bu foruma yazan evladını bekleyen her anneye gönülden selam olsun....geçmişi okumaya söz veremem.kızımdan vakit yok.ama biliyorum ki dilekler aynı.... heyecan aynı...bekleyiş aynı...kavuşma da aynı olacak...benim mutluluğumu sizler de tadacaksınız allahın izniyle... sabırla..
evladına kavuşanlara hayırlı gelecekler.beklemede olanlara sabır diliyorum...mükafatınız büyük olacak.buna inanın.sizleri gönülden kucaklıyorum...sevgiyle kalın.yakın gelecekte minik sevgilinizlee klaın...benim sevgilim ,sümüklüböceğim şu an bacaklarımın arasında anneee diyor rahat vermiyor.
sizler de rahatsız olun inşallah........
Bugün sosyal çalışmacımız evimize geldi.2 saate yakın kaldı.Geçmişe ait pek çok şey sordu not aldı.Eski işlerimiz,mezun olduğumuz okullar vs.Saç ve ten rengimizi,boy ve kilo ölçülerimizi aldı.Evimizi gezdi.Bebeğimize ayıracağımız odaya baktı.Annem yakın yerde oturduğu için onu da çağırdı.Annemin bu duruma nasıl baktığını sordu.Bizleri tanımaya çalıştı.Güzel geçti diyebiliriz çok şükür.
10 gün içinde aile fotolarımızdan 5 resim,referans listesi ve çok detaylı özgeçmişlerimizi duygularımızı da ifade ederek yazıp teslim etmemizi istedi.Evrakları teslim edeceğimiz gün bizlerle ilişkimiz ve evliliğimize dair bir görüşme daha yapılacağını söyledi.
Gelmeden önce de çok heyecanlıydım.Sosyal çalışmacı gitti.Şu an bile heyecanım geçmedi.Olayın ciddiyete binmesi beni çok heyecanlandırdı.Şimdiden anne gibi hissetmeye başladım kendimi.
Sosyal çalışmacı geldiğinde bu kadar heyecanlanıyorum ya bebeğimiz geldiğinde ne yaparım düşünemiyorum heyecandan ölürüm herhalde.Adamcağız yaptığım ikramları henüz yemeden not alıyorken; karı koca kendi servislerimizi onu beklemeden heyecandan bir güzel yedik.Halimiz çok komikti.
Allahım bütün aşamaları kolayca geçip bebeğimize tez zamanda kavuşmayı nasip etsin inşallah.
Herkese sevgiler.
Nasılsınız şekerler?
Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız olmuş,ne güzel:))
Herkesin hikayesi,yaşadıkları farklı ama bu hasret,özlem,sevgi o kadar aynı ki o yüzden birbirimizi böyle iyi anlayıp,görmeden bile bu kadar yakın hisseebiliyoruz kendimizi,iyi ki...
Ada kuzusu uyuyor şimdi,fırsat buldukça girip okuyorum yazılanları ama iki satır yazmaya zamanım olmuyor ne yazıkki.
Bu kararı almış,başvurusunu yapmış arkadaşlarım içiniz son derece rahat olsun,hayatta alabileceniz en doğru karardı bu.
Her gün her dakika şükredeceksiniz,büyüttüğünüz sevgi varya hani bebeğinizi düşündüğünüzde içinize sığmayıp taşan inanınki bu sevgi hiçbirşey,bebeğinizi kucağınıza aldığınızda,O'nun için emek sarfettikçe,daha çok vakit geçirdikçe bir insanı bu kadar sevmenin nasıl mümkün olduğunu aklınız almayacak,kalbinizin bu büyük sevgiyi içinde barındırması sizi şaşırtıp duracak.
Sayılıymış ya alacağımız nefes,Rabbimden diliyorum hep,nefesim Ada'nın nefesinden fazla olmasın.
Ağladığında inci tanesi gibi gözyaşları süzülünce yanaklarından,benim içim yanıyor ya,gecenin üçünde beşinde o bet sesimle ninniler söyleyip uyutmaya çalışıyorum ya,aldığı her gram için,uyuduğu her dakika için yediği her lokma için seviniyorum ya,gülümsediğinde çiçekler açıyor ya içimde,büyüdüğünü,okuduğunu,mutlu,sağlıklı olduğunu hayal edip kendimi tutamayıp zırıl zırıl ağlıyorum ya ve sayamadığım tüm güzellikleri yaşatıyor ya bana Ada,isteyen istediğini söylesin umrumda değil.Ben Ada'nın annesiyim,Ada'da benim kızım,bu gerçeği kimse değiştiremez.
O minicik varlıklarıyla öyle bir güç verecekler ki size,dünya karşınızda olsa umursamayacaksınız.Şimdi sinirinizi bozan münasebetsizleri o zaman duymayacaksınız bile.
Gece gece içimden geldi bunları yazmak,siz zaten biliyorsunuz da,hani varsa burayı okuyan,henüz karar vermemiş,endişeleri,korkuları yüzünden kendini bu güzellikten mahrum eden birileri,belki içleri rahatlar,belki karar vermeleri kolaylaşır.
