Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

geçmiş olsun canım. sıranın belli olması çok daha zor bence her telefon çaldığında bir heyecan her sabah uyandığında acaba bugün ararlar mı diye beklemek önceleri eve gelecekler acaba nasıl insanlar ne soracaklar telaşı sonrası evrak hazırlama koşuşturması ama en zoruda bu elde telefon umutla bekleyiş allahım tez zamanda kucaklarımızı doldurur inşallah hayırlısıyla...

1. Liste Güncellemesi
İSİM BAŞVURU TARİHİ CİNSİYET İL İL-DIŞI TERK-RIZA
Oğultoprak 30.12.2010 Erkek Ankara Evet Terk(ikiz)
baharokan 5 Ocak 2011 Erkek İstanbul Terk
umut59 7 ocak 2011 Kız-Erkek
Leylufer 15.02.2011 Kız-Erkek Eskişehir
Ecem14 25.03.2011 Kız İzmir Evet Terk-Rıza
Zeynep26 21.09.2011 Kız Aydın Evet Terk-Rıza
Pırılım 27.09.2011 Kız İzmir Hayır Terk-Rıza
Merer 05.10.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk-Rıza
Shenay34 21.10.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz-kardeş)
HeidiAnkara 21.11.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk(ikiz)
Serap 05.12.2011 Erkek İstanbul
Sermuh 23.12.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz)
Artık listenin başlarındki arkadaşlardan güzeel haberler bekliyoruz inşallah:)

Merhaba Zeynep,
Aramıza hoşgeldin Umut.. İkinizin aynı şehirde olmasına çok sevindim.. Mutlaka tanışın.. Zeynepciğim, bebeği gelen arkadaşlarını ziyaret etmek çok güzel.. Arkadaşını aile olarak görünce insanın içi içine sığmıyor hem onların adına hem kendi adına çok mutlu oluyorsun.. İnan bende kızım geldiğinde Nushu teyzesinin bir an önce ziyaret edeceği günü iple çekiyorum. Burada tanıştığın arkadaşınla karşılaşmak çok özel.. Ayrıca bizim kuzular pek bi kıymetliler yıllardır bekleniyorlar tatları tuzları başka oluyor vallahi :)) Mutlaka görmek, öpmek koklamak lazım değil mi? Ben Ada bebeği gördüğümde bir an olsun bırakmak istemedim.. İnşallah fırsatımız olur daha nice arkadaşlarımızla tanışız..

Ahhh Ecemm ahh, yazdıklarına canı gönülden katılıyorum canım.. Çok doğru söylüyorsun biz kalbimizi temiz tutalım, Allah yardımcımız olur inşallahh.. Çok güzel bir anne olacağından hiç kuşkum yok.. Bende senin gibi düşünüyorum.. Eğer Allah günün birinde bir evlat doğurmayı nasip edecekse bunu kızıma kavuştuktan sonra nasip etsin inşallah, bu yoldan vazgeçirmesin beni..
Çevreyle ilgili yaşananlara bir örnekte ben vermek istiyorum..Bir kaç gün önce karşı komşumuz eşi ve 10 aylık kızlarıyla kahve içmeye geldiler.. Çok tatlı insanlar.. Biz ufaklığı eşimle bırakmıyoruz sürekli kucağımızda.. Neyse komşumuz Allah size de nasip etsin dedi bende bizde bekliyoruz kızımız gelecek dedim.. Önce biraz şaşırdılar hamile falan değilim belli :) Sonra kızımıza nasıl kavuşacağımızı anlattık çok sevindiler.. Sonra komşumuz(baba) dedi ki benimde annem biyolojik değil.. İnanamadım.. Ama o benim annem dedi, o büyüttü beni.. Nasıl duygulandım anlatamam.. Kendileriyle birkaç yıldır tanışıyoruz sürekli annem annem diyor çok güzel bahsediyor.. böyle bir durumdan hiç bahsetmemişlerdi.. Sonra dedi ki.. Ben baba olduktan sonra bunu daha iyi anlıyorum ki doğurmak hiç önemli değil büyütmek emek vermek herşeyin ötesinde.. Verdiğimiz kararın çok doğru olduğunu söyledi tekrar tekrar tebrik etti..
Güzel Allah'ım hepimizin hakkında en hayırlısını nasip etsin inşallahh

