Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

Güzel bilgi, hemen not alıyorum.. Ben de Eyvah çoçuğum hastalandı adında bir kitap okuyorum.. Antibiyotik kullanımı, aşılar ve olası çoçuk hastalıkları ile ilgili bilgiler var.. Ben beğendim..

ay bitanem inşallah Dediğin gibi olur biliyorsun aramızda 1 hafta var eğer senin sıran ilerlemişse benimkide öyledir. yarın iyi haberlerini bekliyorum.bize daha kağıt falan gelmedi

cevabını heyecanla bekliyorum:)bize bu sene için olan belge gelmedi sıralar güncelleniği zaman yollanacak dendi ama.... inşallah onay kağıdındır sıranda şöyle tekli rakamlardır :)

ay bitanem inşallah Dediğin gibi olur biliyorsun aramızda 1 hafta var eğer senin sıran ilerlemişse benimkide öyledir. yarın iyi haberlerini bekliyorum.bize daha kağıt falan gelmedi

Günaydın Zeynep ciğim, sabah erkenden evrağı aldım sıra numarası 42 yani ocak 2012 tarihinde öğrediğimiz sıra numarası.. Zaten evrak geçen ay sıramızı öğrendiğimiz tarihte gönderilmiş.. Hayatım senin ev ziyaretin oldu mu? Onay mektubu ev ziyeretinden 4-5 ay sonra geliyor..

:126:

cevabını heyecanla bekliyorum:)bize bu sene için olan belge gelmedi sıralar güncelleniği zaman yollanacak dendi ama.... inşallah onay kağıdındır sıranda şöyle tekli rakamlardır :)

Senin sıran o kadar yakın ki, öğrenince çok şaşıracaksın.. Bak gör..
Ben senden çok güzel haberler bekliyorum.. Hatta kağıdı bekleme direk arasana kurumu bu gün.. Direkt Gülsen hn. ara birkaç defa ararsan mutlaka ulaşıyorsun... Günceleme kağıdım gelmedi sıram kaç oldu diye sorarsın.. Olmaz mı??

:126:

bende öyle düşünüyorum inşallah tekli rakamlara ulaşmışızdır.biz aradık kurumu 2 kere önce 36 ama daha düncelleniyor dendi sonra 39 oldu bende net bilgi vermediklerini bir de il dışı olması nedeniyle sıramızın tam hesaplanamadığını düşündüm.senin içinde aynı aslıda mektubun yollanma tarihine bakarsan ortalama bir sayı düşersin bence 20li sıralara düşmüşsündür güzel haberler arka arkaya gelir inşallah

pırılım hayırlı olsun şimdiden umarım sıran ecemin dediği gibi hızla ilerler..inşallah hızlıca bebişlerimiz gelir..ben sıranın sonlarında olarak sizinkilerin bir an evvel gelmesi için dua edityorum ki sıra banada çabucak ulaşsın:))..
oğultoprak kuzucuğun tez zamanda gelir inşallah mutlaka haberlerini bekl,iyoruz bizi habersiz bırakma..

umut 59 bebişin kollarında merak ediyoruz günleriniz nasıl geçiyor...umarım her şey yolunda ve güzel gidiyordur....

hayır tatlım benim ev ziyaretim olmadı ama evraklarım gönderildi sıraya girdim bize ev ziyaretine bebek gelmeden gelecekler yani ev ziyaretinden önce onaylandı dosyasımız oyüzden merak ediyorum senin sıranı

umut 59 bebişin kollarında merak ediyoruz günleriniz nasıl geçiyor...umarım her şey yolunda ve güzel gidiyordur....

ben yakından gören biri olarak söyliyeyim tatlım süper geçiyor yorgun ve uykusuz ama bunlara aldırmıyor çünkü minik bebişi okadar tatlıkı yüzüne bakınca tüm yorgunluğu geçiyormuş. yavrum birazda hasta olduğu için pek giremiyor

zeynep ne kadar şanslısın. bizim içinde bi koklasaydın kuzuyu. mis mis doyum olmaz şimdi onları koklamaya :) onlar o kadar ufakki şimdi kuşun kanadından yel alır der babanem hep. inşallah hemen toparlanır kuzucuk.

İnşallah Sermuh cuğum, bebeklerimiz baharda bir gelmeye başlaşın sıra sıra, hızlı hızlı gelsinler.. Hepmiz yaza kadar kavuşalım..
İnan ki her sabah Allah'ım bir mucize olsun bebeklerimize erkenden kavuşalım diye hepimiz için dua ediyorum.. Bu yaz topluca anne olsak ne güzel olur.. Ev bebeğin eşyalarıyla dolmaya başladıkça sabır etmek zor oluyor canım.. (

Sıra konusuna gelince;
bu işler kader kısmet şans işi belki sen bizen önce kavuşursun bebeğine hayırlısı ile..

Canım benim güncellemeden ötürü 20 kişi düştü 62 den 42 o şekilde oldum zaten.. 20 şubatta aradığımda belki 38-39 falan olurum diye düşünüyorum ama sen 36 isen, zaten 20 kişi düşecek.. oldumu sıran 16, bir de rutin ilerlemeden 4-5 kişi de düşmüş olsa senin sıran 10-15 arasında bir rakam olacak belkide tekli rakamlar.. Aramızda 6 ay var senin çok az kaldı çok..