O kadar büyük ki pişmanlığım,o kadar acıyorum ki üzülerek harcadığım yıllara kimse benim hissettiklerimi hissetmesin istiyorum.
Dualarım sizlerle,kardeş haberlerini tez vakitte arka arkaya alalım inşallah.
Sevgiler...
bu foruma yazan evladını bekleyen her anneye gönülden selam olsun....geçmişi okumaya söz veremem.kızımdan vakit yok.ama biliyorum ki dilekler aynı.... heyecan aynı...bekleyiş aynı...kavuşma da aynı olacak...benim mutluluğumu sizler de tadacaksınız allahın izniyle... sabırla..
evladına kavuşanlara hayırlı gelecekler.beklemede olanlara sabır diliyorum...mükafatınız büyük olacak.buna inanın.sizleri gönülden kucaklıyorum...sevgiyle kalın.yakın gelecekte minik sevgilinizlee klaın...benim sevgilim ,sümüklüböceğim şu an bacaklarımın arasında anneee diyor rahat vermiyor.
sizler de rahatsız olun inşallah........
Bugün sosyal çalışmacımız evimize geldi.2 saate yakın kaldı.Geçmişe ait pek çok şey sordu not aldı.Eski işlerimiz,mezun olduğumuz okullar vs.Saç ve ten rengimizi,boy ve kilo ölçülerimizi aldı.Evimizi gezdi.Bebeğimize ayıracağımız odaya baktı.Annem yakın yerde oturduğu için onu da çağırdı.Annemin bu duruma nasıl baktığını sordu.Bizleri tanımaya çalıştı.Güzel geçti diyebiliriz çok şükür.
10 gün içinde aile fotolarımızdan 5 resim,referans listesi ve çok detaylı özgeçmişlerimizi duygularımızı da ifade ederek yazıp teslim etmemizi istedi.Evrakları teslim edeceğimiz gün bizlerle ilişkimiz ve evliliğimize dair bir görüşme daha yapılacağını söyledi.
Gelmeden önce de çok heyecanlıydım.Sosyal çalışmacı gitti.Şu an bile heyecanım geçmedi.Olayın ciddiyete binmesi beni çok heyecanlandırdı.Şimdiden anne gibi hissetmeye başladım kendimi.
Sosyal çalışmacı geldiğinde bu kadar heyecanlanıyorum ya bebeğimiz geldiğinde ne yaparım düşünemiyorum heyecandan ölürüm herhalde.Adamcağız yaptığım ikramları henüz yemeden not alıyorken; karı koca kendi servislerimizi onu beklemeden heyecandan bir güzel yedik.Halimiz çok komikti.
Allahım bütün aşamaları kolayca geçip bebeğimize tez zamanda kavuşmayı nasip etsin inşallah.
Herkese sevgiler.
iyi.akşamlar.şöyle.bir.göz.gezdirdim.
umut.haber.yokmu.merak.ediyorum.
Merhaba Arkadaşlar,
Bu gün başvurumuzu yapalı tam 4 ay oldu.. Geçen ay 62 olan sıram 42 olmuş.. 1 ayda tam 20 kişi ilerlemiş..
Ocak ayında Sosyal Hizmetler güncelleme yaptıkları için bütün sıralarda baya bir ilerleme olmuş.. 76 ile başladık 4 ayda 34 kişi hemde İzmir de hem de 0-1 yaş kız bebek.. İnanılır gibi değil.. Kurum ise hala 2 yıl beklersiniz diyor.. :)) Anladım ki, Sıra ne olursa olsun onlar 2 yıl diyor.. Canımızı sıkmamak lazım.. Şimdi beni bir telaş aldı.. Bu hızla giderse yaza belki gelir kuzum.. İnşalahhhhhh !!
Merhaba Arkadaşlar,
Bu gün başvurumuzu yapalı tam 4 ay oldu.. Geçen ay 62 olan sıram 42 olmuş.. 1 ayda tam 20 kişi ilerlemiş..
Ocak ayında Sosyal Hizmetler güncelleme yaptıkları için bütün sıralarda baya bir ilerleme olmuş.. 76 ile başladık 4 ayda 34 kişi hemde İzmir de hem de 0-1 yaş kız bebek.. İnanılır gibi değil.. Kurum ise hala 2 yıl beklersiniz diyor.. :)) Anladım ki, Sıra ne olursa olsun onlar 2 yıl diyor.. Canımızı sıkmamak lazım.. Şimdi beni bir telaş aldı.. Bu hızla giderse yaza belki gelir kuzum.. İnşalahhhhhh !!
