tercih yapmazsan erkek bebek geliyo kız bebek sırasında yoğunluk olduğu için hayırlısı olsun hepimiz için sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olur inşallah
evet tercih yapmazsan dediğin gibi oluyormuş, siz kaç yaşındasınız eşinizle 2,5 ay beklemem gerekiyor demişsiniz kaç yıllık evlisiniz ayrıca
iyi.akşamlar.kızlar.ben.buranın.3.yıllık.takipçisiyim.okuyup.çıkıyorum.bazende.yazarım.böyle.işte.
sizden.önceki.arkadaşlar.vardı.onlar.gitti.sizler.burdasınız.öncekiler.kimmi.sima.vardı.zahide.daha.nicesi.bebeklerine.kavuştular.öyle.anlatıyorlrdıki.bebeklerin.eve.geldikleri.günleri.oturup.aglıyordum
malesef.sadece.takip.4.senelik.evliyim.sorun.çogu.bende.eşime.dedim.bende.kuruma.başvuralım.diye.güldü.geçti.benim.oluyor.sen.kendine.bak.dedi.nasıl.agladım
ailem.benim.kararıma.saygı.duyuyor.ben.bıktım.tedavilerden.niye.ugraşayım.dedim.eşime.o.zaman.yumurta.donasy.olsun.hiç.yoktan.birimiz.mutlu.olalım.demesinmi.mahvoldum.kızdım.bagırdım.asla.dedim.boşnırım.istersen.dedim.hatta.mahkemeden.döndük.inanın
inş.bebegim.dogal.yoldan.gelir.olmzsada.allahıma.dua.ediyorum.eşim.ikna.olsun
burda.yazışlanları.okuyorum.eşime.onlar.yalan.inanma.diyor.çok.bunaldım
umut.az.kalmı.mşallah.dogum.yaklaşmış
bu.arada.bugün.ögrendim.bir.akrabamızında.olmuyordu.kuruma.başvurmuşlar.1.5.sene.dolmadan.daha.yeni.dogmuş.bir.kız.çocuk.evlerini.şenlendirmiş.şimdi.3.aylıkmış.
Ayaz 84 ve gcs 11 aramıza hoşgeldiniz.inanın başvuru yaptıktan sonra bile insanın yaşama bakışı değişiyor,hayata bağlanıyor.Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
Evlat edinmek için yeni yasaya göre 5 yıl evli olma şartı aranmıyor.Sadece 30 yaşı doldurmuş olmak,evlat edinilecek çocukla aranda en fazla 40 yaş olması şartları aranıyor.Ayrıca çiftlerden küçük olanın yaşı esas alınıyor.Örneğin eşm 42 ben 41 isem benim yaşım esas alınıyor ve 41 yaşında olduğum için 1 yaşından küçük evlat edinemiyorum 1 yaş ve üzeri evlat edinebiliyorum.
Merhaba, 34 yaşındayım. 2. tüp bebek denememi yapıyorum. Bugün yumurta toplandı ama durum çok iç açıcı değil ne yazıkki. Rezervim az ve ben bu süreçte çok yıprandıgımı hissediyorum. 7 ay içine evlilik, over kisti ameliyatı, ve 2 tüp denemesi sığdırdım. Anne olmayı çok istiyorum. Tecübelerinizden faydalanmak istiyorum. Eşim koruyucu aile olmaya daha sıcak bakıyor. Ya alıştıktan ve bağlandıktan sonra çocugu bizden alırlarsa. Evlat edinsek ne olur? Alışamama yada yadırgama söz konusu olur mu? Kafam karışık.
