- 13 Kasım 2014
- 225
- 337
- 303
- 41
İlginiz için teşekkür ederim tahmin ettiğim gibi 12 kişi falan var aramızda en güzel zamanda gelsin evlatlarımız insaallahben 13 mayıta aramıştım kız 53 dün yine kız 52 dedi sadece 1 düşme gördüm inşallah siz arayana kadar 5-10 düşme olur
Merhaba,Merhaba o kadar çok mesaj var ki hepsini okuyamadım biz de 13 senelik evliyiz 2 kere tüp bebek denedik olmadı evlat edinmeyi düşünüyoruz Bursa Nilüfer de ikamet ediyoruz.Aranız da Bursa da olup evlat edinen var mı kavuşma süreci çok uzun mu oluyor
Teşekkür ederimMerhaba,
Özelden yazabilirsiniz sormak istediklerinizi. Ben oğluma 2021 Kasım ayında kavuştum. haziran 2020’de de evrakları teslim etmiştik. Toplam süreç 15,5 ay sürmüştü. Burada geçmiş sayfalarda tüm detayları yazmıştım. O sayfalara da bakabilirsiniz
Süreciniz su gibi aksın en kısa zamanda evladınıza kavuşursunuz inşallahSevgili anneler. Eşimle tedavi sonrası uzun bir düşünme sonucu evlat edinmeye karar verdik. Buraları çok okudum hepinizi ismen biliyorum. Bazı satırlarda sizle güldüm ağladım ve ben de geldimbiz Manisa’da yaşıyoruz. Bu zamana kadar Manisa’dan hickimseye denk gelmedim forumda olanlar varsa lütfen bana yazsın sağlık kurulu raporu icin randevu aldık. Aynı gün amatem randevusunda da boşluk var. Sizce alayım mı ? Merkezefendi hastanesi var oraya yönlendirdi uzmanimiz. Oradan sağlık raporu alanlar yardimci olursa çok mutlu olurum. Bir sonraki randevu için 1 hafta sonraya boşluk var ve 1 hafta daha bu işlemleri bekletmek istemiyorum.
Sürecinizi hayırlı olsun her işiniz kolay olsun bir an önce evladinizi kollariniza alırsınız insaallahSevgili anneler. Eşimle tedavi sonrası uzun bir düşünme sonucu evlat edinmeye karar verdik. Buraları çok okudum hepinizi ismen biliyorum. Bazı satırlarda sizle güldüm ağladım ve ben de geldimbiz Manisa’da yaşıyoruz. Bu zamana kadar Manisa’dan hickimseye denk gelmedim forumda olanlar varsa lütfen bana yazsın sağlık kurulu raporu icin randevu aldık. Aynı gün amatem randevusunda da boşluk var. Sizce alayım mı ? Merkezefendi hastanesi var oraya yönlendirdi uzmanimiz. Oradan sağlık raporu alanlar yardimci olursa çok mutlu olurum. Bir sonraki randevu için 1 hafta sonraya boşluk var ve 1 hafta daha bu işlemleri bekletmek istemiyorum.
Çok çok teşekkür ederim amin hepimizin inşallahSüreciniz su gibi aksın en kısa zamanda evladınıza kavuşursunuz inşallahAmatem için ekstra randevu almanıza gerek yok sağlık kurulu rapor sürecinde sizi yönlediriyorlar amatem için
Amin inşallah hepimizinki çok çok kolay bir şekilde ilerlesin kucaklarımızda gezdirelimSürecinizi hayırlı olsun her işiniz kolay olsun bir an önce evladinizi kollariniza alırsınız insaallah
Benimde Eylül'de doluyor yaklasinca isterler heralde yoksa ben mi arayıp hatirlaticam acabaMerhaba, nasılsınız, biz bu gün evrak yenileme için akciğer filmi ve enfeksiyondan kan verdik, 3 yıl dolmak üzere olduğundan evraklar yenilenecekmiş bu arada bebeğine kavuşan anneler, erenköy ruh ve sinirden de istiyorlar mı bilginiz var mı, şimdilik bunlar dediler diğerleri e devletten alınacak dediler hazır olsun evraklar zaman kaybetmeyin dediler yine o ilk zamanları yaşamak ilginçti.. sizler nasılsınız bebeğine kavuşan anneler artık buraya giremiyor vakit nasıl geçiyor
ben uzmanımızı aradım malum yaz ayındayız hani plan falan yaparız bir yerlere gideriz diye de temmuzda arayın yine konuşalım dedi o arada söyledi bize bunları yapın diye zaman alıyor falan diye 6 ay geçerliymiş evraklar sıranız kaçtı sizin belki arar isterler benim tamamen tesadüf oldu biraz aslındaBenimde Eylül'de doluyor yaklasinca isterler heralde yoksa ben mi arayıp hatirlaticam acaba
En son 66 olmuştu bakalım eylüle yakın bende bu uzmanimizi arar sorarım olmadıben uzmanımızı aradım malum yaz ayındayız hani plan falan yaparız bir yerlere gideriz diye de temmuzda arayın yine konuşalım dedi o arada söyledi bize bunları yapın diye zaman alıyor falan diye 6 ay geçerliymiş evraklar sıranız kaçtı sizin belki arar isterler benim tamamen tesadüf oldu biraz aslında
sıranız var daha bana öyle geliyor ki sene sonuna doğru belki bir telefon olabilir ama tabi düşüşe bağlı allah sağlıcakla getirsin kuzularımızı beklemek artık alıştık, sizin kaç sene oldu ilk başvuralı evrak vereliEn son 66 olmuştu bakalım eylüle yakın bende bu uzmanimizi arar sorarım olmadı
Valla alıştık beklemeyesıranız var daha bana öyle geliyor ki sene sonuna doğru belki bir telefon olabilir ama tabi düşüşe bağlı allah sağlıcakla getirsin kuzularımızı beklemek artık alıştık, sizin kaç sene oldu ilk başvuralı evrak vereli
evet doğru hatırlıyorsunuz 3 sene dolacak temmuzda dolmadan kavuşalım yavrularımıza inşallah, kız sırası bizimde daha 52 de beklesek belki 2026 bulacak o yüzden biz kız yada erkek demiştik herşeyin hayırlısı alıştık tabiValla alıştık beklemeyesizinle aynı yıl 2022 yanlış bilmiyorsam siz temmuz benimde eylul
En güzel zamanda gelsin evlatlarımız kavuşunca bu günlerimizi gülerek hatırlayacağızevet doğru hatırlıyorsunuz 3 sene dolacak temmuzda dolmadan kavuşalım yavrularımıza inşallah, kız sırası bizimde daha 52 de beklesek belki 2026 bulacak o yüzden biz kız yada erkek demiştik herşeyin hayırlısı alıştık tabi
Bunlar ne güzel heycanlar o gün geldiğinde nasıl olcaz acabaKızlarrrr
az önce kurumdan aradılar. bir panik bende görmeniz lazım bu kadar çabuk nasıl aradılar diye. meger egitim veriyolarmış ailelere katılmak istermisiniz diye aramışlar.
aramışken sıramızıda sordum kız 39 erkek 22 ye düşmüş . ayın 4 de ögrenmiştik sıramızı o zaman kız 42 erkek 25 di . 1 ay olmadan güzel düşmüş ilerleme olmuş sevindim valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?