Allah kolaylıklar versin, işleriniz su gibi aksın gitsin inşaAllah...
Bakalım bizler ne zaman raporla uğraşacağız, daha yolumuz çok maalesef...
Doktorlar ne soruyorlar merak ettim gerçekten... Hani okumuş insanlar ya insan daha bir geniş ve olgun bakış açısı bekliyor, yanılıyor muyum yoksa?
Teşekkürler canım.Doktorlar,çocuğun yok mu,olmadı mı,kaç yıllık evlisin gibi klasikleşmiş saçma sapan sorular sordu.Çok da önemli değil.Bizi en iyi birbirimiz,bu duyguları yaşayanlar anlayabilir.Bunun eğitimle bir ilgisi yok.Ancak çalıştığım yerde müdürüm annelik babalık emek vermekle başlar,ben kızımın eğitimiyle çok ilgilendim,oğluma zaman ayıramadım.Kız daha çok benim gibi geliyor demişti:)
umutum hiç canını sıkma... bak bizim daha yolumuz uzun, sen artık yüzüp kuyruğa gelmişsin maaşAllah...
Unutma , beklemende de her şey de olduğu gibi büyük hayırlar var, buna yürekten inan:)
giz1978 , önce Pırılım , ardından da seni okuyunca elim ayağım titredi iyice:) bizimde ekim gibi telefonumuz çalar mı acaba
prensesime her gün bir eksiğini tamamlamaya çalışıyorum. kıyafetler tamamlandı, tarağı,fırçası,burun aspiratörü, ateş ölçeri:)))) öyle mutlu oluyorum ki... her gün odasına adeta karınca gibi taşıyorum:) ansızın telefonum çalsa diye bekliyorum... erken ama umut dünyası işte:)
bende hep bahar annesi olmak istemişimdir. 1-2 ayı baharda atlatıp yaza bebeğimle dışarı çıkabileyim diye:) bazen bende gece nasıl kalkarım? güzel yedirip içirebilir miyim? diye soruyorum kendime... sonra öyle tembel ve çocuk bakmakla ilgisi olmayan arkadaşlar tanıyorum ki nasıl güzel anne oldular... bende yaparım o zaman diyorum iştehele bir gelsinler de hayırlısı ile...
SEVGİLER...
yok canım benim yaaa nerdeeee 70 gündür yerimizde sayıyoruz arayıpta insanları sıkboğaz etmekte istemiyorum zaten haber olsa ararlar ama artık heyecandan yoruldum bana yılbaşından önce gelir demişlerdi bende etrafımdaki insanlara söyledim şimdide soruyorlar gelmedimi daha bebişin diye ve ben kahroluyorum gerçekten çok zor beklemek
umut.sabır.canım.demekki.daha.zamanı.var.dünyaya.gelmemiş.daha.annesi.kıymetliler.ya.nazlı.nazlı.geliyorlr
pırıl.genelde.uzun.vade.söylüyorlar.çevremde.iki.kişi.ikiiside.kız.çocugu.seneleri.dolunca.aldılar.kucaklarına
daha.öncede.yazmıştım.ablamın.komşusu.başvurmuş.bir.yıl.olacakmışl.nerdeyse.bunlarda.zamanı.var.diye.hiçbir.hazırlık.yapmamışlar.sabah.erken.saatte.bir.telefon.gelin.kızınızı.alın
ablam.geldilerki.çocuga.giydirecek.kıyafet.yok.hemen.yengesi.evden.kıyafet.getirmiş.daha.bunlar.çocugu.koklamadan.karıkoca.akşama.kadar.alışveriş.yapmışlar
şimdi.3.yaşında.sanırım.ablam.evn.neşesi.öyle.çok.seviyorlarmış.özellilledee.aileler
inş.kısa.sürede.sizlerinde.yüzünüz.güler
inşallah yaz annesi olursun canım tabi ben hep öyle istemiştim kendimce yazın ilk acemiliğimi sıcak havalarda atayım kışın panik olmam demiştim. ( banyo yaptırmaya falan korkuyorumda düşündükçe panik oluyorum ya ağzına su kaçırırsam ya ateşlenirse ya mama yedirirken boğazına kaçarsa) gerçi herkezin söylediği tek şey geldikten 1 ay sonra 9 tane büyütmüş gibi olursun diyorlarda insan yinede panik oluyor. yazın sanki daha kolay atlatılır gibi geliyor bana acemi annelik dönemi
gerçekten bizim bebeklerimiz çok kıymetli oluyor kıymetli oldukları için yanlış yapmaktan korkuyoruz ve doğal olamıyoruz habuki 17 yaşında çocuk sayılabilecek kişiler bile ne güzel büyütüyorlar valla ama biz acaba yanlış yaparmıyım acaba çocucuğuma bi zarar verirmiyim sürekli panik halindeyiz ayrıca bize uzmanımız yazın sıra daha çabuk ilerliyor demişti dediğin gibi yaza gelir belki kuzucuklar
umutum hiç canını sıkma... bak bizim daha yolumuz uzun, sen artık yüzüp kuyruğa gelmişsin maaşAllah...
