malesef kızımızı doğumdan sonra kaybettik daha sonra hiç kontrole gitmedim bir daha hamileliği göze alamadım çok zor zamanlar geçirdik eşimle konuşup evlat edinmek için karar aldık. ailelere danışmadık bile çünkü kararlıydık doğurmak değil,kanından olması değil,bir bebeği yeterince sevebilecek yüreğe sahip olmaktı önemli olan. Ev ziyaretinden sonra ailelere kararımızı söyledik şükür çok ters tepkilerle karşılaşmadık ama hazırlıklıydık ta önemli olan sizin kararlı olmanız arkadaşlar zaten uzmanlarda en çok bunu önemsiyorlar gerisi ayrıntı bakabilecek kadar bir maaşın olması yeterli uzmanlar için önemli olan evladınızı ne kadar sevebileceğiniz ona ne kadar sahip çıkacağınız.Bize gelince ben yine anne olabilirim belki Allah tan bir mani gelmezse (bunu tüp bebek denemesi yapan ve yine bir umudu olan arkadaşlar ve aileler için yazıyorum içlerinde bir şüphe kalmaması açısından)ama bu yola baş koyduk biz ben hamile kalsam bile kararımdan dönmem gelecek olan kızımdan vazgeçmem. anne yüreği ve baba yüreği o kadar geniştirki orada sadece 1 çocuğa yer yoktur. keşke her sağlık insan bu kararı alabilse hem doğurup hem bu yola baş koyabilse.Gelecekte öğrenmesi ile ilgilide bir kaygım yok hiçbir sevgi emek boşa gitmez ben kızımızında bizi çok seveceğine inanıyorum çevreden gelecek hiçbir olumsuz olayı düşünüp umursamıyorum olsa bile bu onların ayıbı günahı olur o da ben ilgilendirmez Allah bizim için herşeyi yoluna koyar yeter ki biz kalbimizi temiz tutalım.Umarım karşı çıkan aileleri olan arkadaşlara ya da aklında soru işareti olan arkadaşla yardımcı olur yazdıklarım
Liste Güncellemesi
İSİM BAŞVURU TARİHİ CİNSİYET İL İL-DIŞI TERK-RIZA
Oğultoprak 30.12.2010 Erkek Ankara Evet Terk(ikiz)
baharokan 5 Ocak 2011 Erkek İstanbul Terk
umut59 7 ocak 2011 Kız-Erkek
Ecem14 25.03.2011 Kız İzmir Evet Terk-Rıza
Zeynep26 21.09.2011 Kız Aydın Evet Terk-Rıza
Pırılım 27.09.2011 Kız İzmir Hayır Terk-Rıza
Merer 05.10.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk-Rıza
Shenay34 21.10.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz-kardeş)
HeidiAnkara 21.11.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk(ikiz)
Serap 05.12.2011 Erkek İstanbul
Sermuh 23.12.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz)
Merhaba Zeynep,
Aramıza hoşgeldin Umut.. İkinizin aynı şehirde olmasına çok sevindim.. Mutlaka tanışın.. Zeynepciğim, bebeği gelen arkadaşlarını ziyaret etmek çok güzel.. Arkadaşını aile olarak görünce insanın içi içine sığmıyor hem onların adına hem kendi adına çok mutlu oluyorsun.. İnan bende kızım geldiğinde Nushu teyzesinin bir an önce ziyaret edeceği günü iple çekiyorum. Burada tanıştığın arkadaşınla karşılaşmak çok özel.. Ayrıca bizim kuzular pek bi kıymetliler yıllardır bekleniyorlar tatları tuzları başka oluyor vallahi :)) Mutlaka görmek, öpmek koklamak lazım değil mi? Ben Ada bebeği gördüğümde bir an olsun bırakmak istemedim..İnşallah fırsatımız olur daha nice arkadaşlarımızla tanışız..
iyi.akşamlar.kızlar.ben.buranın.3.yıllık.takipçisiyim.okuyup.çıkıyorum.bazende.yazarım.böyle.işte.
sizden.önceki.arkadaşlar.vardı.onlar.gitti.sizler.burdasınız.öncekiler.kimmi.sima.vardı.zahide.daha.nicesi.bebeklerine.kavuştular.öyle.anlatıyorlrdıki.bebeklerin.eve.geldikleri.günleri.oturup.aglıyordum
malesef.sadece.takip.4.senelik.evliyim.sorun.çogu.bende.eşime.dedim.bende.kuruma.başvuralım.diye.güldü.geçti.benim.oluyor.sen.kendine.bak.dedi.nasıl.agladım
ailem.benim.kararıma.saygı.duyuyor.ben.bıktım.tedavilerden.niye.ugraşayım.dedim.eşime.o.zaman.yumurta.donasy.olsun.hiç.yoktan.birimiz.mutlu.olalım.demesinmi.mahvoldum.kızdım.bagırdım.asla.dedim.boşnırım.istersen.dedim.hatta.mahkemeden.döndük.inanın
inş.bebegim.dogal.yoldan.gelir.olmzsada.allahıma.dua.ediyorum.eşim.ikna.olsun
burda.yazışlanları.okuyorum.eşime.onlar.yalan.inanma.diyor.çok.bunaldım
umut.az.kalmı.mşallah.dogum.yaklaşmış
bu.arada.bugün.ögrendim.bir.akrabamızında.olmuyordu.kuruma.başvurmuşlar.1.5.sene.dolmadan.daha.yeni.dogmuş.bir.kız.çocuk.evlerini.şenlendirmiş.şimdi.3.aylıkmış.
