bana göre evlatlık edinmek hiç kolay bişey değil kendi evladından bakması çok daha zor düşünsene sen anne olabilirsin peki eşin ona tam bir baba olabilecekmi kendi evladın olsa babası bağırsa kızsa sesini çıkarmasın ama evlatlık olana bağırınca için sızlamazmı düşünmezmisin acaba gerçek çocuğu olsa öyle yaparmıydı die aklından geçer....
dini yönden düşünelim istersen bide
aldığın çocuk erkekse belli bi yaşa gelince onunla el temasın olmıycak aynı odada kalamıycan tesettürlümüsün bilmiorum eğerki öyleysen sacın açık yanında gezemeyecen.
baba için eğer kız çocuğu ise kesinlikle bi odada babasıyla kalamayacak yanında rahat bi şekilde giyinemeyecek daha neler neler...
bide şöyle düşünelim...!
kalktın bir evlatlık aldın Rabbim olmazları oldurandır sana bir evlat nasip etti imtihan dünyasındayız teraziyi eşit tutabilcekmisin sen tutun eşin tutabilecekmi
bence bu dediklerimi bi düşün herşeye hazır ol ve evlatlık edin..
Ne kadar ilginç fikirler var dünyada!Zaten ruhsal yönden bi bozukluk varsa evlat edinmesin nası ya bi adam kızı olmayan bir çocukla aynı odada kaldığında hemen seksüel duygulara mı kapılıyor vay anasını..O zaman adam seksüel sapıktır!Köpeklerle kedilerle keçilerle(biliyorsunuz bi ara haberlere çıkmıştı)her şeyle başbaşa kaldığında bunları düşünür ...Küçüklüğünden beri gördüğün bir canlıya nası böyle bir duygu beslersin sapık değilsen ?Düşün onu beslemişsin sevmişsin uyutmuşsun en şapşal hallerini görmüşsün şok oldum yazdıklarına gerçekten şok oldum..İnsan yalnızca seksüel bi varlık mıdır başka hisleri yok mudur? Kendi kızına sapkınlık yapan babalar da var yaşlı bi adam kendi kızını bodrum katına kapatmış yedi çocuk yapmış..Tövbe Yarabbim!Haberlere çıkmıştı...yine bir kadın programında bi kız ağlayarak böyle bir olay anlatmıştı dinlemeye dayanamadım..
Yani kişinin mayası bozuksa herhangi bir şekilde yapabilir...Herkes kendini bilir...
arkadaşım böyle kişilere cvp vermemiz bile gereksiz aslında ama bu insanları doktorların bi değerlendirmesi gerekiyor bence onlar toplum için bir tehlike onlar bırakın bu foruma girmeyi insan içine bile çıkmasınlar demek ki kan bağı onları zar zor zaptediyor onun dışında yaşlı,çocuk demeden bu duyguları besleye bilme kapasiteleri var Allah böyle insanlarla karşılaştırmasın eğer çevrenizde böyle insanlar varsa uzak durun derim.Bu arada öz kızına yiğenine ne sapıklıklar yapanlar var kan bağı yetiyormuymuş bu sapıkları durdurmaya hasta bu insanlar yaa sabah sabah muhattab oldum cvp yazdım ama böyle insanlara prim vermemek lazım burada o temiz kalpli kocaman yüreği olan insanların arasında yeri yok bu hasta düşüncelirini de başka yerde paylaşsın bizim aklımız bize yeter!
Merhaba Ecem, eline sağlık güzel yazmışsın, dikkate almama konusunda sonuna kadar katılıyorum..
Arkadaşım sıra durmunu öğrendin mi, ben geçen hafta aradığımda güncellemeler yapılmış benim sıram 20 kişi ilerlemiş senin kaç oldu, tek hanelere düştün mü? Güzel haberlerini bekliyorum..
Okulda hocalarımız aptamil ve milupanın katkı maddeli ve çocuklara zararlı olduğunu söylerlerdi.sma ve guigoz öneriliyor.
Pırılım bugün yine aradım ama yine ulaşamadım 3 hafta önce aldığım bilgiye göre 20 ile 30 arasındayız ama net değil dediler güncellemeleri bekliyorduk. tlf la çok zor ulaşıyoruz izmirde 1 ay içerisinde 3 kişide ilerleyebiliyor 20 de nasip artık inşallah bir an önce ilerlerde kucağımıza alırız bebişlerimizi çantamız hazır bekliyorum:)içimde öyle bir his var sanki yakın zamanda gelecek gibi haber gelir gelmez hemen yazarım zaten:)Seninle aynı zamanlarda kızlarımıza kavuşacağımızı düşünüyorum güzel heberler art arda gelecek :)inşallah nasip olursa da görüşmek tanışmak isterim tabii sen içinde uygun olursa...
arkadaşlar ben oğluşuma kavuştum çok şükür darısı tüm bekleyen annelerimize inşallah allahım çok güzel bir duygu o benim öbür yarımmış ben hep yarımmışım meğer yorgunum uykusuzum ama yılların yorgunluğu yok omuzlarımda kuş gibiyim rüyada gibiyim en kısa zamanda nasıl gittim geldim yazacağım hepinize sevgiler mucuklar....
Canım, güncellemeler olmadan önceki sıran 20-30 ise sıran oldukça yaklaşmıştır.. Senin kuzucuğun her an sürpriz yapabilir sana.. İnşallah güzel haberlerini alırız.. Bebeşin gelsin gelirim teyzesi olarak ziyaretinize.. Hatta bebişler gelmeden önce bile taşınabiliriz.. İzmir li arkadaşımız cambebek de var.. Ben onunla da tanışmayı çok arzu ediyorum.. Esasında güzel bir grup oluşturabiliriz.. Aynı yollardan geçtiğimiz, aynı dili konuştuğumuz annelerle tanışmak beni çok mutlu eder..
Kızların bebek mevlidi, doğum günleri, ana okulları, vs. görüşmelerde yalnız bırakmayız birbirimizi ne güzel olur değil mi.. Belki aynı okullara bile giderler.. Neden olmasın... Bu hayatta herşey mümkün.. :) Ahhh ahh böyle soğuk bir günde bunları düşünmek bile içimi ısıttı.. Birde kuzucuklarımız gelse ne güzel olur..
Listemiz
İSİM BAŞVURU TARİHİ CİNSİYET İL İL-DIŞI TERK-RIZA
Oğultoprak 30.12.2010 Erkek Ankara Evet Terk(ikiz)
baharokan 5 Ocak 2011 Erkek İstanbul Terk
Leylufer 15.02.2011 Kız-Erkek Eskişehir
Ecem14 25.03.2011 Kız İzmir Evet Terk-Rıza
Zeynep26 21.09.2011 Kız Aydın Evet Terk-Rıza
Pırılım 27.09.2011 Kız İzmir Hayır Terk-Rıza
Merer 05.10.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk-Rıza
Shenay34 21.10.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz-kardeş)
HeidiAnkara 21.11.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk(ikiz)
Serap 05.12.2011 Erkek İstanbul
Sermuh 23.12.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz)
arkadaşlar ben oğluşuma kavuştum çok şükür darısı tüm bekleyen annelerimize inşallah allahım çok güzel bir duygu o benim öbür yarımmış ben hep yarımmışım meğer yorgunum uykusuzum ama yılların yorgunluğu yok omuzlarımda kuş gibiyim rüyada gibiyim en kısa zamanda nasıl gittim geldim yazacağım hepinize sevgiler mucuklar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?