Unutma , beklemende de her şey de olduğu gibi büyük hayırlar var, buna yürekten inan:)
giz1978 , önce Pırılım , ardından da seni okuyunca elim ayağım titredi iyice:) bizimde ekim gibi telefonumuz çalar mı acaba
prensesime her gün bir eksiğini tamamlamaya çalışıyorum. kıyafetler tamamlandı, tarağı,fırçası,burun aspiratörü, ateş ölçeri:)))) öyle mutlu oluyorum ki... her gün odasına adeta karınca gibi taşıyorum:) ansızın telefonum çalsa diye bekliyorum... erken ama umut dünyası işte:)
bende hep bahar annesi olmak istemişimdir. 1-2 ayı baharda atlatıp yaza bebeğimle dışarı çıkabileyim diye:) bazen bende gece nasıl kalkarım? güzel yedirip içirebilir miyim? diye soruyorum kendime... sonra öyle tembel ve çocuk bakmakla ilgisi olmayan arkadaşlar tanıyorum ki nasıl güzel anne oldular... bende yaparım o zaman diyorum iştehele bir gelsinler de hayırlısı ile...
SEVGİLER...
İnşallah Ekim den de önce gelir prensesin.. Neden olmasın zaten bu yaşadıklarımız birer mucize değil mi... Herşey olabilir..
Canım, İzmir, İstanbul, Ankara çok farketmiyor diye biliyorum.. Aşağı yukarı aynı.. Bende İstanbul'dan başvuru yapan 12 ayda 15 ayda evladına kavuşan birçok anne duydum.. Esasında son yıllarda sıralar daha hızlı ilerliyor.. Nedeni bilmiyorum ama öyle.. İzmir den 7 yıl önce evladına bizim gibi kavuşan arkadaşımın başlangıç sırası, benim başlangıç sıramın iki katıydı.. ve yaklaşık 3 yıl bekledi. Ama artık oyle değil.. Büyük şehirlerden bile 9-10 ayda kavuşanlar var..
Facebookta evlat edinen aileleri duymuştum ama üye olmadım.. En kısa zamanda üye olurum.. İnşallah oradan da görüşürüz..
inşaAllah PIRILIM orada da görüşelim. Facebooktan eklemeyi çok isterim
Pırılım insan büyükşehirde daha fazla terk edilen çocuk vardır, sıra çabuk gelir ,
küçük yerde pek terk çocuk olmaz sıra daha geç gelir diye düşünürdüm hep...
Ama tam tersi ... hangi küçük şehirlerde daha çabuk geliyor?
aslında bunun da istatistiği yapabilsek ne güzel olur aslında...
İnşallahhhh Arkadaşım, bu yaz gelse ne şahane olur.. Bende hep yaz annesi olmak istedim, senin düşündüğün sebeplerle..
