Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

Teşekkürler canım.Doktorlar,çocuğun yok mu,olmadı mı,kaç yıllık evlisin gibi klasikleşmiş saçma sapan sorular sordu.Çok da önemli değil.Bizi en iyi birbirimiz,bu duyguları yaşayanlar anlayabilir.Bunun eğitimle bir ilgisi yok.Ancak çalıştığım yerde müdürüm annelik babalık emek vermekle başlar,ben kızımın eğitimiyle çok ilgilendim,oğluma zaman ayıramadım.Kız daha çok benim gibi geliyor demişti:)

bir şeyi fark ettim biliyor musun?
paylaştığım insanların mutlaka ailesinde bizler gibi evlat edinen aileler var:)))
bizler paylaştıkça onlarda " bizimde bir akrabamız vardı, bir tanığımız vardı" diye anlatmaya başlayanlar çokk:)))
bizlerin bilmediği ne hayatlar var dışarda...

rabbim gönlüne göre versin tatlım inşallah baharda kavuşursun bebeğine kurduğun tüm hayalleri gerçekleştirirsin
evet bazen bende öyle anneler görüyorumki kadının hiç umru bile değil kalksana çocuğun düştü diyorum o kalkar diyo belki bişey olur bak diyorum çocuk bu düşe kalkar büyür diyor ağzına bişey aldı mikrop kapacak diyorum kapsın mikropla haşır neşir olsunki bağışıklığı güçlensin mikrobu tanır en ufak bişeyde hemen hasta olmaz diyor valla ben o kadar şaşırıyorumki eğer diyorum bunlar bakarsa ben prensesler gibi bakarım diyorum ama yinede korkularım çok ben onlar gibi gamsız olamm belki onların yaptıkları doğrudur bilemem doğruluğunu tartışamam ama biz yapamayız zaten bizim gibi ailelerin çocukları çok kıymetli oluyor

Ahhh canımm, Anneliğin ilk sınavı sabırmış yaşaya yaşaya öğrendik, öğrenmeye de devam ediyoruz değil mi.. Heyecanını tahmin edebiliyorum.. Senin yerinde olsam ne yapardım bilemiyorum elim ayağım birbirine dolanır, ne yapacağımı şaşırırdım.. Sen artık sabır yolculuğunun sonuna geldin.. Hayırlısıyla tez zamanda yavruna kavuşursun inşallah bize güzel haberlerini alırız..

İnşallah dediğin gibi olur cnm, hatta belki yaza bile gelir neden olmasın değil mi ? :)

İnşallahhhh Arkadaşım, bu yaz gelse ne şahane olur.. Bende hep yaz annesi olmak istedim, senin düşündüğün sebeplerle..
İnşallah sular seller gibi ilerlesin sıralar Şöyle Nisan, Mayıs gibi bir başlar bebişler gelmeye hepimiz teker teker bu yaz kavuşuruz..

İnşallah Ekim den de önce gelir prensesin.. Neden olmasın zaten bu yaşadıklarımız birer mucize değil mi... Herşey olabilir..
Canım, İzmir, İstanbul, Ankara çok farketmiyor diye biliyorum.. Aşağı yukarı aynı.. Bende İstanbul'dan başvuru yapan 12 ayda 15 ayda evladına kavuşan birçok anne duydum.. Esasında son yıllarda sıralar daha hızlı ilerliyor.. Nedeni bilmiyorum ama öyle.. İzmir den 7 yıl önce evladına bizim gibi kavuşan arkadaşımın başlangıç sırası, benim başlangıç sıramın iki katıydı.. ve yaklaşık 3 yıl bekledi. Ama artık oyle değil.. Büyük şehirlerden bile 9-10 ayda kavuşanlar var..
Facebookta evlat edinen aileleri duymuştum ama üye olmadım.. En kısa zamanda üye olurum.. İnşallah oradan da görüşürüz..

