Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Kız bebek biraz geç erkeğe göre zaten söylüyolar ama sizin tercihiniz erkek olursa 4ay içersinde kavuşursunuz bebeğinize umarım karar verdiniz mi cinsiyet tercihi için
Evet erkekte olabilir dedik hayırlı zamanda güzellikle gelsin inşallah siz kız bebek sırası mı bekliyorsunuz

Merhaba çok sağolun bekliyoruz bakalım biz çok hazırlık yapmadık henüz kıyafet vs aldım biraz.kac aylık olduğu belli olsa çoktan baslardik.cok tatlı telaşlar.Allah en güzel zamanda kavuştursun hepimizi bebislerimize.

Amin amin amin onun için ufacık bir şey almak bile beni de inanilmazmutlu ediyo bazen eşimle gelsin artık kızımız diyip gözlerimiz doluyo gelince ikinci baharimiz olacak çiçekler actircak hayatimizda inşallah hayali bile çok çok güzel meleklerim izin

Pazartesi günü referanslarımızı aramışlar. süreç tamamlanmış oldu artık çok şükür. ne zaman arasam sırayı ögrenmek için acaba. bayramdan sonra arıyım diye geçiyor içimden ama bi yandan da aşırı sabırsızım.

Merhaba referanslar arandıktan sonra kurumda ki danışmanımız bizi aradı siranizi kağıt gelince öğreneceksiniz dedi çok geçmeden kağıt geldi bize

Merhaba referanslar arandıktan sonra kurumda ki danışmanımız bizi aradı siranizi kağıt gelince öğreneceksiniz dedi çok geçmeden kağıt geldi bize
Bazen kagıt eve ulaşamıyor muhtarlıga falan gidiyor demişti bizimki. haziran ortasında ararsınız demişti de. ondan hemen arayasım var benim

S elam arkadaşlar bebeklerine kavuşan anneleri tebrik ederim darısı bekleyenlere inşallah..
Antalya'dan kurumu arayan oldu mu?

günaydın hanımlar nasılsınız, İstanbul için kurumu arayan oldu mu ben aradım dün bayramdan sonra sıra bilgisi verilecek dediler sistemde güncelleme varmış dilerim bayramdan sonra güzel yerleştirmeler olurda bizim sıramız azalır inşallah

selam kızlar bende kurumu aradım, erkek 19 olmuş kız sırası 53 çok nazlandılar yaa bekliyordum bayrama aslında bir telefon sürpriz ama olmadı hayırlısı diye diye seneyi bitirmezsek bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…