Merhaba Zeynep,
Aramıza hoşgeldin Umut.. İkinizin aynı şehirde olmasına çok sevindim.. Mutlaka tanışın.. Zeynepciğim, bebeği gelen arkadaşlarını ziyaret etmek çok güzel.. Arkadaşını aile olarak görünce insanın içi içine sığmıyor hem onların adına hem kendi adına çok mutlu oluyorsun.. İnan bende kızım geldiğinde Nushu teyzesinin bir an önce ziyaret edeceği günü iple çekiyorum. Burada tanıştığın arkadaşınla karşılaşmak çok özel.. Ayrıca bizim kuzular pek bi kıymetliler yıllardır bekleniyorlar tatları tuzları başka oluyor vallahi :)) Mutlaka görmek, öpmek koklamak lazım değil mi? Ben Ada bebeği gördüğümde bir an olsun bırakmak istemedim..İnşallah fırsatımız olur daha nice arkadaşlarımızla tanışız..
iyi.akşamlar.kızlar.ben.buranın.3.yıllık.takipçisiyim.okuyup.çıkıyorum.bazende.yazarım.böyle.işte.
sizden.önceki.arkadaşlar.vardı.onlar.gitti.sizler.burdasınız.öncekiler.kimmi.sima.vardı.zahide.daha.nicesi.bebeklerine.kavuştular.öyle.anlatıyorlrdıki.bebeklerin.eve.geldikleri.günleri.oturup.aglıyordum
umut.az.kalmı.mşallah.dogum.yaklaşmış
bu.arada.bugün.ögrendim.bir.akrabamızında.olmuyordu.kuruma.başvurmuşlar.1.5.sene.dolmadan.daha.yeni.dogmuş.bir.kız.çocuk.evlerini.şenlendirmiş.şimdi.3.aylıkmış.
Merhaba, 34 yaşındayım. 2. tüp bebek denememi yapıyorum. Bugün yumurta toplandı ama durum çok iç açıcı değil ne yazıkki. Rezervim az ve ben bu süreçte çok yıprandıgımı hissediyorum. 7 ay içine evlilik, over kisti ameliyatı, ve 2 tüp denemesi sığdırdım. Anne olmayı çok istiyorum. Tecübelerinizden faydalanmak istiyorum. Eşim koruyucu aile olmaya daha sıcak bakıyor. Ya alıştıktan ve bağlandıktan sonra çocugu bizden alırlarsa. Evlat edinsek ne olur? Alışamama yada yadırgama söz konusu olur mu? Kafam karışık.
Merhaba arkadaşlar bende bebeğini yüreğinde büyüten bi anne adayıyım uzun zamandır başvurumuz için bekliyoruz yaş prosödürüne takıldık son 2,5 ayımız kaldı başvurumuzu yapıcaz allahım nasip ettiyse hayatta aldığım en doğru kararlardan biri olduğunu düşünüyorum onu görmeden özlüyorum o benim kızım kim bu gerçeği değiştirebilirki karnımda taşımıyorum evt ama yüreğimin en derin yerinde hergeçen gün daha fazla büyütüyorum onu
merhaba tatlım
aslında hepimiz aynı şehirde olmasakta yakın şehirlerde olanlar bebişler geldiğinde bir gün ayarlasa buluşsak negüzel olur
hoşbulduk pırılım çok haklısın bizim kuzular gerçekten bi başka oluyorlar bizde zeyneple sizi okuyunca dua etmişiz ayrı ayrı ve forumda tanışmamıza vesile oldu ne güzel :))) gerçekten aynı duyguları yaşayan rahatlıkla konuşup dertleşek birini böyle bir durumda insan öyle arıyorki.her ne kadar insanlarla konuşsanda seni açmıyo çünkü seni tam olarak anlayamıyorlar tabi kızamıyorumda napsınlar.inan zeynebin güzel bebişine yaptğı hazırlıkları resimde görünce dahi ağladım duygulandım allahım ne şanslı bir bebek olacak dedim nasıl ki ilk başvurduğumda evde odayı hazırlarken de duygulanır ağlardım aynını yaşadım.pırılım izmir aydın yakın yerler bebişim gelince beklerim her zaman için kapım sizlere açık eminimki heyecanımıda üzüntümüde sevincimide en iyi sizler anlarsınız görüşüp tanışmak bebişlerimizle çoooook mutlu olmak dileğiyle...
ozaman aramıza hoşgeldin eşini ve seni tebrik ederim ben de buraya yeni üye oldum bizde daha başvuruda bulunmadık bizimde yaş engeline takıldık ama 6-7 senelik evli olmamız yeterliymiş bizde bir kaç haftaya kadar başuvurda buluncaz sen nerden başvuracaksın
Hoşbulduk canım biz istanbuldan başvuru yapıcaz
Merhaba, 34 yaşındayım. 2. tüp bebek denememi yapıyorum. Bugün yumurta toplandı ama durum çok iç açıcı değil ne yazıkki. Rezervim az ve ben bu süreçte çok yıprandıgımı hissediyorum. 7 ay içine evlilik, over kisti ameliyatı, ve 2 tüp denemesi sığdırdım. Anne olmayı çok istiyorum. Tecübelerinizden faydalanmak istiyorum. Eşim koruyucu aile olmaya daha sıcak bakıyor. Ya alıştıktan ve bağlandıktan sonra çocugu bizden alırlarsa. Evlat edinsek ne olur? Alışamama yada yadırgama söz konusu olur mu? Kafam karışık.
bizde istanbuldan başvuru yapıcaz kısmetse kız yada erkek daha karar veremedim artık hangisi kısmetse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?