Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
anladım canım çok teşekkür ederim bilgiler için 3 hafta sonra kısmetse başvurumuzu yapıcaz artık bu yola başvurduk geriside çorap söküğü gibi gelir zaten siz ne zaman başvurdunuz ?

canım benim sen hiç dert etme kendine başvurunu hayırlısıyla bir yap diğerleri basit şeyler hemen göz açıp kapayıncaya kadar oluyor bir bakmışsın sıranı bekliyorsun
ben 21,09,2011 de başvurdum yani 4 ay oldu bizde evraklarımızı teslim ettik şimdi ankaraya gönderdiler ordan cevap bekliyoruz sıramızın kaç olduğu nerden sıraya girdiğimiz ankaradan gelecek evrakta yazacak bizim aydında 0-4 yaş yuva olmadığından ya denizliden yada izmirden sıraya sokacaklar bizi bakalım hayırlısı artık

anladım canım sizinde hayırlısı olsun sen ilk telaşı geçirmişin şimdi ev ziyareti ve bekleme süresindesin ne güzel hakkınızda hayırlısı olsun Allah gönlünüze göre versin inşallah bende başvurumu yapınca benide listeye eklersiniz artık :)

umutcum hoşgeldin bitanem
kız aynı sokaktayız senle şuan balkona çıksak belki göreceğiz birbirimizi ovacık mandıraya yakınmısın bitanem sen

ay şaka gibi ben mimarsinanda oturuyorum ama kıbrıs caddesinde çalışıyorum yani aynı sokaktayız belkiide çok kere karşılaştık ovacık mandıraya yakınmısın

zeynebim inanamıyorum yaaa ne tesadüf aynı caddedeyiz kader arkadaşım :))) tığ ekmek fırınının sokağındayım yaa özelden iş yerini alırsam uğrarım sana ilk fırsatta bugün biraz rahatsızım ama sonra hemen gelirim sende müsait olduğunda :) facede evlat edinenlere baktım ama üye olmaya cesaret edemedim eşimde istemedi ne gerek var profilindeki herkesin öğrencilerinin vs. bilmesi gerekmiyor deyince cesaret edemedim ama orada da güzel paylaşımlar var zeynep olarak baktım ama birkaç kişi var özelden yazabilseydim adımı verirdim sen eklerdin beni ama neyse en kısa zamanda görüşmek üzere canım..

saol tatlım amin rabbim herkezin gönlüne göre versin inşallah
ekleriz tabi eklemezmiyiz hiç sen hele bir başvuru yap tarihini hemen yazarız.

canım benim kız ben diğer taraftayım hastaneye doğru gelirsen beni çok mutlu edersin ne zaman istersen sabah 8,30 dan akşam 6 ya kadar burdayım ben özelden işyerinin adını yazarım ben üyeyim fakat paşlaşımlarım kapalı benim yani onlarla yazışmalarım profilimde gözükmüyor

zeynebim bizimde evraklar ankaraya gitti ama epey bekledik sonra aydından uzmanımız aradı evraklar izmire gitti artık oradan takip edeceksin dedi ve bir numara verdi ben ertesinde hemen aradım isminiz yok dediler ben bütün gün ağladım ne oluyo niye yok diye sonra izmir beni tekrar aradı ve yeni gelen evraklarda bulduk adınızı erkekte sıranız 1 kızda da... şu dedi ama heyecandan anlamadım ne zamana gelir bebişimiz dedim yılbaşından önce demişti yılbaşına yakın tekrar aradım ama elimizde bebek yok gelince zaten hemen ararız dediler bende bekliyorum işte.

ilk fırsatta yanındayım :))) bilgisayardanda çok iyi anlamıyorum onuda senden öğreneyim de o zaman katılırım.

tatlım epey derken mesela kaç ay beklediniz ankaradan haber gelmesini sizinlede ilkay hanımmı ilgilendi

ilk fırsatta yanındayım :))) bilgisayardanda çok iyi anlamıyorum onuda senden öğreneyim de o zaman katılırım.

yaa arkadaşım eklenemiyorsun ne biçim gizledin kendini arkadaş eklede olmuyo evlat edinenlerde gördüm ama eklenemiyo yaa ben yazabilsem özelden adımı sen eklesen ama o da olmuyo benim daha bi fırın ekmek yemem lazım :)))

tatlım epey derken mesela kaç ay beklediniz ankaradan haber gelmesini sizinlede ilkay hanımmı ilgilendi

evet kendisi çok konuşkan çok sıcak ve çok yardımcı oldu sağolsun 7 ocak 2011 de başvurduk iki kez ev görüşmesi oldu biz ağustos ayının ilk haftası evrakları teslim ettik kurumda 3.kez görüştük kasımda da ilk sırada olduğumuzu öğrendik 2 aydırda bi gelişme yok işte

tatlım açtım facesin gizlilik ayarlarını hadi yolla arkadaşlık isteğini sonra tekrar kapatacağım

merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamamıştım grip oldum biraz zor atlattım ve ilk fırsattada buraya geldim...
benim sıram belli oldu bu aradada kız: 17 erkek: 5 çabuk ilerlediğini söyledi kurumdaki görevli inşallah daha çabuk ilerlerde bebişimize bu sene sonuna kadar kavuşuruz darısı bekleyenlerin başına inşallah

aminnnnnn ne güzel canım Yıl sonuna bile kalmaz bence hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin

Çok sevindim.Çok az kalmış inşallah.Allah hayırlısıyl kavuşturusun.
Başvuru tarihini,rıza mı terk mi,ilini,il dışı isteyip istemediğini belirtirsen listeye ekleyelim sana da bize de uğurlu gelsin inşallah.

yok canım ben değil ama eşim oralı sayılır tüm aile orada yeni evlendiğimizde tam 4 sene orada yaşadım ama çok güzel bir yer hala evimden marmara denizinin o muhteşem manzarası gözümün önünde.benim ikinci memleketimde orası.inşallah canım 30 akadar bebişiniz kucağınızda olur :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…