inşaAllah PIRILIM orada da görüşelim. Facebooktan eklemeyi çok isterim
Pırılım insan büyükşehirde daha fazla terk edilen çocuk vardır, sıra çabuk gelir ,
küçük yerde pek terk çocuk olmaz sıra daha geç gelir diye düşünürdüm hep...
Ama tam tersi ... hangi küçük şehirlerde daha çabuk geliyor?
aslında bunun da istatistiği yapabilsek ne güzel olur aslında...

merhabalar ben daha evli değilim ama biz de bu konuyu daha önce sevgilimle konuştuk. ya kimse yanlış anlamasın tabi herkesin kendi tercihi ama sevgilimin benimle aynı konuda hemfikir olması beni o kadar mutlu etti ki size anlatamam. ben foruma üye olduktan sonra aşkım ne kadar çok cocuk bekleyen var allah inşallah yardımcıları olur dedim. o da dedi ki aşkım o kadar tedavi oluyorlar para veriyorlar bazen sonuç da alamıyorlar keşke böyle yapacaklarına bir çocuk esirgeme kurumundan evlat edinseler onlar da kurtulur hem de sevap olur dedi. ve ben küçüklüğümden beri çocuğum olsa daha bir çocuk bir çocuktur mantığıyla bir tane evlat edineceğim hayaliyle yaşadım bu hayalimden onun haberi bile yoktu (herkes dalga geçerdi sen istiyorsun ama kimse elin çocuğuna bakmaz bakalım kocan ne dicek derlerdi) o böyle söyleyince gözlerim sulanmıştı ben çocuk esirgeme yurtlarına ziyarete giderdim arkadaşlarla o kadar sevgiye muhtaçlar ki size anlatamam oradaki görevlilerin hepsine anne diyorlar çok üzülüyorum ben onların durumuna eğer imkanım olursa bir değil iki tane çocuğum olmazsa 3 tane evlat edinirim ve kendi çocuğumdan ayırt etmem illa ki biyolojik olması gerektiğini düşünmüyorum çünkü allah herkesin gönlüne göre verir inşallah...

Canım istanbuldan bildiğim arkadaşlarımı söyliyim yani bebeğine kavuşan arkadaşların istatisliği erkek bebek 1 yılı dolmadan geliyor kız bebek 15-18 ayda geliyo bu rıza kararı bebek sırası terk bebek tabi daha uzun sürüyo

amin canım inşallahhhhh rabbim gönlümüze göre versin
ay bu sabah ben varya salak gibiyim aynı gece bir rüya gördüm hala etkisinden kurtulamadım rüyamda bebeğim gelmiş teslim almışım bir görseniz nasıl güzel 5 aylık kız çocuğu diye kurumdan bir görevli eve kadar getirmiş neyse kadın gittikten sonra bebeğin altını bir açtım baktım oğlan çocuğu bende bir telaş bir telaş nasıl ağlıyorum ben kız çocuğu istemiştim beni kandırdılar diye ben ne yapıcam şimdi diye geri vermek istemiyorum geri verirsem hemen umuta verirler diyorum umut oğlan çocuğunda 1. sıradaya sonra diyorum geri vereyim umut alsın ben gider ziyaret ederim hem yakınımda olur diyorum bir ağlamak bir ağlamak ne yapacağımı bilemedim geri versem bir türlü vermesem bir türlü sonra o karmaşanın içinde sabah 7' de saatin sesiyle uyandım ama gelin birde bana sorun sanki gerçekmiş gibiydi nasıl etkilenmişim hala rüyayı düşünüyorum bebeğin suratı gözümün önünden gitmiyor nasıl saçlı bir bebekti çok gür saçları vardı Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah

hoşgeldin tatlım
Rabbim seninde gönlüne göre verir inşallah

ZEYNEPCİM erkek çocuğu görmek müjdeli haber inşallah en kısa zamanda bebişinden güzel haberler alırsın ben rüyamda perşembe gecesi bi erkek çocuğu ile oyun oynadım cuma günü öğleden sonra kızımdan haber geldi senin gördüğün rüyayı buna yoralım

canım prenses hızla annesine yaklaşıyor inşallah yaza kollarında olur

inşallah bitanem senn rüyan gibi çıkar benimkide tez zamanda kızımdan haber gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…