Son düzenleme:
iyi.akşamlar.kızlar.ben.buranın.3.yıllık.takipçisiyim.okuyup.çıkıyorum.bazende.yazarım.böyle.işte.
sizden.önceki.arkadaşlar.vardı.onlar.gitti.sizler.burdasınız.öncekiler.kimmi.sima.vardı.zahide.daha.nicesi.bebeklerine.kavuştular.öyle.anlatıyorlrdıki.bebeklerin.eve.geldikleri.günleri.oturup.aglıyordum

malesef.sadece.takip.4.senelik.evliyim.sorun.çogu.bende.eşime.dedim.bende.kuruma.başvuralım.diye.güldü.geçti.benim.oluyor.sen.kendine.bak.dedi.nasıl.agladım
ailem.benim.kararıma.saygı.duyuyor.ben.bıktım.tedavilerden.niye.ugraşayım.dedim.eşime.o.zaman.yumurta.donasy.olsun.hiç.yoktan.birimiz.mutlu.olalım.demesinmi.mahvoldum.kızdım.bagırdım.asla.dedim.boşnırım.istersen.dedim.hatta.mahkemeden.döndük.inanın

inş.bebegim.dogal.yoldan.gelir.olmzsada.allahıma.dua.ediyorum.eşim.ikna.olsun
burda.yazışlanları.okuyorum.eşime.onlar.yalan.inanma.diyor.çok.bunaldım

umut.az.kalmı.mşallah.dogum.yaklaşmış
bu.arada.bugün.ögrendim.bir.akrabamızında.olmuyordu.kuruma.başvurmuşlar.1.5.sene.dolmadan.daha.yeni.dogmuş.bir.kız.çocuk.evlerini.şenlendirmiş.şimdi.3.aylıkmış.

kızlar merhaba hepinize...
bende istanbul küçükçekmece de ikamet ediyorum.
Bir araya gelip tanışmak isteyen arkadaşlarla tanışmayı çok isterim.
Hem birbirimize anlatacak, yol gösterecek çok şeyimiz var diye düşünüyorum.
Her şeyden öte hayata bakış açımız bu kadar aynı...
Önce Küçükçekmece Halkalı grubu olarakta görüşebiliriz... Ne dersiniz?
Görüşmek isteyenler özelden de yazabilir, Arenapark , Armoni Park hepimize yakın.
Müsait olduğumuz bir haftasonu biraraya gelsek ne dersiniz? Tanışırız,paylaşırız...
Meleklerimize hazırlklarımızı anlatırız:)

merhaba tatlım
aslında hepimiz aynı şehirde olmasakta yakın şehirlerde olanlar bebişler geldiğinde bir gün ayarlasa buluşsak negüzel olur

canım benim ALLAH yardımcın olsun kusura bakmada eşinde abartmış biraz bukadarda ruhsuz olunmaz kendi istemiye bilir ama bizim gibi heyecan dolu annelere yalan demesi bize inanmaması ayıp
hoş o ister inansın ister inanmasın önemli olan hissettiklerimiz RABBİM senin yardımcın olur inşallah

Merhaba, 34 yaşındayım. 2. tüp bebek denememi yapıyorum. Bugün yumurta toplandı ama durum çok iç açıcı değil ne yazıkki. Rezervim az ve ben bu süreçte çok yıprandıgımı hissediyorum. 7 ay içine evlilik, over kisti ameliyatı, ve 2 tüp denemesi sığdırdım. Anne olmayı çok istiyorum. Tecübelerinizden faydalanmak istiyorum. Eşim koruyucu aile olmaya daha sıcak bakıyor. Ya alıştıktan ve bağlandıktan sonra çocugu bizden alırlarsa. Evlat edinsek ne olur? Alışamama yada yadırgama söz konusu olur mu? Kafam karışık.

hoşbulduk pırılım çok haklısın bizim kuzular gerçekten bi başka oluyorlar bizde zeyneple sizi okuyunca dua etmişiz ayrı ayrı ve forumda tanışmamıza vesile oldu ne güzel :))) gerçekten aynı duyguları yaşayan rahatlıkla konuşup dertleşek birini böyle bir durumda insan öyle arıyorki.her ne kadar insanlarla konuşsanda seni açmıyo çünkü seni tam olarak anlayamıyorlar tabi kızamıyorumda napsınlar.inan zeynebin güzel bebişine yaptğı hazırlıkları resimde görünce dahi ağladım duygulandım allahım ne şanslı bir bebek olacak dedim nasıl ki ilk başvurduğumda evde odayı hazırlarken de duygulanır ağlardım aynını yaşadım.pırılım izmir aydın yakın yerler bebişim gelince beklerim her zaman için kapım sizlere açık eminimki heyecanımıda üzüntümüde sevincimide en iyi sizler anlarsınız görüşüp tanışmak bebişlerimizle çoooook mutlu olmak dileğiyle...

