Evet erkekte olabilir hayırlı zamanda güzellikle gelsin insallahKız bebek biraz geç erkeğe göre zaten söylüyolar ama sizin tercihiniz erkek olursa 4ay içersinde kavuşursunuz bebeğinize umarımkarar verdiniz mi cinsiyet tercihi için
Evet erkekte olabilir dedik hayırlı zamanda güzellikle gelsin inşallah siz kız bebek sırası mı bekliyorsunuzKız bebek biraz geç erkeğe göre zaten söylüyolar ama sizin tercihiniz erkek olursa 4ay içersinde kavuşursunuz bebeğinize umarımkarar verdiniz mi cinsiyet tercihi için
Merhaba çok sağolun bekliyoruz bakalım biz çok hazırlık yapmadık henüz kıyafet vs aldım biraz.kac aylık olduğu belli olsa çoktan baslardik.cok tatlı telaşlar.Allah en güzel zamanda kavuştursun hepimizi bebislerimize.Çok güzel ilerlemiş siraniz Haziran'da bebisiniz size katılır gibi gorunuyohazırlık yaptinizmi odası kıyafetleri gibi ne tatlı telaş heyecan duygular içindesinizdir şimdi en kolay şekilde kavuşun yavrunuza
Amin amin amin onun için ufacık bir şey almak bile beni de inanilmazmutlu ediyo bazen eşimle gelsin artık kızımız diyip gözlerimiz doluyoMerhaba çok sağolun bekliyoruz bakalım biz çok hazırlık yapmadık henüz kıyafet vs aldım biraz.kac aylık olduğu belli olsa çoktan baslardik.cok tatlı telaşlar.Allah en güzel zamanda kavuştursun hepimizi bebislerimize.
Amin evet kız sirasindayiz biz nasip olursa kızımdan sonra oglumuzuda almak istiyoruz şartlar elverirseEvet erkekte olabilir dedik hayırlı zamanda güzellikle gelsin inşallah siz kız bebek sırası mı bekliyorsunuz
Merhaba referanslar arandıktan sonra kurumda ki danışmanımız bizi aradı siranizi kağıt gelince öğreneceksiniz dedi çok geçmeden kağıt geldi bizePazartesi günü referanslarımızı aramışlar. süreç tamamlanmış oldu artık çok şükür. ne zaman arasam sırayı ögrenmek için acaba. bayramdan sonra arıyım diye geçiyor içimden ama bi yandan da aşırı sabırsızım.
Bazen kagıt eve ulaşamıyor muhtarlıga falan gidiyor demişti bizimki. haziran ortasında ararsınız demişti de. ondan hemen arayasım var benimMerhaba referanslar arandıktan sonra kurumda ki danışmanımız bizi aradı siranizi kağıt gelince öğreneceksiniz dedi çok geçmeden kağıt geldi bize
Bazen kagıt eve ulaşamıyor muhtarlıga falan gidiyor demişti bizimki. haziran ortasında ararsınız demişti de. ondan hemen arayasım var benim
çok az kalmış hayırlısıyla gelsin inşallah.Kızlar bende sıra 5 son durum bu allahım heydandan duramıyorum
ay çok az kalmış annesi yoldadır kuzucun:))Kızlar bende sıra 5 son durum bu allahım heydandan duramıyorum
hayırlı olsun inşallah sıranız hızlıca ilerlerkızlarrrrr.
kız : 42
erkek :25 ile Aydından sıralamaya girdik çok şükür. az önce aradım dosyamız onaylanmış sıramız belli olmuş
aminnn hemipimizin inşallahhayırlı olsun inşallah sıranız hızlıca ilerler
İnşallah hemencecik gelir evladınızkızlarrrrr.
kız : 42
erkek :25 ile Aydından sıralamaya girdik çok şükür. az önce aradım dosyamız onaylanmış sıramız belli olmuş
Belki bayrama olmadı ama çok az kaldı emin olunselam kızlar bende kurumu aradım, erkek 19 olmuş kız sırası 53 çok nazlandılar yaa bekliyordum bayrama aslında bir telefon sürpriz ama olmadı hayırlısı diye diye seneyi bitirmezsek bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?