- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
Merhaba Gönlü geniş, yüreği büyük arkadaşım..
Ben senin hikayeni başından beri biliyorum.. Henüz buraya üye olmamıştım ve başvurumu yapmamıştım.. Sen de dahil hepinizin yazdıklarını bazen gülerek bazen ağlayarak okudum.. Senin ev ziyaretini yazdığını,
kaygılarını, pozitif yazılarını hep okumuştum.. Klavyenin bir tuşunun basmadığı bile aklımda kalmış. İtiraf ediyorum, senile komşu olduğumuzu bile hayal etmişliğim var :)) Pozitif ve eğlenceli birisi olduğun yazdıklarından belliydi.. Okuduklarım daha dün gibi ama sen kızına kavuştun ve bu yolda yolculuk yapacak olanlara yol gösterip yaşadıklarını paylaşıyorsun.. Seni canı gönülden bu desteğin için tebrik ediyorum.. Allah herşeyi gönlüne göre versin.. Güzel kızını bizim için öp kokla annesi
amin canım inşallahhhhh rabbim gönlümüze göre versin
ay bu sabah ben varya salak gibiyim aynı gece bir rüya gördüm hala etkisinden kurtulamadım rüyamda bebeğim gelmiş teslim almışım bir görseniz nasıl güzel 5 aylık kız çocuğu diye kurumdan bir görevli eve kadar getirmiş neyse kadın gittikten sonra bebeğin altını bir açtım baktım oğlan çocuğu bende bir telaş bir telaş nasıl ağlıyorum ben kız çocuğu istemiştim beni kandırdılar diye ben ne yapıcam şimdi diye geri vermek istemiyorum geri verirsem hemen umuta verirler diyorum umut oğlan çocuğunda 1. sıradaya sonra diyorum geri vereyim umut alsın ben gider ziyaret ederim hem yakınımda olur diyorum bir ağlamak bir ağlamak ne yapacağımı bilemedim geri versem bir türlü vermesem bir türlü sonra o karmaşanın içinde sabah 7' de saatin sesiyle uyandım ama gelin birde bana sorun sanki gerçekmiş gibiydi nasıl etkilenmişim hala rüyayı düşünüyorum bebeğin suratı gözümün önünden gitmiyor nasıl saçlı bir bebekti çok gür saçları vardı Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah[/QUO
Zeynep ciğim, bu rüyayı Umutun bebeği gelecek sende temiz kalbinle hissetmişsin, kızından da güzel haberler alacaksın inşallah diye yoruyorum..
Allah hayırlara çıkarsın cnm
zeynepcim rüyan hayra çıkar inşallahhhh
zeynep cim rüyan hayra çıkar inşallah!
ay bu sabah ben varya salak gibiyim aynı gece bir rüya gördüm hala etkisinden kurtulamadım rüyamda bebeğim gelmiş teslim almışım bir görseniz nasıl güzel 5 aylık kız çocuğu diye kurumdan bir görevli eve kadar getirmiş neyse kadın gittikten sonra bebeğin altını bir açtım baktım oğlan çocuğu bende bir telaş bir telaş nasıl ağlıyorum ben kız çocuğu istemiştim beni kandırdılar diye ben ne yapıcam şimdi diye geri vermek istemiyorum geri verirsem hemen umuta verirler diyorum umut oğlan çocuğunda 1. sıradaya sonra diyorum geri vereyim umut alsın ben gider ziyaret ederim hem yakınımda olur diyorum bir ağlamak bir ağlamak ne yapacağımı bilemedim geri versem bir türlü vermesem bir türlü sonra o karmaşanın içinde sabah 7' de saatin sesiyle uyandım ama gelin birde bana sorun sanki gerçekmiş gibiydi nasıl etkilenmişim hala rüyayı düşünüyorum bebeğin suratı gözümün önünden gitmiyor nasıl saçlı bir bebekti çok gür saçları vardı Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah[/QUO
Zeynep ciğim, bu rüyayı Umutun bebeği gelecek sende temiz kalbinle hissetmişsin, kızından da güzel haberler alacaksın inşallah diye yoruyorum..
