oy oy kıyamam anneciği sevgisiyle sıcaklığıyla iyileştirir paşayı hemencik. antibiyotik falan hikaye anneciğinin sevgisi iyi edecek onu gör bak :) erkek çocukları anneye düşkün olur derler. paşamız da anneciğinin gözlerinin içine bakacak tabi. hayatta bir eşi benzeri daha olmayan bir aşk... ne güzel ne mutlu bir andır o umut için tahmin edebiliyorum. Rabbim hepinize nasip etsin o güzel bakışmaları koklaşmaları.
Sizler bir bebeğin, bir çocuğun, bir yetişkinin sahip olabileceği en özel annelersiniz - kendimden biliyorum. ben hala babaneme-o güzel insana içim titreyerek bakıyorum...
Canım inşallah senin dediğingibi iyi bir anne olabiliriz ve senin gibi hayırlı evlatlar yetiştiririz inşallah babannenin ellerinde öpüyorum.
zeynep bizim yerimizede kokla mis kokulumuzu..ben cmt akşam döndüm istanbula 18 gündür denizlideydim umuta mesaj attım ama sanırım fırsatı olmadı girmeye nete.eğer görüşebilseydik hayırlı olsuna gelmeyi çok istemiştim ama olmadı.nasip bellimi olur birde kızımla geliriz paşayı görmeye..hepimizin hakkında hayırlısını versin rabbim..Allah umuta ve ailesine kolaylıklar versin minik paşayada tez şifalar versin...
inşallah güzelim artık tez zamanda kavuşuruz bebişlerimize.ben ilk başvurduğumuz gün yada o hafta bize verecekler filan sanıyordum o kadar heyecanla gittim ki anlatamam sonra 2-2,5 seneyi duyunca off demiştim..şimdi öyle yada böyle kendime bakıyorum 2 ay olmuş bile sonra sizlerin başvuru tarihlerine bakıyorum zaman hızla akıp geçiyor hepimizin melekleri bir bir geliyor.
benim alışveriş yapmam için daha erken olduğunu düşünüyorum ama evim şimdiden kızım için hedilyelerle dolmaya başladı.çok heyecan verici çokkkk..odasının filan geldiğini düşünemiyorum bile...
yaza umarım çoluk çocuk dopdolu oluruz hepbirlikte deniz keyfi yaparız kızlar..hadi sizler sıranızı tez zamanda savında hızlıca ilerlesin sıralarımız...
oy oy kıyamam anneciği sevgisiyle sıcaklığıyla iyileştirir paşayı hemencik. antibiyotik falan hikaye anneciğinin sevgisi iyi edecek onu gör bak :) erkek çocukları anneye düşkün olur derler. paşamız da anneciğinin gözlerinin içine bakacak tabi. hayatta bir eşi benzeri daha olmayan bir aşk... ne güzel ne mutlu bir andır o umut için tahmin edebiliyorum. Rabbim hepinize nasip etsin o güzel bakışmaları koklaşmaları.
Sizler bir bebeğin, bir çocuğun, bir yetişkinin sahip olabileceği en özel annelersiniz - kendimden biliyorum. ben hala babaneme-o güzel insana içim titreyerek bakıyorum...
biliyoırsunuz geçen hafta ilk görüşmemize gitmiştik istenilen evrakları tamamladık randevumuzu aldık haftaya verdiler çok heyecanlıyım eşim panik yapma rahat ol diyor ama elimde değil acaba zor sorumu soracaklar ne bileyim özeti ezberledim bile ama farklı ve zor soru gelirse kalakalırım herhalde neyse bakalım inşallah güzel geçecek benimde sizin gibi zamanım su gibi akıp geçer inşallah
ay canım benim umut forma girmeye fırsatı olmuyorki msjı görmemiştir hastalık biryandan yorgunluk biryandan birde tam aşı zamanıymış aşısı falan derken yazık kızcağız bilgisayar görcek gözü yok keşke bana msj yazsaydın görüşürdük misafir ederdim sizi neden yazmadınki hem tanışmış olurdum ve çok mutlu olurdum aşk olsun
Bak simdi sen yazinca akil ediyorum keske sana mesaj atsaymisim hic dusunemedim.umutu ve bebegini merakimdan inan aklima bile gelmemis..birde esim yanimda degildi yurt disina cikmisti o olmadigindan cok ustune dusemedim .biz yine geliriz hemde esimle birlikte daha rahat olur diye dusundum.ailelerimiz oradalar yani yolumuz sik duser.illaki seninle tanismak ve gorusmek isterim bakarsin ikinizin birden bebegini gormeye geliriz..:)))bakarsin kizimizla geliriz belli mi olur nasip iste..davetin icin cok tesekkur ederim. Umutada selam soyle Allah kolayliklar versin..