yok canım benim yaaa nerdeeee 70 gündür yerimizde sayıyoruz arayıpta insanları sıkboğaz etmekte istemiyorum zaten haber olsa ararlar ama artık heyecandan yoruldum bana yılbaşından önce gelir demişlerdi bende etrafımdaki insanlara söyledim şimdide soruyorlar gelmedimi daha bebişin diye ve ben kahroluyorum gerçekten çok zor beklemek
Merhaba Arkadaşlar,
inşaAllahHHHHHH Pırılım inşaAllah... bizlere de inşaAllah:) bizimde başvurumuzu yapalı tam 3 ay 3 gün olduSen sıra hızlı ilerliyor deyince ne yalan söyleyeyim hemen elim ayağı bir heyecandan titredi:) acaba bizim kuzumuz yada (kuzularımız?) gelir mi? evet sosyal hizmetler bize de erkek 1,5-2 yıl/ kız 2-2,5 yıl demişti:))) bana buradan ve facebooktan yaptığım takiplerde hiç inandırıcı gelmiyor zaten. İzmir ile İstanbul süre olarak birbirine yakın mı? yoksa İzmir daha mı hızlı ilerliyor Pırılım? Birde facebookta evlat edinen aileler var oraya da üye olsana
yok canım benim yaaa nerdeeee 70 gündür yerimizde sayıyoruz arayıpta insanları sıkboğaz etmekte istemiyorum zaten haber olsa ararlar ama artık heyecandan yoruldum bana yılbaşından önce gelir demişlerdi bende etrafımdaki insanlara söyledim şimdide soruyorlar gelmedimi daha bebişin diye ve ben kahroluyorum gerçekten çok zor beklemek
umut.sabır.canım.demekki.daha.zamanı.var.dünyaya.gelmemiş.daha.annesi.kıymetliler.ya.nazlı.nazlı.geliyorlr
pırıl.genelde.uzun.vade.söylüyorlar.çevremde.iki.kişi.ikiiside.kız.çocugu.seneleri.dolunca.aldılar.kucaklarına
daha.öncede.yazmıştım.ablamın.komşusu.başvurmuş.bir.yıl.olacakmışl.nerdeyse.bunlarda.zamanı.var.diye.hiçbir.hazırlık.yapmamışlar.sabah.erken.saatte.bir.telefon.gelin.kızınızı.alın
ablam.geldilerki.çocuga.giydirecek.kıyafet.yok.hemen.yengesi.evden.kıyafet.getirmiş.daha.bunlar.çocugu.koklamadan.karıkoca.akşama.kadar.alışveriş.yapmışlar
şimdi.3.yaşında.sanırım.ablam.evn.neşesi.öyle.çok.seviyorlarmış.özellilledee.aileler
inş.kısa.sürede.sizlerinde.yüzünüz.güler
inşallah yaz annesi olursun canım tabi ben hep öyle istemiştim kendimce yazın ilk acemiliğimi sıcak havalarda atayım kışın panik olmam demiştim. ( banyo yaptırmaya falan korkuyorumda düşündükçe panik oluyorum ya ağzına su kaçırırsam ya ateşlenirse ya mama yedirirken boğazına kaçarsa) gerçi herkezin söylediği tek şey geldikten 1 ay sonra 9 tane büyütmüş gibi olursun diyorlarda insan yinede panik oluyor. yazın sanki daha kolay atlatılır gibi geliyor bana acemi annelik dönemi
gerçekten bizim bebeklerimiz çok kıymetli oluyor kıymetli oldukları için yanlış yapmaktan korkuyoruz ve doğal olamıyoruz habuki 17 yaşında çocuk sayılabilecek kişiler bile ne güzel büyütüyorlar valla ama biz acaba yanlış yaparmıyım acaba çocucuğuma bi zarar verirmiyim sürekli panik halindeyiz ayrıca bize uzmanımız yazın sıra daha çabuk ilerliyor demişti dediğin gibi yaza gelir belki kuzucuklar
Mesaj yazan,heyecanıma ortak olan güzel dileklerde bulunan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.Allah razı olsun.Rabbim en hayırlısını en hayırlı zamanda nasip etsin herbirimize.
Sizin illerde nasıl bilmiyorum ama burada savcılıktan adli sicil kaydı ile heyet sağlık raporu istiyorlar.Ben biraz aceleciyimdir.Tüm sarılık ve aids testlerini falan yaptırıp doktordan bulaşıcı hastalığı yoktur diye yazı almıştım ama onu kabul etmediler.Bugün hastaneye gittim ve inanılmaz yoruldum.111 ytl ödeyip 7 ayrı doktora muayene oldum herbirinden sağlamdır raporu aldım.Çıkacak raporda evlat edinebilir yazacakmış.Çok şükür sağlıklıyım ama düşünüyorum sanki çocuğu olan herkes çok sağlıklı bana biraz abartılı geldi bulaşıcı hastalıklara bakılsa sadece yeterdi.Bir de doktorlar evlat edinmek için deyince kaç yıllık evlisin falan bir sürü şey soruyorlar.gözlere,kulaklara,psikolojiye,dahiliyeye,nörolojiye vs bakıyorlar.Ayrıca hıfzısıhaya gittim akcier mikrofilm çektiler tüberküloz yoktur raporu için.Aynılarını eşim de yapacak.Yine de hastaları görünce hastane de halime şükrettim.Allah herkese kolaylık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?