giz1978 evet doğum yaklaştı canım normalde 9 ay sabırsızca bekleyen anne adaylarının yanında bizim gibi 12 ay veya daha fazla bekleyen anne adaylarıda oluyo ama şu aralar sabrım taşsada havalar çok soğuk diye aman oğlum üşütmesin şu ara gelmesin kıymasınlar oğluma diyorum ve bunu eşinin tersine tüm samimiyetimle söylüyorum allahtan senin içinde dua ettim seni hep anlayışlı insanlarla karşılaştırsın diye benim eşimde rahatsızdı ve ben onun yanında hiç üzüntümü yaşayamadım ameliyattan çıkardı dr.dan acı haberi alır ben gülümserdim içim kan ağlarken çok kez gizli gizli ağladım ama içimdeki acıyı bir allah bilebilir hatta o bana donor alalım anneliği tatmalısın demişti ve kızmış konuyu kapatmıştım çünkü ben hep empati kurdum kendime olmasını istemediğim hiç birşeyi ondan isteyemem.şuan gerçekten hamileyim kilo bile aldım herkes öyle sanıyo ve doğum bekler gibi bekliyorum oğlumu :)))

lalecim bence kafanda bu kadar soru işareti varken hiç düşünme kendine zaman ver kafanı biraz daha rahatlat alışamama yadırgama demişsin ya bunları sen düşünürken bizler yok alışırsın hiç yadırganırmı dersek kötülük etmiş oluruz bu tabi ki benim yegane fikrim.çünkü ben ne forumları takip ettim ne bir kimseyle bu konuyu konuştum hatta olmazsa alırsınız bir bebek diyenlere bile kulak asmadım yolda bulduğumuz eşimin üstüne bastığı mavi bir emzikle başladı herşey onu emen bir bebeği çok istedik evimizde hayal ettik ve ertesi gün kuruma gidip saatlerce form doldurup geldik sonra anneme açtık konuyu ve sevincimizden günlerce ağlaştık duygulandık yani kimsenin tavsiyesiyle olacak bişey değil bence bu olay hazır hisset sadece ve doğal kabul et sen bir anne adayı oluveriyorsun zaten hemen sonrasında heyecanım içime sığmayınca forumlara bakmaya başladım çünkü içim içime sığmaz oldu. sende içinden gelecek sese kulak ver.
Allahım isteyen herkesin gönlüne göre versin .....

Merhaba arkadaşlar bende bebeğini yüreğinde büyüten bi anne adayıyım uzun zamandır başvurumuz için bekliyoruz yaş prosödürüne takıldık son 2,5 ayımız kaldı başvurumuzu yapıcaz allahım nasip ettiyse hayatta aldığım en doğru kararlardan biri olduğunu düşünüyorum onu görmeden özlüyorum o benim kızım kim bu gerçeği değiştirebilirki karnımda taşımıyorum evt ama yüreğimin en derin yerinde hergeçen gün daha fazla büyütüyorum onu

ozaman aramıza hoşgeldin eşini ve seni tebrik ederim ben de buraya yeni üye oldum bizde daha başvuruda bulunmadık bizimde yaş engeline takıldık ama 6-7 senelik evli olmamız yeterliymiş bizde bir kaç haftaya kadar başuvurda buluncaz sen nerden başvuracaksın

merhaba tatlım
aslında hepimiz aynı şehirde olmasakta yakın şehirlerde olanlar bebişler geldiğinde bir gün ayarlasa buluşsak negüzel olur

Zeynepciğim, Umutcuğum İzmir Aydın çok yakın inşallah bebekler gelince hep bir araya geliriz.. Neden olmasın.. Bende canı gönülden çok isterim..

Hoşbulduk canım biz istanbuldan başvuru yapıcaz

canım bence kendini daha fazla yıpratma hayatta bazı şeyleri çok fazla zorlamamak gerekiyo belki bizler için böylesi hayırlıdır artı alışamama yadırgama hiç söz konusu olurmu o senin bebeğin olucak birini sevmek bağlanmak için aynı kanı taşımaya gerek varmı sence bebeğinin yüzünü gördüğün andan itibaren herşey geride kalıcak emin ol benden tafsiye kafanda hiç tereddütün kalmasın

bizde istanbuldan başvuru yapıcaz kısmetse kız yada erkek daha karar veremedim artık hangisi kısmetse...

tercih yapmazsan erkek bebek geliyo kız bebek sırasında yoğunluk olduğu için hayırlısı olsun hepimiz için sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…