- 26 Nisan 2020
- 101
- 188
- 103
- 28
merhaba biz bebegimizin adini değiştirdik ve kulagina ezan okuyup yeni koyduğumuz adı verdikaklıma bişi geldi arkadaşlar. özellikle bebişine kavuşanlar. bebeginizin ismini değiştirdinizmi ?
kulagına baştan ezan okundumu nasıl yaptınız .
biz gelmeden ismine karar verdik bile inşallah o şekilde seslenicez 1 yıl sonrada kimliğinde görmek nasip olsunBen henuz kavusmadim ama evet adını değişmeyi ezanını okutmayi dusunuyorum herşey yeniden sıfırdan başlasın onun için istiyorum
ay inşallah valla 20 az değil ama sanki kara görünüyor gibi baya heyecanlıyız hatta odasını temizledim yatak çarşaf herşeyini yıkadım beklemedeyiz ne zaman o telefon çalacak bakalımAz kaldı bana öyle geliyor ki heran size o güzel haber gelicek
cinsiyet tercih etmedik biz ikiside olur dedik. hatta kardeşede olur dedik. eşim tek çocuk ondan kardeşi olursa ayırmayılım dedi. bakalım nasaıl gelicekkız mı erkek mi yoksa bizim gibi mi her ikisine allah yardımcınız olsun ufak sıralarla başlayın inşallah
bizde öyle valla. kız için erkek için isimleri hazır. hatta yanında kardeşi olursa onun ismide hazırbiz gelmeden ismine karar verdik bile inşallah o şekilde seslenicez 1 yıl sonrada kimliğinde görmek nasip olsun
Merhaba bende izmirde sıra bekliyorum kaçıncı sıralarını acabaMerhabalar arkadaşlar bugün itibariyle siramizi öğrenmiş bulunuyoruzizmirden kızımıza kavuşmak için 78 .ci sıra ile start verdik çok mutluyuz dün civilden Asel ime kızıma peluş oyuncaklar kıyafetler aldık geç saatlere kadar eşimle onları sevdik ağladık duygulandik bugünde siramizi öğrenmek nasip oldu çok şükür rabbim su gibi akıp geçsin hepimiz için bir günde buraya bal kızım geldi teyzeleri yazmak nasip olsun amin
merhaba nasılsınız günleriniz nasıl geçiyor? alıştınız mı bebişinize o size merak ettiğim sıranız kaç olunca arandınız aceba evladına yavrusuna kavuşan anneler sıra kaçta arandınız bilgi verirseniz biz bekleyen analara .çok iyi gelecek bu bilgi sevgilermerhaba biz bebegimizin adini değiştirdik ve kulagina ezan okuyup yeni koyduğumuz adı verdik
Merhaba en yakın sürede kavuşmanız dileğiyle son aradığımda 62 idi kız bebek sırası siz kız erkek tercihiniz hangi siradasinizMerhaba bende izmirde sıra bekliyorum kaçıncı sıralarını acaba
Merhaba biz İzmir erkek 6. SıradayızMerhaba ben yeni üye oldum izmirde sıramizi bekliyoruz izmirde bizim gibi sıra bekleyenler varmidir
biz ikisindede sıradayız erkekte 27 kizda 41 donduranlarda oluyormuş galibaMerhaba en yakın sürede kavuşmanız dileğiyle son aradığımda 62 idi kız bebek sırası siz kız erkek tercihiniz hangi siradasiniz
Size özelden mesaj attım rica etsem bakabilirmisinizMerhaba biz İzmir erkek 6. Sıradayız
ayyy ne güzel maşaallaah sizinki baya yaakınlaşmış. eli kulagında sanki.Merhaba biz İzmir erkek 6. Sıradayız
Biz 27.siradaydik geçen hafta kurumdan aranıp 7. Sırada olduğumuz söylendi sanırım vazgeçen donduran vs olmuş net bilmiyoruz.1 ay içerisinde siramiz bu şekilde ilerledi.Allah hepimizin yardımcısı olsunayyy ne güzel maşaallaah sizinki baya yaakınlaşmış. eli kulagında sanki.
Cinsiyet tercihi yapmadınız sanırım bu yıl kavuşursunuz yavrunuza onay tarihiniz ne zamandi evet dondurulanlar koruyucu aile ye yönlendirmeler oluyormuşbiz ikisindede sıradayız erkekte 27 kizda 41 donduranlarda oluyormuş galiba
Merhaba kolaylıkla kavuşmanız dileğiyle bekleme süreciniz kaç ay oldu sizinBiz 27.siradaydik geçen hafta kurumdan aranıp 7. Sırada olduğumuz söylendi sanırım vazgeçen donduran vs olmuş net bilmiyoruz.1 ay içerisinde siramiz bu şekilde ilerledi.Allah hepimizin yardımcısı olsun
Merhaba tam hatırlamıyorum ama geçen sene sıralamaya girmiştik Mayıs ayında 47. SiradaydikMerhaba kolaylıkla kavuşmanız dileğiyle bekleme süreciniz kaç ay oldu sizin
Geçen yıl Eylül ayında sıraya girdikCinsiyet tercihi yapmadınız sanırım bu yıl kavuşursunuz yavrunuza onay tarihiniz ne zamandi evet dondurulanlar koruyucu aile ye yönlendirmeler oluyormuş
Çok güzel ilerlemiş siraniz Haziran'da bebisiniz size katılır gibi gorunuyoMerhaba tam hatırlamıyorum ama geçen sene sıralamaya girmiştik Mayıs ayında 47. Siradaydik
Kız bebek biraz geç erkeğe göre zaten söylüyolar ama sizin tercihiniz erkek olursa 4ay içersinde kavuşursunuz bebeğinize umarımGeçen yıl Eylül ayında sıraya girdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?