İnşallah sıraların sonu daha zormuş galiba beklemesiBelki bayrama olmadı ama çok az kaldı emin olun
Çünkü vakit yaklaştıkça heyecan daha dorukta oluyorİnşallah sıraların sonu daha zormuş galiba beklemesi
öyle vallahiÇünkü vakit yaklaştıkça heyecan daha dorukta oluyor
İnşallah en kısa zamanda evlatlarimiza kavusaliminşallah bu kucagımız boş son bayramımız olur kızlar.
şimdiden herkese hayırlı bayramlar.
ANNELERİMİZ | BAŞVURU TARİHİ | İL_TERCİH | MELEĞİ | |
feyzaumran | Eki.21 | ANKARA | Kız | |
Verda | Oca.22 | ANTALYA | Kız | |
ezoss | Mar.22 | ANTALYA | Kız/Erkek | |
baramanya | Mar.22 | ANKARA | Kız | |
omrum06 | Nis.22 | ANKARA | Kız | |
dabalak | Tem.22 | İSTANBUL | Kız/Erkek | |
zeynepmhmt | Eki.22 | İSTANBUL | Kız | |
Gunes gibi | Oca.23 | TRABZON | Kız | |
Neslihan1610 | Şub.23 | YALOVA | Kız/Erkek | |
Tbursa | Nis.23 | BURSA | Kız | |
KalbenAnnelikYolunda | Nis.23 | BURSA | Kız | |
Cnm0618 | May.23 | ANKARA | Kız | |
yagmur adaa | Haz.23 | SAMSUN | ||
emaajn | Kas.23 | İSTANBUL | Kız/Erkek | |
fatosshr | Ara.23 | İSTANBUL | Kız | |
kevo4562 | BURSA | |||
demyag | Oca.24 | İSTANBUL | Erkek | |
B kuzum A | Şub.24 | İZMİR | Kız | |
ilkay-- | May.24 | İZMİR | Erkek | |
Asl11 | Tem.24 | İZMİR | Kız | |
essees | Eyl.24 | İZMİR | Kız/Erkek | |
Kalbiyolojikanneadayı | Kas.24 | İZMİR | Kız | |
Sudesude09 | Kas.24 | AYDIN | ||
su ada | Oca.25 | Eskişehir | ||
MELEĞİNE KAVUŞAN ANNELERİMİZ | BAŞVURU TARİHİ | İL_TERCİH | MELEĞİ | |
Gunes gibi | TRABZON | Kız | Koruyucu Aile | |
ballıcicek | Ara.21 | ANTALYA | Erkek | Nis.23 |
Rahime63 | Oca.22 | ADIYAMAN | Kız | Mar.24 |
selinka | Mar.21 | UŞAK | Erkek | Eyl.24 |
mirror1981- | Mar.22 | ANKARA | Kız/Erkek | Eyl.24 |
Umut2022 | Nis.22 | ANKARA | Kız/Erkek | Eyl.24 |
ehlikanaat | Oca.23 | ANKARA | Kız/Erkek | Oca.25 |
tesla | Tem.23 | İZMİR | Kız/Erkek | Şub.25 |
LimonÇekirdeği | Eyl.22 | KONYA | Erkek | Şub.25 |
melekomerelif | Kas.21 | İSTANBUL | Kız | Mar.25 |
xMASALx | Mar.20 | HATAY | Kız | Mar.25 |
Az kalmış biran önce kavuşmanız dileğiyleMerhaba bizde Ankaradan basvurumuzu yaptık 2023 yılında güncel sıramız 23 müş erkek bebek evlat edinme çok heyecanlıyız var mı Ankaradan ??
Çok teşekkür ederim sizin tahmininiz var mı ne kadar sürede gelir bu arada erkek bebek sıramızAz kalmış biran önce kavuşmanız dileğiyle
Malesef hiç bilmiyorum şehire göre degisiyor bekleme süresi ama erkek bebek çabuk ilerliyor diye biliyorumÇok teşekkür ederim sizin tahmininiz var mı ne kadar sürede gelir bu arada erkek bebek sıramız
ben daha aramadım temmuz başında inşallah arayacağım sizin sıranız kaçtı bu aralar istanbul pek ilerlemiyor gibiCanım anneler varmı güncel sırasını öğrenenler güzel haberler alanlar
Ben Mayıs'ta aramıştım 66 olmuştu ama ilerleme ne durumda hiç bilmiyorumben daha aramadım temmuz başında inşallah arayacağım sizin sıranız kaçtı bu aralar istanbul pek ilerlemiyor gibi
Ayyyy çok yakında kavuştum haberi gelecek bizlere desenizeselam kızlar dün dayanamayıp kurumu aradım, istanbul erkek sıramız 19 ama herkesin dosyada seçenekleri var yaa davası biten devam eden vs. bizim önümüzde böyle 5-6 aile varmış bizden evrak istediler 3 sene doluyor ağustosta bizim evrak vereli, bir kaç hafta içinde aranabilirsiniz dedi (ben temmuzda bir kaç gün bir yere kaçıcaz onun için plan yapamıyoruz dedim yapmayın dedi yada gidecekseniz de gitmeden arayın konuşalım sıranızı gidişatı dedi baya heyecanlandım böyle olunca) sanırım kara görünüyor artık bizde durumlar böyle hakkımızda hayırlısı hepimiz için
valla benim kız sırası halen 53 siz en son ne zaman aradınız bende bakayım tarihime ordan anlarsınız sanki kızda 1 düşme olmuş gibi 1 ayda baya az geldi dedi zatenAyyyy çok yakında kavuştum haberi gelecek bizlere desenizekız siranizi öğrendiniz mi onda azalma nasıl olmuş acaba
ayyy çok sevindim . az kalmış saglıkla gelsin inşallah.selam kızlar dün dayanamayıp kurumu aradım, istanbul erkek sıramız 19 ama herkesin dosyada seçenekleri var yaa davası biten devam eden vs. bizim önümüzde böyle 5-6 aile varmış bizden evrak istediler 3 sene doluyor ağustosta bizim evrak vereli, bir kaç hafta içinde aranabilirsiniz dedi (ben temmuzda bir kaç gün bir yere kaçıcaz onun için plan yapamıyoruz dedim yapmayın dedi yada gidecekseniz de gitmeden arayın konuşalım sıranızı gidişatı dedi baya heyecanlandım böyle olunca) sanırım kara görünüyor artık bizde durumlar böyle hakkımızda hayırlısı hepimiz için
Ben Mayıs 20 de aramıştım 66 iydi benim ortalamama göre aramızda 12 kişi falan var ama siz yinede bir sağlamasını yaparsanız sevinirimvalla benim kız sırası halen 53 siz en son ne zaman aradınız bende bakayım tarihime ordan anlarsınız sanki kızda 1 düşme olmuş gibi 1 ayda baya az geldi dedi zaten
ben 13 mayıta aramıştım kız 53 dün yine kız 52 dedi sadece 1 düşme gördüm inşallah siz arayana kadar 5-10 düşme olurBen Mayıs 20 de aramıştım 66 iydi benim ortalamama göre aramızda 12 kişi falan var ama siz yinede bir sağlamasını yaparsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?