inşallah canım yorumu böyle çıkar
ya kızlar 3 gündür umut girmiyor acaba bebeğimi geldi belkide rüyam gerçekten çıkmıştır bak şimdi dahada çok merak ettim İnşallah öyledir
canım prenses hızla annesine yaklaşıyor inşallah yaza kollarında olur
ay bu sabah ben varya salak gibiyim aynı gece bir rüya gördüm hala etkisinden kurtulamadım rüyamda bebeğim gelmiş teslim almışım bir görseniz nasıl güzel 5 aylık kız çocuğu diye kurumdan bir görevli eve kadar getirmiş neyse kadın gittikten sonra bebeğin altını bir açtım baktım oğlan çocuğu bende bir telaş bir telaş nasıl ağlıyorum ben kız çocuğu istemiştim beni kandırdılar diye ben ne yapıcam şimdi diye geri vermek istemiyorum geri verirsem hemen umuta verirler diyorum umut oğlan çocuğunda 1. sıradaya sonra diyorum geri vereyim umut alsın ben gider ziyaret ederim hem yakınımda olur diyorum bir ağlamak bir ağlamak ne yapacağımı bilemedim geri versem bir türlü vermesem bir türlü sonra o karmaşanın içinde sabah 7' de saatin sesiyle uyandım ama gelin birde bana sorun sanki gerçekmiş gibiydi nasıl etkilenmişim hala rüyayı düşünüyorum bebeğin suratı gözümün önünden gitmiyor nasıl saçlı bir bebekti çok gür saçları vardı Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah
ya kızlar 3 gündür umut girmiyor acaba bebeğimi geldi belkide rüyam gerçekten çıkmıştır bak şimdi dahada çok merak ettim İnşallah öyledir
zeynepcim bebişimden bir haber alsam arasalar ilk paylaşacağım sizlersiniz herşeyimi sizlerle paylaşacağım hiç merak etme ;aradılar yola çıktık almaya gittik eve geldik şöyle böyle .....ah ah o günü nasıl iple çekiyorum ve ertesi günde hemen yardıma geliyosun ona göre çünkü ben bütün gece mis kokulu oğluşumu izleyip uyuyamayacağım ertesi günde teyzesi ilgilenirken biraz uyuyup dinleneceğim :)))
Bugün sosyal çalışmacımız evimize geldi.2 saate yakın kaldı.Geçmişe ait pek çok şey sordu not aldı.Eski işlerimiz,mezun olduğumuz okullar vs.Saç ve ten rengimizi,boy ve kilo ölçülerimizi aldı.Evimizi gezdi.Bebeğimize ayıracağımız odaya baktı.Annem yakın yerde oturduğu için onu da çağırdı.Annemin bu duruma nasıl baktığını sordu.Bizleri tanımaya çalıştı.Güzel geçti diyebiliriz çok şükür.
10 gün içinde aile fotolarımızdan 5 resim,referans listesi ve çok detaylı özgeçmişlerimizi duygularımızı da ifade ederek yazıp teslim etmemizi istedi.Evrakları teslim edeceğimiz gün bizlerle ilişkimiz ve evliliğimize dair bir görüşme daha yapılacağını söyledi.
Gelmeden önce de çok heyecanlıydım.Sosyal çalışmacı gitti.Şu an bile heyecanım geçmedi.Olayın ciddiyete binmesi beni çok heyecanlandırdı.Şimdiden anne gibi hissetmeye başladım kendimi.
Sosyal çalışmacı geldiğinde bu kadar heyecanlanıyorum ya bebeğimiz geldiğinde ne yaparım düşünemiyorum heyecandan ölürüm herhalde.Adamcağız yaptığım ikramları henüz yemeden not alıyorken; karı koca kendi servislerimizi onu beklemeden heyecandan bir güzel yedik.Halimiz çok komikti.
Allahım bütün aşamaları kolayca geçip bebeğimize tez zamanda kavuşmayı nasip etsin inşallah.
Herkese sevgiler.
slm arkadaşım umut varmı bi haber çocuktan
zeynepcim bebişimden bir haber alsam arasalar ilk paylaşacağım sizlersiniz herşeyimi sizlerle paylaşacağım hiç merak etme ;aradılar yola çıktık almaya gittik eve geldik şöyle böyle .....ah ah o günü nasıl iple çekiyorum ve ertesi günde hemen yardıma geliyosun ona göre çünkü ben bütün gece mis kokulu oğluşumu izleyip uyuyamayacağım ertesi günde teyzesi ilgilenirken biraz uyuyup dinleneceğim :)))
ahhhh kıyamam ben sana geçmiş olsun canım benim bende sen 3 gün girmeyince oğluşun geldi sandım gelmezmiyim hiç koşakoşa gelirim yardıma yeterki o günler gelsin biran önce kendine dikkat et biran önce iyileş enkısa zamanda bekliyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?