Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

çok teşekkürler pırılım...tek tuşu basmayan klavyem:))

evet....çok doğrusun...gönülde komşu olduğumuzu düşünelim...Güzel Allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah...bu saatte gülümsettin beni...sen de gül e mi

Son düzenleme:

canım prenses hızla annesine yaklaşıyor inşallah yaza kollarında olur

İnşallah canım, dediğin gibi olur da yaza gelir, sende güzel kızınla ziyaretimize gelirsin.. Ne güzel olur..
Sen sıranı beklerken ayda ortalama ne kadar ilerlemişti, yazarsan çok sevinirim..

canım 92.sıradaydık ilk aylarda 5 kişi ilerledi sonraki aylarda sanırım 10 kişi felan ilerledi ben bu sıra 2 yılda anca biter derken su gibi geçti sizinde öyle olcak inşallah bizde ablası ile size gelcez

zeynebim hayır olsun inşallah canım allahım o tertemiz kalbine göre versin.inan okuyunca ben bile etkisinden kurtulamadım ağlamana kıyamadım ama rüyada ağlamak iyi derler sevineceksin en kısa zamanda inşallah erkek bebek içinde hep iyi denir zaten rüyaları her zaman iyiye yormak gerek canım benim hakkımızda hayırlısı olsun tatlımm.bende kaç gündür yatılı misafirim vardı bilgisayar başına oturamadım hep birlikte gezmeye falan gittik derken soğukta dolanırken ( pek de kibarız) hasta oldum ateşlendim şuan ilaçla duruyorum ve iyileşip ilk fırsatta da sana uğramak istiyorum bir türlü denk gelmedi yaaa ((

Zeynep ciğim, bu rüyayı Umutun bebeği gelecek sende temiz kalbinle hissetmişsin, kızından da güzel haberler alacaksın inşallah diye yoruyorum..
Allah hayırlara çıkarsın cnm
[/QUOTE]

ayyyy pırılım ne güzel yormuşsun bu güzel rüyayı inşallah dediğin gibi olur inan anneme okuduğumda o da arkadaşın çok temiz kalpli birine benziyo hissetmiştir dedi.allahım ardarda güzel haberlerimizi bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah geçen hafta öyle bunalımdaydım ki sabrım taşmıştı artık niye hala haber yok diye diye ona buna ağlar durumdaydım allahtan yatılı misafirimiz geldi sağolsun eşim de hepbirlikte gezmelere götürdü beni yok yemek telaşı yok muhabbet derken biraz uzaklaştım evden inan hergün haber beklerken baya bi bunalmış yorulmuşum bu kısa tatil rahatlattı üşüttüm biraz ama olsun

gözünaydın canım aynı heyecanları hepimiz yaşadık ve yaşıyoruz eminim şuan da evrak telaşındasın kolay gelsin canım normalde bu evrakları iş için vs. isteseler insana öyle zor geliyor ki resmi dairede evrak çıkartmak ama eşimle ben bebişimiz söz konusu olunca sevine sevine sıra beklerken hiç sıkılmadan hazırlamıştık kompozisyonumuzuda ayrı odalarda yazıp sonra birbirimize sarılarak okumuştuk. gece gece beni güldürdün allah da seni güldürsün emi hani ikramları onu beklemeden bir güzel yedik yazmışsın ya gözümün önünde canlandı ve çok güldüm :)))

Listemiz
İSİM BAŞVURU TARİHİ CİNSİYET İL İL-DIŞI TERK-RIZA

Oğultoprak 30.12.2010 Erkek Ankara Evet Terk(ikiz)
baharokan 5 Ocak 2011 Erkek İstanbul Terk
umut59 7 ocak 2011 Kız-Erkek
Leylufer 15.02.2011 Kız-Erkek Eskişehir
Ecem14 25.03.2011 Kız İzmir Evet Terk-Rıza
Zeynep26 21.09.2011 Kız Aydın Evet Terk-Rıza
Pırılım 27.09.2011 Kız İzmir Hayır Terk-Rıza
Merer 05.10.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk-Rıza
Shenay34 21.10.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz-kardeş)
HeidiAnkara 21.11.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk(ikiz)
Serap 05.12.2011 Erkek İstanbul
Sermuh 23.12.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz)

Günaydın, İyi Haftalar Arkadaşlar...

Hepimiz için güzel mutlu bir hafta olsun inşallah..

Bugün eşimle çocuk esirgeme kurumuna ikinci görüşme için gittik.İyi geçti.Evliliğimiz,çocuğun bizim için ifade ettiği anlam vs gibi sorular sordu.1 ay içinde tamamlanması gereken evrakları söyledi.Biz şimdiden tamamladık zaten.
Adli sicil kaydı
Sağlık heyet raporu
Aids,sarılık testleri sonuçları
ssk prim dökümü
öğrenim belgeleri
tapu vs mal kayıtları
hıfzısıhhadan akciğer mikro film
maaş bordrosu
Başvurumuz onaylandıktan sonra verilen sıranın yanıltıcı olduğunu söyledi.Örneğin biz kasımda başvurduk işlemleri çabuk bitirdik sıraya girdik sıra 50,daha önce başvuranlar işlemlerini bitirince bir ay sonra bizim sıramız 65 olabilir.O nedenle sıra olarak değil şu tarihte başvuranlar çocuklarını aldı şeklinde bize bilgi verecek.Örneğin Ankara'da 2010 kasımda başvuranlar şimdi çocuklarını almışlar.
İnşallah hakkımızda hayırlısı olur.
Sevgilerimle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…