biliyoırsunuz geçen hafta ilk görüşmemize gitmiştik istenilen evrakları tamamladık randevumuzu aldık haftaya verdiler çok heyecanlıyım eşim panik yapma rahat ol diyor ama elimde değil acaba zor sorumu soracaklar ne bileyim özeti ezberledim bile ama farklı ve zor soru gelirse kalakalırım herhalde neyse bakalım inşallah güzel geçecek benimde sizin gibi zamanım su gibi akıp geçer inşallah
Canım hiç heyecanlanma.Onlar daha çok samimiyetinize ve güvenilirliğinize bakıyorlar.Birbirinizi nasıl tanımlarsınız,kavga eder misiniz,kavgalarınız ne boyuta ulaşır gibi şeyler de soruyorlar aklında olsun.Artık anne adayısın.Hayırlı olsun.biliyoırsunuz geçen hafta ilk görüşmemize gitmiştik istenilen evrakları tamamladık randevumuzu aldık haftaya verdiler çok heyecanlıyım eşim panik yapma rahat ol diyor ama elimde değil acaba zor sorumu soracaklar ne bileyim özeti ezberledim bile ama farklı ve zor soru gelirse kalakalırım herhalde neyse bakalım inşallah güzel geçecek benimde sizin gibi zamanım su gibi akıp geçer inşallah
ne güzel sizin bebiş te yola çıktı demektir bu. Rabbim çok beklemeden hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin
ayazcım sakın panik yapma gerçi böyle demesi kolay da bende çok heyecanlanmıştım giderken fakat sohbet havasında geçiyor öyle sınav gibi değil yani bize sorulan soruları özetliyeyim ben sana eşinle nasıl tanıştınız nasıl evlendiniz eşinizi tek cümleyle özetle diyor mesala aynı şeyi eşinede soruyor evde kim baskın karekterdir kimin dediği olur evde olmazsa olmaz kurallarınız varmıdır kavga etseniz kim özürdiler hanginiz daha fazla sağduyuludur kavga etseniz olaylara nasıl çözüm getirirsiniz mesala sıcağı sıcağınamı çözersiniz yoksa sinirlerin yatışmasınımı beklersiniz gibi kardeşleriniz ve ailenizle olan ilişkileriniz nasıl özel günleri nasıl geçirirsiniz ( doğum günü -evlilik yıldönümü gibi ) kim daha titiz kim daha dağınık hobileriniz neler nelerle uğraşmaktan zevk alırsınız bunları sorarken benim yazdığım şekilde arka arkaya sınav gibi sormuyorda sohbet ederken araya sıkıştıryorherbirini
Canım hiç heyecanlanma.Onlar daha çok samimiyetinize ve güvenilirliğinize bakıyorlar.Birbirinizi nasıl tanımlarsınız,kavga eder misiniz,kavgalarınız ne boyuta ulaşır gibi şeyler de soruyorlar aklında olsun.Artık anne adayısın.Hayırlı olsun.
sağol zeynepcim dediklerini hemen not alıyorum iyiki sabah buraya yazıp sormuşum sorular basitmiş iyiki varsınız :) arkadaşım
inşallah bitanem ben kızımın adını taa tüpbebek yaptırdığımda koymuştum aslında kız olursa ada oğlan olursa alim koyacaktım ama o zaman nasip olmadı rabbim şimdi nasip edecek inşallah
ayyyyy okurken bile insan aynı duyguları hissediyorkızlar bugün çok mutluyum umuta ziyarete gittim ALLAHIM nazarlardan korusun o ne uslu o ne güzel o ne sevimli bir bebek görseniz hayran kalırsınız maşallah diyelimde nazar olmasın yavrum yanlız hasta hırıltısı var kuzum çok üşütmüş ama annesi ve annanesi etrafında dört dönüyor iyiki bu topik var dünyalar iyisi bir arkadaş ve dünyalar güzeli bir yeğen sahibi oldum. oyüzden çok ama çok mutluyum
selam kızlar
geçmişi okumam baya zaman aldı
kızlar ben mamalara bakmak istedim ama uzun zaman sonra ilk defa markete dün gittim ve mamaları görünce keşke kağıt kalem getirseydim dedimhavanın iyi oldugu bigün elime kağıdı kalemi alıp o şekilde gidip inceleyeceğim sizin için
sermuhcum, geri dönmüşsün neyse hayırlısı olsun
pırılım ben de bir ay kadar sonra izmirde olacagım inşallah, ama haftasonu olacak, pazartesi dr kontrolüm var salı-cuma arası da ztn burda olmam lazım ehliyet kursumun başlayacagı haftaya denk geldi dr randevum
eğer nasip olursa tanışmayı çok isterim
çok zamanım olsa izmir-aydın-denizli komple gezerdim hepinizi ziyaret ederdim de işte dediğim gibi kursla çakışacak
inşallah işe girerim de o zmn tatil günlerimde ziyaret ederim sizleri
bu arada nushudan haber yok sanki???:44: Pırılım nushudan nbr???Ada bebişimiz nasıl acaba???