İnşallah sular seller gibi ilerlesin sıralar Şöyle Nisan, Mayıs gibi bir başlar bebişler gelmeye hepimiz teker teker bu yaz kavuşuruz..
merhabalar ben daha evli değilim ama biz de bu konuyu daha önce sevgilimle konuştuk. ya kimse yanlış anlamasın tabi herkesin kendi tercihi ama sevgilimin benimle aynı konuda hemfikir olması beni o kadar mutlu etti ki size anlatamam. ben foruma üye olduktan sonra aşkım ne kadar çok cocuk bekleyen var allah inşallah yardımcıları olur dedim. o da dedi ki aşkım o kadar tedavi oluyorlar para veriyorlar bazen sonuç da alamıyorlar keşke böyle yapacaklarına bir çocuk esirgeme kurumundan evlat edinseler onlar da kurtulur hem de sevap olur dedi. ve ben küçüklüğümden beri çocuğum olsa daha bir çocuk bir çocuktur mantığıyla bir tane evlat edineceğim hayaliyle yaşadım bu hayalimden onun haberi bile yoktu (herkes dalga geçerdi sen istiyorsun ama kimse elin çocuğuna bakmaz bakalım kocan ne dicek derlerdi) o böyle söyleyince gözlerim sulanmıştı ben çocuk esirgeme yurtlarına ziyarete giderdim arkadaşlarla o kadar sevgiye muhtaçlar ki size anlatamam oradaki görevlilerin hepsine anne diyorlar çok üzülüyorum ben onların durumunaeğer imkanım olursa bir değil iki tane çocuğum olmazsa 3 tane evlat edinirim ve kendi çocuğumdan ayırt etmem illa ki biyolojik olması gerektiğini düşünmüyorum çünkü allah herkesin gönlüne göre verir inşallah...
zeynep.güzel.bir..rüya.görmüşssün.hayırdır.diyelim
amin canım inşallahhhhh rabbim gönlümüze göre versin
ay bu sabah ben varya salak gibiyim aynı gece bir rüya gördüm hala etkisinden kurtulamadım rüyamda bebeğim gelmiş teslim almışım bir görseniz nasıl güzel 5 aylık kız çocuğu diye kurumdan bir görevli eve kadar getirmiş neyse kadın gittikten sonra bebeğin altını bir açtım baktım oğlan çocuğu bende bir telaş bir telaş nasıl ağlıyorum ben kız çocuğu istemiştim beni kandırdılar diye ben ne yapıcam şimdi diye geri vermek istemiyorum geri verirsem hemen umuta verirler diyorum umut oğlan çocuğunda 1. sıradaya sonra diyorum geri vereyim umut alsın ben gider ziyaret ederim hem yakınımda olur diyorum bir ağlamak bir ağlamak ne yapacağımı bilemedim geri versem bir türlü vermesem bir türlü sonra o karmaşanın içinde sabah 7' de saatin sesiyle uyandım ama gelin birde bana sorun sanki gerçekmiş gibiydi nasıl etkilenmişim hala rüyayı düşünüyorum bebeğin suratı gözümün önünden gitmiyor nasıl saçlı bir bebekti çok gür saçları vardı Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah
canım prenses hızla annesine yaklaşıyor inşallah yaza kollarında olurMerhaba Arkadaşlar,
Bu gün başvurumuzu yapalı tam 4 ay oldu.. Geçen ay 62 olan sıram 42 olmuş.. 1 ayda tam 20 kişi ilerlemiş..
Ocak ayında Sosyal Hizmetler güncelleme yaptıkları için bütün sıralarda baya bir ilerleme olmuş.. 76 ile başladık 4 ayda 34 kişi hemde İzmir de hem de 0-1 yaş kız bebek.. İnanılır gibi değil.. Kurum ise hala 2 yıl beklersiniz diyor.. :)) Anladım ki, Sıra ne olursa olsun onlar 2 yıl diyor.. Canımızı sıkmamak lazım.. Şimdi beni bir telaş aldı.. Bu hızla giderse yaza belki gelir kuzum.. İnşalahhhhhh !!
ZEYNEPCİM erkek çocuğu görmek müjdeli haber inşallah en kısa zamanda bebişinden güzel haberler alırsın ben rüyamda perşembe gecesi bi erkek çocuğu ile oyun oynadım cuma günü öğleden sonra kızımdan haber geldi senin gördüğün rüyayı buna yoralım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?