Amin amin aminnnn ben Haziran'da arayacağım bakalım kaça düştüm ama siz baya yaklastinizGünaydın iyi haftalar olsun inşallah bu hafta güzel haberler alalım, anneler gününde kucağı boş olarak geçirdiğimiz son yıl olsun inşallah seneye evlatlarımız yanımızda anlamlı bir gün olsun, bu hafta sıra için arayan var mıdır çok merak ediyorum artık 1 ay bile dayanamıyorum aramadan sanırım sıra azaldıkça
Her geçen gün birazdaha yakinlasiyorsundayanamayıp aradım kız 53 erkek 20 düşme olmuş kızda 2 erkekte 1 düşme olmuş 11 gün içinde iyi
Bunlar çok güzel heycanlar ... Sizin uzmaniniz baya durmuş bizimki 10 dk bile surmemistikızlarrrr ev ziyaretimiz oldu bugun.
sabah 8,30 da aradılar kurumdan bugun uygunsanız 10,30 -11 arası gelicez diye. işten izin aldım koştum hemen eve. tek kişi geldi. evin odalarını gezdi. çocuk odası olacak odaya baktı. sohbet muhabbet havasında gayet güzel geçti çok şükür. bir kahve içti yaklaşık 1 saat kadar durdu. bu son görüşmemizmiş artık. önümüzdeki hafta referanslarımızı arayıp raporu yazıcam komisyona sunucam dedi. ondan sonra onay çıkıcakmış. öngörünüz ne dedim olumsuz bir durum yok dedi. eve tebligat gelmezse 1 ay sonra arayıp durumunuzu ögreneblirsiniz dedi. üstümden aşırı büyük bir yük kalktı sanki öyle rahatladım valla.
son gelişmelerim bunlar bakalım
bol şans bol sabırlar diliyorum ne güzel heyecanlar mutlu sona adım adım yaklaşıyorsunuz çok şükür gözünüz aydın, önce onay çıkana kadar beklersin sonra sıranı beklersin sanırım bu heyecanımız hiç bitmeyecekkızlarrrr ev ziyaretimiz oldu bugun.
sabah 8,30 da aradılar kurumdan bugun uygunsanız 10,30 -11 arası gelicez diye. işten izin aldım koştum hemen eve. tek kişi geldi. evin odalarını gezdi. çocuk odası olacak odaya baktı. sohbet muhabbet havasında gayet güzel geçti çok şükür. bir kahve içti yaklaşık 1 saat kadar durdu. bu son görüşmemizmiş artık. önümüzdeki hafta referanslarımızı arayıp raporu yazıcam komisyona sunucam dedi. ondan sonra onay çıkıcakmış. öngörünüz ne dedim olumsuz bir durum yok dedi. eve tebligat gelmezse 1 ay sonra arayıp durumunuzu ögreneblirsiniz dedi. üstümden aşırı büyük bir yük kalktı sanki öyle rahatladım valla.
son gelişmelerim bunlar bakalım
Amin inşallahbi an önce geçsin zaman inşallah.
biz daha haziranda ögrenicez sıramızı inşallah. kaçla başlıycaz baakalım
sizin istanbul mu bende merak ediyorum aceba kaçta sıralar allah sabır versin inşallahbi an önce geçsin zaman inşallah.
biz daha haziranda ögrenicez sıramızı inşallah. kaçla başlıycaz baakalım
sorma bende bakıyorum nasıl geçti o sıralar hatta uzmanımız 2025 şubata kadar bebeğiniz gelir dediğinde çok demiştim ama geldi geçti o tarih halen bekliyoruz dayan yüreğim dayanAmin inşallahilk öğrendiğimde bu sıralar nasıl geçer diyordum ama bir şekilde geçiyor umarım hepimiz bir an önce kavuşuruz
ayından başburu yaptık. son görüşmeyide yaptık. haziranda arayıp ögrenirsiniz sırayı dediler.sizin istanbul mu bende merak ediyorum aceba kaçta sıralar allah sabır versin inşallah
kız mı erkek mi yoksa bizim gibi mi her ikisine allah yardımcınız olsun ufak sıralarla başlayın inşallahayından başburu yaptık. son görüşmeyide yaptık. haziranda arayıp ögrenirsiniz sırayı dediler.
aminnn hepimize inşall
Ben henuz kavusmadim ama evet adını değişmeyi ezanını okutmayi dusunuyorum herşey yeniden sıfırdan başlasın onun için istiyorumaklıma bişi geldi arkadaşlar. özellikle bebişine kavuşanlar. bebeginizin ismini değiştirdinizmi ?
kulagına baştan ezan okundumu nasıl yaptınız .
Az kaldı bana öyle geliyor ki heran size o güzel haber geliceksorma bende bakıyorum nasıl geçti o sıralar hatta uzmanımız 2025 şubata kadar bebeğiniz gelir dediğinde çok demiştim ama geldi geçti o tarih halen bekliyoruz dayan yüreğim dayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?