Merhaba arkadaşlar bende bebeğini yüreğinde büyüten bi anne adayıyım uzun zamandır başvurumuz için bekliyoruz yaş prosödürüne takıldık son 2,5 ayımız kaldı başvurumuzu yapıcaz allahım nasip ettiyse hayatta aldığım en doğru kararlardan biri olduğunu düşünüyorum onu görmeden özlüyorum o benim kızım kim bu gerçeği değiştirebilirki karnımda taşımıyorum evt ama yüreğimin en derin yerinde hergeçen gün daha fazla büyütüyorum onu
Merhaba arkadaşlar bende bebeğini yüreğinde büyüten bi anne adayıyım uzun zamandır başvurumuz için bekliyoruz yaş prosödürüne takıldık son 2,5 ayımız kaldı başvurumuzu yapıcaz allahım nasip ettiyse hayatta aldığım en doğru kararlardan biri olduğunu düşünüyorum onu görmeden özlüyorum o benim kızım kim bu gerçeği değiştirebilirki karnımda taşımıyorum evt ama yüreğimin en derin yerinde hergeçen gün daha fazla büyütüyorum onu
Öncelikle yanıt verdiğiniz ve derdime ortak olduğunuz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
İlk evliliğimi 27 yaşındayken yaptım. İlk eşim çocuk istemiyordu. Tartışmaların ana sebebi buydu. Ayrıldık. Ayrıldıktan bir süre sonra yalnız yaşamaya başladım. Babamın desteğiyle ev aldık bana. Hayatımda biri yokken de anne olmayı çok istiyordum. Bekar da olsam koruyucu aile başvurusunda bulunabileceğimi öğrendim. Tam koruyucu aile başvurunda bulunmaya hazırlanıyordumki şu an ki eşimle tanıştım.Birkaç ay sonra evlenmeye karar verdik. Onun ilk evliği olacaktı. Ne varki oda ilk eşim gibi çocuk istemiyordu. Yıllardır anne olma arzusuyla yanarken ve tam doğru adamı buldum derken baba olmak istemeyen bir erkek daha. Hem çok seviyorum, ayrılmak istemiyorum. Hem anne olma isteği ağır basıyor. Evlenmek için eşime şart koştum. Çocuk olmazsa evlilikte olmaz dedim. bir süre sonra aştık bu sorunu. İlişkimiz oturdukça korkularını attı ve o da çocuk fikrine sıcak bakmaya başladı. Hatta evliliğe 2 ay kala korunmayı bıraktık. Ben hemen hamile kalacağımı zannediyordum. Çok yanılmışım. Balayından döner dönmez şiddettli kasık ağrısı şikayetiyle iki gün içinde 6-7 doktor gezdim. Hepsinin ortak kararı acil ameliyat olmam gerektiğiydi. Solda 6 cm. sağda 4 cm. çukulata kisti vardı ve tüpler de kapalıydı. Dünya çapında isim yapmış bir doktora ameliyat oldum. Ameliyat sonrası tüplerim açıldı ama bu seferde rezerv azlamıştı. Henüz 7 aylık evliyim. Evet bu süreye evlilik , ameliyat ve iki tüp denemesi sığdırdım.
Bir çocuğu sevmek için kan bağı gerekmiyorsa, her kanı olan da çocuğuna hak ettiği sevgiyi ve ilgiyi veremiyor. Bunun en iyi örneği yine benim. Öz annem tarafından üvey evlat gibi büyütüldüm.
O yüzdendir belkide hep kalabalık aile kurmak istemişimdir. İkiz annelerine gıpta ederek bakarım her sokağa çıktıgımda..Hayat acımasız. Ne zaman ne yaşayacağımız belli olmuyor. Seneler sonra tam mutluluğu yakalaıdm derken evlat hasretiyle kavrulmak çok zor. İçim yanıyor. konu komşu nazarım değecek diye ben varken bebek örgülerini rafa kaldırıyor..
yazdıklarınızdan çok etkilendim ,yanlış anlamazsanız bişi sorucam, siz ve eşiniz inançlı yani müslüman insanlarmısınız ?
eğer öyleyse bir kaç tavsiyem olucak.
ben avrupa tarafındayım anadoluyu bilmioyrum.ama internette siteleri var ordan bulabilirsin ..ben telefonla arayıp teyit ettirmiştim.
bu arada bekleme süreci var.bence başvurunu yapıp sıraya girmiş ol .sıran gelirse istemiyorsan vazgeçmişsen iptal edebilirsin.
yazdıklarınızdan çok etkilendim ,yanlış anlamazsanız bişi sorucam, siz ve eşiniz inançlı yani müslüman insanlarmısınız ?
eğer öyleyse bir kaç tavsiyem olucak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?