Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
ANNELERİMİZBAŞVURU TARİHİİL_TERCİHMELEĞİ
feyzaumranEki.21ANKARAKız
VerdaOca.22ANTALYAKız
ezossMar.22ANTALYAKız/Erkek
baramanyaMar.22ANKARAKız
omrum06Nis.22ANKARAKız
dabalakTem.22İSTANBULKız/Erkek
zeynepmhmtEki.22İSTANBULKız
Gunes gibiOca.23TRABZONKız
Neslihan1610Şub.23YALOVAKız/Erkek
TbursaNis.23BURSAKız
KalbenAnnelikYolundaNis.23BURSAKız
Cnm0618May.23ANKARAKız
yagmur adaaHaz.23SAMSUN
emaajnKas.23İSTANBULKız/Erkek
fatosshrAra.23İSTANBULKız
kevo4562 BURSA
demyagOca.24İSTANBULErkek
B kuzum AŞub.24İZMİRKız
ilkay--May.24İZMİRErkek
Asl11Tem.24İZMİRKız
esseesEyl.24İZMİRKız/Erkek
KalbiyolojikanneadayıKas.24İZMİRKız
Sudesude09Kas.24AYDIN
su adaOca.25Eskişehir
MELEĞİNE KAVUŞAN ANNELERİMİZBAŞVURU TARİHİİL_TERCİHMELEĞİ
Gunes gibi TRABZONKızKoruyucu Aile
ballıcicekAra.21ANTALYAErkekNis.23
Rahime63Oca.22ADIYAMANKızMar.24
selinkaMar.21UŞAKErkekEyl.24
mirror1981-Mar.22ANKARAKız/ErkekEyl.24
Umut2022Nis.22ANKARAKız/ErkekEyl.24
ehlikanaatOca.23ANKARAKız/ErkekOca.25
teslaTem.23İZMİR Kız/ErkekŞub.25
LimonÇekirdeğiEyl.22KONYAErkekŞub.25
melekomerelifKas.21İSTANBULKızMar.25
xMASALxMar.20HATAYKızMar.25

Merhaba bizde Ankaradan basvurumuzu yaptık 2023 yılında güncel sıramız 23 müş erkek bebek evlat edinme çok heyecanlıyız var mı Ankaradan ??

selam kızlar dün dayanamayıp kurumu aradım, istanbul erkek sıramız 19 ama herkesin dosyada seçenekleri var yaa davası biten devam eden vs. bizim önümüzde böyle 5-6 aile varmış bizden evrak istediler 3 sene doluyor ağustosta bizim evrak vereli, bir kaç hafta içinde aranabilirsiniz dedi (ben temmuzda bir kaç gün bir yere kaçıcaz onun için plan yapamıyoruz dedim yapmayın dedi yada gidecekseniz de gitmeden arayın konuşalım sıranızı gidişatı dedi baya heyecanlandım böyle olunca) sanırım kara görünüyor artık bizde durumlar böyle hakkımızda hayırlısı hepimiz için

Ayyyy çok yakında kavuştum haberi gelecek bizlere desenize kız siranizi öğrendiniz mi onda azalma nasıl olmuş acaba

Ayyyy çok yakında kavuştum haberi gelecek bizlere desenize kız siranizi öğrendiniz mi onda azalma nasıl olmuş acaba
valla benim kız sırası halen 53 siz en son ne zaman aradınız bende bakayım tarihime ordan anlarsınız sanki kızda 1 düşme olmuş gibi 1 ayda baya az geldi dedi zaten

ayyy çok sevindim . az kalmış saglıkla gelsin inşallah.
darısı bekleyen herkese inşallah

valla benim kız sırası halen 53 siz en son ne zaman aradınız bende bakayım tarihime ordan anlarsınız sanki kızda 1 düşme olmuş gibi 1 ayda baya az geldi dedi zaten
Ben Mayıs 20 de aramıştım 66 iydi benim ortalamama göre aramızda 12 kişi falan var ama siz yinede bir sağlamasını yaparsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…