HeidiAnkara kullanıcısından alıntı
İSİM BAŞVURU TARİHİ CİNSİYET İL İL-DIŞI TERK-RIZA
1.Oğultoprak 30.12.2010 Erkek Ankara Evet Terk(ikiz) Eli kulağında
2.baharokan 5 Ocak 2011 Erkek İstanbul Terk
Umut59 7 ocak 2011 Kız-Erkek(O artık oğluna kavuştu.)27 Ocak 2012
3.Leylufer 15.02.2011 Kız-Erkek Eskişehir
4.Ecem14 25.03.2011 Kız İzmir Evet Terk-Rıza
5.Zeynep26 21.09.2011 Kız Aydın Evet Terk-Rıza
6.Pırılım 27.09.2011 Kız İzmir Hayır Terk-Rıza
7.Merer 05.10.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk-Rıza
8.Shenay34 21.10.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz-kardeş)
9.HeidiAnkara 21.11.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk(ikiz)
10.Serap 05.12.2011 Erkek İstanbul
11.Sermuh 23.12.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz)
12.Ayaz84 08.02.2012 Kız-Erkek ? Terk

ağzından bal damlıyor pırılım:))ne güzel olur yaza hepimiz şöyle çoluk çocuk gireriz umarım. deniz keyfi yaparız hep beraber ne güzel olur :)

ay kıyamam koklamazmyım tabiki sizin içinde kokladım öptüm
yazık yavrucak gelmeden çok üşütmüş ama şimdi annesi ve annanesi o kadar iyi bakıyorlarki birde dayısıda doktor o yönden şanslı antibiyotik kullanıyorlar en kısa zamanda iyileşecek inşallah paşa yanlız kızlar bişey söylicem öyle farklı bişeyki annesinin gözünün içine bir bakıyor mest olursunuz o bakışmaya

zeynep bizim yerimizede kokla mis kokulumuzu..ben cmt akşam döndüm istanbula 18 gündür denizlideydim umuta mesaj attım ama sanırım fırsatı olmadı girmeye nete.eğer görüşebilseydik hayırlı olsuna gelmeyi çok istemiştim ama olmadı.nasip bellimi olur birde kızımla geliriz paşayı görmeye..hepimizin hakkında hayırlısını versin rabbim..Allah umuta ve ailesine kolaylıklar versin minik paşayada tez şifalar versin...
inşallah güzelim artık tez zamanda kavuşuruz bebişlerimize.ben ilk başvurduğumuz gün yada o hafta bize verecekler filan sanıyordum o kadar heyecanla gittim ki anlatamam sonra 2-2,5 seneyi duyunca off demiştim..şimdi öyle yada böyle kendime bakıyorum 2 ay olmuş bile sonra sizlerin başvuru tarihlerine bakıyorum zaman hızla akıp geçiyor hepimizin melekleri bir bir geliyor.
benim alışveriş yapmam için daha erken olduğunu düşünüyorum ama evim şimdiden kızım için hedilyelerle dolmaya başladı.çok heyecan verici çokkkk..odasının filan geldiğini düşünemiyorum bile...
ağzından bal damlıyor pırılım:))ne güzel olur yaza hepimiz şöyle çoluk çocuk gireriz umarım. deniz keyfi yaparız hep beraber ne güzel olur :)
yaza umarım çoluk çocuk dopdolu oluruz hepbirlikte deniz keyfi yaparız kızlar..hadi sizler sıranızı tez zamanda savında hızlıca ilerlesin sıralarımız...

oy oy kıyamam anneciği sevgisiyle sıcaklığıyla iyileştirir paşayı hemencik. antibiyotik falan hikaye anneciğinin sevgisi iyi edecek onu gör bak :) erkek çocukları anneye düşkün olur derler. paşamız da anneciğinin gözlerinin içine bakacak tabi. hayatta bir eşi benzeri daha olmayan bir aşk... ne güzel ne mutlu bir andır o umut için tahmin edebiliyorum. Rabbim hepinize nasip etsin o güzel bakışmaları koklaşmaları.
Sizler bir bebeğin, bir çocuğun, bir yetişkinin sahip olabileceği en özel annelersiniz - kendimden biliyorum. ben hala babaneme-o güzel insana içim titreyerek bakıyorum...

Kızlar yazınızı okuyunca beni bir heycan bastı yaza bebişlerimizin geldiğini düşününce bile içim kıpır kıpır oluyor Allahım tez vakite yavrularımıza kavuştursun inşallah

Kızlar yazınızı okuyunca beni bir heycan bastı yaza bebişlerimizin geldiğini düşününce bile içim kıpır kıpır oluyor Allahım tez vakite yavrularımıza kavuştursun inşallah

merecim bu forum yakında kapanır çünkü biz heyecandan hep birlikte bayılabiliriz:))))hafif bir rüzgar esse bir heyecandan alt üst oluyoruz...:))) aynen bende senin gibiyim..heleki en son umutun yazdığı bir kaç satır beni öldürdü desem az demiş olurum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…