Oğultoprak, cnm 1. sıradaymışsın, Rabbim tez zamanda kavuştursun seni bebişine hayırlısıyla...
Baharcık, cnm yazını okudum Rabbim babaannene, dedene uzun ömürler versin, ellerinden öpüyorum ikisinin de... ben de babaannemi 2.5 yıl önce kaybettim o yüzden babaannelere kıyamam...
neyse şimdilik aklıma gelen bunlar... bi de alıntılarım var tabii
cnm ne güzel... benim ileride sahip olacagım bebişlerimin adını da ben coktan koymuştum henüz evli olmamama rağmen, Rabbim hayırlı ömür versin hayırlı evlatlardan etsin inşallah
ayyyyy okurken bile insan aynı duyguları hissediyor
Rabbim ailesine bağışlasın, analı babalı büyütsün...kıyamam yaaaaa
selam kızlar
geçmişi okumam baya zaman aldı
kızlar ben mamalara bakmak istedim ama uzun zaman sonra ilk defa markete dün gittim ve mamaları görünce keşke kağıt kalem getirseydim dedimhavanın iyi oldugu bigün elime kağıdı kalemi alıp o şekilde gidip inceleyeceğim sizin için
sermuhcum, geri dönmüşsün neyse hayırlısı olsun
pırılım ben de bir ay kadar sonra izmirde olacagım inşallah, ama haftasonu olacak, pazartesi dr kontrolüm var salı-cuma arası da ztn burda olmam lazım ehliyet kursumun başlayacagı haftaya denk geldi dr randevum
eğer nasip olursa tanışmayı çok isterim
çok zamanım olsa izmir-aydın-denizli komple gezerdim hepinizi ziyaret ederdim de işte dediğim gibi kursla çakışacak
inşallah işe girerim de o zmn tatil günlerimde ziyaret ederim sizleri
bu arada nushudan haber yok sanki???:44: Pırılım nushudan nbr???Ada bebişimiz nasıl acaba???
Oğultoprak, cnm 1. sıradaymışsın, Rabbim tez zamanda kavuştursun seni bebişine hayırlısıyla...
Baharcık, cnm yazını okudum Rabbim babaannene, dedene uzun ömürler versin, ellerinden öpüyorum ikisinin de... ben de babaannemi 2.5 yıl önce kaybettim o yüzden babaannelere kıyamam...
neyse şimdilik aklıma gelen bunlar... bi de alıntılarım var tabii
cnm ne güzel... benim ileride sahip olacagım bebişlerimin adını da ben coktan koymuştum henüz evli olmamama rağmen, Rabbim hayırlı ömür versin hayırlı evlatlardan etsin inşallah
ayyyyy okurken bile insan aynı duyguları hissediyor
Rabbim ailesine bağışlasın, analı babalı büyütsün...kıyamam yaaaaa
size birşey sorucam ilk görüşmeye gittiğimizde bir evrak doldurduk kaç yaş istediğimize dair ben orda kız erkek işaretlemedim ama şimdi kız olsun istiyom haftaya gidicez düzeltme şansımız varmı acaba sadece kız istiyoruz desek oluyormu?
Merhaba Ayaz,
Asıl evraklarını teslim ederken bir form dolduruyorsunuz, orada kız erkek olarak belirtebiliyorsun.. Bir çok detayı eşinle birlikte, uzmanınız yardımyla doldurduğunuz bir form.. Kız erkek farketmez desen bile bunu belirtmeniz gerekiyor.. İçinin rahat etmesi için sen yine ikinci görüşmede bunu uzmanınıza sorabilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?